Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Sugeng rawuh ing Jepang!

tokyo sapporo kyoto sendai osaka hiroshima fukuoka hokkaido hokkaido2 tohoku tohoku2 kanto kanto2 chubu chubu2 kansai kansai2 chugoku chugoku2 shikoku shikoku2 kyushu kyushu2 okinawa okinawa2 okinawa3 aomori iwate akita miyagi yamagata fukushima nigata toyama ishikawa fukui nagano gifu mie shizuoka yamanashi aichi gunma tochigi ibaraki saitama chiba tokyo2 kanagawa kyoto2 shiga osaka hyogo nara wakayama tottori shimane okayama hiroshima yamaguchi tokushima kagawa ehime kochi fukuoka saga nagasaki kumamoto oita miyazaki kagoshima

Klik ing kutha, prefektur, utawa wilayah kanggo ndeleng artikel kasebut. Yen sampeyan ora bisa ngeklik ing peta, klik tombol ing ngisor iki banjur pilih kutha, prefecture utawa wilayah sing pengin sampeyan deleng.

 

Photos

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Kuil Kuil Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Candi Kiyomizudera dununge ana ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka aula utama, sing dawane 18 meter, apik banget. Ayo lelungan virtual menyang Kuil Kiyomizudera! Foto Kuil Kiyomizudera ing Kuil Kyoto Kiyomizudera ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock Kuil Kiyomizudera Kuil Kyotoom ing Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple ing Kyoto = Shutterstock Map of Kiyomizudera Temple Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kuil Kodaiji ing Kyoto Foto: Kuil Nanzenji ing Kyoto Foto: Sihir saka Kuil Rurikoin ing Foto-foto Kyoto: Werna musim gugur ing Kuil Tofukuji, Foto-foto Kyoto: Kuil Daitokuji ing Kyoto -Nya Zen ing Harmoni karo Alam Kyoto ! 26 Objek Wisata Paling Apik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp. Foto: Kuil Eikando Zenrin-ji -Candi kanthi warna musim gugur sing paling apik Foto: Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) Foto: Kyoto Tradisional ing Foto Musim Panas: Kembang Cherry ing Kyoto Foto: Kali Kamogawa ing Kyoto Foto: Godhong musim gugur ing Kyoto

Read More

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Foto: desa sing nduwe salju ing Jepang

Aku pengin nuduhake sampeyan pemandangan desa salju ing Jepang. Iki gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama lan Ouchi-juku. Dina-dina, sampeyan bakal seneng donya murni ing desa-desa kasebut! Foto desa sing ditutupi salju Shirakawago (Prefektur Gifu) Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Peta Shirakawago Gokayama (Prefektur Toyama) Gokayama, Prefektur Toyama Gokayama, Peta Prefektur Toyama Gokayama Miyama (Prefektur Kyy) Prefektur Miyama, Prefektur Kyoto Peta Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima Ouchi-juku Apa sing bakal dakanggo nalika ngunjungi desa-desa salju, aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Tujuan salju" Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Mt. Fuji ditutupi salju 12 Tujuan salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, festival salju Sapporo ... Foto: K-mobil ing Jepang Foto: Sakura- Kembang Cherry ing Jepang Foto: Miharu Takizakura -Witeri ceri paling apik ing Jepang ! Foto: San'in -Satu tanah misterius ing Jepang sing tetep lawas! Foto: Nara - Ibu kutha kuno Jepang Sugeng Rawuh ing Jepang! Rasakake 60 foto sing apik! Foto: Papat musim Kamikochi Foto: Odaiba ing Teluk Tokyo Foto: Foto Hakodate: Kuil Ise Jingu ing Prefektur Mie

Read More

Esuk sing apik nalika musim panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 4

Foto: Biei lan Furano nalika musim panas

Tujuan wisata paling populer ing Hokkaido nalika musim panas yaiku Biei lan Furano. Wilayah kasebut, dununge ing tengah Hokkaido, duwe dataran sing kasar. Kembang warna-warni mekar ing kana. Waca pangowahan alam ing dataran iki bakal dadi pikiran sampeyan. Minangka kanggo Biei lan Furano, aku wis nulis sawetara artikel. Nanging, aku pengin luwih ngenalake kaendahan padang rumput musim panas, mula aku bakal ngringkes fitur foto ing kene. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Biei lan Furano. Bumi sing apik nalika musim panas Sunrise ing Biei, Hokkaido, Jepang = Adobestock Kembang kembang sing apik ing bukit ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Afrika Marigold, Salvia mekar ing garis pelangi ing Taman Bunga Panorama sing apik lan apik, Shikisai-no-oka ing Hokkaido , Jepang = Shutterstock Lavendar, sekar wungu saka Sunrise Park, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Wanita sing Ngadeg ing Lapangan Lavender ing Tomita Farm, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Pemandangan liyane sing apik ing Biei lan Furano Bukit sing apik ing Biei- cho, Hokkaido = wit Adobe Stock Ken & Mary, papan sing misuwur ing Biei-cho, Hokkaido Jepang = Shutterstock Sunflower mekar ing Hokusei no Oka Tenbo Park ing Hokkaido, Jepang = Blumbang biru Shutterstock saka kutha bieishirogane = Blumbang biru Shutterstock kutha bieishirogane = AdobeStock Evening in Hokkaido Evening lanskap. Biei Hokkaido, Jepang = Sunset ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Sunset sing apik ing Biei, Hokkaido, Jepang = Peta Shutterstock Biei Furano Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"...

Read More

Foto Gion = Shutterstock 1

Kyoto

2020 / 6 / 2

Foto: Geisha (Maiko & Geigi) ing Gion, Kyoto

Jepang isih duwe budaya "geisyah". Geisha minangka wanita sing nyenengake para tamune kanthi tulus karo nari lan nyanyian Jepang. Geisha beda banget karo courtesan "Oiran" sing ana ing jaman Edo. Ing Kyoto, geisha diarani "geigi". Geisha enom sing magang diarani "maiko". Bubar iki, wanita sing wis kerja ing perusahaan kasebut bisa uga dadi geisha. Sadurunge, aku wis kaping pirang-pirang wawancara karo geisha. Dheweke wis sinau tata krama sing intelektual lan alus lan dadi penerus budaya tradisional sing terkenal. Ing Kyoto, dianakake acara ing musim semi lan musim gugur, supaya sampeyan bisa nonton tari geisha. Geisha uga main peran aktif ing Festival Gion wulan Juli. Coba budaya geish! Foto Gion Foto Gion = Foto Gion = Gambar Gion = Foto Gion = Foto Gion = Foto Gion = Foto Gion = Foto Gion = Gambar Gion = Foto Gion Gion Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) Foto: Foto Kyoto Tradisional ing Foto Musim Panas: Candi Kodaiji ing Foto Kyoto: Kembang Cherry ing Foto Kyoto: Kuil Kiyomizudera ing Foto Kyoto: Kali Kamogawa ing Kyoto Foto: Kuil Nanzenji ing Kyoto Foto : Festival Jidai Matsuri ing Foto Kyoto: Pencahayaan fantastis "Hanatouro" ing Arashiyama, Foto Kyoto: Kifune, Kurama, Ohara ing musim salju -Ngontrol ing sekitar Foto Kyoto sisih lor: Kuil Daitokuji ...

Read More

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kinkakuji vs Ginkakuji -Sapa favorit sampeyan?

Sing paling disenengi karo sampeyan, Kinkakuji utawa Ginkakuji? Ing kaca iki, keparenga aku menehi foto apik saka rong candhi iki sing makili Kyoto. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kinkakuji lan Ginkakuji, waca artikel ing ngisor iki. Foto Kinkakuji lan Kuil Ginkakuji Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Ginkakuji Shutterstock ing Kyoto, Jepang = Kuil Ginkakuji Shutterstock ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Ginkakuji Shutterstock ing Kyoto, Jepang Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil AdobeStock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Peta Shutterstock Peta Kinkakuji Peta Ginkakuji Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kuil Kodaiji ing Foto Kyoto: Dalan bukit sing bersejarah ing Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, lsp. Foto: Festival Jidai Matsuri ing Foto Kyoto: Kembang Cherry ing Foto-foto Kyoto: Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) Foto: Kifune, Kurama, Ohara ing musim salju -Ngontrol ing sekitar Kyoto Kyoto sisih lor! 26 Objek wisata Paling Apik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp. Foto: Nara -B ibukutha kuno Jepang Foto: Geisha (Maiko & Geigi) ing Gion, Foto Kyoto: Kyoto Tradisional ing Foto Musim Panas: Desa-desa sing ditutupi salju ing Jepang Foto: Koyasan

Read More

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock

Photos Hokkaido

2020 / 5 / 28

Foto: Hakodate

Hakodate ing Hokkaido kidul ditutupi salju wiwit Januari nganti Maret. Hkodate ing wektu iki pancen apik banget. Mangkuk nasi panganan laut ing pasar sing diarani Asaichi uga sing paling apik. Ayo lelungan virtual menyang Hakodate! Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Foto Hakodate Night view saka Mt. Hakodate = Pemandangan Musim Dingin Shutterstock saka Gunung Hakodate = Shutterstock Mt. Hakodate katon saka Pelabuhan Hakodate = Shutterstock Kutha Hakodate katon saka lereng Motomachi = Trem Kota Shutterstock mlaku ing kutha Hakodate = Shutterstock Kutha Hakodate ing musim salju Kanemori Aka Renga Soko ing Hakodate = Pasar Esuk Hokodate Shutterstock ing sacedhake mangkuk Seafood Station Hakodate ing Hakodate pasar esuk = Shutterstock Goryokaku sing apik banget = Shutterstock Goryokaku sing apik banget = Shutterstock Ana Gunung Komagatake sing apik ing pinggiran Hakodate = Shutterstock Sampeyan bisa seneng ski lan snowboard ing Taman Onuma ing pinggiran Hakodate = Peta Shutterstock saka Hakodate Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hakodate" Kiriman sing ana gandhengane: Hakodate! 7 Objek Wisata lan Objek Wisata Paling Apik: Biei lan Furano ing Foto musim panas: Jembatan Taushubetsu ing Foto Hokkaido: Foto Tomamu ing Hokkaido: Jaran ing Foto Hokkaido: Hutan sing apik ing Tokachi, Foto Hokkaido: Foto Noboribetsu Onsen-Foto resor sumber air panas paling gedhe ing Hokkaido : Foto Yokohama: Foto Koyasan: Desa-desa sing ditutupi salju ing Jepang Foto: Segara Okinawa sing Apik 1 -Nikmati perairan sing beninge tanpa wates: Tampilan wengi ...

Read More

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Photos Fukushima

2020 / 6 / 3

Foto: Garis Tadami ing Prefektur Fukushima

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan pedesaan Jepang sing apik saka kereta, aku nyaranake Jalur Tadhi JR ing Prefektur Fukushima sisih kulon. Baris Tadami diwiwiti saka Aizu-Wakamatsu, sawijining kutha kuno sing bisa ngrasakake budaya samurai Jepang, liwat gunung. Foto Tadami Line JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Jima Tadami = Pixta JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Pixta JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Peta Shutterstock Aizu-Wakamatsu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukushima"Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Desa Ouchijuku ing Foto Prefektur Fukushima: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima Prefektur Fukushima! Objek wisata lan Babagan sing Paling Apik: Miharu Takizakura -Wit Cherry paling apik ing Jepang! Foto: Kuil Ise Jingu ing Foto Prefektur Mie: Foto Kanazawa ing prefektur Ishikawa: Kuil Motonosumi ing Prefektur Yamaguchi: Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki Foto: Kuil Togakushi ing Foto Prefektur Nagano: Lembah Biwako ing Prefektur Shiga Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki: Desa-desa sing ditutupi salju ing Jepang

Read More

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, dununge ing sisih wétan Kyushu, minangka resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang. Nalika ngunjungi Beppu, sampeyan bakal luwih dhisik kaget karo sumber banyu panas sing metu ing kana-kene. Nalika ndeleng pemandangan kutha Beppu saka bukit, kaya sing sampeyan deleng ing kaca iki, uap saya munggah ing endi-endi. Dheweke ora mesthi ana geni. Ing wayah wengi, uap iki madhangi lan padhang banget. Foto Peta Beppu Beppu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Tulung deleng foto liyane. Bali menyang "Best of Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Beppu (4) Nikmati sumber panas kanthi macem-macem gaya! Beppu! Rasakake ing resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang! Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Foto Jigoku): Beppu (2) Owah-owahan sing apik ing musim iki! Foto: Noboribetsu Onsen -Hotel Resor sumber air panas paling gedhe ing Tokyo, Shining Spring lan Adegan Salju Jauh: Saka 10 gambar sing apik! Foto : Hakone -Tempat panas sing disaranake ing sacedhake Foto Tokyo: Musim salju ing Resor Ski Niseko ing Hokkaido -Nikmati salju bubuk! Foto: Kinosaki Onsen -Kota sumber air panas tradisional sing populer ing Prefektur Hyogo Foto: Ginzan Onsen -Sai ...

Read More

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon apa kembang sakura sing paling apik ing Jepang, aku bakal ujar Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umure luwih saka 1000 taun. Wit ceri sing apik iki wis suwe dilindhungi lan disenengi masarakat lokal. Ayo lelungan virtual kanggo ngurmati Miharu Takizakura! Foto Miharu Takizakura Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura Faruushushura Miharu Takizakura ing Faruushura Fushushura Miharu Takizakura Prefektur = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Map Miharu Takizakura aku wis disenengi. Bali menyang "Best of Fukushima"Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Taman Hanamiyama ing Foto Prefektur Fukushima: 11 Kata Kunci kanggo nikmati Foto Cherry Blossoms Jepang: Desa-desa sing ditutupi salju ing Jepang Foto: Gunung Yoshino -30,000 wit ceri mekar nalika musim semi! Foto: Foto Koyasan: Kuil Ise Jingu ing Foto Prefektur Mie: Kanazawa ing prefektur Ishikawa: San'in -Satu tanah misterius ing ngendi Jepang tetep kuna! Foto: Lembah Biwako ing Foto Prefektur Shiga: Pelayaran Shogawa Gorge -Vruise ing jagad putih murni! Foto: Kashima- Kuil jingu ing Prefektur Ibaraki: Sakura- Kembang Cherry ...

Read More

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock

Photos Miyazaki

2020 / 6 / 2

Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki

Takachiho minangka tanah misterius sing dikenal minangka omah mitologi Jepang. Dununge ana ing wilayah pegunungan ing Prefektur Miyazaki, ing sisih wetan Kyushu. Kutha kasebut isih njaga titik mitos lan tarian Kagura sing ana gandhengane. Uga misuwur segara maya sing asri ing musim gugur. Lan papan wisata paling populer ing kutha iki yaiku Jurang Takachiho. Ayo lelungan virtual menyang Takachiho kanthi akeh foto! Foto Takachiho Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki = ADobeStock Takachiho ing Prefektur Miyagaki Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Prefektur Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki ing Peta Prefektur Miyagaki Takachiho Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Miyazaki" Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Oze in Prefektur Gunma: Lembah Biwako ing Prefektur Shiga: Kanazawa ing Prefektur Ishikawa: Taman Hanamiyama ing Foto Prefektur Fukushima: Kuil Ise Jingu ing Prefektur Mie: Pulo Gunkanjima ing Nagasaki Foto Prefektur: Kuil Togakushi ing Prefektur Nagano: Kuil Motonosumi ing Foto Prefektur Yamaguchi: Garis Tadami ing Foto Prefektur Fukushima: Kastil Shuri ing Foto Prefektur Okinawa: Matsue ing Foto Prefektur Shimane: Kastil Hikone ing Prefektur Shiga

Read More

Menyang Foto

 

Pesen saka editor:

Matur nuwun kanggo ngunjungi "Best of Japan"! Jenengku Bon Kurosawa lan tujuane yaiku menehi informasi sing migunani kanggo pengunjung lan sing dikarepake ing Jepang. Artikel, gambar lan video iki bakal menehi rasa Jepang sing unik. Mugi sing liwat "Best of Japan"Sampeyan bakal rumangsa cedhak karo Jepang lan duwe ide sing luwih apik babagan apa sing sampeyan ngarepake.

 

Seneng Jepang ing situs iki!

Situs iki paling apik dideleng saka komputer. Sawetara video bisa uga ora dimainake saka smartphone sampeyan. Nanging, saka smartphone sampeyan isih bisa ngakses artikel sing menehi informasi paling anyar babagan Jepang. Link njaba saka situs web iki uga bisa digunakake kanggo entuk manfaat.

Ana akeh situs sing ngenalake Jepang. Sanajan situs iki wis diwiwiti, aku bakal terus nganyari isi kasebut kanthi rutin.

Yen sampeyan pengin sinau babagan Jepang utawa butuh sing menarik kanggo maca "Best of Japan"Iku pilihan sing paling apik!

 

Menu situs iki

Saka kaca apa sing sampeyan pengin njelajah Jepang?

Urip & Budaya

Urip lan Budaya

2020 / 5 / 31

Urip lan budaya Jepang! urip selaras karo alam lan manungsa

Saka kene aku pengin ngenalake sampeyan babagan budaya lan budaya Jepang. Aku mikir manawa tembung kunci kanggo ngerti urip lan budaya Jepang yaiku "Harmony". Mula, aku arep ngringkes urip lan budaya Jepang saka sudut pandang "harmoni" ing situs iki. "Harmoni" sing adhedhasar urip lan budaya Jepang. Apa gambar sampeyan babagan Jepang? Saka sawetara wong, Jepang kayane dadi negara sing angel banget dingerteni. Jepang bisa uga "Galapagos". Ing negara pulau sing adoh saka bawana, urip lan budaya sing khas wis diugemi. Sawise teka ing Jepang, akeh wong sing kaget karo urip lan budaya sing wis berkembang kaya Galapagos. Nalika kutha-kutha gedhe kayata Tokyo lan Osaka berkembang, alam sing subur ing patang musim iki bakal nampani para pengunjung. Tradhisi kayata kuil, sumo lan kabuki isih tetep, nanging budaya anyar kayata animasi, cosplay, robot, lsp. Negara sing kabeh perkara sing kontradiktif minangka simbiosis. Yaiku Jepang. Yen sampeyan ngeklik gambar ing ngisor iki, sampeyan bakal digawa menyang jagad harmoni misterius Jepang. Aku wis nyiyapake macem-macem kaca, dadi bukak akeh kaca lan seneng-seneng. Harmoni karo Alam Harmoni karo Tradhisi Tradhisi Modernitas Video sing disaranake kanggo ngenalake urip lan budaya Jepang, dak senengi sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang Ngarep Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku ...

Read More

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock

Kepentingan

2020 / 5 / 27

20 Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Jepang lan carane nggawe leladen

Ana akeh perkara sing bisa sampeyan nikmati nalika plancongan menyang Jepang. Antarane, apa wae sing sampeyan pengin nggawe rencana plancongan? Ing kaca iki, aku nyathet apa sing bisa sampeyan seneng ing Jepang. Klik ing gambar item sing sampeyan minat lan entuk informasi luwih lengkap. Informasi dhasar kanggo pesenan tiket lan tur tur asing sing ora dikenal sing nganggo kimono, kostum tradhisi nasional Jepang mlaku-mlaku ing kuil Sensoji, kuil sing misuwur ing Tokyo, Jepang = shutterstock Sadurunge nerangake babagan sing sampeyan seneng ing Jepang, waspadakake siji informasi dhasar sing bakal digawe lelampahan sampeyan apik. Babagan carane nggawe macem-macem tiket lan tur. Aku ngenalake babagan iki ing artikel ing ngisor iki, mula coba yen sampeyan kasengsem. 20 Prekara paling apik sing bisa sampeyan nikmati nalika lelungan menyang Jepang Banjur, ing ngisor iki, aku bakal nyathet 20 perkara sing disaranake. Yen sampeyan ngeklik saben gambar, sampeyan bisa pindhah menyang artikel sing cocog. Jepang Makanan Blanja Tujuan Salju Kembang Blossom Kembang Loro bocah wadon Jepang lungguh ing lantai karpet abang kanggo ndeleng lan nikmati godhong-godhongan ijo ing musim gugur Jepang ing kuil Enkoji, Kyoto, Jepang. Iki minangka Sekte Rinzai Zen lan misuwur banget nalika musim gugur = shutterstock Autumn Leaves kebun Jepang Onsen (Hot Spring) Kewan lan iwak Hiking Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay Jepang .Pemain pemain asring sesambungan kanggo nggawe subkultur, lan panggunaan luwih akeh saka tembung " cosplay ", Osaka, Jepang = Taman Hiburan shutterstock lan Festivals Taman Tema ...

Read More

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock

Destinations

2020 / 6 / 18

Tujuan Wisata Paling apik ing Jepang! musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing situs iki, aku duwe kaca kanggo ngenalake kanthi beda ing macem-macem wilayah Jepang. Sampeyan bisa mbukak kaca kanthi nonton menu lan ngeklik judhul sing sampeyan minat. Nanging, aku ndhaptar kaca kasebut ing ngisor iki. Deleng ing ngisor iki lan yen ana kaca sing sampeyan karepake, klik ing kaca kasebut lan bukak kaca kasebut. Amarga Jepang minangka negara sing amba banget ing sisih lor lan kidul, Hokkaido ing sisih lor lan Kyushu lan Okinawa ing sisih kidul cukup beda. Muga-muga sampeyan bakal nemokake Jepang favorit ing situsku. 10 Itinerary Paling Apik: Sampeyan pengin menyang endi? Yen sampeyan pengin ringkesan jinis tempat wisata ing Jepang, waca kaca ing ngisor iki. Tujuan sing paling apik nalika lelungan ing Jepang Tujuan sing paling populer ing Jepang yaiku. Deleng gambar slide lan klik ing papan sing sampeyan minat. Ing ngisor iki kalebu artikel miturut wilayah. Hokkaido Rekomendasi tujuan Sapporo Hakodate Furano / Biei Tohoku wilayah (sisih Lor-wétan Honshu) Rekomendasi tujuan Sendai (Miyagi Prefecture) Towada, Oirase (Prefektur Aomori) Aizuwakamatsu (Prefektur Fukushima) Wilayah Kanto (Ing sekitar Tokyo (Prefektur Kanagawa) Wilayah Chubu (Honshu Tengah) Tujuan sing disaranake Gunung Fuji (Yamanashi, Prefektur Shizuoka) Shirakawago (Prefektur Gifu) Kanazawa (Prefektur Ishikawa) Wilayah Kansai (Sekitar Kyoto lan Osaka) Tujuan sing disaranake Kyoto (Prefektur Kyoto) Nara (Prefektur Nara ) Osaka (Prefektur Osaka) Wilayah Chugoku (Honshu Kulon) Destinasi sing disaranake Hiroshima (Prefektur Hiroshima) Miyajima (Prefektur Hiroshima) Matsue (Shimane ...

Read More

Accommodation

Accommodation

2020 / 5 / 28

Kepiye Book Book ing Jepang!

Ana wong sing duwe macem-macem hobi aneh. Bener, aku seneng mbandhingake situs leladen hotel. Nalika menehi hotel ing hotel, aku mriksa karo akeh situs pesenan lan menehi buku karo situs sing paling dipercaya. Kanggo kula kanthi hobi, aku rumangsa yen wisatawan nggunakake situs leladen sing aku ora bisa menehi saran akeh. Mulane, aku bakal ngenalake situs leladen hotel sing disaranake kanggo kabeh wong kanthi nggawe situs beda karo "Best of Japan"wiwit saiki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara situs leladen hotel sing disaranake. Kanggo rincian babagan akomodasi ing Jepang kayata hotel, Ryokan, Minshuku, mangga ndeleng artikel ing ngisor iki. Klik ing saben gambar, situs pesenan bakal ditampilake ing kaca kapisah 2 Situs Perbandingan Paling Dhuwur kanggo Booking Akomodasi ing Jepang Ana akeh situs sing bisa menehi hotel utawa Ryokan ing Jepang, meh ora bisa ndeleng kabeh. Dadi, sing kapisan aku pengin menehi saran. yaiku 'situs perbandingan' ing ngendi sampeyan bisa mbandhingake rencana akomodasi ing situs leladen hotel .Ing TripAdvisor TripAdvisor Yen sampeyan pengin nemokake akomodasi sing cocog kanggo sampeyan ing sawetara kutha kayata Tokyo utawa Kyoto, aku nyaranake supaya sampeyan mriksa dhisik ing TripAdvisor. situs perbandingan sing banget. Situs iki duweke rong kaluwihan.Ingkang kapisan, kanthi nggunakake TripAdvisor, sampeyan bisa ngumpulake informasi babagan hotel sing paling akeh lan liyane ing kutha sing bakal sampeyan lakoni. Kapindho, sampeyan bisa nemokake akomodasi paling murah. rencana bau ...

Read More

transportasi

transportasi

2020 / 6 / 3

Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa pindhah kanthi luwih irit kanthi nggabungake shinkansen (Sepur peluru), pesawat, bis, taksi, mobil, lan liya-liyane. Yen sampeyan nambah Shinkansen menyang itinerary sampeyan, bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" bakal cukup wajar. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ringkesan babagan kasebut. Kaca iki cukup dawa. Yen sampeyan ngeklik tombol "show" ing saben item, konten sing didhelikake rinci bakal ditampilake. tulung njupuk kauntungan saka dhaptar isi. Sampeyan bisa bali menyang ndhuwur kanthi mencet tombol panah ing sisih tengen ngisor kaca iki. Situs web Japan Rail Pass resmi "Japan Rail Pass". Klik lan bakal ditampilake ing kaca sing kapisah Ngeklik gambar bakal nampilake peta iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca sing kapisah Babagan yen sampeyan arep lelungan ing Jepang nggunakake sepur JR kayata Shinkansen, sampeyan bisa uga tuku "Japan Rail Pass" sadurunge budhal. Japan Rail Pass (uga umume diarani JR Pass) minangka jalur sepur sing regane larang regane sing ditawakake JR kanggo turis manca. Sampeyan bisa numpak akeh ing Shinkansen JR lan ekspres reguler lan liya-liyane. Rega Japan Rail Pass yaiku, contone, 33,000 yen saben wong (7 dina, jinis mobil Biasa). Ing Jepang, butuh udakara 28,000 yen siji wong bisa bolak-balik antarane Tokyo lan Osaka ing Shinkansen. Yen sampeyan nggunakake JR, Japan Rail Pass bakal dadi "kanca" sing kuat. Ing ngisor iki yaiku ...

Read More

 

Artikel / Penyediaan sing disaranake

Ayo kula ngenalake sawetara artikel ing situs iki.

Accommodation
Kepiye Book Book ing Jepang!

Ana wong sing duwe macem-macem hobi aneh. Bener, aku seneng mbandhingake situs leladen hotel. Nalika menehi hotel ing hotel, aku mriksa karo akeh situs pesenan lan menehi buku karo situs sing paling dipercaya. Kanggo aku karo hobi, aku rumangsa wisatawan ...

Concierge menehi dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock
Kepiye Book lan tuku tiket lan wisata ing Jepang! Sumo, Baseball, Konser, kegiatan ...

Yen sampeyan ora melu wisata sing makarya karo klompok gedhe lan sampeyan bebas lelungan karo kanca utawa kulawarga ing Jepang, kepiye Book lan tuku tiket kanggo lomba olahraga lan konser. Utawa kepiye carane nduwe wisata kayata kegiatan? Ana situs pesenan ...

transportasi
Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa obah kanthi efisien kanthi nggabungake shinkansen (Sepur Bullet), pesawat, bis, taksi, sewa mobil lan sapiturute. Yen sampeyan nambah numpak Shinkansen menyang jadwal, sampeyan bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" pancen cukup. Ing kaca iki, aku bakal ...

 

Artikel / tujuan sing disaranake

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock
Tujuan Wisata Paling apik ing Jepang! musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing situs iki, aku duwe kaca kanggo ngenalake kanthi masing-masing ing macem-macem bagean ing Jepang. Sampeyan bisa mbukak kaca kanthi nonton menu lan ngeklik judhul sing disenengi. Nanging, aku dhaptar ing ngisor iki. Deleng ing ngisor iki lan yen ana kaca sampeyan ...

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

 

Artikel / Minat sing disaranake

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock
20 Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Jepang lan carane nggawe leladen

Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan menyang Jepang. Antarane wong-wong mau, apa tujuane kanggo ngrancang rencana lelungan sampeyan? Ing kaca iki, aku nulis babagan apa sing bisa sampeyan seneng ing Jepang. Klik ing gambar item sing kasengsem ing ...

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock
Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata kanthi kembang sakura sing apik. Amarga masarakat Jepang nandur kembang cherry ing kana-kene, dadi angel banget milih wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan wilayah sing para wisatawan saka negara manca bisa ngrasakake emosi Jepang kanthi kembang sakura. ...

 

11 informasi dhasar sing kudu dingerteni sadurunge lelungan ing Jepang

Makhluk Jepang sing ditampilake ing pertunjukan slaid iki mesthi bakal menehi informasi sing migunani kanggo sampeyan!

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang?

Kapan wektu paling apik kanggo lelungan menyang Jepang? Wangsulane gumantung saka tujuan lelungan. Apa sampeyan pengin ndeleng kembang ceri sing misuwur ing Jepang? Yen ngono, aku nyaranake teka ing Jepang wulan April. Mungkin sampeyan pengin ndeleng lanskap salju sing apik? Coba kunjungi Hokkaido, Tohoku utawa Nagano wiwit Januari nganti Februari. Yen sampeyan pengin nikmati godhong musim gugur, udakara wulan November paling apik. Yen sampeyan pengin ndeleng godhong musim gugur ing Hokkaido, udakara Oktober paling apik. Artikel iki nyorot saben musim fitur sing paling apik. Spring - Maret, April, Mei: Musim kembang sing apik Mt. Fuji, Jepang = Adobe Stock Nemophila ing Hitachi Seaside Park, Ibaraki, Jepang Wektu musim semi ing Jepang yaiku sajrone wulan Maret, April lan Mei. 3 minggu pungkasan Maret uga 3 minggu pertama wulan April minangka wektu sing cocog kanggo lelungan ing Musim semi. Siswa ngrampungake taun sekolah lan wong diwasa sing kerja isih kerja. Taun sekolah Jepang diwiwiti ing wulan April lan rampung ing taun sabanjure ing wulan Maret. Kembang kembang biasane mekar sajrone rong minggu ing antarane taun sekolah. Gumantung saka tujuan sampeyan menyang Jepang, sampeyan bakal meh bisa nemokake festival kembang sakura sing bakal dirawuhi. Cuaca musim semi apik banget nalika awan, nanging bengi bisa uga adhem Panas - Juni, Juli, Agustus: Festival Hokkaido lan musim panas disaranake Kembang kembang warna-warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, .. .

Read More

Basa Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Basa! 3 prekara sing kudu dieling-eling nalika ngomong karo wong Jepang

Akeh wong Jepang sing ora trampil nggunakake basa Inggris. Amarga alasan iki, wong sing teka ing Jepang ora bisa komunikasi kanthi apik karo wong Jepang. Warga asing kadang kepengin ngerti kepiye njaluk pitulung marang sapa wae nalika kesasar utawa butuh informasi. Nalika menyang kutha cilik utawa desa, dheweke ora gampang komunikasi karo wong ing restoran utawa hotel. Ing Jepang, apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo komunikasi karo wong-wong ing Jepang? Aku nyaranake telung perkara ing ngisor iki. Ayo ngucapake "Sumimasen" Nalika pisanan ngobrol karo wong Jepang sing ora sampeyan kenal, luwih dhisik nggunakake ukara Jepang ing ngisor iki. "Sumimasen" Iki tegese padha karo "Nuwun sewu" utawa "Nuwun sewu (ngganggu sampeyan)" ing basa Inggris. Ing basa Jepang, ukara iki asring digunakake. "Sumimasen" uga bisa digunakake minangka "matur nuwun" utawa digunakake kanggo njaluk tulung ing toko utawa restoran. Ukara iki migunani banget yen sampeyan pengin narik kawigaten wong liya. Umume, wong-wong saka Jepang ora trampil ngomong basa Inggris. Nanging, yen sampeyan ngucapake "Sumimasen" menyang wong Jepang, dheweke bakal mandheg ngrungokake apa sing bakal sampeyan ucapake. Wong Jepang apikan lan seneng banget karo wong asing, muga-muga luwih becik nggunakake "Sumimasen" yen sampeyan butuh pitulung. Aja lali matur nuwun kanggo wong sing wis ngrungokake. Aja padha sumelang. Wong Jepang ngerti carane ngucapake "Matur nuwun" ing basa Inggris dadi bakal ngerti rasa matur nuwun. Tulis huruf ing kertas wong Jepang isin, nanging yen sampeyan nandhang masalah, kita bakal mbantu sampeyan. = Shutterstock ...

Read More

Mata uang Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Mata uang Jepang Cara ijolan dhuwit lan kepiye cara mbayar

Mata uang ing Jepang yaiku Yen. Kaca iki duwe kurs paling anyar, dadi delengen ing kene sadurunge ijolan dhuwit. Ing kene sampeyan uga bakal nemokake informasi babagan tagihan lan koin Jepang. Kajaba iku, aku bakal nerangake kahanan saiki babagan panggunaan kertu kredit ing Jepang. Dhaptar kurs: Currecy / USD Jepang, lsp. Pira 1 yen ing mata uang negara sampeyan? Sumber: www.exchange-rates.org Cathetan lan koin bank Jepang Poin Kertas ing Jepang = Saham Adobe Ana patang jinis uang kertas ing Jepang. Cathetan sing sampeyan bakal bisa nggunakake paling akeh duwe nilai yen 1000. 10,000 yen 5,000 yen 2,000 yen 1,000 yen Koin ing Jepang = Saham Adobe Ana papat jinis koin ing Jepang. Ngarep-arep nggunakake koin 100 yen lan 10 yen asring. 500 yen 100 yen 50 yen 10 yen 5 yen 1 yen Video sing disaranake sing gegandhengan karo Pembayaran mata uang Jepang ing Poin Jepang Isih akeh toko sing mung mung nampa awis Ing Jepang, ana akeh toko sing mung mung nampa awis. Kanggo umume hotel, department store, supermarket, toko serbaguna, sampeyan bisa nggunakake kertu kredit yen lelungan ing kutha. Malah sawetara taksi saiki wis nampa kertu kredit. Akeh mesin penjual sing tuku tiket sepur bisa nggunakake kertu kredit. Nanging, yen sampeyan mbayar biaya mlebu ing kuil utawa kuil, sampeyan kudu kasedhiya kanthi awis. Ganti dhuwit sampeyan ing bandara Ing Jepang, sithik toko sing nampa dhuwit liyane yen yen Jepang. Mula, ...

Read More

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing migunani nalika nyiapake perjalanan menyang Jepang

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem situs web sing gegandhengan karo Jepang. Aku bakal nganyari informasi iki saben wektu. Iki bakal dadi sumber sing migunani kanggo sampeyan nggunakake kanggo nglumpukake informasi. Hotel, transportasi, restoran, lan situs web sing gegandhengan karo lokal diringkes kanthi rinci miturut kategori. Amarga ana tautan ing sisih ngisor kaca iki, bukak kaca sing pengin dideleng saka ing kana. Situs sing mulang akeh babagan Organisasi Pariwisata Nasional Jepang Jepang Organisasi Pariwisata Nasional Jepang (JNTO) minangka jendela pariwisata sing gegandhengan karo pamrentah Jepang. Situs web resmi JNTO ngemot akeh informasi wisata kanggo Jepang. Informasi iki nganggo 15 basa. Yen ana bencana gedhe ing Jepang, situs web resmi iki bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo turis manca negara. >> Situs web resmi JNTO ana ing kene japan-guide.com japan-guide.com minangka situs web misuwur sing dioperasikake dening wong asing sing manggon ing Jepang. Wis suwe saya akeh artikel wiwit situs web digawe. Bisa diarani minangka situs informasi turis sing paling dikenal ing antarane turis sing saiki teka ing Jepang. Ing musim semi, menehi informasi babagan mekar kembang ceri ing Jepang. >> Situs web resmi japan-guide.com ing kene ZEKKEI Jepang ZEKKEI Jepang minangka situs web informasi turis sing dioperasikake karo perusahaan sing duwe kantor pusat ing Ginza, Tokyo. Nyedhiyakake artikel sing nggunakake gambar apik kanggo ngenalake kaendahan Jepang menyang wong ing jaban rangkah. "ZEKKEI" tegese "lanskap sing paling apik banget" ing basa Jepang. Kaya tegese jenenge, yaiku ...

Read More

Kartu SIM vs Pocket Wifi ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Kartu SIM vs. Pewa Wi-Fi Pocket ing Jepang! Mana tuku lan nyewa?

Nalika sampeyan tetep ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin nggunakake smartphone. Kepiye carane entuk siji? Ana enem pilihan sing bisa ditindakake. Pisanan, sampeyan bisa nggunakake layanan roaming ing rencana saiki nanging priksa karo panyedhiya layanan kanggo tarif. Kapindho, sampeyan bisa nggunakake Wi-Fi gratis karo smartphone saiki nalika lelungan ing Jepang. Sabanjure sampeyan bisa langganan layanan Wi-Fi sing dibayar. Sampeyan uga bisa nggunakake kertu SIM prabayar sing saged layanan ing Jepang nganggo smartphone ora dikunci. Sampeyan bisa nggunakake layanan sewa saka negara sampeyan utawa Jepang kanggo entuk router Wi-Fi, kertu SIM, utawa smartphone sing bisa. Pungkasane, sampeyan bisa uga nyewa telpon pinter saka hotel sampeyan. Ing ngisor iki informasi babagan saben pilihan kasebut kanggo mbantu sampeyan mutusake. Apa pilihan sing paling apik kanggo panggunaan sampeyan? Mesin sade kertu SIM ing bandara Kansai ing Osaka Jepang Informasi sing dibutuhake kanggo milih piranti kanggo perjalanan sampeyan yaiku kaya ing ngisor iki. Layanan Roaming efektif Gawe bubar, layanan roaming sing bisa digunakake kanthi murah ing negara manca saiki saya suwe saya gedhe. Yen ana layanan roaming sing terjangkau liwat operator saiki, banjur gunakake nggunakake. Wi-Fi Router Pocket Yen sampeyan dolan karo kulawarga utawa kanca, luwih becik nggunakake router Wi-Fi. Kanthi siji Wi-Fi router klompok sampeyan bisa nggunakake Internet kanthi luwih saka siji smartphone sekaligus. Yen sampeyan duwe loro utawa luwih router Wi-Fi, sampeyan tetep bisa ngubungi kabeh nalika sampeyan dipérang ...

Read More

Jepang Saiki Saiki

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Jepang saiki! Beda wektu saka negara sampeyan

Mung ana siji zona wektu ing Jepang. Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido, Sendai, Nagano, Hiroshima, Fukuoka, Kumamoto lan Okinawa kabeh ana ing wektu sing padha. Kajaba iku, amarga ora ana wektu ngirit awan ing Jepang, mula angel banget sampeyan ngerti wektu Jepang. Jepang saiki dadi wektu ing ngisor iki (Yen wektu ora ditampilake, lebokake kursor ing bagean peta Jepang). Mangga waca wektu ing ndhuwur lan priksa bedane wektu karo wilayah sing sampeyan lakoni. Yen negara iki dawa ing sisih wétan lan sisih kulon, ana sawetara zona wektu ing negara sing padha, mula ana prabédan wektu. Nanging, Jepang ora suwe ing sisih wétan lan kulon. Ing Jepang, lahan kasebut wiyar dawa ing sisih lor lan kidul, nanging ing sisih wétan lan sisih kulon ora suwé banget mula prelu nambah zona wektu dadi loro utawa luwih. Kelinci ing kaca iki urip ing pulo Ookuno ing Kota Takehara, prefektur Hiroshima. Mung ana udakara 20 manungsa ing pulau iki, nanging ana 700 kelinci ing kana. Ing novel "Alice's Adventures in Wonderland", terwelu cepet-cepet nalika nonton jam tangan. Yen sampeyan menyang pulau Oono, sampeyan bisa uga nemoni terwelu sing misterius kaya ngono. Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Dhasar" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, ...

Read More

Asu rokok njagong ing suket = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Preinan ing Jepang! Objek wisata Wisatawan ing Minggu Emas ing musim semi

Ana 16 preinan kukum ing Jepang. Yen preinan tiba ing dina Minggu, dina kerja paling cedhak (biasane dina Senen) sawise iku preinan. Preinan Jepang paling akeh konsentrasi ing minggu wiwit pungkasan April nganti wiwitan Mei. Minggu iki diarani "Minggu Emas". Kajaba iku, ana akeh dina istirahat wiwit pertengahan September nganti pungkasan September sajrone seminggu. Minggu iki diarani "Minggu Perak". Preinan sekolah wiwit pungkasan wulan Juli nganti pungkasan Agustus. Elinga, sajrone wektu kasebut, tujuan wisata ing saindenging negara bakal rame. Taun Anyar: Gerbang Torii kaping 1 Januari ing Kuil Meiji Jingu, Harajuku, Tokyo = Taun Anyar Shutterstock minangka preinan sing paling penting kanggo masarakat Jepang. Akeh wong sing bakal cuti wiwit tanggal 29 Desember lan nglampahi wektu karo kulawarga nalika Dina Anyar. Masyarakat ngunjungi kuil utawa kuil kanggo ndedonga taun anyar. Rawuh Dina Umur: Senin kaping loro Januari Wanita enom Jepang nganggo kimono nalika umure, kanggo ngrayakake taun ganti taun = Wanita Shutterstock ing kimono ing sanjabane pusat budaya sajrone perayaan Rawuh Dina ing Kagoshima City, Jepang = Shutterstock Ing dina iki, wong Jepang ngrayakake sing umure 20 taun. Akeh kutha perayaan kanggo ngurmati. Wong enom nganggo Kimono utawa Setelan lan ngrayakake Rawuh Umur. Dina Yayasan Nasional: 11 Februari Minangka dina kanggo ngrayakake yayasan Jepang. Miturut legenda lawas, Kaisar Jinmu, kaisar pertama, ...

Read More

Acara Tahunan ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Acara taunan ing Jepang! Taun Anyar, Hanami, Obon, Natal lan liya-liyane!

Isih akeh acara tahunan tradisional ing Jepang. Akeh wong Jepang milih ngrayakake acara taunan kasebut karo kulawargane. Bubar iki, akeh turis asing sing nikmati acara kaya ngono. Liwat salah sawijining acara kasebut, sampeyan bisa nemokake budaya Jepang sing apik. Artikel iki rincian acara taunan iki. Acara Taun Anyar Acara tahunan kanggo Taun Anyar paling gedhe ing Jepang. Saka pungkasan taun acara ing ngisor iki kedadeyan saben taun. Joya no kane "Joya no kane" minangka acara taunan sing dianakake ing kuil Buddha = Shutterstock "Joya no kane" minangka acara tahunan sing dianakake ing kuil Buddha. Ing tengah wengi tanggal 31 Desember, para imam muni lonceng gedhe ing candhi kaping 108 kaping. Kayane ana 108 rasa kuwatir tumrap manungsa. Makna ing mburi lonceng yaiku nyingkirake perasaan kasebut. Toshi-Koshi soba "Toshi-Koshi soba" minangka mie sing biasane dipangan tanggal 31 Desember. Wong Jepang mangan mie dawa kanthi pangarep-arep supaya bisa urip bebrayan. Akeh Hatsumode Hatsumode ing Asakusa ing Tokyo, Jepang. Hatsumode minangka kuil Shinto pertama utawa kunjungan kuil Buddha ing Taun Anyar Jepang = Shutterstock "Hatsumode" minangka kunjungan pertama taun iki ing kuil utawa kuil. Ing Taun Anyar, saben kuil lan kuil rame karo akeh wong sing ngunjungi. Setsubun "Setsubun" minangka acara tradisional Jepang = Shutterstock "Setsubun" minangka acara tradisional kanggo ngusir kejahatan. Bakal dianakake ing wiwitan wulan Februari. Wong mbuwang kacang buncis ing omah nalika ngucapake "Oni-wa-soto, fuku-wa-uti," tegese "Metu ...

Read More

Iklim & Cuaca ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Cuaca lan Cuaca Taun ing Jepang! Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido lsp.

Nalika sampeyan ngrencanakake ngunjungi Jepang, kepiye kahanan iklim lan cuaca? Ing artikel iki, aku pengin ngenalake iklim lan cuaca ing Jepang lan fitur-fitur ing saben wilayah. Iklim Jepang beda-beda ing Jepang minangka kepulauan sing dawa manjang udakara 3000 kilometer sisih lor lan kidul. Dumadi saka 4 pulau gedhe lan udakara 6,800 pulau cilik. Iklim beda banget ing antarane Hokkaido sisih lor lan Okinawa sisih kidul. Musim salju ing Hokkaido adhem banget, dene Okinawa cukup entheng sanajan musim salju. Wilayah sing udan salju deres ing musim salju yaiku sisih Laut Jepang Hokkaido lan sisih Laut Jepang ing sisih lor Honshu. Data: Agensi Meteorologi Jepang Agensi Meteorologi Jepang Agensi Meteorologi Jepang Cuaca musim salju: Salju ing Laut Jepang Gempur salju abot ing Jepang = Shutterstock Kaya balung mburi Nusantara, jajaran gunung wis suwe digunakake. Amarga pagunungan iki, iklim sisih Pasifik ing kepulauan Jepang lan sisih Laut Jepang beda banget. Saben musim salju, ing sisih Laut Jepang ing negara kasebut, akeh mega sing lembab saka Laut Jepang dadi tabrakan karo gunung-gunung. Ing kene, salju asring tiba. Kangge, ing sisih Pasifik, cuaca sing cerah bakal terus ing musim salju. Yen sampeyan menyang wilayah sisih kulon pegunungan nalika musim salju, utamane Hokkaido lan Honshu sisih lor, sampeyan bakal bisa ndeleng lanskap salju. Musim udan Jepang: Udakara wulan Juni Wanita ing kimono tradisional Jepang mlaku-mlaku cedhak karo dekorasi hydrangea biru (macrophylla) ing ...

Read More

Gempa Bumi & Vulkano ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Gempa Bumi & Vulkano ing Jepang

Ing Jepang, gempa sering kedadeyan, saka getaran cilik sing ora dirasakake awak nganti bencana. Akeh wong Jepang rumangsa krisis ora ngerti kapan ana bencana alam bakal kelakon. Mesthi, kemungkinan nemoni bencana alam sing gedhe banget. Umume wong Jepang wis bisa urip luwih saka umur 80. Nanging, krisis iki pangaribawa pengaruh gedhe ing semangat Jepang. Manungsa ora bisa ngalahake alam. Akeh wong Jepang sing rumangsa penting urip kanthi selaras karo alam. Ing artikel iki, aku bakal ngrembug gempa bumi lan letusan gunung sing saiki bubar. Gempa ing Jepang Yen sampeyan nginep ing Jepang sawetara taun, sampeyan bakal ngalami paling ora gempa sethithik. Bangunan Jepang dirancang supaya ora rubuh sanajan ana gempa gedhe. Mula, ora perlu wedi. Nanging, yen sampeyan tetep ing Jepang pirang-pirang puluh taun, ana kemungkinan ngalami gempa gedhe. Ing taun 2011, nalika Gempa Bumi Raya Jepang Timur, aku kerja ing bangunan pencakar langit ing Tokyo lan ngalami bangunan kasebut goyang kanthi kasar. Bencana gempa bumi Jepang Timur Timur, 11 Maret 2011 Gempa Gempa Jepang Timur (Higashi-Nihon Daishinsai) minangka gempa gedhe sing nyerang Honshu sisih lor tanggal 11 Maret 2011. Luwih saka 90% saka udakara 15,000 korban mati amarga tsunami sing kedadeyan sawise gempa kasebut. Sawise Gempa Lindung Agung sing kedadeyan ing taun 1995, konstruksi bukti-bukti gempa bumi wis aktif ...

Read More

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa

Fundamentals

2020 / 6 / 8

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, apike ngerti countermeasures yen ana darurat. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug apa sing kudu dilakoni nalika ana bencana alam tiba ing Jepang. Yen sampeyan kena prahara utawa lindhu gedhe, download app pamrentah Jepang "Tips safety". Kanthi mangkono, sampeyan entuk informasi paling anyar. Oalah, priksa manawa sampeyan duwe papan sing aman kanggo papan perlindungan. Ngomong karo wong Jepang ing sekitar sampeyan. Sanajan, umume wong Jepang ora seneng ngomong basa Inggris, yen sampeyan lagi masalah, dheweke isih pengin nulungi. Yen sampeyan bisa nggunakake kanji (karakter Cina), sampeyan bisa komunikasi kanthi cara kasebut. Entuk informasi babagan cuaca lan gempa Musim Panas sing ngepang bandara Okinawa = shutterstock, rungokno ramalan cuaca! Aku wis didhawuhi para wisatawan saka luar negeri yen "wong Jepang seneng karo ramalan cuaca." Mesthi, kita priksa ramalan cuaca meh saben dina. Iki amarga cuaca Jepang ganti saben wektu. Jepang nduwe owah-owahan musiman uga typhoons asring wiwit musim panas nganti musim gugur. Salajengipun, kerusakan saka udan dereg saya tambah amarga efek pemanasan global. Kajaba iku, lindhu lan jeblugan gunung geni asring dumadi ing Jepang. Yen sampeyan lagi pindhah menyang Jepang, aku ...

Read More

Kaisar Jepang lan Bendera Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Kaisar Jepang lan Bendera Jepang

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa uga bakal ngrasakake rasa seneng sing luwih jero yen sampeyan duwe ilmu dhasar babagan sejarah Jepang. Kaca iki bakal nyakup ringkesan ringkes Kaisar penting ing sejarah Jepang. Kajaba iku, aku bakal nyakup informasi babagan bendera nasional Japans. Kaisar Jepang Tampilan Istana Kaisar, Tokyo. Jepang = Shutterstock Jepang wis nggunakake Sistem Kaisar wiwit jaman mbiyen. Kaisar kasebut diarani "Tenno" ing basa Jepang. Miturut legenda, kaisar pertama yaiku Kaisar Jinmu. Ditulis manawa Kaisar Jinmu dinobat dadi udakara 660 SM nanging durung mesthi. Sukses karo tahta wis ditindakake kanthi turun temurun wiwit suwe. Ing Konstitusi lawas sing digawe ing taun 1889, Kaisar dadi kedaulatan. Nanging, ing Konstitusi anyar sing digawe ing taun 1946, warga negara diwenehi kekuwatan kanggo mrentah lan Kaisar dadi "simbol". Dina iki, Kulawarga Kerajaan, sing fokus karo Kaisar, lagi nindakake kerja simbolis. Pakaryan iki kalebu nekani acara domestik lan internasional. Kulawarga Kerajaan nindakake "Ippan Sanga" kaping pindho saben taun kanggo ngucapake salam marang masarakat ing Istana Kekaisaran Tokyo. Iki kedadeyan tanggal 2 Januari lan 23 Desember. Ing wektu iki, mula akeh wong sing teka ing Istana Kaisar kanggo ndeleng langsung kulawarga kasebut, Video Rekomendasi babagan Kaisar Jepang Bendera Jepang Bendera Jepang Bendera Jepang disebut "Hinomaru ". Bunder abang gedhe digambar ing latar mburi putih. Bunder abang nggambarake sunar srengenge. Wong Jepang wis nyembah srengenge ...

Read More

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.