Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Fundamentals

Landskap Jepang ing cuaca sing ora apik = AdobeStock 1

Photos Fundamentals

2020 / 6 / 8

Foto: Apa sing kudu ditindakake ing badai utawa lindhu ing Jepang

Akeh topan nyerang Jepang saben taun wiwit Juli nganti wiwitan Oktober. Malah ing musim liyane, sampeyan bisa uga nemoni lindhu, udan deres, utawa salju salju. Yen ana bencana alam kaya ing Jepang, priksa manawa sampeyan ana ing papan sing aman. Yen sampeyan duwe masalah, konsultasi karo wong Jepang ing sekitar sampeyan. Kita ora trampil ing basa Inggris, mula ora bisa ngomong kanthi positif. Nanging yen sampeyan lagi nandhang masalah, kita pengin mbantu sampeyan. Sampeyan uga nyaranake ndownload "Tips keamanan" aplikasi Pamrentah Jepang. Mangga wenehake iki karo wong-wong sekitar sampeyan sing bisa menyang Jepang. Yen sampeyan duwe masalah, coba hubungi wong Jepang sing cedhak karo sampeyan. Foto Jepang ing cuaca buruk lanskap Jepang ing cuaca sing ora apik = AdobeStock Lanskap Jepang ing cuaca sing ora apik = lanskap Jepang Pixta ing cuaca sing ora apik = Shutterstock lanskap Jepang ing cuaca sing ora apik = AdobeStock lanskap Jepang ing cuaca sing ora apik = AdobeStock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Evakuasi"    

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa

Fundamentals

2020 / 6 / 8

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, apike ngerti countermeasures yen ana darurat. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug apa sing kudu dilakoni nalika ana bencana alam tiba ing Jepang. Yen sampeyan kena prahara utawa lindhu gedhe, download app pamrentah Jepang "Tips safety". Kanthi mangkono, sampeyan entuk informasi paling anyar. Oalah, priksa manawa sampeyan duwe papan sing aman kanggo papan perlindungan. Ngomong karo wong Jepang ing sekitar sampeyan. Sanajan, umume wong Jepang ora seneng ngomong basa Inggris, yen sampeyan lagi masalah, dheweke isih pengin nulungi. Yen sampeyan bisa nggunakake kanji (karakter Cina), sampeyan bisa komunikasi kanthi cara kasebut. Entuk informasi babagan cuaca lan gempa Musim Panas sing ngepang bandara Okinawa = shutterstock, rungokno ramalan cuaca! Aku wis didhawuhi para wisatawan saka luar negeri yen "wong Jepang seneng karo ramalan cuaca." Mesthi, kita priksa ramalan cuaca meh saben dina. Iki amarga cuaca Jepang ganti saben wektu. Jepang nduwe owah-owahan musiman uga typhoons asring wiwit musim panas nganti musim gugur. Salajengipun, kerusakan saka udan dereg saya tambah amarga efek pemanasan global. Kajaba iku, lindhu lan jeblugan gunung geni asring dumadi ing Jepang. Yen sampeyan lagi pindhah menyang Jepang, aku ...

Dhasar dhasar ing Jepang) shutterstock_693896539

Fundamentals

2020 / 5 / 30

11 isi informasi dhasar sing kudu dingerteni sadurunge lelungan ing Jepang

Kaping pisanan, aku pengin ngenalake sawetara dhasar kanggo plancongan ing Jepang. Kaca ing ngisor iki kalebu informasi ringkesan sing pengin sampeyan ngerteni sadurunge lelungan. Iki kalebu informasi babagan zona wektu Jepang, dhuwit, iklim, bencana alam, acara tahunan, kertu SIM lan basa Jepang. Kajaba iku, aku wis nyiyapake situs web tambahan kanggo ngatasi topik kasebut kanthi luwih rinci. Yen sampeyan duwe wektu, priksa manawa uga bakal diwaca. Apa sampeyan ngerti babagan basa Jepang, mata uang lsp? Kapan musim paling apik ing Jepang? Apa strategi rahasia kanggo ngatasi alangan basa Jepang? Cara nggunakake lan ngganti dhuwit Jepang Kepiye cara nggunakake kertu SIM utawa Wi-Fi kanthong ing Jepang Jam saiki ing Jepang? Apa sampeyan ngerti babagan kaisar Jepang lan bendera nasional? Ayo sinau babagan preinan Jepang Seneng ngerti acara tahunan ing Jepang! Cuaca lan iklim ing Jepang beda-beda miturut musim Ayo sinau babagan bencana alam kayata gempa, Rekomendasi situs sing gegandhengan karo Jepang ing basa Inggris. Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang Ngarep Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing disaranake! Restoran lan festival Jepang

Ing kaca iki, aku ngenalake situs sing akeh jinis, kalebu situs sing gegandhengan karo restoran. Link ing ngisor iki migunani sanajan sampeyan pengin entuk informasi babagan festival lan atraksi Jepang, nalika sampeyan pengin ngerti prakiraan warta lan cuaca Jepang, lan sanajan sampeyan pengin subkultur Jepang. Mangga digunakake. Situs sing gegandhengan karo restoran GURUNAVI GURUNAVI minangka situs pandhuan restoran utama ing Jepang. Wis informasi lengkap babagan restoran lan Izakaya (pub gaya Jepang) lsp >> Situs web resmi GURUNAVI ing kene HOT PEPPER HOT PEPPER minangka situs pandhuan restoran sing populer bebarengan karo GURUNAVI ing ndhuwur. Uga duwe informasi rinci babagan restoran lan Izakaya (pub gaya Jepang) lsp >> Situs web resmi HOT PEPPER ing kene favy favy uga situs sing ngenalake restoran Jepang. Sanajan ora sepira gedhene kaya GURUNAVI lan PEPPER PANAS ing ndhuwur, iki minangka situs sing nggampangake para turis manca ngerti. >> Situs web resmi favy ing kene SHUN GATE Kanggo sing pengin ngerti babagan budaya panganan Jepang, aku nyaranake situs ing ngisor iki. SHUN GATE ngenalake babagan panganan sing enak ing wilayah Jepang. Situs iki menarik banget. >> Situs web resmi SHUN GATE ana ing kene Situs informasi festival lan atraksi Atraksi JEPANG JEPANG Atraksi JAPAN nyedhiyakake informasi terkini babagan acara Jepang kayata festival lan iluminasi. Yen sampeyan menyang Jepang, mangga kumpulake informasi ing situs iki, acara sing bakal dianakake ing macem-macem wilayah Jepang. ...

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs pesawat sing gegandhengan, rute, bus lan taksi sing migunani ing perjalanan Jepang

Yen sampeyan arep lunga menyang Jepang, luwih becik sampeyan golek informasi babagan maskapai penerbangan lan sepur (utamane babagan Japan Rail Pass), bus, taksi, lsp, uga hotel, ing situs sing gegandhengan. Keparenga kula ngaturaken situs web penting kasebut ing kaca iki. Situs sing gegandhengan karo transportasi Situs informasi rute "HyperDia" HyperDia minangka situs sing nyenengake nalika sampeyan nggoleki rute ing Jepang. Uga ndhukung smartphone. Mangga bukak situs iki lan goleki. >> Situs resmi HyperDia ing kene yaiku maskapai operator layanan lengkap Tradisional (FSC) JAL JAL (Japan Airlines) minangka maskapai utama Jepang karo ANA ing ngisor iki. Ngoperasikake penerbangan biasa ing saindenging Jepang. >> Situs web resmi JAL ing kene ANA ANA (Kabeh Nippon Airways) minangka maskapai penerbangan utama Jepang karo JAL. Ing bandara ing Jepang, penerbangan biasa dioperasikake dening JAL utawa ANA. >> Situs web resmi ANA ing kene Star flyer Star flyer minangka maskapai penerbangan sing mapan ing Bandara Kitakyushu ing prefektur Fukuoka, Kyushu. Tarip flyer bintang cukup murah, nanging dudu LCC. ANA minangka peserta modal ing Star Flyer. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi flyer Star Solaseed Air Solaseed Air yaiku perusahaan maskapai bermarkas ing Prefektur Miyazaki, Kyushu. Tarif Udara Solase uga regane murah, nanging dudu LCC. ANA uga duwe partisipasi modal ing Solaseed Air. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Solaseed Air operator murah (LCC) Jetstar Jepang Jetstar Jepang minangka maskapai penerbangan murah (LCC) paling gedhe ing Jepang. Qantas Airlines Australia, Japan Airlines, lsp. Duwe partisipasi modal. >> Klik ing kene kanggo ...

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing disaranake migunani kanggo pesenan hotel ing Jepang

Yen sampeyan pengin ngerteni hotel sing kudu sampeyan tinggal ing Jepang, nyaranake sampeyan nggunakake "TripAdvisor" ing ngisor iki. Yen sampeyan milih hotel sing pengin dienggo, ayo goleki situs reservasi sing paling murah kanthi "Travelko" ing ngisor iki. Aku uga ndhaptar situs reservasi sing disaranake individu. Sejatine, aku ngenalake situs-situs kasebut ing artikel ing ngisor iki. Dadi waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Kanggo ngindhari duplikasi, ing kaca iki, aku mung nyathet data kasebut. Comparison situs TripAdvisor TripAdvisor banget migunani nalika sampeyan nemokake hotel ing Jepang. Klik ing gambar ing ndhuwur, Situs web resmi TripAdvisor bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Travelko Travelko Travelko bakal nemokake rencana akomodasi paling murah saka pirang-pirang situs reservasi hotel ing Jepang. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Travelko bakal ditampilake ing kaca liyane. Situs reservasi hotel Rakuten Travel Rakuten Travel Rakuten Travel lan Jalan.net ing ngisor iki kalebu hotel paling Jepang. Klik ing gambar ing ndhuwur, situs web resmi Rakuten Travel bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Jalan.net jalan.net Jalan.net minangka saingan paling kuat saka Rakuten Travel. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Jalan.net bakal ditampilake ing kaca liyane. JAPANiCAN JAPANiCAN JAPANiCAN minangka situs web sing dioperasikake JTB, agensi perjalanan paling gedhe ing Jepang. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi JAPANiCAN bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Situs sing disaranake" Babagan aku Bon ...

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Disaranake Situs Lokal Jepang! Jepang Tengah (Chubu)

Saiki, ayo ngenalake liyane lan liyane! t Sabanjure ana situs sing ana gandhengane karo wilayah Chubu (Gunung Fuji lsp) lan wilayah Kansai (Ana Kyoto, Nara, Osaka lsp!). Mangga golek informasi luwih lengkap ing saben situs. Situs web Chubu sing gegandhengan karo situs web MT. Fuji Ana telung situs sing disaranake kanggo MT. Fuji kaya ing ngisor iki. Kaping pisanan, yen sampeyan pengin munggah ing puncak Mt. Fuji nalika musim panas, waca situs web resmi luwih dhisik. Sabanjure, kanggo pariwisata umum, aku nyaranake situs liyane. Iki minangka situs resmi Prefektur Yamanashi ing sisih lor Mt. Fuji. Aku mikir manawa Mt. Fuji saiki paling ayu ing sisih lor. Pancen, akeh turis sing lunga menyang sisih lor kayata Danau Kawaguchiko. Yen sampeyan nyedhaki Mt. Fuji saka kidul, waca situs web resmi Prefektur Shizuoka, sing dak dhaptar ing ngisor iki. >> Kanggo pendakian Mt.Fuji, waca situs iki >> Kanggo informasi ing sisih lor Mt.Fuji, mangga bukak situs iki >> Kanggo informasi ing sisih kidul Mt.Fuji, monggo bukak situs iki Nagano Kanggo informasi babagan wisata bintik-bintik ing Prefektur Nagano kayata Hakuba lan Matsumoto, waca situs web ing ngisor iki. Yaiku papan departemen pariwisata ing prefektur Nagano. >> Kanggo informasi wisata ing prefektur Nagano, monggo deleng situs iki Kanazawa Kanazawa, kutha ing Prefektur Ishikawa, ing sisih Segara Jepang minangka kutha sing apik lan turahan budaya lan budaya tradisional isih ana. Babagan Kanazawa, aku nyaranake pejabat ing ngisor iki ...

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs lokal Jepang sing dianjurake! Jepang Kulon (Chugoku, Shikoku, Kyushu, Okinawa)

Sabanjure ana situs sing gegandhengan karo Jepang Kulon. Yen sampeyan pengin lunga menyang Hiroshima, Fukuoka, Okinawa, lsp. Situs ing ngisor iki bakal menehi informasi migunani. Situs web Chugoku & Shikoku sing gegandhengan karo situs Hiroshima Babagan papan wisata ing Prefektur Hiroshima kayata Pulo Miyajima lan Museum Peringatan Perdamaian Hiroshima, aku nyaranake sampeyan ngunjungi "VISIT HIROSHIMA" sing dioperasikake dening kantor turis ing Prefektur Hiroshima. >> Kunjungi HIROSHIMA ing kene Setouchi Segara Pedalaman Seto ing antarane Honshu lan Shikoku minangka segara kanthi ombak sing tenang. Kasedhiya karo pulau-pulau cilik lan nggawe pemandangan sing apik. Segara Pedalaman Seto lan wilayah sekitare diarani "Setouchi". Kanggo Setouchi, "Setouchi Finder" ngirim informasi kanthi rinci. Iki dikelola dening Otoritas Pariwisata Setouchi, kolaborasi antarane pitung prefektur sing nyipta Setouchi (Hyogo, Okayama, Hiroshima, Yamaguchi, Tokushima, Kagawa lan Ehime). >> Setouchi Finder ing kene San'in Sisih lor wilayah Chugoku (Segara Jepang sisih kulon Honshu) sacara kolektif diarani San'in, utawa Sanin. Wilayah iki diisolasi saka kutha-kutha gedhe ing sisih kidul kayata Hiroshima dening wilayah pegunungan Chugoku. Dadi, wilayah San'in relatif telat nalika pembangunan wiwit pungkasan abad kaping 20. Amarga iku, jagad tradisional sing kaget banget bakal ditinggalake. Babagan San'in, aku nyaranake sampeyan bukak "Discaver San'in" sing dioperasikake dening kotamadya ing wilayah iki. >> Discaver San'in ing situs web Kyushu sing gegandhengan karo Kyushu Babagan informasi turis ing Kyushu, aku nyaranake sampeyan ngunjungi "ONSEN ISLAND KYUSHU". Situs iki dikelola dening ...

Iwak burung Blakiston (Ketupa blakistoni) ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs lokal sing dianjurake! Jepang Wetan (Hokkaido, Tohoku, Kanto)

Sabanjure, aku bakal ngenalake akeh situs web sing ngirim papan wisata lokal ing Jepang. Aku bakal ngenalake supaya saka sisih lor Jepang. Yen sampeyan ngunjungi situs web kasebut, sampeyan bisa ndeleng saben wilayah ing Jepang. Mesthi wae, pungkasane, mangga bali menyang situs webku! Situs web sing gegandhengan Hokkaido Asosiasi Turis Sapporo Asosiasi Turis Sapporo minangka organisasi sing gegandhengan karo pariwisata ing Sapporo. Nyedhiyakake informasi wisata Sapporo kanggo turis ing Jepang lan ing luar negeri. >> Klik ing kene kanggo situs resmi Asosiasi Turis Sapporo Kota Hakodate Kota Hakodate uga nawakake informasi wisata kanggo turis ing omah lan ing luar negeri ing situs web resmi ing ngisor iki. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Hakodate City Biei Town Biei Town, sing misuwur kanthi kebon kembang sing asri, uga nawakake informasi turis ing situs web resmi. >> Klik ing kene kanggo Situs Resmi Kutha Biei Kutha Furano Kutha Furano sing ana ing sisih kidul Biei Town uga nawakake informasi wisata ing situs web resmi. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Furano Town Shiretoko Shari-cho Association Shiretoko Shari-cho Association Association nyedhiyakake informasi tur lengkap babagan Shiretoko, sawijining tujuan wisata sing misuwur ing Hokkaido Wétan. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Shiretoko Shari-cho Asosiasi Pariwisata Tohoku sing gegandhengan karo situs web Sanriku Railway Sanriku Railway mlaku ing sisih lor lan kidul pesisir Pasifik wilayah Tohoku. Wilayah iki rusak amarga Gempa Jepang Timur Timur 2011. Nanging, sawise iku, Kereta Api Sanriku dibalekake maneh kanthi upaya akeh wong. Sepur iki saiki wis misuwur ...

Acara Tahunan ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Acara taunan ing Jepang! Taun Anyar, Hanami, Obon, Natal lan liya-liyane!

Isih akeh acara tahunan tradisional ing Jepang. Akeh wong Jepang milih ngrayakake acara taunan kasebut karo kulawargane. Bubar iki, akeh turis asing sing nikmati acara kaya ngono. Liwat salah sawijining acara kasebut, sampeyan bisa nemokake budaya Jepang sing apik. Artikel iki rincian acara taunan iki. Acara Taun Anyar Acara tahunan kanggo Taun Anyar paling gedhe ing Jepang. Saka pungkasan taun acara ing ngisor iki kedadeyan saben taun. Joya no kane "Joya no kane" minangka acara taunan sing dianakake ing kuil Buddha = Shutterstock "Joya no kane" minangka acara tahunan sing dianakake ing kuil Buddha. Ing tengah wengi tanggal 31 Desember, para imam muni lonceng gedhe ing candhi kaping 108 kaping. Kayane ana 108 rasa kuwatir tumrap manungsa. Makna ing mburi lonceng yaiku nyingkirake perasaan kasebut. Toshi-Koshi soba "Toshi-Koshi soba" minangka mie sing biasane dipangan tanggal 31 Desember. Wong Jepang mangan mie dawa kanthi pangarep-arep supaya bisa urip bebrayan. Akeh Hatsumode Hatsumode ing Asakusa ing Tokyo, Jepang. Hatsumode minangka kuil Shinto pertama utawa kunjungan kuil Buddha ing Taun Anyar Jepang = Shutterstock "Hatsumode" minangka kunjungan pertama taun iki ing kuil utawa kuil. Ing Taun Anyar, saben kuil lan kuil rame karo akeh wong sing ngunjungi. Setsubun "Setsubun" minangka acara tradisional Jepang = Shutterstock "Setsubun" minangka acara tradisional kanggo ngusir kejahatan. Bakal dianakake ing wiwitan wulan Februari. Wong mbuwang kacang buncis ing omah nalika ngucapake "Oni-wa-soto, fuku-wa-uti," tegese "Metu ...

Asu rokok njagong ing suket = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Preinan ing Jepang! Objek wisata Wisatawan ing Minggu Emas ing musim semi

Ana 16 preinan kukum ing Jepang. Yen preinan tiba ing dina Minggu, dina kerja paling cedhak (biasane dina Senen) sawise iku preinan. Preinan Jepang paling akeh konsentrasi ing minggu wiwit pungkasan April nganti wiwitan Mei. Minggu iki diarani "Minggu Emas". Kajaba iku, ana akeh dina istirahat wiwit pertengahan September nganti pungkasan September sajrone seminggu. Minggu iki diarani "Minggu Perak". Preinan sekolah wiwit pungkasan wulan Juli nganti pungkasan Agustus. Elinga, sajrone wektu kasebut, tujuan wisata ing saindenging negara bakal rame. Taun Anyar: Gerbang Torii kaping 1 Januari ing Kuil Meiji Jingu, Harajuku, Tokyo = Taun Anyar Shutterstock minangka preinan sing paling penting kanggo masarakat Jepang. Akeh wong sing bakal cuti wiwit tanggal 29 Desember lan nglampahi wektu karo kulawarga nalika Dina Anyar. Masyarakat ngunjungi kuil utawa kuil kanggo ndedonga taun anyar. Rawuh Dina Umur: Senin kaping loro Januari Wanita enom Jepang nganggo kimono nalika umure, kanggo ngrayakake taun ganti taun = Wanita Shutterstock ing kimono ing sanjabane pusat budaya sajrone perayaan Rawuh Dina ing Kagoshima City, Jepang = Shutterstock Ing dina iki, wong Jepang ngrayakake sing umure 20 taun. Akeh kutha perayaan kanggo ngurmati. Wong enom nganggo Kimono utawa Setelan lan ngrayakake Rawuh Umur. Dina Yayasan Nasional: 11 Februari Minangka dina kanggo ngrayakake yayasan Jepang. Miturut legenda lawas, Kaisar Jinmu, kaisar pertama, ...

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing migunani nalika nyiapake perjalanan menyang Jepang

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem situs web sing gegandhengan karo Jepang. Aku bakal nganyari informasi iki saben wektu. Iki bakal dadi sumber sing migunani kanggo sampeyan nggunakake kanggo nglumpukake informasi. Hotel, transportasi, restoran, lan situs web sing gegandhengan karo lokal diringkes kanthi rinci miturut kategori. Amarga ana tautan ing sisih ngisor kaca iki, bukak kaca sing pengin dideleng saka ing kana. Situs sing mulang akeh babagan Organisasi Pariwisata Nasional Jepang Jepang Organisasi Pariwisata Nasional Jepang (JNTO) minangka jendela pariwisata sing gegandhengan karo pamrentah Jepang. Situs web resmi JNTO ngemot akeh informasi wisata kanggo Jepang. Informasi iki nganggo 15 basa. Yen ana bencana gedhe ing Jepang, situs web resmi iki bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo turis manca negara. >> Situs web resmi JNTO ana ing kene japan-guide.com japan-guide.com minangka situs web misuwur sing dioperasikake dening wong asing sing manggon ing Jepang. Wis suwe saya akeh artikel wiwit situs web digawe. Bisa diarani minangka situs informasi turis sing paling dikenal ing antarane turis sing saiki teka ing Jepang. Ing musim semi, menehi informasi babagan mekar kembang ceri ing Jepang. >> Situs web resmi japan-guide.com ing kene ZEKKEI Jepang ZEKKEI Jepang minangka situs web informasi turis sing dioperasikake karo perusahaan sing duwe kantor pusat ing Ginza, Tokyo. Nyedhiyakake artikel sing nggunakake gambar apik kanggo ngenalake kaendahan Jepang menyang wong ing jaban rangkah. "ZEKKEI" tegese "lanskap sing paling apik banget" ing basa Jepang. Kaya tegese jenenge, yaiku ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.