Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Tujuan Salju

Landscape musim dingin ing Hokkaido = AdobeStock 1

Photos Tujuan Salju

2020 / 6 / 12

Foto: Landscape musim sejuk ing Hokkaido

Ing Hokkaido, padang rumput sing jembar narik kawigaten wong sing duwe kembang sing apik nalika musim panas. Lan suket iki ditutupi salju wiwit Desember nganti Februari. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake pemandangan salju sing misterius ing Obihiro, Biei, Furano, lsp. Ing Hokkaido tengah. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian Hokkaido. Foto lanskap Musim Dingin ing Hokkaido Lansek mangsa ing Hokkaido = AdobeStock Lanskap mangsa salju ing Hokkaido = Lanskap musim salju AdobeStock ing Hokkaido = Lanskap AdobeStock Musim salju ing Hokkaido = Lanskap Musim Semi AdobeStock ing Hokkaido = Lanskap AdobeStock Musim salju ing Hokkaido = Lanskap Musim Dingin Pixta ing Hokkaido = AdobeStock Musim Dingin lanskap ing Hokkaido = lanskap AdobeStock Musim salju ing Hokkaido = AdobeStock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Foto: desa sing nduwe salju ing Jepang

Aku pengin nuduhake sampeyan pemandangan desa salju ing Jepang. Iki gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama lan Ouchi-juku. Dina-dina, sampeyan bakal seneng donya murni ing desa-desa kasebut! Foto desa sing ditutupi salju Shirakawago (Prefektur Gifu) Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Peta Shirakawago Gokayama (Prefektur Toyama) Gokayama, Prefektur Toyama Gokayama, Peta Prefektur Toyama Gokayama Miyama (Prefektur Kyama) Prefektur Miyama, Prefektur Kyoto Peta Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima Ouchi-juku Apa sing bakal dakanggo nalika ngunjungi desa-desa salju, aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Tujuan salju"    

Taman Onuma minangka taman nasional ing Semenanjung Oshima ing sisih kidul-kulon Hokkaido, Jepang. Taman iki nyakup gunung Semagat Hokkaido uga kolam kolam Onuma lan Konuma = Shutterstock

Tujuan Salju Hokkaido

2020 / 5 / 28

Taman Onuma! Sing paling apik kanggo nindakake ing musim semi, musim semi, musim panas, musim gugur

Yen sampeyan pengin ngunjungi Hakodate lan nikmati alam sing luwih apik banget, aku nyaranake menyang Taman Onuma. Onuma Park minangka papan wisata ing 16 km sisih lor saka pusat Hakodate. Ing kana, sampeyan bisa nyenengake alam ing musim semi, musim panas, musim gugur, lan musim dingin. Maneka kegiyatan kayata kapal pesiar, prahu, fishing, muter, camping lan ski bisa ditrapake ing Taman Onuma. Mangga ngunjungi Taman Onuma kanthi cara apa wae. Sing paling apik sing ditindakake ing Taman Onuma To Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa) Ing tengah Taman Onuma, ana Mt. Komagadake. Dhukun kuwe bolongan aktif 1131 meter. Akeh rawa-rawa rawa sing dibentuk ing saubenging gunung amarga kegiatan gunung gunung iki. Wakil siji yaiku Onuma. Ana luwih saka 100 pulo cilik Onuma. Onuma misuwur amarga pemandangan sing ayu. Menyang Taman Onuma, udakara 20 menit kanthi nyebut "Super Hokuto" saka Stasiun JR Hakodate (udakara 50 menit yen sepur biasa). Yen sampeyan nggunakake bis, udakara 60 menit saka Stasiun JR Hakodate tekan Taman Onuma. Banget cedhak saka Hakodate saengga bisa plancongan sedina menyang Taman Onuma. Ana sawetara hotel resort sing apik ing sekitar Taman Onuma, dadi sampeyan bisa nantang macem-macem kegiatan kanthi tetep ing Taman Onuma. Akeh kegiatan sing ditawakake Onuma Godo Yusen Co, Ltd sing makarya ing situs iki. Situs ing ngisor iki ora diterangno nganggo basa Inggris. ...

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock

Tujuan Salju

2020 / 6 / 14

12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, dadi angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ing telung bagean. (1) wilayah salju sing abot kayata Shirakawago lan Jigokudan, (2) resor ski kayata Niseko lan Hakuba, (3) perayaan musim dingin kayata Sapporo Snow Festival lan Yokote Snow Festival. Yen sampeyan kepincut, priksa. Titik Wisata Paling Apik ing Area Salju Heavy Salju, Gokayama (Honshu Tengah) Situs Warisan Donya Shirakawago lan Panerangan Mangsa Yen pengin menyang wilayah salju salju ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin menyang sisih Segara Jepang utawa dhaerah gunung. Saka Desember nganti Maret, hawa lembab mili saka Laut Jepang menyang Nusantara Jepang. Amarga ana wilayah pegunungan ing tengah-tengah kepulauan Jepang, udhara lembab tekan wilayah pegunungan iki nalika awan salju. Kanthi cara iki, wilayah ing sisih Laut Jepang lan wilayah pegunungan akeh salju. Shirakawago lan Gokayama, sing dakkenal ing kene, ana ing wilayah pegunungan ing sisih Laut Jepang. Akeh salju salju ing desa kasebut saben taun. Ana wilayah liyane sing akeh salju, nanging loro desa kasebut isih duwe omah tradisional ing wilayah salju salju. Pemandangan salju ing endi omah-omah tetep. Nalika mbandhingake ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.