Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Destinations

Kakunodate ing mangsa, Prefektur Akita = Shutterstock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Foto: Kakunodate ing musim dingin, Akita Pfrefecture

Papan dununge samurai Kakunodate, Prefektur Akita, dikubur ing ngisor salju nalika musim salju. Mlaku liwat jagad sing sepi lan putih iki, sampeyan bakal rumangsa yen sampeyan wis diangkut bali menyang jaman samurai. Ing kene, aku pengin ngenalake Kakunodate ing musim salju. Foto Kakunodate ing musim salju Kakunodate ing musim salju, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate ing mangsa adhem, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate ing musim salju, Prefektur Akita = AdobeStock Kakunodate ing mangsa adhem, Prefektur Akita = AdobeStock Kakunodate ing mangsa adhem, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate ing musim salju, Akita Prefektur = Shutterstock Kakunodate ing musim salju, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate ing musim salju, Prefektur Akita = Shutterstock Kakunodate ing musim salju, Prefektur Akita = Peta Shutterstock saka Kakunodate Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Akita"    

Kakunodate ing musim gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Foto: Kakunodate ing musim gugur, Akita Pfrefecture

Ing Kakunodate, Prefektur Akita, ana sawetara omah samurai sing apik banget sing isih ana. Utamane ing musim gugur, sampeyan bisa ngrasakake warna musim gugur sing apik banget ing omah samurai kasebut. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake Kakunodate ing musim gugur. Photos of Kakunodate in Autumn Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate in Autumn, Akita Pfrefecture Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate ing musim gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate ing musim gugur, Akita Pfrefecture = Shutterstock Kakunodate ing musim gugur, Akita Pfrefecture = Peta Shutterstock saka Kakunodate Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Akita"    

Kakunodate ing musim semi lan musim panas = AdobeStock 1

Photos Akita

2020 / 8 / 1

Foto: Kakunodate ing musim semi lan musim panas, Akita Pfrefecture

Ing Kakunodate, Prefektur Akita, ana sawetara omah samurai sing apik banget sing isih ana. Pemandangan saka papan dununge samurai iki bakal owah kanthi endah nalika ganti musim. Ing kaca iki, aku pengin ngenalake pemandangan musim semi lan musim panas. Foto Kakunodate ing musim semi lan musim panas Kakunodate nalika musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = AdobeStock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Shutterstock Kakunodate ing musim semi lan musim panas = Peta Shutterstock saka Kakunodate Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Akita"    

Danau Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo ing Hokkaido

Photos Hokkaido

2020 / 7 / 30

Foto: Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo ing Hokkaido

Salah sawijining tujuan wisata paling populer ing sisih wétan Hokkaido yaiku telung tlaga misterius, Danau Akan, Danau Mashu, lan Danau Kussharo. Tlaga kasebut dununge ana ing Taman Nasional Akan-Mashu, sing tekan pedalaman ing Hokkaido sisih wétan. Yen sampeyan tur ing tlaga kanthi bis utawa mobil sewaan, sampeyan bisa ngrasakake Hokkaido sing murni. Utamane ing musim salju, sampeyan bisa ngrasakake jagad putih murni! Foto Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = AdobeStock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Map of Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui = Shutterstock 1

Photos Fukui

2020 / 7 / 29

foto: Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui

Yen sampeyan pengin pengalaman jero babagan budaya "Zen" Jepang, sampeyan kudu ngunjungi Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui. Akeh biksu sing nindakake Zen ing kuil iki, lan sampeyan uga bisa ngrasakake. Uga ana kutha kuil tradisional sing apik ing sekitar candhi kasebut. Eiheiji dununge udakara 150 km ing sisih lor-wetan Kyoto lan katutup salju ing musim salju. Yen sampeyan lelungan menyang Kyoto utawa papan liyane ing mangsa adhem, aku nyaranake uga ngunjungi Eiheiji! Foto Kuil Eiheiji Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui = AdobeStock Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui = Kuil Shutterstock Eiheiji ing Prefektur Fukui = Kuil Shutterstock Eiheiji ing Prefektur Fukui = Kuil Shutterstock Eiheiji ing Prefektur Fukui = Shutterstock Eiheiji Prefecture Prefektur = Kuil Pixta Eiheiji ing Prefektur Fukui = Kuil AdobeStock Eiheiji ing Prefektur Fukui = Peta Pixta Kuil Eiheiji ing Prefektur Fukui Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukui"    

Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock 1

Photos Nigata

2020 / 7 / 27

Foto: Tokamachi ing Prefektur Nigata

Yen sampeyan pengin ndeleng deso Jepang sing apik, sampeyan kudu menyang Tokamachi ing Niigata Prefecture, udakara rong jam ing sisih lor Tokyo kanthi Shinkansen. Tokamachi minangka papan sawah, alas lan jurang sing apik banget. Ing canyon, sampeyan bisa ngrasakake pemandangan sing apik tenan saka njero trowongan, kaya sing dituduhake ing kaca iki. Wilayah iki uga misuwur kanthi nasi lan sake sing enak. Ditambah maneh, ing musim salju sampeyan bisa nemu salju salju sing deres! Foto Tokamachi ing Prefektur Nigata Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Tokamachi ing Prefektur Nigata = Shutterstock Tokamachi ing Prefektur Nigata Nigata Prefecture = Shutterstock Tokamachi ing Nigata Prefecture = Shutterstock Map of Tokamachi ing Nigata Prefecture Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Nigata"    

Benteng Hirosaki ing Prefektur Aomori = Shutterstock 1

Photos Aomori

2020 / 7 / 24

Foto: Istana Hirosaki ing Prefektur Aomori

Yen sampeyan pengin ngujo kembang sakura ing ati ing kastil Jepang, aku nyaranake Kastil Hirosaki ing Kutha Hirosaki, Prefektur Aomori. Kastil iki ora amba banget. Yen sampeyan mung pengin ngunjungi istana, aku nyaranake Kastil Himeji utawa Kastil Matsumoto. Nanging, ing dina musim semi sing entheng, ndeleng kelopak kembang sakura sing tumiba ing Kastil Hirosaki bakal dadi kenangan paling apik sing ora sampeyan nikmati. Kastil Hirosaki ditutupi salju ing musim salju. Minangka wektu liyane sing apik kanggo dikunjungi taun! Foto Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori = Shutterstock Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori = Kastil Hirosaki Shutterstock ing Prefektur Aomori = AdobeStock Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori = Kastil Hirosaki Kastil Hirosaki = Prefektur Hirosaki Kastil ing Prefektur Aomori Hirosaki Kastil ing Prefektur Aomori = Shutterstock Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori = Peta Shutterstock Kastil Hirosaki ing Prefektur Aomori Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Aomori"    

Kuil vKomyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Shutterstock 1

Photos Fukuoka

2020 / 7 / 22

Foto: Kuil Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka

Dazaifu (Prefektur Fukuoka) ing Kyushu misuwur amarga Kuil Dazaifu Tenmangu lan Museum Nasional Kyushu. Yen sampeyan ngunjungi Dazaifu, aku nyaranake mampir ing Kuil Komyozen-ji, sing cedhak karo Tenmangu. Kuil Komyozen-ji duwe rong kebon Jepang sing dirancang dening Mirei Shigemori, arsitek lanskap abad kaping-20 sing misuwur. Taman kasebut apik banget, luwih-luwih nalika musim godhong-godhongan ing wulan November. Foto Kuil Komyozen-ji Kuil Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Shutterstock Kuil Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Kuil Komyozen-ji Shutterstock ing Prefektur Fukuoka = Kuil Komyozen-ji Shutterstock ing Prefektur Fukuoka = Shutterstock Kuil Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Kuil Shutterstock Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Kuil Shutterstock Komyozen-ji ing Prefektur Fukuoka = Kuil Komyozen-ji Shutterstock ing Prefektur Fukuoka = Kuil Komyozen-ji Shutterstock ing Prefektur Fukuoka = Peta Shutterstock saka Kuil Komyozen-ji Aku seneng nalika maca nganti pungkasan . Bali menyang "Best of Fukuoka"    

Hikone Castle ing Prefektur Shiga = Shutterstock 1

Photos Shiga

2020 / 7 / 20

Foto: Kastil Hikone ing Prefektur Shiga

Kastil Hikone minangka salah sawijining limang istana sing misuwur ing Jepang sing wis ditemtokake dadi harta nasional. Dununge udakara 50 menit ing sisih wetan Stasiun Kyoto nganggo sepur cepet. Kastil iki dibangun ing paruh pertama abad kaping 17 dening shogunat Tokugawa kanggo nglindhungi Kyoto. Pemandangan menara kastil sing ana saiki luar biasa. Foto Kastil Hikone ing Prefektur Shiga Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Kastil Hikone Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Istana Hikone Shutterstock ing Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Shutterstock Hikone Kastil ing Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga = Peta Shutterstock Kastil Hikone ing Prefektur Shiga Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Shiga"    

Sand in Tottori ing Tottori Orefecture = Shutterstock

Photos Tottori

2020 / 7 / 17

Foto: Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture

Jepang minangka negara sing akeh alas, nanging ana papan sing khas kaya ara-ara samun. Yen sampeyan menyang Tottori Sand Dunes sing ana ing Laut Jepang sisih kulon Honshu, sampeyan bakal kepenak karo pemandangan sing jembar ing ngarep sampeyan. Gundukan Pasir Tottori ora mung gedhe nanging uga ana bedane dhuwur. Dadi pemandangane kebak munggah-mudhun. Segara sing ngluwihi uga apik! Photos of Tottori Sand Dunes in Tottori Orefecture Tottori Sand Dunes in Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes in Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes in Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes in Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes Dunes ing Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture = Shutterstock Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture = Shutterstock Map of Tottori Sand Dunes ing Tottori Orefecture Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Tottori"    

Matuse ing Prefektur Shimane 1

Photos Shimane

2020 / 7 / 15

Foto: Matsue ing Prefektur Shimane

Ing Jepang, isih ana akeh papan sing apik sing durung dingerteni para tamu ing manca negara. Antarane, Matsue, sing dununge ana ing sisih Segara Jepang, ing sisih kulon Honshu, duwe reputasi dhuwur ing antarane para tamu sing bener-bener padha mrana. Matsue minangka kutha lawas sing njaga akeh acara lan adat istiadat tradisional Jepang. Menara kastil sing dibangun ing jaman Edo ditinggalake ing Kastil Matsue lan ditunjuk minangka harta nasional. Aku nyaranake nambah kutha sing apik iki menyang itinerary sampeyan. Foto Matsue Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Matuse ing Shimane Prefecture Peta of Matsue Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Shimane"    

Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock 1

Photos Hiroshima

2020 / 7 / 12

Foto: Miyajima ing musim gugur

Salah sawijining tujuan wisata paling populer ing Jepang ing antarane turis asing yaiku Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima. Ing Miyajima, Gerbang Torii ing segara paling misuwur. Nanging, ing pulau cilik iki, kajaba gerbang torii, ana macem-macem pemandangan apik sajrone patang musim. Utamane wiwit pertengahan nganti pungkasan November, kabeh pulau ditutupi godhong musim gugur. Mangga nikmati jagad iki sing apik banget! Foto Miyajima ing musim gugur Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Pulo Prefektur Miyajima Pulo Hirimaima = Shutterstock Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Shutterstock Pulo Miyajima ing Prefektur Hiroshima = Peta Shutterstock Miyajima, Prefektur Hiroshima Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hiroshima Pref."    

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.