Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Hokkaido

Danau Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo ing Hokkaido

Photos Hokkaido

2020 / 7 / 30

Foto: Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo ing Hokkaido

Salah sawijining tujuan wisata paling populer ing sisih wétan Hokkaido yaiku telung tlaga misterius, Danau Akan, Danau Mashu, lan Danau Kussharo. Tlaga kasebut dununge ana ing Taman Nasional Akan-Mashu, sing tekan pedalaman ing Hokkaido sisih wétan. Yen sampeyan tur ing tlaga kanthi bis utawa mobil sewaan, sampeyan bisa ngrasakake Hokkaido sing murni. Utamane ing musim salju, sampeyan bisa ngrasakake jagad putih murni! Foto Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = AdobeStock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo in Hokkaido = Shutterstock Map of Lake Akan, Lake Mashu, Lake Kussharo Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Kolam Biru ing Biei, Hokkaido = Shutterstock 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 29

Foto: Kolam Biru ing Biei, Hokkaido

Ing Biei, Hokkaido, ana papan wisata sing apik banget sing diarani "Kolam Biru". Kolam iki dadi misuwur amarga diadopsi dadi wallpaper Apple PC. Pemandangan kolam iki ganti karo owah-owahan musim lan cuaca. Yen sampeyan menyang Biei utawa Furano, manawa sampeyan bakal nemu alam sing misterius ing Blue Pond! Foto Kolam Biru ing Biei, Kolam Biru Hokkaido ing Biei, Hokkaido = Kolam Biru Blus ing Biei, Hokkaido = Blumbang Biru Shutterstock ing Biei, Hokkaido = Blumbang Biru Shutterstock ing Biei, Hokkaido = AdobeStock Biru Bir ing Biei, Hokkaido = Shutterstock Biru Pond in Biei, Hokkaido = Shutterstock Blue Pond in Biei, Hokkaido = Shutterstock Blue Pond ing Biei, Hokkaido = Shutterstock Blue Pond ing Biei, Hokkaido = Shutterstock Map of Blue Pond ing Biei, Hokkaido Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 20

Foto: Mt. Moiwa -Katon tampilan Sapporo

Mt. Moiwa dununge udakara 5 km saka pusat Sapporo. Mung 530.9 m saka ndhuwur segara, nanging pemandangan saka papan pengamatan puncak paling apik. Kanggo nggayuh observatorium, luwih dhisik sampeyan kudu nggawa kabel utawa mobil menyang tengah gunung. Kanggo munggah menyang pucuk gunung, sampeyan kudu nganggo mobil kabel mini. Iki minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Jepang kanggo ndeleng pemandangan wengi saka pucuk gunung, lan populer banget karo pasangan lan kulawarga. Foto Gunung Moiwa ing Sapporo Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo = Shutterstock Mt. Moiwa ing Sapporo Peta Mt. Moiwa Mt. Informasi wisata Moiwa Lokasi Fushimi 5-chome 3-7, Chuo-ku, Sapporo Access (Streetcar)> Ropeway Iriguchi stop> (Bus Shuttle Gratis)> Halte Sanroku-eki> (Ropeway) Biaya mlebu Ropeway lan Mobil Morris (Plancongan) : Wong diwasa ¥ 1,700, Bocah ¥ 850 Jam kerja Musim Panas: 10:30 - 22:00 Musim Mangsa: 11:00 - 22:00 Dina awan Ora ana dina tutup Situs Web https://mt-moiwa.jp/en/ Musim paling apik Sepanjang taun, aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Sapporo"    

Gedung Kantor Pamaréntah Hokkaido lawas ing musim semi ing Sapporo = Shutterstock

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 17

Foto: Landscape Spring ing Hokkaido

Hokkaido duwe turis paling akeh sing teka ing musim salju (utamane Desember, Januari lan Februari) lan musim panas (Juli lan Agustus). Nanging, Hokkaido uga ayu banget ing wulan Mei lan Juni. Kanthi turis sing cukup sithik, sampeyan bisa ngrasakake pemandangan musim semi sing apik banget. Taman Hutan Sapporo Maeda masarakat sing mlaku-mlaku lan ngubengi terusan Sapporo, Hokkaido = Menara Televisi Shutterstock ing Taman Odori, Sapporo, Hokkaido = Shutterstock Takikawa Tanduran kembang rapese ing Takikawa, Hokkaido = Shutterstock Asahikawa Daisetsuzan katon saka Asahikawa, Hokkaido = Shutterstock Bie Kolam biru ing Biei, Hokkaido = Shutterstock Biei kondhang minangka kutha kanthi bukit-bukit sing apik banget. Mustard sawah, utawa kembang ing basa Jepang, biasane mekar ing wulan Juni lan Juli ing Hokkaido = Shutterstock Obihiro Tokachi Plains, Hokkaido = Shutterstock Kushiro Kushiro Marsh Area, Hokkaido = Shutterstock Canoeing ing Kushiro Marsh Area, Hokkaido = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Mt Yotei ing Niseko, Hokkaido

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 16

Foto: Sekawan musim ing Niseko, Hokkaido

Resor ski paling populer ing JapaShutterstockin Hokkaido. Niseko misuwur minangka resor musim salju. Nanging aku uga seneng musim semi, musim panas lan musim gugur ing area resor iki. Mangga nikmati Niseko sing apik ing macem-macem musim! Foto Niseko ing Hokkaido Mt Yotei ing musim semi Ni = Shutterstockseko, Hokkaido Ing omah Mishima, suket lumut mekar mekar, Niseko, lanskap Hokkaido Spring Niseko, Hokkaido = lanskap Niseko Shutterstock, Hokkaido = AdobeStock Autumn Niseko, Hokkaido = Night Shutterstock tampilan dalan Niseko Mt. Resor Grand Hirafu ing Niseko, Hokkaido = Shutterstock Winter Niseko, Hokkaido landscape Shutterstock Winter Niseko, Hokkaido = Shutterstock Pemain ski sing ora dingerteni ngrusak salju sing durung kena ing bukit sing curam nalika surup. Pemanah pemain ski pro ekstrem sing nyepetake gunung salju ing wayah sore sing apik ing Niseko = Peta Shutterstock Niseko ing Hokkaido Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Niseko"    

Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik banget, Sapporo, Hokkaido 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 14

Foto: Universitas Hokkaido -Kelancongan pariwisata cedhak Stasiun Sapporo

Yen lelungan menyang Sapporo, aku saranake sampeyan mlaku-mlaku ing kampus Universitas Hokkaido. Kampus iki mbukak akeh kanggo para plancong. Malah ana toko souvenir. Kampus iki ukurane udakara 1.77 yuta meter persegi. Jembar tenan. Sampeyan bisa ngrasakake patang musim ing Hokkaido ing kene. Uga ana peternakan amarga ana departemen pertanian. Gerbang utama Universitas Hokkaido yaiku 7 menit mlaku-mlaku saka Stasiun JR Sapporo. Foto Universitas Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Hokkaido Kampus Universitas Hokkaido sing jembar lan apik, Sapporo, Peta Hokkaido Universitas Hokkaido Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Sapporo"    

Tampilan Kantor Pamaréntah Hokkaido ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 13

Foto: Sapporo ing Hokkaido -Saya Pira Laut sing Diwasa!

Sapporo minangka kutha sing asring dikunjungi kaping pirang-pirang. Yen sampeyan menyang Sapporo, sampeyan bakal nemokake pemandangan sing apik. Ing kaca iki, aku wis ngirim macem-macem foto Sapporo nalika musim semi, musim panas, musim gugur lan musim salju. Goleki Sapporo sing durung sampeyan alami. Foto Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido = Shutterstock Sapporo ing Hokkaido = Shutterstock Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido = Shutterstock Sapporo ing Hokkaido = Shutterstock Sapporo ing Hokkaido Sapporo ing Hokkaido ing Hokkaido = Peta Shutterstock Sapporo Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Sapporo"    

Landskap kebon kebon musim panas Hokkaido = AdobeStock 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 17

Foto: Landskap kebon kebon musim panas Hokkaido

Saben taun wiwit wulan Juli nganti Agustus, lavender Hokkaido lan kebon kembang liyane wis dadi puncak. Utamane ing Furano lan Biei, kembang sing apik warna-warni mekar. Ayo kula ngajak sampeyan menyang kebon kembang ing Hokkaido ing kaca iki! Foto kebon kembang musim panas theHokkaido Lansekap kebon kembang musim panas Hokkaido = Landskap Shutterstock kebon kembang musim panas Hokkaido = Adobe Landskap Taman kebun musim panas Hokkaido = Landskap AdobeStock kebon kembang musim panas Hokkaido = Landskap Shutterstock saka kebon kembang musim panas Hokkaido = Landskap Shutterstock saka Hokkaido kebon kembang = Lansekap Pixta Kebon kembang musim panas Hokkaido = AdobeStock Lansekap ing kebon kembang musim panas Hokkaido = AdobeStock Landskap kebon kembang musim panas Hokkaido = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 17

Foto: Landscape Autumn ing Hokkaido

Musim gugur ing Hokkaido cekak. Suwene mangsa adhem. Yen sampeyan pengin nikmati godhong musim gugur ing Hokkaido, saranake sampeyan lunga ing wulan Oktober. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, pucuking godhong musim gugur yaiku wiwit pertengahan Oktober nganti pungkasan Oktober. Minangka kanggo iklim Hokkaido, aku nyiyapake artikel. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan iklim Hokkaido ing wulan Oktober. Foto Pemandangan Musim Gugur ing Hokkaido Lanskap Musim Gugur ing Hokkaido = Lanskap Musim Gugur Musim Gugur ing Hokkaido = Lanskap Musim Gugur AdobeStock ing Hokkaido = Lanskap Musim Gugur Shutterstock ing Hokkaido = Lanskap Musim Gugur AdobeStock ing Hokkaido Lansekap Musim Gugur ing Hokkaido Lanskap Musim Gugur ing Hokkaido = Warni Autumn Shutterstock ing sawijining tlaga ing Shireteko Taman limang tlaga, Hokkaido = Lansekap Musim Gugur Shutterstock ing Hokkaido = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Kadhemen ing Resort Ski Niseko ing Hokkaido = Shutterstock 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 16

Foto: Musim ing Resor Ski Niseko ing Hokkaido -Saya seneng salju bubuk!

Yen sampeyan pengin seneng olahraga musim salju ing Jepang, luwih becik saranake Resor Ski Niseko ing Hokkaido luwih dhisik. Ing Niseko, sampeyan bisa ngrasakake salju bubuk sing luar biasa. Kajaba ski lan snowboard, sumber banyu panas uga kepenak. Ana akeh lereng sing bisa ditindakake bocah-bocah lan para pemula. Kanggo Niseko, waca artikel ing ngisor iki. Foto Niseko ing Hokkaido Winter ing Niseko Ski Resort ing Hokkaido = AdobeStock Winter ing Niseko Ski Resort ing Hokkaido = Shutterstock Winter ing Niseko Ski Resort ing Hokkaido = AdobeStock Winter ing Niseko Ski Resort ing Hokkaido = Pixta 5 Winter ing Niseko Ski Resort ing Hokkaido = Shutterstock Winter at Niseko Ski Resort in Hokkaido = Shutterstock Winter at Niseko Ski Resort in Hokkaido = Shutterstock Winter at Niseko Ski Resort in Hokkaido = Pixta Winter at Niseko Ski Resort in Hokkaido = Shutterstock Map of Niseko in Hokkaido Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Niseko"    

Pemandangan Sapporo tanggal 2 Februari

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 20

Foto: Sapporo ing wulan Februari

Februari minangka musim paling apik kanggo wisata musim salju ing Sapporo, kutha pusat Hokkaido. "Festival Salju Sapporo" dianakake udakara 8 dina wiwit wiwitan wulan Februari saben taun. Ing wektu iki, sanajan suhu sing paling dhuwur ing wayah awan asring ing pembekuan. Adhem, nanging aku yakin sampeyan bisa ngeling-eling paling apik. Kanggo cuaca Februari ing Hokkaido, deleng artikel ing ngisor iki. Foto Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Pemandangan Sapporo ing Februari Peta Sapporo Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Sapporo"    

Landskap sing apik saka Hokkaido ing mangsa = Shutterstock 1

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 12

Foto: Landskap sing akeh banget ing Hokkaido ing musim dingin -Asahikawa, Biei, Furano

Ing Hokkaido, tujuan wisata sing paling populer ing musim salju yaiku Sapporo. Nanging yen sampeyan pengin seneng lanskap sing jembar ing musim salju, aku nyaranake menyang Asahikawa, Biei lan Furano. Sampeyan bakal seneng jagad sing murni! Foto lanskap musim dingin ing Hokkaido lanskap Hokkaido ing musim salju = Shutterstock Lanskap Hokkaido ing mangsa = AdobeStock Lanskap Hokkaido nalika musim salju lansekap Hokkaido ing mangsa = Shutterstock Lansek-lerep Hokkaido ing mangsa = Shutterstock Lansek-lerep Hokkaido ing winter = AdobeStock malang ing Hokkaido ing mangsa = AdobeStock malang saka Hokkaido ing mangsa = malang Pixta Vast saka Hokkaido ing mangsa = AdobeStock Peta Asahikawa Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Hokkaido"    

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.