Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Miyazaki

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock

Photos Miyazaki

2020 / 6 / 2

Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki

Takachiho minangka tanah misterius sing dikenal minangka omah mitologi Jepang. Dununge ana ing wilayah pegunungan Prefektur Miyazaki ing sisih wetan Kyushu. Kutha kasebut isih njaga titik mitos lan tarian Kagura sing ana gandhengane. Uga misuwur segara maya sing asri ing musim gugur. Lan papan wisata sing paling populer ing kutha iki yaiku Jurang Takachiho. Ayo lelungan virtual menyang Takachiho kanthi akeh foto! Foto Takachiho Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki = ADobeStock Takachiho ing Prefektur Miyagaki Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Prefektur Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki ing Peta Prefektur Miyagaki Takachiho Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Miyazaki"    

Takachiho jurang lan air terjun ing Miyazaki, Kyushu, Jepang = Shutterstock

Miyazaki

2020 / 5 / 28

Prefektur Miyazaki: Objek lan Objek sing paling Apike

Jurang Takachiho ing Prefektur Miyazaki minangka salah sawijining obyek wisata paling apik ing Kyushu. Cliff kanthi dhuwure 80-100 meter terus suwene 7 kilometer. Sampeyan uga bisa muter prau ing lembah iki. Garis Besar Miyazaki Peta Miyazaki Takachiho Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.