Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Oita

Pemandangan sing apik saka kamar mandi sing mbukak "Tanayu" ing Hotel Suginoi, Beppu, Jepang

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (4) Rasakake sumber panas ing macem-macem gaya!

Beppu, Resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang, duwe macem-macem jinis kamar mandhi, wiwit saka siram umum kanggo bathtub ruangan mewah sing mewah. Ing kaca iki, nikmati pemandangan kanthi macem-macem bath! Foto pemandian mata air panas Beppu Beppu pemandian mata air panas Beppu kamar mandi mata air panas Beppu kamar mandi mata air panas Beppu kamar mandi mata air panas Beppu kamar mandi mata air panas Beppu = Kamar mandian mata air panas Shutterstock Beppu = Kamar Mandi Shutterstock Beppu tampilan wengi = Peta Shutterstovck saka Beppu sing dak senengi sampeyan maca nganti pungkasan. Tulung deleng foto liyane. Bali menyang "Best of Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Akeh turis Deleng banyu musim semi musim panas biru. Nelpon Umii jigoku (Neraka Segara) Sing ngrokok sabenere Apa musim semi panas sing duwe kobalt mineral = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku)

Tempat wisata paling populer ing Beppu yaiku "Hells" (Jigoku = 地獄). Ing Beppu, sumber air panas alami sing gedhe wiwit jaman biyen diarani "Hells" amarga pemandangane kaya neraka. Ana macem-macem jinis sumber banyu panas ing Beppu, mula warna Hells beda-beda. Nikmati foto-foto sing apik ing kaca iki! Foto lanskap kutha Beppu Beppu = Shutterstock kebon Jepang ing Umi Jigoku (Neraka Laut) ing Beppu = Shutterstock Umii jigoku (Neraka Laut) = Shutterstock Chinoike Jigoku (Getih Pond Hell) = SHutterstock Yamajigoku ing Beppu Oishi Ishibozu Jigoku (Neraka) ing Beppu Umi Jigoku ing Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku ing Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku ing Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku ing Beppu = Shutterstock Chinoike Jigoku ing Beppu = Shutterstock Chuikeike maca menyang Beppu . Mangga deleng foto liyane. Bali menyang "Best of Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi editor- pimpinan media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Taman Minami-Tateishi kanthi godhong musim gugur sing apik

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik sajrone musim iki!

Beppu, kaya tujuan wisata liyane ing Jepang, ngalami perubahan musim semi, musim panas, musim gugur lan musim salju. Pemandangan ing sekitar musim semi dadi apik banget miturut owah-owahan musim. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake foto sing apik banget kanthi tema patang musim. Foto lanskap kota Beppu Beppu lanskap Beppu ing spring Beppu lansekap ing spring Beppu lansekap ing spring Beppu lansekap ing spring Beppu lansekap ing spring4 Beppu malang ing musim panas Beppu malang ing musim panas Beppu malang ing musim gugur Beppu malang ing musim gugur Peta Beppu pungkasane. Tulung deleng foto liyane. Bali menyang "Best of Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, dununge ing sisih wétan Kyushu, minangka resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang. Nalika ngunjungi Beppu, sampeyan bakal luwih dhisik bakal kaget karo sumber banyu panas sing metu ing kana-kene. Nalika ndeleng pemandangan kutha Beppu saka bukit, kaya sing sampeyan deleng ing kaca iki, uap saya munggah ing endi-endi. Dheweke ora mesthi ana geni. Ing wayah wengi, uap iki madhangi lan padhang banget. Foto Peta Beppu Beppu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Tulung deleng foto liyane. Bali menyang "Best of Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Beppu kutha wengi tampilan = Shutterstock

Oita

2020 / 5 / 30

Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang!

Beppu (別 府), Prefektur Oita, minangka resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan pengin seneng banget karo sumber banyu panas Jepang, sampeyan bisa uga nambah Beppu menyang itinerary sampeyan. Beppu duwe banyu panas sing akeh banget lan ana macem-macem jinis mata air panas. Saliyane jedhing umum, ana kamar mandhi pribadi ing kamar tamu lan jedhing ruangan kanthi jubah. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan karo Beppu kanthi rinci. Foto Garis Besar Beppu Ana kamar mandhi ruangan cilik ing endi wae ing Beppu. Iki minangka "Ahiyu (shower foot)" supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngumbah sikil. Beppu minangka area resor sumber air panas paling gedhe ing Jepang. Jumlah banyu panas sing mili saka Beppu paling gedhe nomer loro ing donya sawise Yellowstone ing Amerika Serikat. Beppu jembaré 125.34 kilometer persegi, sing mung ana 1/70th saka Yellowstone. Nalika sampeyan tekan Beppu, sampeyan bakal gumun yen akeh banyu panas sing ngetokake banyu ing kene. Beppu wis dikenal minangka resor sumber air panas paling misuwur ing Jepang. Maneka jinis sumber banyu panas wis digunakake kanggo adus. Kajaba iku, sumber banyu panas sing anane warna kayata "Umi-Jigoku (neraka segara)" lan "Chinoike-Jigoku (neraka kolam getih)" wis narik kawigaten masarakat nalika ndeleng papan. Saiki, luwih saka 8 yuta turis ngunjungi Beppu saben taun. Ana akeh hotel lan Ryokan ing Beppu kanggo nampani tamu kasebut. Beppu dibandhingake karo Yufuin sing cedhak. Yufuin minangka resor sumber air panas sing tenang. Bentenipun, Beppu minangka kutha resort ...

Pemandangan indah cityscape Beppu kanthi uap sing wis diusir saka adus umum lan ryokan onsen. Beppu minangka salah sawijining resor musim panas sing paling misuwur ing Jepang, Oita, Kyushu, Jepang = shutterstock

Oita

2020 / 5 / 28

Prefektur Oita: Objek lan Bab sing Paling Apik

Gambar ing ndhuwur minangka tampilan Kota Beppu, Prefektur Oita. Kutha iki ora kobong geni. Amarga banyu panas banget amba, sampeyan bisa ndeleng pemandangan sing kaya ngono kanthi uap. Cedhak Kutha Beppu ana Yufuin sing dadi resor spa sing sipate akeh banget. Kutha iki uga misuwur karo turis asing. Garis Besar lanskap Oita Yufuin, Jepang = Peta AdobeStock Oita Beppu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyushu Region" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja dadi panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor media babagan budaya Jepang. Ayo, aku ngenalake akeh perkara sing nyenengake lan nyenengake babagan Jepang. Mangga waca artikel iki kanggo rincian liyane.

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.