Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Fukushima

Aizu ing Prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 6 / 8

Foto: Aizu ing Prefektur Fukushima-Kutha ingSamurai

Yen sampeyan pengin ngrasakake urip lan budaya samurai, aku saranake menyang distrik Aizu ing Prefektur Fukushima. Distrik iki dipimpin dening klompok samurai paling kuat nganti udakara 150 taun kepungkur. Samurai perang nglawan tentara pamrentah sing anyar kanggo nglindhungi shogunate Tokugawa bendarane. Asile, kastilane ing Aizu-Wakamatsu, pusat kabupaten iki kobong. Malah bocah lanang sing umure anom padha gelut lan tiwas. Kabupaten iki isih akeh swasana Jepang lawas. Uga ana kutha pos lawas sing diarani Ouchijuku. Mangga waca artikel ing ngisor iki. Foto Aizu ing Prefektur Fukushima Aizu ing Prefektur Fukushima Aizu ing Prefektur Fukushima Aizu ing Prefektur Fukushima = Prefektur Shutterstock Aizu ing Prefektur Fukushima = AdobeStock Aizu ing Prefektur Fukushima AdobeStock Aizu ing Prefektur Fukushima = AdobeStock Aizu ing Prefektur Fukushima Map Peta Shutterstock Aizu-Wakamatsu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukushima"    

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Photos Fukushima

2020 / 6 / 3

Foto: Garis Tadami ing Prefektur Fukushima

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan pedesaan Jepang sing apik saka kereta, aku nyaranake Jalur Tadhi JR ing Prefektur Fukushima sisih kulon. Baris Tadami diwiwiti saka Aizu-Wakamatsu, sawijining kutha kuno sing bisa ngrasakake budaya samurai Jepang, liwat gunung. Foto Tadami Line JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Jima Tadami = Pixta JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Pixta JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Peta Shutterstock Aizu-Wakamatsu Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukushima"    

Kampung Ouchijuku ing Fukushima Prefecture = Shutterstock 1

Photos Fukushima

2020 / 6 / 8

Foto: Kampung Ouchijuku ing Prefektur Fukushima

Ngomong babagan desa tradisional ing wilayah salju sing deres, Shirakawa-go paling misuwur. Nanging, yen sampeyan lelungan saka Tokyo, sampeyan bisa uga nambah Kampung Ouchijuku ing Prefektur Fukushima menyang itinerary. Desa kasebut isih njaga swasana nalika Samurai urip. Foto Desa Ouchijuku Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Ouchijuku Village ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Village Ouchijuku ing Prefektur Fukushima Prefektur = Shutterstock Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Desa Ouchijuku ing Prefektur Fukushima = Peta Shutterstock Desa Ouchijuku Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukushima"    

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 1

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima

Ing Taman Hanamiyama, Prefektur Fukushima, kembang plum, persik, kembang ceri lan kembang liyane banjur tuwuh mekar nalika musim semi kaya sing ditampilake ing kaca iki. Taman iki sejatine minangka gunung cilik duweke petani. Nanging, petani kasebut mutusake yen dadi sampah kanggo monopoli lanskap iki, lan dibukak kanggo umum. Napa sampeyan ora lunga ndeleng pemandangan musim semi sing tenang iki? Foto Taman Hanamiyama Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima Shutterstock Prefektur = Shutterstock Hanamiyama Park ing Fukushima Prefecture = AdobeStock Map of Hanamiyama Park Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Fukushima"    

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon apa kembang sakura sing paling apik ing Jepang, aku bakal ujar Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umure luwih saka 1000 taun. Wit ceri sing apik iki wis suwe dilindhungi lan disenengi masarakat lokal. Ayo lelungan virtual kanggo ngurmati Miharu Takizakura! Foto Miharu Takizakura Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Miharu Takizakura Faruushushura Miharu Takizakura ing Faruushura Fushushura Miharu Takizakura Prefektur = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Map Miharu Takizakura aku wis disenengi. Bali menyang "Best of Fukushima"    

Bèntèng Tsuruga utawa Bèntèng Aizuwakamatsu dikubengi atusan wit sakura, Aizuwakamatsu, Prefektur Fukushima, Jepang = Shutterstock

Fukushima

2020 / 6 / 8

Prefektur Fukushima! Objek lan Bab sing Paling Apike

Yen wong Jepang nyatakake prefektur Fukushima kanthi tembung siji, mula akeh wong sing jenenge "sabar". Wong ing prefektur Fukushima wis suwe ngalami akeh kasusahan lan wis ngatasi. Bubar, gambar peteng nyebar ing jagad amarga kacilakan loji tenaga nuklir sing gandhengane karo Gempa Gempa Great East Jepang (2011). Saiki wong ing prefektur Fukushima nyoba banget ngatasi kasusah kasebut. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata sing disaranake adhedhasar latar mburi ing prefektur iki. Garis garis pemandangan kutha Fukushima Fukushima saka taman Hanamiyama, ing Fukushima, wilayah Tohoku, Jepang. Taman iki misuwur ing papan pandang Sakura = shutterstock Peta Sejarah Fukushima lan kahanan saiki Prefektur Fukushima Fukushima ana ing sisih kidul wilayah Tohoku, lan sisih wétan ngadhepi Samodra Pasifik. Prefektur iki nduwe populasi lan kekuwatan ekonomi nomer loro mung kanggo prefektur Miyagi ing distrik Tohoku. Ing jaman shogunate Tokugawa, ana klan Aizu ing prefektur iki kanggo ndhukung shogunate Tokugawa. Samurai saka klan Aizu dilatih kanthi becik lan wani banget. Klan Aizu tetep nglawan tentara pemerintah anyar nganti pungkasan kanggo nglindhungi shogunate kasebut. Asile, akeh klan Samurai saka Aizu sing tiwas ing paprangan kasebut. Ing taun 2011, tanduran tenaga nuklir sing ana ing pesisir wilayah iki dirusak dening tsunami sing ana gandhengane karo Gempa Great East Japan, lan kacilakan pencegahan radiasi. Ing wektu iki, warga sekitar pabrik tenaga nuklir dipeksa ngungsi. Dina iki wong ing Prefektur Fukushima ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.