Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kyoto

Godhong Musim gugur ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 11

Foto: Autumn godhong ing Kyoto

Yen sampeyan pengin ngrasakake godhong musim gugur ing Jepang, aku nyaranake Kyoto. Ing Kyoto, para bangsawan lan biksu entuk warisan godhong-godhongan sing apik wis luwih saka sewu taun. Yen wiwit pertengahan November nganti wiwitan Desember, sampeyan bisa ngrasakake donya ing macem-macem panggonan ing Kyoto. Ing kaca iki, aku pengin ngenalake foto kuil lan kuil ing Kyoto, kayata Eikando, Kuil Kiyomizu-dera, Kuil Ruriko-in. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kyoto lan godhong musim gugur ing Kyoto, waca artikel ing ngisor iki. Foto Daun Autumn ing Kyoto Autumn Leaf ing Kyoto = AdobeStock Autumn Leaf in Kyoto = AdobeStock Autumn Leaf in Kyoto = AdobeStock Autumn Leaves in Kyoto = Shutterstock Autumn Leaves in Kyoto = AdobeStock Autumn Leaves in Kyoto = AdobeStock Autumn Leaves in Kyoto = AdobeStock Autumn Godhong ing Kyoto = AdobeStock Autumn Godhong ing Kyoto = AdobeStock Peta Kyoto Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kinkakuji ditutupi salju = Shutterstock

Photos Kyoto

2020 / 6 / 11

Foto: Landskap salju sing luar biasa ing Kyoto

Ing Kyoto, kadang salju saka Januari nganti Februari. Nanging, mung sawetara kaping salju bisa tumpukan tanpa leleh. Yen sampeyan ngalami salju nalika plancongan, sampeyan bakal begja. Mangga lunga menyang papan wisata kayata Candi Kinkakuji lan Arashiyama esuk. Banjur sampeyan bisa ndeleng jagad putih sing apik banget! Foto Kyoto ing salju Kuil Kiyomizudera ditutupi salju = Shutterstock Kuil Kiyomizudera ditutupi salju = Kuil Shutterstock Kuil Kiyomizudera ditutupi salju = Kuil Shutterstock Kuil Shisendo karo taman sing ditutupi salju = Pixta Arashiyama, papan turis sing misuwur ing Kyoto, putih banget! = Adobe Stock Yen salju, ayo budhal menyang alas pring Arashiyama esuk = AdobeStock Pemandangan salju saka njero uga apik banget = Kuil Adobe Stock Kibune ing sisih lor Kyoto duwe salju luwih akeh tinimbang ing Kyoto tengah = Penerangan Shutterstock dadi luwih hebat banget nalika ditutupi salju = Pixta Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Shushine Fushimi Inari Taisha ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 9

Foto: Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kyoto

Kuil Fushimi Inari Taisha minangka salah sawijining obyek wisata sing paling populer ing Kyoto. Ayo mlebu ing kuil iki! Dibutuhake udakara 1 jam 30 menit saka lawang mlebu Kuil Fushimi Inari Taisha menyang puncak, kalebu istirahat. Mesthi wae sampeyan bisa bali maneh. Nanging, yen sampeyan menyang ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng kutha Kyoto. Sunset uga apik! Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan Kuil Fushimi Inari Taisha. Kuil Fushimi Inari Taisha Kuil Fushimi Inari Taisha Kuil ing Kyoto = Shutterstock Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kyoto = Shutterstock Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kyoto = AdobeStock Fushimi Inari Taisha Kuil ing Kyoto = Shutterstock Fushimi Inari Taisha Kuil ing Kyoto = Shutterstock Kuil Taiti ing Kyoto = Shutterstock Fushimi Inari Taisha Shrine in Kyoto = AdobeStock Fushimi Inari Taisha Shrine in Kyoto = AdobeStock Fushimi Inari Taisha Shrine in Kyoto = Shutterstock Map of Fushimi Inari Taisha Shrine Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 9

Foto: Piandel Temple Rurikoin ing Kyoto

Kuil Rurikoin ing Kyoto misuwur kanthi godhong ijo lan godhong musim gugur sing apik. Candi iki duwe ruangan sing misterius. Meja ing kamar dipoles kaya pangilon. Ing ruangan iki sampeyan bisa ngrasakake pemandangan kaya kaca iki. Candi iki biasane ditutup. Nanging, mbukak kanggo umum nalika musim semi lan musim gugur lan rame karo akeh turis. Kanggo rincian, waca situs web resmi ing ngisor iki. Foto Candi Rurikoin Sihir Candi Rurikoin ing Kyoto = Pixta Sihir Rurikoin ing Kyoto = Sihir Pixta Sihir Rurikoin ing Kyoto Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock Sihir Rurikoin Temple ing Kyoto = Shutterstock Sihir saka Kuil Rurikoin ing Kyoto = Shutterstock Sihir saka Kuil Rurikoin ing Kyoto = Pixta Sihir Kuil Rurikoin ing Kyoto = Shutterstock Sihir Kuil Rurikoin ing Kyoto = Peta Shutterstock Kuil Rurikoin Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kuil Eikando Zenrin-ji, misuwur kanthi warna musim gugur sing éndah, Kyoto = AdobeStock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 6

Foto: Kuil Eikando Zenrin-ji-Kuil kanthi warna musim gugur sing paling apik

Ing Kyoto, musim gugur godhong paling dhuwur wiwit pungkasan November nganti wiwitan Desember. Yen sampeyan arep menyang Kyoto, aku nyaranake Kuil Eikando Zenrin-ji luwih dhisik. Udakara 3000 maples sing ditandur ing kene. Candi iki dipuji luwih saka 1000 taun amarga godhong musim gugur sing apik. Nanging, ing wektu sing paling dhuwur, sampeyan kudu baris suwe kanggo mlebu candhi iki. Yen sampeyan ora pengin antri, pesen tur bus utawa restoran kaiseki ing jejere candhi. Ana risiko rame ing lalu lintas ing tur bis. Dadi aku seneng nyedhaki cedhak kereta bawah tanah (Keage Sta) lan nggunakake restoran ing jejere candhi. Restoran iki ora enak banget. Nanging nalika rampung mangan, sampeyan bisa mlebu candhi langsung saka lawang khusus. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan godhong musim gugur Jepang. Foto Kuil Eikando Zenrin-ji ing musim gugur Kuil Eikando Zenrin-ji, misuwur kanthi warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil Shutterstock Eikando Zenrin-ji, misuwur kanthi warna musim gugur sing apik, Kyoto = Shutterstock Kuil Eikando Zenrin-ji, misuwur warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil AdobeStock Eikando Zenrin-ji, misuwur amarga warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil AdobeStock Eikando Zenrin-ji, misuwur kanthi warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil Eutando Shutterstock Eikando Zenrin-ji, misuwur amarga asile Werna musim gugur, Kyoto = Kuil Eutando Shutterstock Eriando-ji, misuwur amarga warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil Eikando Shutterstock Eriando-ji, misuwur kanthi warna musim gugur sing apik, Kyoto = Kuil Eikando Shutterstock Erinando, misuwur amarga musim gugur sing apik. ..

Werna musim luruh ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 6

Foto: Werna musim luruh ing Kuil Tofukuji, Kyoto

Yen sampeyan pengin ngalami jagad musim gugur ing Kyoto, direkomendasikan Kuil Tofukuji. 2000 maples ditandur ing situs Kuil Tofukuji. Ing pungkasan November, sampeyan bisa ngrasakake godhong abang sing padhang. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Foto warna musim gugur ing Tofukuji Temple Autumn warna ing Candi Tofukuji, Kyoto = Shutterstock Autumn warna ing Candi Tofukuji, Kyoto = Shutterstock Autumn warna ing Candi Tofukuji, Kyoto = Shutterstock Autumn warna ing Candi Tofukuji, Kyoto = Shutterstock Autumn warna ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Werna Autumn Shutterstock ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Werna Autumn Shutterstock ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Werna Autumn Shutterstock ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Werna Autumn Shutterstock ing Kuil Tofukuji, Kyoto = Peta Shutterstock saka Kuil Tofukuji Aku seneng nalika maca nganti pungkasan . Bali menyang "Best of Kyoto"    

Katrangan "Hanatouro" sing apik banget ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 5

Foto: katerangan sing hebat "Hanatouro" ing Arashiyama, Kyoto

Yen sampeyan menyang Kyoto ing wulan Desember, aku nyaranake menyang Arashiyama ing wayah wengi. Sampeyan bisa ngrasakake iluminasi "Hanatouro" Arashiyama sing hebat ing tengah wengi Desember. Ing Stasiun Keifuku Arashiyama, sampeyan uga bisa ngalami katerangan sing diarani "Hutan Kimono". Pancen rame ing akhir minggu, mula sampeyan kudu kerja ing wayah wengi! Foto-foto katerangan "Hanatouro" ing Arashiyama Katrangan sing hebat "Hanatouro" ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Kuwangan sing hebat "Hanatouro" ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Pencahayaan fantastis "Hanatouro" ing Arashiyama, Kyoto = AdobeStock Pencahayaan fantastis "Ing Arashiyama, Kyoto = AdobeStock Pencahayaan fantastis" Hanatouro "ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Pencahayaan fantastis" Hanatouro "ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Iluminasi hebat" Hanatouro "ing Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Iluminasi Fantastis" Hanatourtock Iluminasi Fantastis "Hanatourtock Arashiyama, Kyoto = Shutterstock Pencahayaan fantastis "Hanatouro" ing Arashiyama, Kyoto = Peta Shutterstock saka Arashiyama Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kuil Nanzenji ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 5

Foto: Kuil Nanzenji ing Kyoto

Nanzenji minangka candhi sing amba banget. Ing njero candhi akeh candhi. Sampeyan bisa ngrasakake macem-macem bangunan lan kebon tradisional sing unik. Kursus sing disaranake ing Kyoto yaiku mlaku-mlaku ngubengi Tetsugaku-no-michi (Philosopher's Walk) saka Ginkakuji, sing ana ing sisih lor-lor Kyoto, lan tur menyang Nanzenji lan Eikando sing cedhak. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Foto Kuil Nanzenji Kuil Nanzenji ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock Kuil Nanzenji ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock ing Kyoto = Kuil Nanzenji Shutterstock ing Kyoto = Shutterstock Nanzenji Temple ing Kyoto = Shutterstock Map of Nanzenji Temple Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 4

Foto: Kali Kamogawa ing Kyoto

Yen sampeyan lelungan menyang Kyoto, luwih becik mlaku-mlaku sadawane Kali Kamogawa. Masyarakat Kyoto urip karo kali iki wiwit jaman biyen. Mlaku-mlaku ing kali iki lan sampeyan bakal bisa nyekseni pemandangan Jepang sing tentrem, nalika para pacangan ngobrol lan kulawarga santai. Ing sekitar Gion, sampeyan bisa nikmati pemandangan restoran tradisional sing katon ing slide iki. Ing wayah sore, akeh penyayang lungguh ing interval sing padha ing pinggir kali lan nikmati swasana kali sing asri. Apa sampeyan pengin nyegerake dhewe ing pinggir kali iki? Foto Kali Kamogawa ing Kyoto Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock Kali Kamogawa ing Kyoto = AdobeStock Kamogawa Kali ing Kyoto = AdobeStock Kali Kamogawa ing Kyoto = Shutterstock 11 Peta Kali Kamogawa ing Kyoto Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kuil Daitokuji ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kuil Daitokuji ing Kyoto-Donya Zen ing Harmony karo Alam

Yen sampeyan pengin ngrasakake budaya Zen, luwih becik aku lunga menyang Kuil Daitokuji ing sisih lor Kyoto. Ing candhi gedhe iki dibukak ing abad kaping 14, sampeyan bisa ngrasakake pemandangan sing apik selaras karo alam kaya sing katon ing kaca iki. Foto Kuil Daitokuji Kuil Daitokuji ing Kyoto = Kuil Daitokuji ing Kyoto = Kuil Daitokuji ing Kyoto = Kuil Daitokuji Shutterstock ing Kyoto = Kuil Daitokuji Dautokuji ing Kyoto = Kuil Daitokuji Daitokuji ing Kyoto = Kuil Daitokuji Shutterstock ing Kyoto = Kuil AdobeStock Daitokuji ing Kyoto = Peta AdobeStock Kuil Daitokuji Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Kuil Kuil Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Candi Kiyomizudera dununge ana ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka aula utama, sing dawane 18 meter, apik banget. Ayo lelungan virtual menyang Kuil Kiyomizudera! Foto Kuil Kiyomizudera ing Kuil Kyoto Kiyomizudera ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock ing Kyoto = Kuil Kiyomizudera Shutterstock Kuil Kiyomizudera Kuil Kyotoom ing Kyoto = Shutterstock Kiyomizudera Temple ing Kyoto = Shutterstock Map of Kiyomizudera Temple Aku matur nuwun nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho) ing Kyoto = Shutterstock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho)

Istana Kaisar Kyoto (Kyoto Gosho) minangka bekas istana Kaisar. Wiwit ibukutha dipindhah menyang Tokyo ing taun 1869, ibukutha kasebut dikelola dening Badan Rumah Tangga Kekaisaran. Dina iki situs iki mbukak kanggo umum. Agensi Rumah Tangga Kekaisaran dadi tur umum ing bangunan kasebut kaping pirang-pirang dina. Nalika lelungan ing Kyoto, luwih becik sampeyan njelajah jagad elegan sing dipanggoni Kaisar! Foto Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) ing Kyoto = AdobeStock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) ing Kyoto = AdobeStock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) ing Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) ing Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) in Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) in Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) in Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) in Kyoto = Shutterstock Kyoto Imperial Palace (Kyoto Gosho) ing Kyoto = Peta Shutterstock Istana Kekaisaran Kyoto (Kyoto Gosho) Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Best of Kyoto"    

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.