Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Urip lan Budaya

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 1

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 19

Foto: Seneng Jepang Kimono!

Bubar, ing Kyoto lan Tokyo, layanan kanggo nyewa kimono kanggo turis saya tambah. Kimono Jepang duwe macem-macem warna lan kain miturut musim. Kimono musim panas (Yukata) cukup murah, mula akeh wong sing tuku. Apa sing pengin sampeyan gunakake kimono? Foto Wanita Jepang Kimono Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock Pria Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 7 Pria Jepang lan Wanita Nganggo Kimono = AdobeStock Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock Wanita Jepang Nganggo Kimono = Turis AdobeStock nganggo kimono Jepang = Turis AdobeStock nganggo kimono Jepang = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Tradhisi"    

Bocah-bocah ing Jepang 1

Photos Wong Jepang

2020 / 6 / 18

Foto: Muga bocah urip kanthi tentrem!

Bocah-bocah pancen lucu ora preduli saka negara endi sing kita lelungan. Bocah-bocah Jepang uga lucu. Muga-muga bocah bisa urip kanthi seneng tanpa konflik lan prasangka. Apa sing bisa daklakoni yaiku supaya sampeyan ngerti yen kita ora pengin gelut karo sapa wae lan pengin para tamu saka luar negeri seneng urip lan budaya Jepang. Foto Anak Jepang Anak ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang Bocah ing Jepang. Bali menyang "harmoni karo wong"    

Charaben, bento krasan 1

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 18

Foto: Sampeyan wis nate mangan "Charaben"?

Wong Jepang seneng kothak nedha awan. Mula, macem-macem bento didol ing toko-toko lan supermarket. Kajaba iku, ing kulawarga sing duwe anak cilik, wong tuwa nggawe "charaben" kaya sing dituduhake ing kaca iki. Charaben minangka bento gawenan tangan sing digawe wong tuwa nggunakake lauk lan nasi kanggo nggambar karakter kayata anime. Pancen lucu banget yen dadi sampah kanggo dipangan! Foto Charaben "Charaben", bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, bento Charaben krasan, krasan bento aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "modernitas"    

Kai-Komagatake, sing ngganggu prefektur Nagano lan Gifu = Shutterstock

Photos spring

2020 / 6 / 18

Foto: Musim salju salju - Kontras sing nggumunake Kembang lan salju salju

Menarik banget yen ndeleng pemandangan salju ing musim salju, nanging ora ala yen ndeleng gunung salju sing adoh nalika musim semi. Bedane kembang sing mekar siji-sijine lan gunung salju ing kadohan pancen apik banget. Kajaba iku, ing musim semi, sampeyan bakal bisa mlebu ing area salju sing deres, sing ditutup ing musim salju amarga salju banget. Contone, Tateyama (Toyama Prefektur) sing dikenalake ing pungkasan kaca iki rame karo akeh turis wiwit pertengahan April saben taun! Foto Salju Musim Semono Ing Kali Shiraishi ing Kutha Sendai, 1,200 wit ceri mekar kanthi apik saben taun kanthi latar gunung sing ditutupi salju = Blok kembang Cherry mekar ing desa gunung ing latar mburi pegunungan Hakuba ing Prefektur Nagano = Peternakan Koiwai Shutterstock ing Prefektur Iwate. Kontras antarane Mt. Iwaki lan wit ceri raksasa ayu = Shutterstock Daisetsuzan katon saka Asahikawa, Hokkaido = Shutterstock Oze, sing kalebu Gunma, Fukushima lan Niigata prefektur = Shutterstock Pemandangan Gunung Mt. Fuji saka gisik Tlaga Kawaguchi ing Prefektur Yamanashi = Shutterstock Ing cedhak Danau Motosu ing sikil Gunung Fuji, akeh kembang lumut lumut ing wulan April saben taun = Shutterstock Tlatah ijo seger sing ana ing gunung sing ditutupi salju. Fuji, Prefektur Shizuoka = Shutterstock Ing pegunungan Tateyama ing Prefektur Toyama, dalan sing ditutup salju kanggo musim salju dibukak maneh ing pungkasan April = Shutterstock Aku seneng ...

Hydrangeas apik mekar sajrone musim udan = Shutterstock 1

Photos Juni

2020 / 6 / 17

Foto: Hydrangeas -Wong dadi luwih apik ing mangsa udan!

Wiwit wulan Juni nganti paruh pertama Juli, musim udan sing diarani "Tsuyu" tetep ana ing Jepang, kajaba ing Hokkaido lan Okinawa. Saiki akeh udan udan, lan sejatine, ora cocog kanggo lelungan. Nanging sajrone wektu iki, kembang-kembang sing apik bisa nampani sampeyan. Iki minangka hydrangea sing dakkenalake ing kaca iki. Nalika kembang ceri dadi udan lan gampang bubar, kembang hidrangea dadi luwih asri yen ditabrak udan. Kembang sing disabetake kasebut duwe estetis sing beda banget tinimbang kembang ceri. Apa sampeyan kepengin ndeleng kembang Hydrangea? Foto Hydrangeas ing Jepang Hydrangeas mekar apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Juni"    

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock 1

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 15

Foto: Budaya Bambu Jepang-Hutan BambuArashiyama, lsp.

Ana akeh alas pring sing apik ing Jepang. Contone, yen sampeyan menyang Arashiyama ing Kyoto utawa Kamakura ing prefektur Kanagawa, sampeyan bisa mlaku-mlaku liwat alas pring. Sampeyan bisa ngerti manawa pring digunakake ing endi wae ing candhi lan kamar teh ing kebon Jepang. Bubar, ana dalan alas pring sing disinari wengi, mula coba deloken menyang papan wisata kasebut. Foto budaya pring Jepang alas Bambu ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock Alas pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Bambu Shutterstock digunakake kanthi macem-macem cara ing budaya teh Jepang = Shutterstock Sampeyan bisa nemokake macem-macem produk pring ing kebon Jepang, lsp = Shutterstock Ing Arashiyama, alas pring dikelola kanthi ati-ati dening tukang = Shutterstock Ana macem-macem katerangan nggunakake pring = Shutterstock Wong-wong sing lungguh ing gazebo pring ndeleng kebon pring kuil Hokokuji, Kamakura, Prefektur Kanagawa = Hutan Bambu Shutterstock nalika wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing winter, Kyoto = Shutterstock Bambu grumbulan nalika wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing musim salju, Kyoto = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Tradhisi"    

Landskap Jepang tanggal 1 Mei

Photos Bisa

2020 / 6 / 14

Foto: Landskap Jepang ing Mei - Musim Paling Musim Panas

Mei minangka wulan paling apik kanggo musim semi ing Jepang. Tanduran ijo sing asri katon apik ing endi-endi. Wong seneng fashion musim semi. Malah ing wilayah pegunungan sing ditutupi salju, musim turis wis diwiwiti. Sawise "Minggu Emas", utawa preinan Mei awal, jumlah turis Jepang ing kabeh tujuan wisata bakal mudhun lan rame bakal disuda. Jumlah turis bakal suda. Ayo menyang Jepang ing taun iki uga! Foto Lanskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Landskap Jepang ing Mei Aku seneng nalika maca nganti pungkasan . Bali menyang "may"    

Persimpangan saka Shibuya, Tokyo

Photos Musim musiman

2020 / 6 / 14

Foto: Dina udan ing Jepang - Musim hujan yaiku wulan Juni, September lan Maret

Jepang ngalami musim udan ing wulan Juni, September lan Maret. Dina udan diterusake ing wulan Juni khusus. Yen sampeyan ana ing Jepang lan cuaca ora kepenak, aja kecewa. Akeh pemandangan udan sing kesengsem karo seni Jepang kayata Ukiyo-e. Ana akeh pemandangan sing apik sanajan ing wayah udan. ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara panggonan ing ngisor iki: Prapatan Shibuya (Foto ing ndhuwur), Stasiun Tokyo, Kyoto, Fushimi Inari, Nachi, Meigetsuin saka Kamakura, Kuil Saihoji Kyoto, Yufuin. Foto pungkasan yaiku boneka Sunny Jepang. Jepang nyumerepi kanggo ndedonga kanggo cuaca sing apik. Nyenengake lan nikmati dina udan Jepang sing apik! Foto dina udan ing Jepang Stasiun Tokyo ing Tokyo Candi Kuil Kiyomizu ing Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kuil Kyoto Kumano Nachi Taisha ing Prefektur Wakayama Meigetsuin Temple ing Kamakura City, Prefektur Kanagawa Saihoji Temple ing Kuil Kyoto Saihoji ing Kyoto Yufuin ing Prefektur Oita Sunny boneka ing Jepang Aku seneng sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Musim Jepang"    

Mobil Kei ing Jepang 1

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 13

Foto: Ayo seneng "mobil Kei"!

Yen sampeyan teka ing Jepang, sampeyan bakal nemokake manawa ana akeh mobil cilik. Iki diarani "Mobil Kei (軽 自動 車, K-mobil)". Mobil Jepang diekspor menyang saindenging jagad, nanging mobil Kei meh ora diekspor. Nalika tuku mobil Kei, sampeyan mbayar pajeg luwih murah tinimbang mobil biasa. Dadi, ing Jepang, masarakat asring tuku mobil Kei minangka mobil nomer loro lan nomer telu. Saiki, saprotelon kabeh mobil ing Jepang yaiku mobil Kei. Mobil Kei diatur miturut ukum kanthi dawane 3.4 m utawa kurang, jembaré 1.48 m utawa kurang, lan dhuwur total 2 m utawa kurang. Dadi mung sithik, nanging sawetara mobil dhuwure luwih saka 1.7 m. Kabin mobil kasebut luwih dawa lan luwih dhuwur tinimbang mobil premium Toyota. Sampeyan bisa nggunakake mobil Kei ing mobil sewaan. Pengin seneng macem-macem mobil Kei? Foto mobil Kei mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Mobil Kei ing Jepang Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "modernitas"    

cosplayer nyopir kart mario ing dalan tokyo = Shutterstock

Photos Budaya modern

2020 / 6 / 11

Foto: MariCAR -Super Mario katon ing Tokyo!

Bubar iki, bukak kart kaya sing ana ing kaca iki asring katon ing Tokyo. Iki minangka layanan sewa mobil anyar sing biasane diwiwiti kanggo tamu manca. Turis asing nganggo klambi kaya ing game "Super Mario Bros." mbukak dalan umum kayata Shibuya lan Akihabara. Kita wong Jepang kaget banget. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan go-kart iki. Foto cosplayer MariCAR nyopir kart mario ing lurung-lurung tokyo = Shutterstock Street karting ing Akihabara ing Tokyo = Shutterstock Super Mario lan kanca-kanca saka Mario Kart, Go-Kart-Style racing VDO game sing dikembangake dening Nintendo = Shutterstock MariCAR kanthi sah bisa nyopir ing dalan umum = Saham Adobe Wong lan mobil nganggo rasukan Luigi lan Mario Kart ing dalan Sapporo = Shutterstock A turis nduwe mobil-mobil sewa Maricar liwat persimpangan shibuya ing Tokyo tengah = Shutterstock Mario Kart nganggo kostum ing sekitar Stasiun Osaka ing wayah wengi kanthi cahya sing padhang acara ing kutha Osaka = Tur Shutterstock Marikart, macak karakter mario lan ndandani dekorasi gokart kanthi cahya ing sekitar kutha tokyo lan papan terkenal kayata shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock People Go-Karting minangka tur ing tengah Tokyo Pusat Kota = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "modernitas"    

Nomer kasebut tiba banget, nanging ing sawetara desa, para pengantin isih bisa numpak prau cilik menyang tempat kawinan = Shutterstock

Photos Budaya tradisional

2020 / 6 / 10

Foto: Upacara pernikahan Jepang ing kuil

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya ing foto ing kuil kasebut. Contone, ing Kuil Meiji Jingu ing Tokyo, kita kadang ndeleng penganten wanita gaya Jepang iki. Bubar iki, bridal gaya Barat saya tambah. Nanging, popularitas pesta pernikahan gaya Jepang isih kuwat. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo kuil Jepang sing misuwur. Foto upacara manten Jepang ing kuil-kuil Pesta panganten lan anggota kulawarga arak-arakan liwat Kuil Meiji Jingu, Tokyo = Perayaan Shutterstock saka pernikahan khas Shinto ing Kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Upacara Pernikahan Tradisional Shutterstock Gaya Shinto ing Tsurugaoka Hachiman -gu shrine = Shutterstock Japanese Shinto wedding = AdobeStock Japanese Shinto Japanese = AdobeStock Perayaan upacara pernikahan khas ing Kuil Meiji Jingu, Tokyo = Shutterstock Pasangan ing upacara pernikahan tradisional Jepang ing kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Shutterstock pengantin Jepang = Shutterstock Aku ngormati sampeyan maca nganti pungkasan. Bali menyang "Tradhisi"    

Winter Wear ing Hokkaido, Jepang

Photos Winter

2020 / 6 / 12

Winter Wear ing Hokkaido! Apa sing kokkanggo.

Hokkaido nduwe musim dingin lan adhem banget dibandhingake karo Tokyo, Kyoto lan Osaka. Nalika lelungan menyang Hokkaido ing mangsa, tandhingake sandhangan mangsa sing kandel. Aku uga menehi saran nggunakake paket panas sing nganggo lan produk sing padha. Sepatu paling apik yaiku salju salju utawa sepatu trek salju salju (Sunotore), nanging yen sampeyan mlaku-mlaku ing kutha sampeyan bisa uga bisa masang piranti anti-slip menyang sneakers biasa. Ing artikel iki, aku bakal rinci babagan jinis sandhangan sing kudu digunakake ing mangsa ing Hokkaido lan menehi gambar saka macem-macem sandhangan. Aku uga bakal menehi sawetara ide babagan tuku utawa nyewa sandhangan musim dingin. Sandhangan kanggo nyandhang nalika musim dingin ing Hokkaido Ing Festival Musim Panas Asahikawa, patung salju sing gedhe banget ditampilake, Hokkaido, Jepang Muncul saka Nopember nganti awal April Ing Hokkaido, salju wiwit tiba ing wulan Nopember, lan wiwit nglumpukake gedhe saka tengah tanggal Desember. Jumlah salju paling gedhe yaiku ing pungkasan Januari nganti pertengahan Februari. Ing Hakodate, sing ana ing sisih kidul Hokkaido, salju bakal ilang nalika awal April. Apamaneh ing Sapporo lan Asahikawa, salju mau tiba ing pertengahan April. Ora umum suhu esuk lan sore suda mudhun -10 ° C ing Hokkaido nalika musim dingin. Lumahing dalan bisa beku lan lunyu. Amarga iki, aja lali nyiyapake sandhangan musim dingin sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing njero ruangan anget Cuaca beda-beda gumantung saka wilayah, sanajan ing bagean Hokkaido. Yen ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.