Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

November

Balai Kutha Lawas Sapporo nalika musim gugur. Wit-witan sing ngubengi bangunan dadi warna gugur lan menehi papan wisata sing misuwur iki katon apik = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan November. Godhong musim gugur sing apik katon ing wulan Oktober, nanging godhong tiba saka wit godhong ing wulan November. Musim salju sing lengkap bakal teka. Mangga nyiyapake sandhangan mangsa sing cukup sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan November. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Q & A babagan Hokkaido ing wulan November Apa salju tiba ing wulan November ing Hokkaido? Ing Hokkaido, kadang wiwit salju wiwit November. Nanging, salju durung akumulasi lan bakal lebur. Ing pungkasan Nopember, gumantung ing wilayah kasebut, salju bakal saya suwe saya gedhe. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan November? Ing Hokkaido, musim salju diwiwiti ing wulan November. Isine isih ngluwihi 10 derajat Celcius nalika awan, nanging ing wayah esuk lan sore isih beku. Hokkaido ing wulan November luwih adhem tinimbang Tokyo ing Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan November ing Hokkaido? Sampeyan butuh pengadilan ing wulan November. Sampeyan luwih becik nganggo celana ketat ing sangisore celonone, utamane ing pungkasan November. Kadhang kala iki asring udan salju ing pungkasan November. Aku nyaranake nganggo sepatu bot tinimbang tumit. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan sandhangan mangsa ing Jepang. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ndeleng lanskap sing ditutupi salju, Januari-Februari iku sing paling apik. Cuaca ing ...

Wit-witan berwarna sing arus ing papan plancongan ing taman kraton osaka jepang = Shutterstock

November

2020 / 5 / 31

Cuaca Osaka ing Nopember! Suhu lan udan

Cuaca ing Osaka meh padha karo Tokyo lan Kyoto. Cuaca stabil ing Nopember, lan isih ana awan sing srengenge. Suhu uga adhem, lan bisa diarani musim sing paling apik kanggo dolan. Ing Osaka, godhong musim gugur tiba ing pucuk wiwit pertengahan November nganti awal Desember. Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing wulan November Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan November. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Cuaca ing Osaka ing Nopember (Ringkesan) Grafis: Owah-owahan suhu ing Osaka ing Nopember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan November, suhu ing Osaka kurang saka 20 derajat Celsius sanajan ing wayah awan sing paling panas. Sanajan sampeyan mlaku-mlaku sethithik, sampeyan ora bakal kesel kaya sampeyan kringet. Musim sing nyenengake banget, mulane coba lan bukak macem-macem pemandangan. Nanging, ing wayah esuk lan sore suhu bakal mudhun menyang 10-15 derajat. Luwih kadhemen, mula aku nyaranake sampeyan nggawa jaket sing kandel. Yen suhu mandheg kaya iki, wit Osaka mboko sithik banjur godhong godhong abang. Aku mikir yen sampeyan bisa seneng godhong musim gugur ...

Wong sing ndeleng Ginkgo godhong kuning ing dalan ing ngarep menara terkenal Universitas Tokyo sing diarani Yasuda Auditorium, Tokyo = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca ing Tokyo ing wulan November. Iklim wis kepenak ing wulan November. Suhu ora panas uga ora adhem. Bisa diarani musim iki paling apik kanggo nikmati Tokyo. Wiwit pertengahan November, sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur sing apik, sanajan ing Tokyo tengah. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan November. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim gugur, waca artikel ing ngisor iki. Cuaca ing Tokyo ing wulan November (ringkesan) Grafik: Perubahan suhu ing Tokyo wulan November ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan November, iklim Tokyo tenang. Hawane adhem. Lan asor kurang. Dadi, sampeyan bakal seneng lelungan sing kepenak banget. Siji perkara sing kudu sampeyan ati-ati yaiku akeh papan wisata. Amarga wis musim sing kepenak, uga sampeyan, akeh turis Jepang lan manca sing teka ing Tokyo. Akibate, hotel populer ora bakal suwé. Ing papan wisata sing populer, sampeyan bisa uga kudu ndhaptar kanggo mlebu. Becike nyuda kawicaksanan kanthi macem-macem cara, cara nyawang kanthi nyenengake nalika rame. Tulung ...

Kyoto, Jepang ing Kuil Kiyomizu-dera nalika musim musim gugur = Shutterstock

November

2020 / 5 / 27

November ing Jepang! Musim wisata sing paling apik lan nyaman!

Aku ngira yen wulan November minangka musim sing paling apik kanggo ngubengi Jepang. Sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur sing apik ing kutha-kutha gedhe kayata Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima. Sampeyan bisa ngrasakake pemandangan sing apik tenan ing kuil lan kuil. Apamaneh saka pertengahan November nganti pungkasan, aku seneng banget yen mlaku-mlaku ing dalan lan taman sing ana wit-witan. Nanging, amarga dadi musim sing paling apik, ing endi wae rame para turis. Luwih becik ngatur rencana itinerary kanthi dipikirake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake informasi sing migunani nalika sampeyan lelungan Jepang ing wulan November. Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan November Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan November, klik gambar slider ing ngisor iki lan bukak informasi luwih lengkap. Ing wulan November, tujuan wisata sing misuwur ing Jepang rame ing endi-endi. Pemandangan khas dalan sing sibuk ing tengah kutha nalika surup. 3 November 2014 Kyoto, Jepang = shutterstock Ing wulan November, candhi lan kuil ing Kyoto lan Nara diubengi godhong musim gugur lan dadi asri kaya ing jagad lukisan. Ing wulan November, cuaca ing Jepang stabil ing saindenging negara lan dina iki akeh cerah. Hawane ora lembab kaya musim panas, lan sampeyan bisa lelungan mulyo. November mung musim wisata paling apik. Turis domestik lan turis manca negara akeh banget ing wulan Nopember. Mula, yen sampeyan arep lunga menyang Jepang wektu iki, dakkira bakal dadi susah yen njaluk reservasi hotel ing kana-kene. Ana akeh kereta bawah tanah ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.