Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Desember

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ndeleng lanskap sing dilindhungi salju ing Hokkaido, tekan wulan Januari nganti Februari paling apik. Nanging, ing wulan Desember, iluminasi Natal pancen apik banget. Ing Hokkaido, sampeyan bisa ...

Universal Studios Jepang (USJ). Miturut Laporan Penentuan Menarik Global Indeks Tema 2014, USJ ditingkat kaping lima ing antarane 25 taman hiburan paling apik ing saindenging jagad = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, musim salju sing lengkap bakal teka ing Osaka. Godhonge wit ing dalan tiba lan dadi wuda. Nanging, katerangan Natal diwenehi wit-witan lan mula katon surem ing wayah wengi. Yen sampeyan lagi nginep ing Osaka wektu iki, kiriman jas amarga wis adhem. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Desember. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Cuaca ing Osaka ing Desember (ringkesan) Graf: Owah-owahan suhu ing Osaka ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu ing ngisor iki udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka ing Desember padha karo Tokyo. Dina udan akeh banget. Iki minangka langit biru sing apik utawa langit sing rasane adhem. Ing wulan Desember, suhu kurang saka 15 derajat Celsius ing wayah awan sing paling panas. Ing esuk lan sore, bisa tiba ing ngisor pembekuan. Luwih panas tinimbang Januari utawa Februari, nanging yen sampeyan ora apik karo iklim kadhemen, luwih becik nggawa muffler utawa sarung tangan saliyane jas. Katon mangsa sing adhem bakal nyebar, nanging ...

Katrangan Natal ing Omotesando, Tokyo, Jepang = Simpenan Adobe

Desember

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, hawa ing Tokyo stabil lan terus surup. Ing wulan Desember, meh ora ana salju ing Tokyo. Nanging, nggawa jaket utawa jumper amarga adhem banget. Sandhangan musim salju dibutuhake yen sampeyan ing njobo suwe. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake data meteorologi Tokyo taun 2017. Mangga rujuk data cuaca iki lan siyapake perjalanan sampeyan. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim dingin, waca artikel ing ngisor iki. Cuaca ing Tokyo ing Desember (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu dhuwur yaiku udakara suwene 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan Desember, Tokyo bakal pungkasane mlebu ing mangsa musim dingin. Ing wektu iki akeh wong sing nggawa jaket lan jotosan. Luwih panas dibandhingake Januari lan Februari, nanging yen sampeyan ngunjungi Jepang saka negara sing anget, aku luwih becik nyiyapake sandhangan musim dingin. Swasanane apik ing wulan Desember. Langit kasebut biru banget, saengga yen sampeyan menek bangunan utawa menara sing dhuwur, sampeyan bisa ndeleng Mt. Fuji ing kadohan. Yen sampeyan bejo, ing ...

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas. = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Desember ing Jepang! Cara seneng musim semi awal

Ing wulan Desember, Jepang adhem sekaligus. Ing taun iki, kutha-kutha Jepang diwarnai kanthi apik amarga iluminasi Natal. Ana sawetara wong Kristen ing Jepang, nanging masarakat Jepang seneng acara, mula seneng swasana Natal. Yen sampeyan menyang Jepang wulan Desember, sampeyan bisa ngrasakake katerangan lan swasana sing apik banget. Mesthi wae, salju wiwit tumiba ing sawetara wilayah, dadi sampeyan bisa ndeleng lanskap salju. Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Desember Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Desember, klik gambar slider ing ngisor iki kanggo ndeleng informasi luwih lengkap. katerangan Huis Ten Bosch = Shutterstock Ing kutha-kutha utama ing Jepang, iluminasi Natal pancen apik banget ing wulan Desember. Akeh wit-witan ing lurung-lurung duwe swasana sing lega amarga godhonge wis nyebar kabeh. Penerangan ngganti swasana sing sepi lan nggawe ati dadi padhang. Lagu-lagu Natal bisa dirungokake ing saindenging kutha. Sampeyan bisa uga aneh kanggo wong-wong saka negara-negara Kristen, nanging kanggo wong Jepang, Natal dadi wektu sing penting. Wong Jepang padha-padha menehi hadiah, kalebu kulawargane, lan seneng-seneng. Kekasih nuduhake wektu khusus ing restoran sing apik kanthi dekorasi Natal. Gambar ing ndhuwur nuduhake iluminasi sing dianakake ing wulan Desember saben taun ing Huis Ten Bosch Theme Park ing Kyushu. Saben taun, Tokyo Disney Resort lan Universal Studios Jepang ing Osaka wis nyiyapake katerangan sing apik banget. Coba delengen babagan iluminasi Natal iki. Yen Natal wis rampung, wong-wong ing Jepang bakal sibuk nyiapake kanggo Taun Anyar. Wong Jepang mangan ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.