Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Februari

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing wulan Februari ing Hokkaido? Udan salju sing apik banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ngrasakake lanskap salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Ing awal Februari, festival musim salju ...

World Wizarding of Harry Potter ing Universal Studios Jepang. Universal Studios Japan minangka taman tema ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka sajrone wulan Februari bakal adhem. Ana meh ora salju, nanging mlaku-mlaku ing njero ruangan bakal adhem banget. Aja lali nglebokake sandhangan musim dingin ing koper, kayata jaket. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Osaka ing wulan Februari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Cuaca ing Osaka ing wulan Februari (Ringkesan) Grafis: Owah-owahan suhu ing Osaka ing wulan Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen kadhemen, pamanasan awak nganggo migunani banget = Adobe Stock In Osaka, iku wektu paling adhem ing taun wiwit akhir Januari nganti awal wulan Pebruari. Kadhangkala snows, nanging ora ana klumpukan salju. Akeh dina sing surup ing wulan Februari nanging adhem banget. Yen sampeyan ora kepenak ing cuaca sing adhem, luwih becik duwe muffler lan sarung tangan. Yen sampeyan ngubengi candhi lan kuil, sampeyan bakal tetep ing njobo kanthi suwe. Amarga awak bakal adhem, sampeyan kudu ati-ati. Ing toko obat lan toko Jepang, sampeyan bisa tuku pemanasan awak nganggo nganggo ...

Ing wulan Februari, wanita asia seneng lelungan ing pasar dalan Harajuku ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Tokyo wis cerah banget ing wulan Februari nanging umume adhem banget. Utamane adhem banget ing separo wulan Februari, dadi ati-ati aja nganti lali klambi. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara informasi migunani babagan sandhangan apa sing kudu dikemas adhedhasar data cuaca Februari 2018, sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan mangsa, waca artikel ing ngisor iki. Cuaca ing Tokyo ing wulan Februari (ringkesan) Grafik: Perubahan suhu ing Tokyo wulan Februari ※ Adhedhasar data sing dirilis dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Bebarengan karo Januari, Februari minangka periode paling adhem ing Jepang. Awal Februari lan pertengahan Februari, suhu umume paling murah mudhun ing beku. Ana pirang-pirang dina sing padhang, nanging hawa adhem banget adhem. Nanging arang banget salju, yen wis ngganggu transportasi lan sepur bisa ditundha. Ing pungkasan wulan Februari, bakal wiwit pindhah saka musim salju menyang musim semi. Cuaca dadi ora stabil lan awan bakal saya tambah. Yen sampeyan rencana pindhah saka Tokyo menyang Hokkaido, Nagano ...

SideArm utawa nyebar Festival, Yokote, Akita, Jepang = Simpenan Adobe

Februari

2020 / 5 / 27

Februari ing Jepang! Cara ngrasakake jagad musim dingin sing apik

Februari minangka wektu paling adhem ing Jepang. Kajaba sawetara wilayah kayata Okinawa, sampeyan butuh jas utawa jumper nalika mlaku-mlaku ing kutha. Ing wektu iki, resort ski paling apik. Ing wilayah salju, sampeyan bisa ndeleng pemandangan salju sing apik sing bisa dideleng ing buku pandhuan. Kajaba iku, ana liyane perkara sing nyenengake nalika sampeyan lelungan ing wulan Februari. Festival musim salju dianakake ing macem-macem wilayah ing Jepang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake festival musim salju iki. Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Februari Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Februari, mangga tututi tautan ing ngisor iki kanggo rincian liyane. Festival musim salju sing dianakake saben wulan Februari Ing ngisor iki festival musim salju sing dakkarepake kanggo sampeyan. Festival Salju Yokote Kamakura Kaping pisanan, aku miwiti karo festival terkenal sing dianakake saben taun ing Yokote, Prefektur Akita ing sisih lor Honshu. Ing pertengahan Februari saben taun, warga lokal nganakake "Yokote Kanakurasa Festival" kaya sing katon ing foto ndhuwur. "Kamakura" minangka kubah cilik sing digawe saka salju. Amarga saben taun ana akeh salju ing Yokote City, mula masarakat ngencengi salju lan nyebrang salju kanggo nggawe "Kamakura". Sajrone festival kasebut, ing Yokote City, digawe 100 "Kamakura" kanthi dhuwur udakara 3 meter. Kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki, uga ana "Kamakura" cilik. Ing masarakat Kamakura, wong-wong bisa nyambut sampeyan lan menehi omben-omben anget karo kue beras. Ing wayah wengi sing adhem, ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.