Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Juni

Hydrangeas apik mekar sajrone musim udan = Shutterstock 1

Photos Juni

2020 / 6 / 17

Foto: Hydrangeas -Wong dadi luwih apik ing mangsa udan!

Wiwit wulan Juni nganti paruh pertama Juli, musim udan sing diarani "Tsuyu" tetep ana ing Jepang, kajaba ing Hokkaido lan Okinawa. Saiki akeh udan udan, lan sejatine, ora cocog kanggo lelungan. Nanging sajrone wektu iki, kembang-kembang sing apik bisa nampani sampeyan. Iki minangka hydrangea sing dakkenalake ing kaca iki. Nalika kembang ceri dadi udan lan gampang bubar, kembang hidrangea dadi luwih asri yen ditabrak udan. Kembang sing disabetake kasebut duwe estetis sing beda banget tinimbang kembang ceri. Apa sampeyan kepengin ndeleng kembang Hydrangea? Foto Hydrangeas ing Jepang Hydrangeas mekar apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Hydrangeas mekar kanthi apik nalika musim udan = Shutterstock Aku seneng nalika maca nganti pungkasan. Bali menyang "Juni"    

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging esuk lan sore bisa uga adhem. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen sampeyan ...

Wong nyabrang dalan ing ngarep stasiun sepur Osaka ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Osaka ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan tekan wulan Osaka ing wulan Juni, aja lali lali payung. Ing wulan Juni, Osaka bakal mlebu musim udan suwene udakara setaun kaya kutha Honshu utama liyane kaya Tokyo. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Cuaca ing Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Graf: Owah-owahan suhu ing Osaka ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Udan udan akeh ing wulan Juni lan awan saya panas lan lembab. Ana kaping yen wis adhem, dadi yen sampeyan kadhemen gampang, mangga nggawa kardigan utawa sandhangan sing padha. Biyen, udan deres nganti wulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah udan wis tambah amarga owah-owahan meteorologi sing disebabake pemanasan global. Pramila, monggo ramalan cuaca paling anyar saka sumber sing nganyari kaya TV utawa situs web internet. Amarga cuaca udan ing wulan Juni, ora akeh turis dibandhingake April utawa Mei. Sampeyan bisa uga ...

Wong kanggo bis nalika ana udan ing stasiun Shibuya. Mangsa udan, sing dikenal kanthi jeneng tsuyu utawa baiyu, wiwit wulan Juni nganti pertengahan Juli ing Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Akeh dina udan ing Tokyo sajrone wulan Juni. Kelembapan dhuwur lan suhu mundhak terus. Mula, ing wulan Juni, sampeyan kudu duwe sawetara sandhangan sing bisa digunakake nalika cuaca saya surem. Payung uga dadi kabutuhan nalika musim udan iki. Ing kaca iki, ngrujuk data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association, aku bakal ngenalake cuaca ing Tokyo kanggo wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi lan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Cuaca ing Tokyo ing wulan Juni (ringkesan) Graf: Owah-owahan suhu ing Tokyo ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) ing Tokyo, musim udan biasane diwiwiti wiwit awal pertengahan wulan Juni. Mangsa udan udakara udakara udakara udakara. Sawise iku, wiwit udakara 20 Juli, musim panas sing bener bakal teka ing Tokyo. Ing pungkasan wulan Juni, suhu bisa uga ngluwihi 30 derajat Celsius. Nalika semana, sandhangan musim panas lengan cekak luwih becik nganggo sandhangan musim semi. Bubar iklim iki saya ganti amarga pemanasan global ing Tokyo. Mbiyen, udane ora udan akeh sajrone musim udan ...

Akeh kembang macrophylla biru lan ungu sing mekar ing pendekatan menyang Kuil Jepang. Dipoto ing Kuil Meigetsu, Kumakara, Jepang = Saham Adobe

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Jepang ing wulan Juni! Mangsa udan kajaba Hokkaido lan Okinawa

Ing Jepang, udan deres ing wulan Juni. Juni minangka periode transisi wiwit musim semi nganti musim panas. Amarga iku, aku ora nyaranake Juni minangka wektu lelungan. Nanging, nalika udan, candhi lan kuil kasebut sepi lan tenang banget. Ing wulan Juni, hidrangeas bakal mekar ing kuil lan kuil. Yen sampeyan lunga menyang papan kasebut ing wulan Juni, sampeyan mesthi bakal tenang. Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juni Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Juni, klik gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Aku nyaranake ngunjungi candhi lan kuil sing sepi. JIzo kanthi bib biru ing kuil Meigetsuin Kanagawa, Jepang = shutterstock Aku nyaranake candhi Kamakura minangka obyek wisata ing wulan Juni. Kamakura udakara udakara jam adoh kanthi sepur saka pusat kutha Tokyo. Candi Meigetsuin lan candhi Hasedera disaranake utamane. Ana pirang-pirang hidrangeas mekar ing wulan Juni saben taun ing kuil kasebut. Foto ndhuwur ing kaca iki dijupuk ing Meigetsuin. Yen sampeyan pengin ndeleng hydrangea ing kuil-kuil ing Kyoto, aku saranake sampeyan menyang candhi Mimurotoji. Mimurotoji misuwur amarga taman hydrangea sing asri. Taman kasebut dibukak saben taun wiwit wiwitan wulan Juni nganti udakara wiwitan wulan Juli. Ing ngisor iki minangka video sing nampilake kebon Mimurotoji. Hydrangeas mekar ing kutha-kutha utama Honshu wiwit pertengahan Juni nganti wiwitan Juli. Nanging, ing taun 2018 akeh hidrangeas mekar wiwit wiwitan wulan Juni. Kembang kembang katon asri ing wayah awan. On ...

Hak Cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak Dilindhungi.