Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Babaging kula

Halo, Aku Bon Kurosawa.
Aku manggon karo kulawarga ing Tokyo.
Aku lan bojoku duwe anak lanang loro. Aku dadi wong Jepang biasa sing kepengin seneng kanggo kulawarga.

Aku wis kerja dadi penulis staf Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI), koran ekonomi paling gedhe ing saindenging jagad, suwene 31 taun. Sajrone wektu kasebut, aku nulis macem-macem artikel ing kutha Tokyo, Osaka, lan Matsue, prefektur Shimane. Ing markas Tokyo, aku nyambut gawe dadi editor ing departemen sing ngisi artikel sing ana hubungane karo budaya lan departemen sing ngurusi topik babagan gaya urip. Aku uga ngalami editor editor ing media visual babagan Jepang.

Aku seneng petualangan. Aku seneng tantangan anyar. Iki sebabe aku ninggal NIKKEI lan ganti dadi perusahaan usaha ing Shibuya, Tokyo, sing saya entuk pengalaman anyar minangka panulis web.

Nggunakake jumlah pengalaman sing dakkarepake saiki aku ngatur situs web iki. Situs iki isih bisa ditindakake lan aku ora duwe kemampuan panyuntingan akeh, nanging aku bakal nggunakake akeh wektu kanggo nambah kualitas artikel sing bisa ditemokake ing kene. Tujuanku yaiku nggawe situs sing migunani kanggo sampeyan, sing maca.

Kaya saben negara ing jagad iki nduweni budaya sing unik, Jepang uga duwe gaya urip sing apik lan
budaya dhewe. Aku ora mikir yen Jepang pancen luar biasa yen sampeyan mikir babagan apa sing bisa uga ditawakake negara liya ing saindenging jagad. Nanging, aku kepengin nampa saran saka wong-wong ing saindenging jagad kanggo nambah urip lan budaya Jepang. Aku wis nglakoni wawancara akeh lan nglumpukake akeh informasi babagan Jepang. Asil sing dakkarepake bareng karo sampeyan lan mbangun hubungan sing tentrem antarane budaya.

Sawise ngunjungi akeh negara ing Asia Tenggara, Eropa uga Amerika Serikat, aku wis ngerti
manawa wong-wong ing saindenging jagad kerja keras kanggo kulawargane saben dina. Aku rada kuwatir yen wong bisa kerja keras lan lali yen butuh wektu kanggo awake dhewe. Yen sampeyan rumangsa ora kepenak, monggo teka lan lelungan ing Jepang kanggo nyegerake pikiran lan awak. Aku seneng banget yen situs iki bisa mbantu sampeyan entuk.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

2018-05-16

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.