Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: 13 Agustus 2018

Aku ngoperasikake situs web https://japan77.net/ (sawise diarani "Layanan").

Kaca iki ngandhani babagan kabijakan saya babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran data pribadi nalika nggunakake Layanan lan pilihan sing sampeyan gandhengake karo data kasebut.

Aku bakal nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan ningkatake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan iki, sampeyan setuju koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha ing I lan Ketentuan, bisa diakses saka https://japan77.net/

Definisi

  • Layanan: Layanan minangka situs web https://japan77.net/ sing dilakokno dening Bon KUROSAWA.
  • Data Pribadi: Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).
  • Data panggunaan: Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).
  • Cookies: Cookie yaiku file cilik sing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).
  • Data Controller: Data Controller tegese wong alam utawa legal sing (salah siji utawa bebarengan utawa padha karo wong liya) nemtokake tujuan lan cara kanggo informasi sing ana, utawa kudu diproses.Untuk tujuan kanggo Kebijakan Privasi iki , kita minangka Data Controller Data Pribadi.
  • Prosesor Data (utawa Penyedhiya Layanan): Prosesor Data (utawa Penyedia Layanan) tegese wong asli utawa sah sing ngolah data atas jenenge Data Controller.We bisa nggunakake layanan macem-macem Penyedhiya Layanan supaya bisa ngolah data kanthi efektif.
  • Subyek Data (utawa Panganggo)Subyek Data iku arupa individu urip sing nggunakake Layanan kita lan minangka subyek saka Data Pribadi.

Koleksi lan Penggunaan Informasi

Aku ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layananku, bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi kanthi identik sing bisa digunakake kanggo digunakake utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi sing bisa dingerteni pribadi bisa kalebu, nanging ora diwatesi kanggo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • nomer telpon
  • Cookie lan Data Pangguna

Aku bisa nggunakake Data Piranti sampeyan kanggo ngubungi newsletter, pemasaran utawa bahan promosi lan informasi liyane sing bisa uga sampeyan minat. Sampeyan bisa uga ora bisa nampa, utawa kabeh komunikasi iki saka kula kanthi ngubungi aku.

Data Pangguna

Aku uga bisa ngumpulake informasi babagan cara Layanan diakses lan digunakake ("Data panggunaan"). Data panggunaan iki bisa uga kalebu informasi kayata alamat Protocol Internet komputer (umpamane alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing dihabiskan kanggo kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnosa liyane.

Data Pelacakan & Cookie

Aku nggunakake cookie lan teknologi pelacak sing padha kanggo nglacak kegiatan kasebut ing Layanan kita lan duwe informasi tartamtu.

Cookie minangka file kanthi jumlah data sing sithik lan bisa uga kalebu pengenal unik anonim. Cookie dikirim menyang browser sampeyan saka situs web lan disimpen ing piranti. Teknologi pelacakan liyane uga digunakake kayata beacon, tag lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisa Layanan kita.

Sampeyan bisa menehi pitunjuk kanggo browser nolak kabeh cookie utawa kanggo nuduhake nalika cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora nampa cookie, sampeyan bisa uga ora nggunakake sawetara bagean saka Layananku.

Tuladha Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Aku nggunakake Cookies Sesi kanggo ngoperasikake Layananku.
  • Cookie Keutuhan. Aku nggunakake Cookies Preferensi kanggo ngeling-eling pilihan lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Aku nggunakake Cookies Keamanan kanggo tujuan keamanan.
  • Cookies Iklan. Iklan Cookies digunakake kanggo ngawula sampeyan karo iklan sing ana hubungane karo sampeyan lan kapentingan sampeyan.

Nggunakake Data

Best of Japan nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Layanan saya
  • Menawa pengiriman notifikasi babagan owah-owahan ing Layananku
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif saka Layananku nalika sampeyan milih
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisa utawa informasi terkenal supaya aku bisa nambah Layanan
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis
  • Kanggo nyedhiyakake warta, tawaran khusus lan informasi umum babagan barang, layanan lan acara liyane sing ditawakake sing padha karo sing wis dituku utawa ditakoni manawa sampeyan ora milih ora nampa informasi kasebut

Dasar Hukum kanggo Processing Data Pribadi miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan saka Kawasan Ekonomi Eropa (EEA),  Best of Japan basis legal kanggo ngempalaken lan nggunakake informasi pribadi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung marang Data Pribadi sing aku kumpulake lan konteks tartamtu sing daklumpukake.

Best of Japan bisa ngolah Data Pribadi amarga:

  • Aku kudu nglakoni kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis menehi ijin supaya
  • Proses kasebut kanggo kapentingan sing sah lan ora ditindhes karo hak-hak sampeyan
  • Kanggo nglakoni hukum

Penyimpanan Data

Best of Japan bakal njaga Data Pribadi sampeyan mung kanggo kabutuhan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Aku bakal nggunakake lan nggunakake Data Piranti sampeyan kanthi tliti kanggo ngetrapake kewajiban sing sah (umpamane, yen aku dibutuhake kanggo njaga data sampeyan kanggo tundhuk karo hukum sing bisa ditrapake), mutusake masalah musuhan lan ngetrapake perjanjian lan kabijakan sing sah.

Best of Japan uga bakal nahan Data panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data panggunaan umume disimpen kanggo wektu sing luwih cendhek, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa nambah fungsi Layananku, utawa aku sah bisa njaga data iki luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum pangreksan data bisa beda-beda saka wilayah sampeyan.

Yen sampeyan ana ing njaba jepang Jepang lan milih menehi informasi kanggo aku, priksa manawa aku nransfer data kasebut, kalebu Data Pribadi, menyang Jepang lan diproses ing kana.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Best of Japan bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan wis dirawat kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer data pribadi sing bakal ditindakake ing organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing papan kalebu keamanan keamanan sampeyan data lan informasi pribadi liyane.

Disclosure of Data

Transaksi Bisnis

If Best of Japan wis melu panggabungan, akuisisi utawa adol aset, Data Pribadi sampeyan bisa ditransfer. Aku bakal menehi kabar sadurunge Data Pribadi sampeyan ditransfer lan tundhuk karo Kebijakan Privasi.

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, Best of Japan bisa uga kudu ngumumake Data Piranti yen dijaluk kanthi hukum utawa nanggepi panjaluk sing bener dening panguwasa umum (kayata pengadilan utawa lembaga pemerintah).

Keperluan Hukum

Best of Japan bisa uga nyritakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin yakin supaya tumindak kaya ngono:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti saka Best of Japan
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kula, nanging elinga manawa ora ana cara transmisi liwat Internet utawa metode panyimpenan elektronik 100% aman. Nalika aku nyoba nggunakake sarana sing bisa ditrapake sacara komersial kanggo nglindhungi Data Peribadi, aku ora bisa njamin keamanan mutlak.

Tandha Kabijakan Kita babagan "Ora Lacak" Sinyal ing Undhang-undhang Perlindungan Online California (CalOPPA)

Aku ora ndhukung Do Not Track ("DNT"). Aja Lacak minangka pilihan sing bisa sampeyan aturake ing browser web kanggo menehi informasi situs web sing sampeyan ora pengin dilacak.

Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni Ulah Lacak kanthi ngunjungi Kaca Preferensi utawa Setelan saka browser web.

Hak Pangreksan Data miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan minangka penduduk ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak perlindungan data tartamtu. Best of Japan yakuwi kanggo njupuk langkah sing cukup kanggo ngidini sampeyan mbenerake, mbenake, mbusak utawa mbatesi panggunaan Data Pribadi.

Yen sampeyan pengin dilaporake babagan Data Piranti sing dakwenehi babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin dicopot saka sistem, hubungi kula.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

  • Hak ngakses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing awak. Yen bisa, sampeyan bisa ngakses, nganyari utawa njaluk mbusak Data Piranti langsung ing bagean setelan akun. Yen sampeyan ora bisa nindakake tumindak kasebut, hubungi kula kanggo mbantu sampeyan.
  • Hak pambeneran. Sampeyan duwe hak kanggo mbenerake informasi sampeyan yen informasi kasebut ora pas utawa ora lengkap.
  • Hak kanggo obyek. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pengolahan data pribadi.
  • Hak watesan. Sampeyan duwe hak njaluk supaya aku matesi pangolahan informasi pribadhi.
  • Portabilitas data. Sampeyan duwe hak diwenehake karo salinan informasi sing dakkirim ing sampeyan ing format terstruktur, bisa diwaca lan umume digunakake.
  • Hak mbatalake idin. Sampeyan uga duwe hak kanggo mbatalake idin nalika kapan Best of Japan gumantung karo idin sampeyan kanggo ngolah informasi pribadhi.

Wigati dimangerteni aku bisa takon sampeyan verifikasi identitas sadurunge mangsuli panjaluk kasebut.

Sampeyan duwe hak sambat ing Data Protection Authority babagan koleksi lan panggunaan Data Pribadi. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi panguwasa perlindungan data lokal ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA).

Layanan panyedhiya

Aku bisa uga nggarap perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan ("Penyedia Layanan"), menehi Layanan kanggo jenengku, nindakake layanan sing gegandhengan karo Service utawa ngewangi aku nganalisa cara Layananku digunakake.

Katelu pihak kasebut duwe akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nindakake tugas-tugas kasebut kanggo kula lan wajib ora nyritakake utawa digunakake kanggo tujuan liyane.

Analytics

Aku bisa nggunakake Penyedhiya Layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisa panggunaan Layanan Aku.

  • Google Analytics: Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layananku. Data iki dituduhake karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nggawe kontekstualisasi lan nggawe pribadhi iklan jaringan pariwara dhewe. Sampeyan bisa milih supaya kegiatan ing Layanan kasedhiya ing Google Analytics kanthi nginstal add-on browser pilihan Google Analytics. Add-on ngalangi JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js lan dc.js) saka nuduhake informasi karo Google Analytics babagan kegiatan kunjungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak web Privasi & Ketentuan Google kaca: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Advertising

Aku bisa nggunakake Penyedhiya Layanan pihak katelu kanggo nuduhake pariwara kanggo mbantu ndhukung lan njaga Layananku.

  • Cookie Google AdSense & DoubleClick: Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngladeni iklan ing Layananku. Panggunaan cookie ing DoubleClick Google ngaktifake Google lan mitra kanggo iklan kanggo pangguna sing dideleng saka kunjungan menyang Layananku utawa situs web liyane ing Internet. Sampeyan bisa milih nggunakake DoubleClick Cookie kanggo pariwara adhedhasar minat kanthi ngunjungi Kaca web Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences/

Pranala menyang Liyane Situs

Layananku bisa uga ngemot tautan menyang situs liyane sing ora dilakokno dening aku. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu kasebut. Aku banget menehi pitunjuk kanggo ndeleng Polisi Kebijakan saben situs sing sampeyan kunjungi.

Aku ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kabijakan privasi utawa praktik saka situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Kanak-kanak

Layananku ora ngatasi sapa-sapa ing umur 18 taun ("Bocah-bocah").

Aku ora ngerti ngumpulake informasi sing bisa dingerteni saka sapa wae sing wis umur 18 taun. Yen sampeyan minangka wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen Anak sampeyan nyedhiyakake Data Pribadi, hubungi kula. Yen aku ngerti yen wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah tanpa verifikasi persetujuan wong tuwa, aku bakal njupuk langkah-langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server-serverku.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

Aku bisa uga nganyari Polisi Kebijakan kuring saka wektu. Aku bakal ngabari sampeyan babagan pangowahan kanthi ngirim Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Aku bakal ngerti sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layananku, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Dasar Kebijakan iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Hubungi kula

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kula:

  • Kanthi ngunjungi kaca iki ing situs web kita: https://japan77.net/contact/

2018-08-13

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.