Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Accommodation

Kepiye Book Book ing Jepang!

Ana wong sing duwe macem-macem hobi aneh. Bener, aku seneng mbandhingake situs leladen hotel. Nalika menehi hotel ing hotel, aku mriksa karo akeh situs pesenan lan menehi buku karo situs sing paling dipercaya. Kanggo kula kanthi hobi, aku rumangsa yen wisatawan nggunakake situs leladen sing aku ora bisa menehi saran akeh. Mulane, aku bakal ngenalake situs leladen hotel sing disaranake kanggo kabeh wong kanthi nggawe situs beda karo "Best of Japan"wiwit saiki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara situs leladen hotel sing disaranake.

Kanggo rincian babagan akomodasi ing Jepang kayata hotel, Ryokan, Minshuku, mangga ndeleng artikel ing ngisor iki.

Pinggiran Mt.Fuji sing apik ing jendela cedhak tlaga Kawaguchiko ing Jepang. mangsa, Perjalanan, Liburan lan Liburan ing Jepang = shutterstock
4 Jinis Akomodasi ing Jepang: Hotel, Ryokan, Shukubo dll.

Kanggo nggawe perjalanan sampeyan apik, muga-muga sampeyan bisa Book akomodasi sing cocog kanggo sampeyan. Ana udakara patang jinis fasilitas akomodasi ing Jepang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ringkesan babagan dheweke. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan cara menehi fasilitas akomodasi. Tabel ...

Klik ing saben gambar, situs pesenan bakal ditampilake ing kaca sing kapisah

2 Situs Perbandingan Paling apik kanggo Akomodasi Booking ing Jepang

Ana tenan akeh situs sing bisa Book hotel utawa Ryokan ing Jepang. Mesthine meh ora bisa ndeleng kabeh. Dadi, sing pertama aku pengin menehi saran yaiku 'situs perbandingan' ing ngendi sampeyan bisa mbandhingake rencana akomodasi ing situs leladen hotel.

TripAdvisor

TripAdvisor

TripAdvisor

Yen sampeyan pengin golek akomodasi sing cocog kanggo sampeyan ing sawetara kutha kayata Tokyo utawa Kyoto, aku menehi saran supaya luwih dhisik mriksa ing TripAdvisor.

TripAdvisor minangka situs perbandingan sing misuwur. Situs iki duwe rong kaluwihan.

Kaping pisanan, kanthi nggunakake TripAdvisor, sampeyan bisa ngumpulake informasi babagan hotel sing paling dirating lan liyane ing kutha sing bakal sampeyan lakoni.

Kapindho, sampeyan bisa nemokake rencana akomodasi paling murah ing antarane kabeh situs leladen hotel sing ditrapake dening TripAdvisor.

Aku ngormati kauntungan sing sepisanan. Aku menehi saran supaya sampeyan nemokake hotel paling apik kanthi referensi kanggo review sing dikirim menyang TripAdvisor.

Travelko

Travelko

Travelko

Travelko dioperasikake dening perusahaan ing Tokyo. Isine meh kabeh situs leladen ing Jepang. Dadi, yen sampeyan nemokake hotel sing pengin dienggo kanthi nggunakake TripAdvisor, gunakake Travelko kanggo nemokake rencana akomodasi paling murah kanggo hotel kasebut.

Bubar versi Inggris lair. Cacahing situs sing didhaptar dening versi Inggris kurang saka versi Jepang. Isih, Travelko iki paling kuat nalika ndelok rencana akomodasi Jepang ing basa Inggris. Mangga ngunjungi situs iki kanthi kabeh.

 

3 Situs Pesenan Paling Apik ing Jepang

Temokake lowongan ing situs leladen

Yen sampeyan entuk rencana akomodasi paling murah kanthi nggunakake Travelko, paling apik. Nanging, hotel ing Tokyo, Kyoto lsp. Utamane rencana akomodasi saka papan populer hotel populer bakal langsung didol. Yen sampeyan ora bisa Book akomodasi sing dikarepake kanthi cepet, sampeyan bisa uga terus nggoleki situs leladen hotel.

Situs bandhingan kayata TripAdvisor lan Travelko duwe kelemahane gedhe. Lawang wektu kasebut.

Situs bandhingan kanthi rutin ngunjungi lan ngumpulake data babagan rencana akomodasi situs leladen hotel. Dheweke bakal nuduhake rencana sing paling murah adhedhasar data kasebut. Nanging, data kasebut bisa diklumpukake sedina kepungkur. Yen sampeyan ngunjungi situs leladen rencana bisa uga wis adol. Kajaba iku, ana uga sing wis mbatalake rencana sing apik sawise data kasebut diklumpukake. Rencana akomodasi sing dibatalake ora bakal ditampilake ing situs perbandingan. Banjur sampeyan ora bisa nemokake rencana sing apik banget. Sampeyan duwe risiko ora entuk kesempatan.

Rugi kesempatan kasebut bakal kedadeyan yen sampeyan nggunakake mung situs perbandingan. Dadi, yen sampeyan nemokake hotel sing apik lan rencana akomodasi sing apik nggunakake situs perbandingan, aku saranake sampeyan ngunjungi situs pesenan lan situs utama liyane.

Aku mikir manawa sampeyan bisa nemokake rencana sing mbandhingake situs perbandingan yen sampeyan mriksa telung situs ing ngisor iki.

Wisata Rakuten

Wisata Rakuten

Wisata Rakuten

Rakuten minangka perusahaan sing ngatur situs EC sing beda karo Amazon ing Jepang. Rakuten duwe situs leladen hotel sing diarani Rakuten Travel. Yen sampeyan klik gambar ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng versi Inggris Rakuten Travel.

Rakuten Travel minangka situs leladen sing nyakup fasilitas akomodasi ing Jepang. Kanthi nggunakake Rakuten Travel, sampeyan bisa nemokake loro hotel anyar ing Tokyo lan hotel cilik ing deso. Kejabi, rencana akomodasi Rakuten Travel umume murah.

Jalan.net

jalam.net

dalan.net

dalan.net minangka situs leladen hotel sing dilakokno dening Recruit, perusahaan Jepang sing misuwur. Kaya karo Rakuten Travel, dalan.net kalebu meh kabeh fasilitas akomodasi ing Jepang. Uga diwiwiti leladen hotel anyar cukup awal.

Aku mikir yen situs lelungan hotel sing paling kuat ing Jepang yaiku Rakuten Travel lan jalan.net. Rencana akomodasi dalan.net uga cukup, mula priksa.

JAPANiCAN

JAPANiCAN

JAPANiCAN

Situs leladen hotel sing paling misuwur ing antarane turis luar negeri yaiku JAPANiCAN. Iki dilakokno dening JTB, perusahaan perjalanan paling gedhe ing Jepang. JAPANiCAN kalebu hotel utama lan Ryokan. Rega rencana akomodasi uga rada murah.

JTB pancen kuwat banget nalika lelungan hotel sadurunge Internet lair. Wiwit lair saka Internet, JTB dipencet dening kekuwatan anyar kayata Rakuten Travel lan jalan.net, nanging saiki ora dikalahake dening kekuwatan anyar sanajan ing rega rega.

Others

Kejabi iki, uga ana situs leladen hotel gedhe ing Jepang kayata Kinki Nippon Wisatawan, Nippon Travel Agency, Ikkyu.com. Kajaba iku, situs lelungan wisata JR East apik banget. Aku rumangsa versi Inggris bakal dilahirake ing situs kasebut. Nalika situs anyar sing disaranake anyar, aku pengin ngenalake saben wektu.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.