Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Urip & Budaya

Urip lan budaya Jepang! urip selaras karo alam lan manungsa

Saka kene, aku kepengin ngenalake sampeyan babagan budaya lan budaya Jepang. Aku mikir yen tembung kunci supaya ngerti babagan budaya lan budaya Jepang yaiku "Harmony". Mulane, aku kepengin ngrampungake urip lan budaya Jepang saka sudut pandang iki "harmoni" ing situs iki.

"Harmony" sing adhedhasar urip lan budaya Jepang

Apa gambar sampeyan babagan Jepang? Saka sawetara wong, Jepang koyone negara sing angel banget.

Jepang bisa uga "Galapagos" ing pangertèn. Ing negara pulo sing adoh saka bawana, urip lan budaya sing unik wis dipupuk.

Sawise teka ing Jepang, akeh wong sing kaget banget babagan urip lan budaya sing wis berkembang kaya Galapagos.

Nalika kutha-kutha gedhe kayata Tokyo lan Osaka berkembang, sifat kaya patang musim iki menehi pengunjung.

Tradhisi kayata kuil, sumo lan kabuki isih tetep, nanging budaya anyar kayata animasi, cosplay, robot, lsp.

Negara sing kalebu kabeh kontradiksi ana simbolis. Yaiku Jepang.

Yen sampeyan ngeklik gambar ing ngisor iki, sampeyan bakal digawa menyang jagad harmoni misterius Jepang.

Aku wis nyawisake macem-macem kaca, mula bukak akeh halaman lan nyenengake.

Mbebayani karo Alam

Harmoni karo Alam, Jepang = Adobe Simpenan
Mbebayani karo Alam! Urip ing musim ganti Jepang

Ana papat musim sing sugih ing Jepang. Agrikultur Jepang nderek owah-owahan ing musim papat lan nalika sawah ditandur saya akeh festival Jepang kanggo matur nuwun marang dewa. Ing siklus patang musim iki, macem-macem budaya unik wis berkembang. Aku kepengin ngenalake gaya urip lan ...

Mbebayani karo Wong

Hospitality
Mbebayani karo wong! 4 latar sejarah sing disenengi Jepang dadi harmoni karo masarakat sekitar

Bangsa Jepang tresna harmoni karo masarakat sekitar. Yen sampeyan tekan Jepang, sampeyan bakal ngrasakake ing saindenging kutha. Contone, minangka film ing ngisor iki, nalika wong Jepang nyabrang persimpangan kasebut, kabeh kasebut kanthi tliti kanthi tliti. Aku mikir ana papat latar sejarah ing karakteristik Jepang iki. ...

tradisi

Potret geografi Maiko ing Gion Kyoto = shutterstock
Harmony of Tradition & Modernity (1) Tradhisi! Geisha, Kabuki, Sento, Izakaya, Kintsugi, pedhang Jepang ...

Ing Jepang, isih akeh perkara lawas sing isih ana. Contone, dheweke dadi kuil lan kuil. Utawa dheweke minangka kompetisi kayata Sumo, Kendo, Judo, Karate. Ana akeh fasilitas unik kayata adus umum lan pub ing antarane kutha-kutha. Kajaba iku, ana macem-macem aturan tradisional ing wong ...

Modern

Cosplay, cah wadon Jepang = Adobe Simpenan
Harmoni saka Tradhisi & Modernitas (2) Modern! Maid Cafe, Restoran Robot, Hotel Kapsul, Konsultan Sabuk Sushi ...

Sanajan akeh budaya tradisional sing isih ana ing Jepang, budaya pop lan layanan kontemporer saiki lair dadi siji lan entuk popularitas. Sawetara turis manca sing teka ing Jepang kaget amarga ana tradhisi lan prekara modern. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake barang-barang sing bener-bener bisa nikmati nalika ...

 

Video sing disaranake ngenalake urip lan budaya Jepang

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.