Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Harmoni karo Alam, Jepang = Adobe Simpenan

Harmoni karo Alam, Jepang = Adobe Simpenan

Mbebayani karo Alam! Urip ing musim ganti Jepang

Ana papat musim sing sugih ing Jepang. Agrikultur Jepang ndherek owah-owahan ing musim papat lan nalika sawah ditandur saya akeh wong Jepang nggawe festival kanggo matur nuwun marang dewa. Ing siklus patang musim iki, macem-macem budaya unik wis dikembangake. Aku kepengin ngenalake gaya urip lan budaya wong Jepang lan hubungane karo alam ing Jepang.

Urip kanthi sih-rahmat saka musim kaya

Maple godhong ing Jepang

Urip lan Budaya

2020 / 6 / 14

Musim Jepang! Budaya dipupuk kanthi ganti kaping papat musim

Ana owah-owahan mangsan sing cetha ing Jepang. Musim panas panas banget, nanging ora suwe ora bisa panas. Suhu mboko sithik tiba lan godhong ing wit dadi abang lan kuning. Pungkasane, musim salju sing angel bakal ngetutake. Wong tahan kadhemen lan ngenteni musim semi sing anget. Pangowahan musiman iki duwe pengaruh gedhe ing urip lan budaya wong Jepang. Saben kahanan beda-beda gumantung saka wilayah kasebut. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug patang musim lan manggon ing Jepang. Tabel konténSunting Perubahan mangsan ing JepangShogatsu ing WinterHanami ing SpringObon ing Musim PanasMomijigari ing AutumnChristmas ing Musim Panas babagan musim musiman ing Jepang Mt Fuji kanthi salju ing musim salju ing tlaga Kawaguchiko Jepang -Shutterstock Ing musim dingin, ora kurang lalu lintas ing papan pariwisata, menehi individu sing wani ing mangsa salju kadhemen nemoni pribadi ing wilayah terkenal ing Jepang. Ing Jepang, Januari (sawise liburan Taun Anyar) menehi tandha wektu kanggo mencet ski. Februari menehi tandha awal musim ing Jepang. Ndhuwur, ing pulo sisih lor lan tengah Jepang, Feb minangka wulan paling adhem ing Jepang. Maret iku wektu sing apik kanggo ngunjungi Jepang amarga suhu panas lan wiwitan musim ceri kembang sing diantisipasi. Ing wulan Maret, wilayah ing Jepang bakal bisa ndeleng mekar kembang ceri sing nuwuhake hajatan hanami. Iki minangka wektu sing nyenengake lan nyenengake kanggo ing Jepang lan cara sing nyenengake kanggo ngrasakake salah sawijining tradhisi sosial paling apik ing negara kasebut. Suhu April meningkat bakal ...

Read More

Kepiye seneng ing mangsa Jepang

Winter

2020 / 5 / 30

Kepiye carane seneng Mangsa Jepang! Resor Ski, Festival, Es Drift lsp.

Yen sampeyan lelungan ing Jepang nalika musim salju, apa jenis perjalanan sing paling apik? Yen sampeyan durung nate ngalami musim dingin, aku nyaranake Hokkaido luwih dhisik. Sabanjure, aku nyaranake wilayah Tohoku lan sawetara wilayah Chubu. Kosok baline, ing wilayah kutha kayata Tokyo, Osaka, lan Kyoto, sampeyan bakal bisa seneng lelungan uga musim liyane tanpa nyegah salju. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan turis sing paling disaranake ing musim salju. Daftar IsiNikmati Jepang ing wulan Desember, Januari, Pegunungan sing apik: Ngalami ski lan papan salju Kutha gedhe ing Hokkaido lan Tohoku: Rasakake festival salju lan liya-liyane! Pemandangan salju Jepang tradisional: Shirakawago lsp. Drift Ice ing segara adhem: Abashiri, Shiretoko lsp. Hot Spring) ing jagad saljuMengalami urip musim salju ing Jepang Nikmati Jepang ing wulan Desember, Januari, Februari Aku nglumpukake artikel saben wulan ing musim salju Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, waca slide ing ngisor iki lan klik wulan sing arep dikunjungi. Yen sampeyan pengin ngerti sandhangan apa sing dienggo wong Jepang ing musim salju, aku uga nulis artikel babagan perkara iki. Saka kene, aku bakal ngenalake papan turis sing bisa menehi rekomendasi nalika lelungan Jepang nalika musim salju. Aku nambah akeh video lan gambar ing kaca iki supaya sampeyan bisa ngrasakake swasana mangsa ing Jepang. Pegunungan salju: Pengalaman ski lan papan salju http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Diamond-dust.mp4 http://japan77.net/wp-content/uploads/2018/06/Hakuba- 47-Taman-difilem-saka-ndhuwur-kursi-angkat.-Woo-Nagano-Jepang.m4v wit ditutupi es serak, Zao, Prefektur Yamagata Nishiho Sanso udakara musim salju, Matsumoto, Nagano, Jepang ...

Read More

Wong wadon Jepang sing nganggo kimono nggoleki kembang ceri = Shutterstock

spring

2020 / 6 / 18

Kepiye seneng ing Jepang Jepang! kembang ceri, Nemophila lsp.

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sing sampeyan bisa seneng? Ing kaca iki, aku pengin ngenalake jinis barang sing populer ing musim semi kanggo lelungan ing Jepang. Ing musim semi, sampeyan bisa nonton akeh kembang kayata kembang ceri ing Jepang. Nusantara Jepang dawa banget saka sisih lor nganti kidul, mula nalika kembang mekar beda-beda ing saindenging negara. Aku nyaranake sampeyan priksa ramalan kembang kanggo nemokake kembang ing endi kembang nalika lelungan. Dhiskusi Dirancang kanggo lelungan ing Jepang ing wulan Maret, April, lan Mei "HANAMI" Seneng nonton kembang ceri Kembang liyane kayata wit ceri Shiba Pemandangan sing apik kanggo dinikmati ing musim semi Disaranake kanggo lelungan ing Jepang ing wulan Maret, April, lan Muga-muga aku nglumpukake artikel saben wulan ing musim semi Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, waca slide ing ngisor iki lan klik wulan sing arep dikunjungi. Yen sampeyan pengin ngerti sandhangan apa sing dienggo wong Jepang ing musim semi, aku uga nulis artikel sing ngrembug topik kasebut, mula aja nganti nggunakake. Ing kaca iki, aku arep ngandhani kanthi khusus apa sing bisa sampeyan seneng nalika teka ing Jepang nalika musim semi. "HANAMI" Seneng ndeleng kembang ceri kelopak kembang Cherry sing tiba ing banyu sing mili. Kastil Hirosaki, Jepang = Shutterstock Tokyo Crowd ngrasakake festival kembang Cherry ing Ueno Park = Shutterstock Kanggo lelungan menyang Jepang nalika musim semi, aku nyaranake ...

Read More

Summer

2020 / 6 / 10

Kepiye seneng ing Panas Jepang! Festival, kembang api, pesisir, Hokkaido lsp.

Musim panas ing Jepang panas banget. Nanging, isih ana festival musim panas tradisional lan festival kembang api gedhe ing Jepang. Yen sampeyan luwih maju menyang Hokkaido utawa ing gunung Honshu, sampeyan bakal disambut karo padang rumput sing kebak kembang. Pantai sing apik banget uga wilayah sing apik kanggo dikunjungi ing musim iki. Ing kaca iki, aku bakal nerangake kepiye sampeyan bisa ngrasakake musim panas ing Jepang. Daptar Isi Disaranake kanggo lelungan ing Jepang wulan Juni, Juli, Agustus. Nikmati festival musim panas ing Jepang Bersantai ing Hokkaido utawa Honshu Plateau. Luangake wektu ing pantai Okinawa sing apik Sing kudu dieling-eling nalika ngunjungi Jepang nalika musim panas Disaranake lelungan ing Jepang wulan Juni, Juli, Agustus aku nglumpukake artikel kanggo saben wulan musim panas Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, gunakake geser ing ngisor iki lan klik wulan sing arep dikunjungi. Yen sampeyan pengin ngerti sandhangan apa sing dienggo wong-wong Jepang nalika musim panas, aku uga nulis artikel babagan topik iki supaya sampeyan seneng. Saka kene, aku bakal ngenalake papan turis sing bisa menehi rekomendasi nalika lelungan Jepang nalika musim panas. Aku nambah akeh foto lan video ing kaca iki kanggo menehi ide babagan suasana musim panas Jepang. Rasakake festival musim panas ing Jepang Video iki nuduhake festival kembang api sing dianakake ing Miyajima, Prefektur Hiroshima saben wulan Agustus. Ana akeh festival ing Jepang nalika musim panas. Ing festival kasebut, sawetara wong bakal nganggo kimono tradisional. Sampeyan bisa ndeleng pagelaran utawa acara sing ...

Read More

Autumn

2020 / 5 / 30

Cara seneng Autumn Jepang! Musim paling apik kanggo lelungan!

Yen sampeyan arep plancongan ing Jepang nalika musim gugur, apa plancongan sing paling nyenengake? Ing Jepang, musim gugur minangka musim sing paling nyenengake salaras karo musim semi. Pegunungan Nusantara Jepang dicelup abang utawa kuning gumantung saka warna musim gugur. Tanduran pertanian dipanen ing musim gugur lan panganan sing enak bisa dinikmati. Ing kaca iki, aku pengin ngenalake papan sing disaranake yen sampeyan lelungan ing Jepang. Dhiskusi Dianjurake kanggo lelungan ing Jepang ing wulan September, Oktober, November Kutha tradisional kayata Kyoto lan Nara iku apik uga dianjurake kanggo ndeleng godhong-godhongan musim gugur saka gunung Disaranake lelungan ing Jepang wulan September, Oktober, November aku nglumpukake artikel kanggo saben wulan ing musim gugur Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, waca slide ing ngisor iki lan klik wulan sing arep dikunjungi. Yen sampeyan pengin ngerti klambi apa sing dienggo Jepang ing musim gugur, aku uga nulis artikel sing ngenalake, mula bukak kaca yen sampeyan ora ngerti. Kutha tradisional kayata Kyoto lan Nara apik banget Yen sampeyan mikir plancongan ing Jepang nalika musim gugur, aku nyaranake sampeyan luwih dhisik menyang kutha tradisional kaya Kyoto utawa Nara. Ana pirang-pirang candhi lan kuil ing kutha kasebut. Akeh pemandangan kasebut luwih asri ing musim gugur ing musim gugur. Sampeyan bakal bisa nyegerake nalika mlaku-mlaku ngubengi candhi lan kuil kasebut. Udakara setengah wulan November kepungkur ...

Read More

 

Kapan rencana arep dolan menyang Jepang?

Ing Jepang, swasana ewah-ewahan gumantung banget karo musim. Mula, aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng iklim ing mangsa sing sampeyan penginah.

Ing kene, aku pengin ngenalake saben wulan lan kepiye gegayutan karo patang musim ing Jepang. Pilih pilih musim sing sampeyan minat saka gambar ndhuwur kanggo ngunjungi kaca kasebut.

 

Video sing disaranake babagan urip Jepang

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-05-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.