Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kepiye seneng ing Panas Jepang! Festival, kembang api, pesisir, Hokkaido lsp.

Musim panas ing Jepang panas banget. Nanging, isih ana festival musim panas tradisional lan festival kembang api gedhe ing Jepang. Yen pindhah menyang sisih lor menyang Hokkaido utawa ing gunung Honshu, sampeyan bakal disambut karo padang rumput sing apik sing kebak kembang. Pante sing nggumunake uga minangka papan sing apik kanggo dikunjungi musim iki. Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan carane sampeyan bisa seneng musim panas ing Jepang.

Petasan ing Takayama, Jepang (acara umum gratis) - nganggo gaya Jepang tradisional, ditarik saka silinder pring gantung = Shutterstock
Foto: Pesta musim panas utama ing Jepang!

Wiwit Juli nganti Agustus, Jepang dadi panas banget kajaba Hokkaido lan sawetara wilayah pegunungan. Dadi sejatine, aku pancen ora bakal nyaranake perjalanan musim panas menyang Jepang kajaba Hokkaido lan liya-liyane. Nanging yen sampeyan seneng festival, bisa uga seneng teka ing Jepang nalika musim panas. Ana akeh apik tenan ...

Disaranake kanggo lelungan ing Jepang ing wulan Juni, Juli, Agustus

Aku nglumpukake artikel kanggo saben wulan musim panas Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, bukak panggeser ing ngisor iki lan klik wulan sing direncanakake. Yen sampeyan pengin ngerti apa jinis sandhangane wong Jepang ing musim panas, aku uga nulis artikel babagan topik iki kanggo nyenengake sampeyan.

Akeh kembang macrophylla biru lan ungu sing mekar ing pendekatan menyang Kuil Jepang. Dipoto ing Kuil Meigetsu, Kumakara, Jepang = Saham Adobe

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Jepang ing wulan Juni! Mangsa udan kajaba Hokkaido lan Okinawa

Ing Jepang, udan deres ing wulan Juni. Juni minangka periode transisi wiwit musim semi nganti musim panas. Amarga iku, aku ora nyaranake Juni minangka wektu lelungan. Nanging, nalika udan, candhi lan kuil kasebut sepi lan tenang banget. Ing wulan Juni, hidrangeas bakal mekar ing kuil lan kuil. Yen sampeyan lunga menyang papan kasebut ing wulan Juni, sampeyan mesthi bakal tenang. Informasi babagan Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juni Aku nyaranake ngunjungi kuil lan kuil sing sepi. Pegunungan uga kanthi ora sengaja duwe pemandangan sing apik ing Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juni Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Juni, monggo klik gambar ing geser ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Aku nyaranake ngunjungi candhi lan kuil sing sepi. JIzo kanthi bib biru ing kuil Meigetsuin Kanagawa, Jepang = shutterstock Aku nyaranake candhi Kamakura minangka obyek wisata ing wulan Juni. Kamakura udakara udakara sajam kanthi sepur saka pusat kutha Tokyo. Candi Meigetsuin lan candhi Hasedera disaranake utamane. Ana pirang-pirang hidrangeas mekar ing wulan Juni saben taun ing kuil kasebut. Foto ndhuwur ing kaca iki dijupuk ing Meigetsuin. Yen sampeyan pengin ndeleng hydrangea ing kuil-kuil ing Kyoto, aku saranake sampeyan menyang candhi Mimurotoji. Mimurotoji misuwur amarga taman hydrangea sing asri. Taman kasebut saben taun diwiwiti saka wiwitan wulan Juni nganti udakara wiwitan wulan Juli. Ing ngisor iki minangka video sing nampilake kebon Mimurotoji. Hydrangeas mekar ing kutha-kutha utama Honshu wiwit pertengahan Juni nganti wiwitan ...

Read More

Kolom kembang warni panorama lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 27

Juli ing Jepang! Musim panas diwiwiti kanthi semangat! Ati-ati panas!

Iklim ing endi wae ing Jepang ing wulan Juli iki panas! Sawise pertengahan Juli, kaisar maksimum nalika awan asring ngluwihi 35 derajat Celcius. Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juli, ati-ati aja kakehan olahraga nalika njobo amarga sampeyan bisa duwe risiko stroke panas. Ing kaca iki, aku bakal menehi informasi sing migunani kanggo lelungan sampeyan menyang Jepang wulan Juli. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juli Eling babagan panas ruangan lan kadhemen njero ruangan Ati-ati saka serangan topanHokkaido lan dataran tinggi Honshu disaranake Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juli Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Juli, mangga klik gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Elinga babagan panas ruangan lan adhem njero ruangan ing Jepang, paruh pertama wulan Juli udane udan. Musim udan wiwit wulan Juni asring terus nganti wulan candhake. Nanging ing pungkasan Juli, cuaca bakal tambah apik lan awan bakal cerah lan cerah. Suhu maksimal nalika awan udakara 30 derajat saben dina, lan uga ing wayah wengi ora mudhun ing sangisore 25. Kosok baline adhem banget ing njero bangunan AC. Amarga alasan iki, sawetara wong bisa uga ora sehat amarga owah-owahan suhu sing drastis. Yen gampang adhem, aku nyaranake sampeyan nggawa kardigan utawa barang sandhangan sing padha kanggo digunakake ing njero omah supaya ora kedadeyan sampeyan. Ing wayah awan, mangga ngombe banyu ...

Read More

"Gozan okuribi" lan festival ngambang lantern ing Kyoto, Jepang = Adobe Stock

Agustus

2020 / 5 / 27

Agustus ing Jepang! Perhatian kanggo taufan!

Iklim Agustus ing Jepang, kaya Juli, panas banget. Kajaba iku, topan asring uga nyerang. Yen sampeyan rencana plancongan ing Jepang wulan Agustus, aku saranake supaya ora kakehan itinerary. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake informasi sing migunani nalika lelungan Jepang wulan Agustus. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Agustus Ayo eling yen bisa uga panas lan angin topan bisa teka Ayo pesen hotel lan kereta sepisanan sawise mutusake perjalanan Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Agustus Yen sampeyan rencana menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Agustus, klik gambar slider ing ngisor iki lan bukak informasi luwih lengkap. Elinga yen hawa panas lan topan bisa teka. Nalika lelungan ing Jepang ing musim panas, kudu cukup ati-ati babagan iklim kaya tropis. Aku ngringkes perkara iki ing artikel babagan Juli. Dadi, yen sampeyan seneng, mangga uga maca artikel kasebut. Titik-titik sing dirangkum ing artikel Juli minangka loro ing ngisor iki. Kaping pisanan, Suhu maksimal nalika awan asring ngluwihi 35 derajat, mula supaya ora panas, penting ngombe banyu kanthi asring. Sanalika, amarga AC bisa mlaku kanthi apik ing interior bangunan, aku menehi saran supaya sampeyan nggawa kardigan supaya awak ora adhem. Kapindho, topan asring nyerang Jepang. Dadi, sadurunge menyang Jepang, ati-ati babagan ramalan cuaca. Yen ...

Read More

Photos Summer

2020 / 6 / 19

Musim Panas ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan arep ngunjungi Jepang nalika musim panas, apa jinis sandhangan sampeyan kudu nganggo? Musim panas ing Jepang dadi panas kaya wilayah tropis. Kelembapan uga dhuwur. Dadi kanggo musim panas, sampeyan bisa uga pengin nyiapake sandhangan lengan cendhak sing apik sing gampang uwal saka panas. Nanging, amarga penyaman udara efektif ing bangunan kasebut, aja lali karo lapisan tipis kayata kardigan. Ing kaca iki, aku uga bakal ngrujuk foto musim panas Jepang lan ngenalake jinis sandhangan sing kudu disiapake. Isi Isi Ing musim panas aku menehi saran nggawa topi utawa parasolEksampeyan sandhangan kanggo musim panas Apa sampeyan seneng nganggo yukata? Ing musim panas, aku nyaranake nggawa topi utawa musim panas parasol ing Jepang pancen panas lan lembab kajaba Hokkaido lan tanah tinggi ing Honshu. Kadhangkala kadhemen ing wulan Juni kaya sampeyan pengin jaket tipis. Nanging, ing wulan Juli lan Agustus umume panas lan suhu ing wayah awan asring luwih saka 35 derajat Celsius. Sampeyan kudu nyiapake sandhangan sing adhem kaya propinsi tropis. Sanajan sampeyan ngunjungi Jepang ing bisnis, sampeyan bisa uga ora duwe kesempatan kanggo nyandhang jaket ing wulan Juli utawa Agustus, kajaba ana ing restoran utawa pesta sing apik. Bubar wong Jepang ora nganggo jaket kanthi bisnis. Kanggo pria, umume wong ora bisa nganggo dasi. Amarga srengenge saya kuwat, mula kringet banget, saengga panyandang ora pati butuh. Yen lagi suwe-suwe ing njobo suwe, coba uga nganggo ...

Read More

 

Saka kene, aku bakal ngenalake papan wisata sing bisa disaranake nalika lelungan ing Jepang nalika musim panas. Aku nambahake foto lan video ing kaca iki kanggo menehi ide babagan musim panas ing Jepang.

Nikmati festival musim panas ing Jepang

Video iki nuduhake festival kembang api sing dianakake ing Miyajima, Prefektur Hiroshima saben wulan Agustus. Ana akeh festival ing Jepang nalika musim panas. Ing festival kasebut, ana wong sing bakal nganggo kimono tradisional. Sampeyan bisa ndeleng pagelaran utawa acara sing ditindakake kanthi sejarah. Sampeyan bakal bisa ndeleng pemandangan sing unik kanggo festival Jepang.

Ing musim panas, festival kembang api ditindakake ing macem-macem papan. Ing acara kasebut, akeh wong Jepang sing nganggo kimono tradisional, utamane para pria lan wanita. Napa ora rawuh festival pesta kembang api lan nikmati suasana musim panas Jepang kanggo awake dhewe?

perayaan Jepang musim panas

Perayaan ing ngisor iki minangka perayaan musim panas ing Jepang.

Juli

· Festival Gion (Kota Kyoto)

Agustus

· Festival Aomori Nebuta (Prefektur Aomori Aomori City)
· Festival Hirosaki Neputa (Kota Hirosaki, Prefektur Aomori)
· Sendai Tanabata Festival (Bandar Sendai, Prefektur Miyagi)
· Festival Lampu Gugur Akita (Akita City, Prefektur Akita)
· Awa Odori (Kota Tokushima, Prefektur Tokushima)

Perayaan kembang api Jepang

Perayaan kembang api Jepang sing ditindakake ing papan-papan ing ngisor iki. Aku bakal fokus ing pertunjukan kembang api sing misuwur sing bakal ditindakake nalika musim panas.

Juli

· Tokyo (ing Kali Sumida)

Agustus

· Kutha Nagaoka, Prefektur Niigata
· Prefektur Mie kutha
· Kutha Daisen, prefektur Akita

 

Ngaso ing Hokkaido utawa Platoau Honshu

Ngaso ing Hokkaido lan Honshu Plateau

Ngaso ing Hokkaido lan Honshu Plateau = Adobe Stock

Papan wisata sing disenengi aku pengin musim panas yaiku Hokkaido lan wilayah tanah tinggi Honshu kayata prefektur Nagano. Wilayah kasebut cukup kelangan nalika musim panas lan nampilake kembang sing nyenengake kanggo kenikmatan sampeyan.

Ing Hokkaido, sampeyan bisa nggunakake wektu kanthi nyaman ing musim panas meh ing endi wae. Tanah tinggi Honshu sing dakkarepake supaya sampeyan menehi saran ing ngisor iki.

· Désa Hakuba, Prefektur Nagano
· Karuizawa, Prefektur Nagano
· Kamikochi, Prefektur Nagano

Kolam Endo ijo seger ing srengenge esuk, Yen sampeyan nggunakake gondola lan angkat, sampeyan bisa munggah ing blumbang iki kanthi gampang = Shutterstock

Kolam Endo ijo seger ing srengenge esuk, Yen sampeyan nggunakake gondola lan angkat, sampeyan bisa munggah ing blumbang iki kanthi gampang = Shutterstock

Jalur kobob asring dikenal minangka 'Happy Valley', Karuizawa, Nagano, Jepang

Jalur kobob asring dikenal minangka 'Happy Valley', Karuizawa, Nagano, Jepang = Shutterstock

 

Nglampahi wektu ing pesisir apik ing Okinawa

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima

Miyakojima nalika musim panas. Wong sing seneng olahraga laut ing segara sing apik nyebar ing Bandara Shimoji ing Shimojima ing sisih kulon Irabu-jima = Shutterstock

Pungkasan, wilayah pungkasan sing aku pengin menehi saran kanggo sampeyan yaiku Okinawa. Okinawa dumunung ing kidul Jepang. Nanging, amarga minangka pulo cilik sing dibandhingake ing daratan Jepang, angin segara ngunekke udhara sing adhem ndadekake papan kasebut kepenak kanggo nglampahi wektu sampeyan. Ana akeh pantai sing apik sing ditemokake ing Okinawa sing dikenal ing saindenging jagad. Saliyane ing pulo utama Okinawa, uga ana pulo solekan kayata Ishigakijima lan Miyakojima. Sampeyan bakal bisa kanthi apik ngrasakake alam kanthi tentrem ing pulo sing adoh kasebut.

 

Perkara sing kudu ditonton nalika ngunjungi Jepang nalika musim panas

Yen sampeyan ngunjungi Jepang nalika musim panas, ana rong perkara sing pengin dingerteni. Ati-ati saka kahanan cuaca sing nemen kayata gelombang panas lan topan.

Panas Jepang rasane panas kaya musim tropis. Nalika lelungan, sampeyan kudu ati-ati supaya stroke panas. Yen ing njobo, elinga kanggo terus hydrated.

Ing mangsa panas, sampeyan kudu siyap kanggo owah-owahan kanthi cepet ing cuaca. Udan deres ing Jepang nalika musim panas lan kadhangkala udan deres banget. Ana kaping tau angin topan tekan Jepang. Ing wektu kasebut, sepur lan pesawat asring ngalami penundaan utawa pembatalan.

Nalika lelungan ing Jepang ing musim panas, kudu eling babagan ramalan cuaca. Yen ana badai teka, aja nganti ana bahaya kanggo metu. Nglampahi wektu ing jero ruangan ing papan kayata hotel sampeyan.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.