Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Taman Namba, pusat blanja ing distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Taman Namba, pusat blanja ing distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Osaka Weather ing wulan Agustus! Suhu lan udan

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Agustus. Aku biyen manggon ing Osaka sadurunge. Osaka panas banget nalika Agustus. Dadi, yen sampeyan lelungan ing Osaka ing wulan Agustus, aku nyaranake supaya sampeyan nggunakake sawetara kamar kanthi udhara supaya sampeyan ora bisa nggunakake kekuwatan.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap.

Papan iklan Glico Man lan tampilan lampu liyane ing Dontonbori, wilayah Namba Osaka, Osaka, Jepang. Namba misuwur minangka wilayah hiburan ing Osaka = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan bakal tetep ing Osaka ing wulan Januari, sampeyan bakal bisa mikir apa cuaca ing wektu kasebut. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara ide babagan cuaca. Osaka, kaya kutha-kutha Jepang liyane, bakal duwe musim paling adhem ing taun wiwit pungkasan Januari nganti awal Februari. Kanggo alasan iki, ora akeh turis kajaba musim Taun Anyar ing awal Januari. Ora ana salju salju ing Osaka. Dina kasebut pengin srengenge srengenge saengga yen awak sing adhem, sampeyan bakal bisa lelungan kanthi kepenak. Osaka akeh panganan sing enak lan enak, mulane seneng banget! Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Tindakake tautan ing ngisor iki kanggo cuaca ing Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing Januari (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Januari (2018) Cuaca Osaka ing tengah Januari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Januari (2018) Cuaca ing Osaka ing Januari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Januari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka paling adhem ing wulan Januari lan Februari saben taun kaya kutha Jepang liyane. Osaka meh padha karo iklim Tokyo. Nanging, ing wulan Januari, Osaka ...

Read More

World Wizarding of Harry Potter ing Universal Studios Jepang. Universal Studios Japan minangka taman tema ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka sajrone wulan Februari bakal adhem. Ana meh ora salju, nanging mlaku-mlaku ing njero ruangan bakal adhem banget. Aja lali nglebokake sandhangan musim dingin ing koper, kayata jaket. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Osaka ing wulan Februari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Cuaca Osaka ing wiwitan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen kadhemen, pamanasan awak nganggo migunani banget = Adobe Stock In Osaka, iku wektu paling adhem ing taun wiwit akhir Januari nganti awal wulan Pebruari. Kadhangkala snows, nanging ora ana klumpukan salju. Akeh dina sing surup ing wulan Februari nanging adhem banget. Yen sampeyan ora kepenak ing cuaca sing adhem, luwih becik duwe muffler lan sarung tangan. Yen sampeyan ngubengi candhi lan kuil, sampeyan bakal tetep ing njobo kanthi suwene ...

Read More

Wisata ing Dotonbori mlaku-mlaku dalan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Maret, sandhangan apa sing sampeyan kudu nyandhang ing koper kasebut? Ing wulan Maret, Osaka ganti transisi saka musim dingin nganti musim semi. Ana sawetara dina sing rada anget, nanging uga ana ing kadhemen, dadi aja lali sandhangan musim salju kayata jumper. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Maret. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih saka slider kanggo sasi sing pengin rincian liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Maret (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Osaka ing akhir Maret (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Maret (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo Honshu ing Jepang, kayata Tokyo. Kaya ing kutha liyane, cuaca ora stabil nalika wulan Maret. Ana sawetara dina mendhung lan udan bisa uga ana angin sing kuat. Ing wiwitan Maret, ana dina sing adhem kaya mangsa. Nanging, bakal mboko sithik dadi panas ing tengah Maret. Ing pungkasan Maret, musim panas sing kaya musim semi bakal saya tambah. Dening wektu iki ...

Read More

Pariwisata ing ngisor wit mekar ing kraton osaka ing musim semi osaka jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing Jepang dadi musim turis musim semi wiwit wulan April nganti Mei. Amarga ana pirang-pirang dina sing anget lan nyaman, papan pariwisata akeh wong saka omah lan ing luar negeri. Osaka uga ngalami musim wisata pucuk wiwit April. Yen sampeyan ngrancang nginep ing Osaka ing wulan April, sandhangan apa sing kudu disiapake? Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan April kanggo menehi ide. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel kontenWeather in Osaka ing April (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal April (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan April (2018) Cuaca Osaka ing akhir April (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan April, dina sing umume luwih saka suhu suhu 20 derajat. Cuaca umume apik supaya sampeyan bisa ngunjungi papan wisata kanthi becik. Pancen anget, mula sampeyan ora mbutuhake jumper lan awan. Nanging, ing wayah sore, suhu bakal ...

Read More

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Osaka Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka ing Mei, sandhangan apa wae sing kudu digunakake? Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca, jumlah udan lan sandhangan paling apik kanggo wulan Mei. Osaka seneng banget ing Mei uga kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Sampeyan bisa mesthi nyana seneng-senenge trip. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Mei (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Mei (2018) Cuaca Osaka ing wulan Mei (2018) Cuaca Osaka ing akhir Mei (2018) Cuaca Osaka ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) ing wulan Mei, suhu maksimal ing Osaka terus luwih panas tinimbang 20 derajat Celsius. Saben udan, wit-witan lan kembang bisa tuwuh lan katon warna ijo sing subur. Wong asring nyleweng ing taman gedhe kayata Taman Osaka. Umumé, sampeyan ora butuh sandhangan sing luwih anget kayata cardigans nalika awan. Nanging, yen sampeyan kadhemen gampang, apike nggawa mung kanthi pas. Ing bisnis, kita nganggo ...

Read More

Wong nyabrang dalan ing ngarep stasiun sepur Osaka ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Osaka ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan tekan Osaka ing wulan Juni, aja lali lali payung. Ing wulan Juni, Osaka bakal mlebu musim udan suwene udakara wulan kaya kutha-kutha Honshu utama kayata Tokyo. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Udan akeh banget ing wulan Juni lan awan wis panas lan lembab. Ana kaping yen wis adhem, dadi yen sampeyan kadhemen gampang, mangga nggawa kardigan utawa sandhangan sing padha. Biyen, udan deres nganti wulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah udan wis tambah amarga owah-owahan meteorologi sing disebabake pemanasan global. Pramila, monggo ramalan cuaca paling anyar saka sumber sing nganyari kaya TV ...

Read More

Tembok rai saka wanita enom sing ora dikenal nyembah kuil emas ing Tenjin Matsuri, festival paling gedhe ing Osaka = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Osaka Weather ing Juli! Suhu lan Pemanasan

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Juli, siyap kanggo cuaca panas. Osaka, kaya kutha Honshu utama liyane, panas ing wulan Juli lan Agustus. Mangga ati-ati amarga ana akeh wong sing kena stroke panas saben taun. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca ing Osaka ing wulan Juli. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juli. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Juli (2018) Cuaca Osaka ing tengah Juli (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Juli (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Juli (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Juli ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo Tokyo. Nanging nalika musim panas, luwih panas lan luwih lembab tinimbang Tokyo. Ing wiwitan wulan Juli, musim udan isih ana. Mangsa udan rampung kanthi udakara udakara kaping 20 Juli. Paling anyar, Osaka bakal mlebu musim panas ing wektu kasebut. Ing musim panas, suhu maksimal ing Osaka ngluwihi 35 derajat lan uga lembab. Kanggo alasan kasebut, mbebayani kanggo mlaku-mlaku ing njaba nganti suwe. Ana ...

Read More

Taman Namba, pusat blanja ing distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Agustus! Suhu lan udan

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Agustus. Biyen aku urip ing Osaka. Osaka pancen panas banget ing wulan Agustus. Dadi, yen sampeyan lelungan ing Osaka ing wulan Agustus, aku nyaranake sampeyan supaya kadang-kadang nggunakake ruangan kanthi AC supaya sampeyan ora nggunakake kekuwatan. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Osaka. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Agustus. Yen sampeyan arep menyang Hokkaido uga Osaka, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel ing Osaka ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Osaka ing wiwitan Agustus (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Agustus (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Agustus (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Agustus (ringkesan) Graf: Perubahan suhu ing Osaka ing wulan Agustus ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo kutha-kutha liyane ing Honshu kayata Tokyo. Nanging, dibandhingake karo Tokyo lsp., Pusat kutha Osaka rada panas ing wulan Agustus. Ing tengah Osaka, ijo cilik, kajaba sawetara Kastil Osaka lan liya-liyane. Dalan aspal dadi panas amarga sunar srengenge sing kuwat, mula yen sampeyan mlaku-mlaku kabeh bisa uga ngalami kebugaran. Amarga alasan iki, aku arep menehi saran telung perkara ing ngisor iki. Pisanan, ...

Read More

Toko Takoyaki (jajanan Jepang berbentuk bal) tansah duwe antrian pelanggan sing dawa = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing September! Suhu lan udan

Osaka bakal dadi luwih adhem ing wulan September. Sampeyan bakal bisa nyenengake papan wisata kanthi seneng. Nanging, dina udan bakal tambah ing wulan September. Ana risiko manawa badai bakal teka, dadi coba coba golek ramalan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan September. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan September. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan September (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal September (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan September (2018) Cuaca Osaka ing akhir September (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan September (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing September ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan September, musim panas wis rampung lan dina sing adhem saya bertahap. Ing wiwitan wulan September, ana dina nalika suhu maksimal udakara 35 derajat, nanging bakal luwih adhem ing pertengahan September. Ing pungkasan wulan September bakal luwih adhem lan luwih akeh wong sing nganggo kemeja lengan panjang. Aku biyen manggon ing Osaka sadurunge. Panas banget nalika wulan Agustus, mula ...

Read More

Dotonbori distrik hiburan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing wulan Oktober! Suhu lan udan

Saka Oktober nganti Nopember, ing Jepang, musim musim gugur sing apik banget terus. Luwih apik ing Osaka ing wulan Oktober, lan cuaca sing apik terus .. Ing wulan Oktober, bisa diarani manawa wektu sing kepenak kanggo lelungan ing Osaka. Nanging, kudu eling babagan ramalan cuaca paling anyar amarga ana badai sing teka ing awal Oktober. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Oktober. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Oktober. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Oktober (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Oktober (2017) Cuaca Osaka ing tengah wulan Oktober (2017) Cuaca Osaka ing akhir bulan Oktober (2017) Cuaca Osaka ing Oktober (ringkesan) Grafis: Owah-owahan suhu ing Osaka ing Oktober ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing kaca iki, aku ngenalake data cuaca ing wulan Oktober Osaka sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang kaya ing ngisor iki. Ndeleng data iki, sampeyan bisa uga mikir yen suhu maksimal cukup dhuwur. Mesthi, ing wulan pertama wulan Oktober, ana dina nalika suhu maksimal ngluwihi 25 derajat Celsius. Nanging, kajaba kanggo dina sing panas banget, ing wulan pertama wulan Oktober, ...

Read More

Wit-witan berwarna sing arus ing papan plancongan ing taman kraton osaka jepang = Shutterstock

November

2020 / 5 / 31

Cuaca Osaka ing Nopember! Suhu lan udan

Cuaca ing Osaka meh padha karo Tokyo lan Kyoto. Cuaca stabil ing Nopember, lan isih ana awan sing srengenge. Suhu uga adhem, lan bisa diarani musim sing paling apik kanggo dolan. Ing Osaka, godhong musim gugur tiba ing pucuk wiwit pertengahan November nganti awal Desember. Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing wulan November Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan November. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan November (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Nopember (2017) Cuaca Osaka ing tengah Nopember (2017) Cuaca Osaka ing akhir Nopember (2017) Cuaca Osaka ing Nopember (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing November ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan November, suhu ing Osaka kurang saka 20 derajat Celsius sanajan ing wayah awan sing paling panas. Sanajan sampeyan mlaku-mlaku sethithik, sampeyan ora bakal kesel kaya sampeyan kringet. Musim sing nyenengake banget, mulane coba lan bukak macem-macem pemandangan. Nanging, ing wayah esuk lan sore suhu bakal mudhun menyang 10-15 derajat. Sampeyan arang banget adhem, mula aku nyaranake supaya nggawa ...

Read More

Universal Studios Jepang (USJ). Miturut Laporan Penentuan Menarik Global Indeks Tema 2014, USJ ditingkat kaping lima ing antarane 25 taman hiburan paling apik ing saindenging jagad = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, musim salju sing lengkap bakal teka ing Osaka. Godhong saka wit ing dalan tiba lan dadi gundhul. Nanging, katerangan Natal diwenehi wit-witan lan mula katon surem ing wayah wengi. Yen sampeyan lagi nginep ing Osaka wektu iki, kiriman jas amarga wis adhem. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Desember. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Desember (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Desember (2017) Cuaca Osaka ing tengah Desember (2017) Cuaca Osaka ing akhir bulan Desember (2017) Cuaca Osaka ing Desember (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka ing Desember padha karo Tokyo. Dina udan akeh banget. Iki minangka langit biru sing apik utawa langit sing rasane adhem. Ing wulan Desember, suhu kurang saka 15 derajat Celsius ing wayah awan sing paling panas. Ing esuk lan sore, bisa tiba ing ngisor pembekuan. Luwih rada panas tinimbang wulan Januari utawa Februari, nanging yen sampeyan kurang apik ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Agustus. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka.

Wong, umume bocah enom, mlaku-mlaku ngliwati Takeshita Dori cedhak stasiun sepur Harajuku. Takeshita Dori minangka tren modis Jepang modern = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Ing Tokyo, panas banget ing wulan Agustus. Beda karo Hokkaido, asor ing Tokyo dhuwur banget. Dadi, yen sampeyan lelungan Tokyo wulan Agustus, nggawa klambi panas sing panas. Nalika kondisioner lagi ngrungokake ing bangunan, sampeyan uga butuh jaket. Ing wulan Agustus, topan bisa uga nempuh Tokyo. Dadi ati-ati karo ramalan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Tokyo ing wulan Agustus. Aku uga ngirim akeh foto sing dijupuk ing wektu iki, waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Agustus. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Agustus (2018) Cuaca Tokyo ing pertengahan Agustus (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Agustus (2018) Cuaca ing Tokyo wulan Agustus (ringkesan) Grafik: Ganti suhu ing Tokyo ing wulan Agustus ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Suhu maksimal nalika awan ing Tokyo wulan Agustus ngluwihi 30 derajat Celcius meh saben dina. Bubar iki wis ngluwihi 35 derajat lan wis tekan udakara 40 derajat. Asor uga dhuwur. Yen wis garing, dakkira isih gampang dibuwang, ...

Read More

Sekolah dasar Kita ora Canary Park saka film Jepang 2012 sing menang, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Agustus diarani musim paling apik kanggo wisata ing Hokkaido. Nanging, bubar, amarga pemanasan global, topan sing nyerang Jepang tambah akeh, lan kerusakan topan wis ketara uga ing Hokkaido, sing jarene durung ana pengaruh topan nganti saiki. Sanajan Hokkaido pancen wis kepenak ing wulan Agustus, waca prakiraan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Hokkaido ing wulan Agustus. Supaya gampang mbayangno cuaca ing wulan Agustus, aku bakal nyakup foto sing dijupuk wulan Agustus ing ngisor iki. Mangga deleng nalika ngrencanakake itinerary. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki minangka artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Agustus. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus ing Hokkaido ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Agustus Cuaca Hokkaido ing pertengahan Agustus Cuaca Hokkaido ing pungkasan Agustus Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus Apa salju tiba ing Agustus ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Agustus. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Agustus? Ing Hokkaido, macem-macem kembang mekar ing kebon kembang lan warna-warni banget. Lavender mekar nganti wiwitan wulan Agustus. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Agustus? Malah ing Hokkaido, panas nalika awan awan ing wulan Agustus. Nanging esuk lan sore cukup adhem. Apa klambi sing kudune ...

Read More

Weather in Osaka ing wulan Agustus (Ringkesan)

Grafis: Pangowahan suhu ing Osaka ing wulan Agustus

Grafis: Pangowahan suhu ing Osaka ing wulan Agustus

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Nanging, dibandhingake karo Tokyo lan sapiturute, pusat kutha Osaka luwih panas ing wulan Agustus. Ing tengah Osaka, ijo mung cilik, kajaba ana sawetara Istana Osaka lan liyane. Dalan aspal dadi panas karo srengenge sing kuwat, dadi yen sampeyan mlaku-mlaku bakal ana risiko nyuda fitness.

Kanggo alasan iki, aku kepengin menehi saran ing telung perkara ing ngisor iki. Kaping pisanan, coba ngelingake apa wae sing bisa kanggo njelajah ing njero ruangan esuk utawa sore.

Contone, Namba sing dadi papan wisata sing misuwur ing Osaka, neon iku apik yen lunga ing wayah wengi. Luwih becik nggunakake zona wektu wengi.

Kapindho, sabisa, ayo nambah wektu sing dienggo ing bangunan berhawa dingin. Contone, kepiye cara nyenengake fasilitas kayata Kaiyukan (akuarium) utawa Museum Cupnoodles (musium)?

Kaping tiga, aku nyaranake supaya nambah wilayah sing cukup adhem kayata Hokkaido menyang jadwal sampeyan, saliyane Osaka. Yen sampeyan menyang Hokkaido utawa dataran tinggi Honshu, aku mikir manawa sampeyan bisa ngasumake energi kanthi suhu sing kepenak.

 

Cuaca Osaka ing awal Agustus (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 37.1
Suhu hawa minimal 24.2
Udan udan total 0 mm
Rasio cuaca sing apik 61%
Agustus 5 2017: taman kraton sejarah, Osaka, Jepang = Shutterstock

Agustus 5 2017: taman kraton sejarah, Osaka, Jepang = Shutterstock

Osaka minangka musim paling panas ing taun awal Agustus. Suhu maksim awan ngluwihi 35 derajat Celsius. Ana pirang-pirang dina sing surup, nanging bisa udan ing wayah sore, dadi mangga nggawa payung.

Wektu sunrise ing awal Agustus ing Osaka udakara udakara 5:10, lan wayah surya kurang luwih 18:57.

 

Cuaca Osaka ing pertengahan Agustus (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 36.7
Suhu hawa minimal 19.9
Udan udan total 5.5 mm
Rasio cuaca sing apik 60%
12 Agustus 2018 - Wong-wong sing mlaku lintas dalan ing Umeda ing Osaka, Jepang = Shutterstock

12 Agustus 2018 - Wong-wong sing mlaku lintas dalan ing Umeda ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Ing pertengahan Agustus, suhu awan awan terus panas, udakara 35 derajat. Ing Jepang, akeh wong sing njupuk liburan musim panas ing wektu iki.

Wektu sunrise ing pertengahan Agustus ing Osaka udakara 5:18 lan wektu srengenge kira-kira 18:47.

 

Cuaca Osaka ing pungkasan Agustus (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 37.6
Suhu hawa minimal 25.1
Udan udan total 36.0
Rasio cuaca sing apik 67%
28,2018 Agustus; Wisata turis ing kutha Shinseikai sing misuwur ing Osaka, Jepang = Shutterstock

28,2018 Agustus; Wisata turis ing kutha Shinseikai sing misuwur ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Ing pungkasan Agustus, dina sing panas lan lembab terus di Osaka. Nanging, suhu bisa uga sithik ing wayah esuk lan sore. Suasana musim gugur wiwit katon sethithik sithik.

Wektu sunrise ing akhir Agustus ing Osaka udakara udakara 5:25, lan wayah surya kurang luwih 18:35.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Yen sampeyan seneng, waca artikel ing ngisor iki.

>> Musim Panas Nganggo Jepang! Sampeyan kudu nganggo apa?

>> Osaka! 17 Objek Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ lsp.

>> Bandara Kansai (KIX)! Cara menyang Osaka, Kyoto / Jelajahi Terminal 1, 2

 

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.