Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Akeh kembang macrophylla biru lan ungu sing mekar ing pendekatan menyang Kuil Jepang. Dipoto ing Kuil Meigetsu, Kumakara, Jepang = Saham Adobe

Akeh kembang macrophylla biru lan ungu sing mekar ing pendekatan menyang Kuil Jepang. Dipoto ing Kuil Meigetsu, Kumakara, Jepang = Saham Adobe

Cuaca Jepang ing wulan Juni! Mangsa udan kajaba Hokkaido lan Okinawa

Ing Jepang, udan akeh ing wulan Juni. Juni yaiku wektu transisi saka musim semi nganti musim panas. Kanggo alasan kasebut, aku ora nyaranake wulan Juni minangka wektu kanggo lelungan. Nanging, nalika dina udan, loro candhi lan kuil ora tenang lan tenang. Ing wulan Juni, hydrangeas bakal mekar ing kuil lan kuil. Yen lunga menyang bintik-bintik kaya ing wulan Juni, sampeyan mesthi bakal tenang.

Hydrangeas apik mekar sajrone musim udan = Shutterstock 1
Foto: Hydrangeas -Wong dadi luwih apik ing mangsa udan!

Wiwit wulan Juni nganti wulan pertama wulan Juli, musim udan diarani "Tsuyu" terus ing Jepang, kajaba ing Hokkaido lan Okinawa. Ana akeh udan ing wektu iki, lan kanthi jujur, ora cocog kanggo lelungan. Nanging ing sajrone wektu iki, kembang sing apik welcome sampeyan. Sing ana hydrangeas sing ...

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Juni

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Juni, klik gambar ing panggeser ing ngisor iki kanggo informasi lengkap.

Wong kanggo bis nalika ana udan ing stasiun Shibuya. Mangsa udan, sing dikenal kanthi jeneng tsuyu utawa baiyu, wiwit wulan Juni nganti pertengahan Juli ing Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Ana akeh udan ing Tokyo sajrone wulan Juni. Asor dhuwur lan suhu mundhak terus. Mula, ing wulan Juni, sampeyan kudu duwe sandhangan sing bisa digunakake nalika cuaca saya kurang. Payung uga penting nalika musim udan iki. Ing kaca iki, ngrujuk data cuaca sing diluncurake dening Asosiasi Cuaca Jepang, aku bakal ngenalake sampeyan cuaca ing Tokyo ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi lan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pertengahan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan Juni 2018 (2017) Cuaca ing Tokyo wulan Juni (ringkesan) Grafik: Suhu pangowahan ing Tokyo wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing Tokyo, musim udan biasane diwiwiti wiwitan nganti pertengahan Juni. Musim udan udakara udakara sewulan. Sawise iku, udakara tanggal 20 Juli, musim panas sing sejatine bakal teka ing Tokyo. Ing pungkasan wulan Juni, suhu bisa luwih saka 30 derajat Celcius. Nalika semana, klambi musim panas sing lengen cekak luwih disenengi tinimbang ...

Read More

Wong nyabrang dalan ing ngarep stasiun sepur Osaka ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Osaka ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan tekan Osaka ing wulan Juni, aja lali lali payung. Ing wulan Juni, Osaka bakal mlebu musim udan suwene udakara wulan kaya kutha-kutha Honshu utama kayata Tokyo. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Udan akeh banget ing wulan Juni lan awan wis panas lan lembab. Ana kaping yen wis adhem, dadi yen sampeyan kadhemen gampang, mangga nggawa kardigan utawa sandhangan sing padha. Biyen, udan deres nganti wulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah udan wis tambah amarga owah-owahan meteorologi sing disebabake pemanasan global. Pramila, monggo ramalan cuaca paling anyar saka sumber sing nganyari kaya TV ...

Read More

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni ing Hokkaido ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juni Cuaca Hokkaido ing tengah wulan Juni Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juni Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem esuk lan sore. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. ...

Read More

 

Aku menehi saran ngunjungi kuil lan kuil sing sepi.

JIzo nganggo bibir biru ing candhi Meigetsuin Kanagawa, Jepang = shutterstock

JIzo nganggo bibir biru ing candhi Meigetsuin Kanagawa, Jepang = shutterstock

Aku nyaranake candhi Kamakura minangka objek wisata ing wulan Juni. Kamakura udakara udakara udakara sepur saka pusat kutha Tokyo.

Kuil Meigetsuin lan candhi Hasedera luwih disaranake. Akeh hydrangeas mekar ing wulan Juni saben taun ing kuil kasebut. Foto ndhuwur ing kaca iki dijupuk ing Meigetsuin.

Yen sampeyan pengin ndeleng hydrangeas ing kuil ing Kyoto, aku menehi saran supaya menyang candhi Mimurotoji. Mimurotoji misuwur ing kebon hydrangea sing apik. Taman kasebut mbukak saben taun wiwit wiwitan wulan Juni nganti sekitar wulan Juli. Ing ngisor iki minangka video sing nampilake kebon Taman Mimurotoji.

Hydrangeas mekar ing kutha-kutha utama Honshu wiwit tengah wulan Juni nganti awal Juli. Nanging, ing taun 2018 akeh hydrangeas mekar wiwit wiwitan wulan Juni.

Kembang ceri katon ayu ing wayah awan. Ing sisih liya, kembang hydrangeas bisa katon udan utawa cahya sing apik banget. Mbok hydrangeas katon luwih endah nalika udan. Saben taun, wisatawan turis seneng karo hydrangeas musim panas iki. Napa sampeyan ora ndeleng dhewe?

Kembang Hydrangea dadi luwih ayu nalika kena udan = Shutterstock

Kembang Hydrangea dadi luwih ayu nalika kena udan = Shutterstock

 

Gunung uga ora sengaja nduwe pemandangan sing apik banget

Gunung uga ora sengaja nduwe pemandangan sing apik = Shutterstock

Gunung uga ora sengaja nduwe pemandangan sing apik = Shutterstock

Hydrangeas mekar ing pagunungan uga. Wong Jepang sing manggon ing Tokyo asring golek hydrangeas ing Hakone, lan ora mung ing Kamakura.

Video ing ndhuwur nampilake kembang hydrangea ngubengi Railway Hakone Tozan.

Railway Hakone Tozan misuwur hydrangea mekar ing trek landhung. Kira-kira 10,000 plot hydrangeas ing sadawane jalur sepur.

Ing Hakone saben taun akeh kembang hydrangea mekar wiwit pungkasan wulan Juni nganti tengah Juli. Hakone luwih cilik tinimbang Kamakura, mula banjur mekar kembang mengko.

Saben taun nalika hydrangea mekar, sepur sing dideleng kanggo dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap, bukaken situs web resmi ing ngisor iki.

>> Situs web resmi Hakone Tozan Railroad ana ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa
Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, iku ...

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.