Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan rencana plancongan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku menehi saran supaya sampeyan nambah Hokkaido menyang jadwal sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal nyenengake wektu sing cocog karo cuaca. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Hokkaido. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido saka bata abang minangka papan pariwisata sing populer. Ditampilake ing kene pemandangan kesengsem nalika musim salju kanthi salju salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan lelungan ing Hokkaido ing wulan Januari, aja lali cukup nglindhungi mangsa kayata jaket. Ing sisih kulon Hokkaido, mega sing asale saka Laut Jepang bakal salju lan salju bakal tumpuk. Ing sisih wétan Hokkaido, salju ora tumiba ing sisih kulon. Nanging, suhu terkadang mudhun ing ngisor titik beku 10 derajat. Tulung ngati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing wulan Januari ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki sawetara artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Januari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari ing Hokkaido ing wulan Januari (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Januari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Januari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Januari Video Rekomendasi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari Apa salju tiba ing wulan Januari ing Hokkaido? Udan salju ing saindenging Hokkaido ing wulan Januari. Utamane wiwit pertengahan Januari, ana akeh salju. Awan lembab sing asale saka Laut Jepang nyerang pegunungan Hokkaido lan nyebabake salju. Salju asring ing Niseko, Otaru lan Sapporo cedhak Segara Jepang. Kosok baline, ing Hokkaido wétan ing sisih Pasifik, adhem banget, nanging ...

Read More

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing FebruariWeather ing Hokkaido ing Februari (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Februari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Februari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Februari Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing Februari ing Hokkaido? Salju banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Nalika ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju isih mudhun sanajan wulan April. Dadi awan dadi luwih anget, nanging kadhang wis adhem, mula ati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbantu mbayangake cuaca ing wulan April ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing AprilWeather ing Hokkaido ing wulan April (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal April Cuaca Hokkaido ing pertengahan April Cuaca Hokkaido ing pungkasan April Q & A babagan Hokkaido ing wulan April Apa salju tiba ing wulan April ing Hokkaido? Ing paruh pertama wulan April, salju bisa uga tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal angel nemokake lanskap sing ditutupi salju. Kosok baline, salju isih tumiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim salju ing Niseko lan resort ski liyane. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan April? Suhu Hokkaido bakal saya suwe saya dhuwur ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu maksimum awan bisa ngluwihi 10 derajat Celcius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang sakura wiwit mekar ing pungkasan wulan April nalika musim semi ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni ing Hokkaido ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juni Cuaca Hokkaido ing tengah wulan Juni Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juni Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem esuk lan sore. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. ...

Read More

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Juli! Suhu, Udan lan Klambine

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Juli. Juli mesthi dadi musim sing paling apik kanggo plancongan. Saben wulan Juli, akeh turis saka Jepang lan manca negara sing teka ing Hokkaido. Ing Hokkaido, arang banget yen dadi panas kaya Tokyo utawa Osaka. Mudhunake suhu ing wayah esuk lan sore bakal nyenengake, mula sampeyan kudu bisa nikmati perjalanan sing nyenengake. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juli. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juli ing Hokkaido ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juli Cuaca Hokkaido ing pertengahan Juli Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juli Q & A babagan Hokkaido ing Juli Apa salju tiba ing Juli ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juli. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juli? Lavender bakal tekan puncak ing Hokkaido ing wulan Juli. Apamaneh saka pertengahan Juli kebon kembang iku asri. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juli? Hokkaido bakal duwe musim turis musim panas ing wulan Juli. Pancen ora adhem, nanging esuk lan sore adhem. Apa klambi sing kudu kita sandhang ing wulan Juli ing Hokkaido? Sandhangan musim panas bakal apik ing wulan Juli. Nanging, nalika esuk lan sore wis kepenak, mula ayo nggawa jaket utawa ...

Read More

Sekolah dasar Kita ora Canary Park saka film Jepang 2012 sing menang, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Agustus diarani musim paling apik kanggo wisata ing Hokkaido. Nanging, bubar, amarga pemanasan global, topan sing nyerang Jepang tambah akeh, lan kerusakan topan wis ketara uga ing Hokkaido, sing jarene durung ana pengaruh topan nganti saiki. Sanajan Hokkaido pancen wis kepenak ing wulan Agustus, waca prakiraan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Hokkaido ing wulan Agustus. Supaya gampang mbayangno cuaca ing wulan Agustus, aku bakal nyakup foto sing dijupuk wulan Agustus ing ngisor iki. Mangga deleng nalika ngrencanakake itinerary. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki minangka artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Agustus. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus ing Hokkaido ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Agustus Cuaca Hokkaido ing pertengahan Agustus Cuaca Hokkaido ing pungkasan Agustus Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus Apa salju tiba ing Agustus ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Agustus. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Agustus? Ing Hokkaido, macem-macem kembang mekar ing kebon kembang lan warna-warni banget. Lavender mekar nganti wiwitan wulan Agustus. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Agustus? Malah ing Hokkaido, panas nalika awan awan ing wulan Agustus. Nanging esuk lan sore cukup adhem. Apa klambi sing kudune ...

Read More

Taman Kembang Panorik Shikisai-no-oka ing Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing September! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan September. September minangka wektu transisi wiwit musim panas nganti musim gugur. Dadi, ing Hokkaido, awan bakal adhem. Hawane rada ora stabil lan dina udan saya gedhe. Nanging ing wektu sing padha, jumlah turis luwih suda dibandhingake wulan Agustus. Sampeyan bakal bisa lelungan kanthi santai. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan September. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan September ing Hokkaido ing wulan September (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal September Cuaca Hokkaido ing tengah wulan September Cuaca Hokkaido ing pungkasan September Q & A babagan Hokkaido ing wulan September Apa salju tiba ing September ing Hokkaido? Sejatine, ora ana salju sing tiba ing Hokkaido ing wulan September. Nanging, wiwit salju ing wulan September ing pucuk wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan September? Malah ing wulan September, kembang-kembang sing apik mekar ing Hokkaido. Nanging, kembang lavender ora mekar. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan September? Ing wulan September, esuk lan sore pancen adhem. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan September ing Hokkaido? Sandhangan musim gugur dikarepake ing Hokkaido ing wulan September. Kanggo sandhangan gugur ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi ...

Read More

Wit larch kuning ing tampilan lanskap sing apik ing musim gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Weather ing Oktober! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Hokkaido ing wulan Oktober. Sajrone periode kasebut, Hokkaido lagi musim gugur. Godhong musim gugur pancen apik ing kutha-kutha kayata Sapporo wiwit pertengahan Oktober. Nanging, nalika esuk lan sore wis adhem, mula pakean klambi musim salju ing koper. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Oktober. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing OktoberWeather ing Hokkaido ing Oktober (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Oktober Cuaca Hokkaido ing pertengahan Oktober Cuaca Hokkaido ing pungkasan Oktober Q & A babagan Hokkaido ing Oktober Apa salju tiba ing Oktober ing Hokkaido? Salju tiba ing wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Malah ing dataran kayata Sapporo, ana kedadeyan nalika salju pertama tiba ing pungkasan Oktober. Nanging, Oktober biasane musim gugur ing dataran. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Oktober? Musim kembang wis kliwat, nanging ing pertengahan Oktober sampeyan bisa ndeleng kembang. Sampeyan bisa uga ndeleng gunung salju ing kadohan. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Oktober? Hokkaido isih tiba ing wulan Oktober. Nanging, ing pungkasan Oktober, suhu esuk lan sore bakal mudhun udakara 5 ° C, lan mangsa adhem dawa bakal nyedhak. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Oktober ing Hokkaido? ...

Read More

Balai Kutha Lawas Sapporo nalika musim gugur. Wit-witan sing ngubengi bangunan dadi warna gugur lan menehi papan wisata sing misuwur iki katon apik = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan November. Godhong musim gugur sing apik katon ing wulan Oktober, nanging godhong tiba saka wit godhong ing wulan November. Musim salju sing lengkap bakal teka. Mangga nyiyapake sandhangan mangsa sing cukup sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan November. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan November ing Hokkaido ing wulan November (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal November Cuaca Hokkaido ing pertengahan November Cuaca Hokkaido ing pungkasan November Q & A babagan Hokkaido ing wulan November Apa salju tiba ing November ing Hokkaido? Ing Hokkaido, kadang wiwit salju wiwit November. Nanging, salju durung akumulasi lan bakal lebur. Ing pungkasan November, gumantung ing wilayah kasebut, salju bakal saya suwe saya gedhe. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan November? Ing Hokkaido, musim salju diwiwiti ing wulan November. Isine isih ngluwihi 10 derajat Celcius nalika awan, nanging ing wayah esuk lan sore isih beku. Hokkaido ing wulan November luwih adhem tinimbang Tokyo ing Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan November ing Hokkaido? Sampeyan butuh pengadilan ing wulan November. Sampeyan luwih becik nganggo celana ketat ing sangisore celonone, utamane ing pungkasan November. Kadhang kala iki asring udan salju ing pungkasan November. Aku nyaranake nganggo sepatu bot tinimbang tumit. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan ...

Read More

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar IsiQ & A babagan Hokkaido ing DesemberWeather ing Hokkaido ing Desember (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Desember Cuaca Hokkaido ing pertengahan Desember Cuaca Hokkaido ing pungkasan Desember Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kondisi cuaca sing beda saka Hokkaido, mula kudu ati-ati.

Wong kanggo bis nalika ana udan ing stasiun Shibuya. Mangsa udan, sing dikenal kanthi jeneng tsuyu utawa baiyu, wiwit wulan Juni nganti pertengahan Juli ing Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Ana akeh udan ing Tokyo sajrone wulan Juni. Asor dhuwur lan suhu mundhak terus. Mula, ing wulan Juni, sampeyan kudu duwe sandhangan sing bisa digunakake nalika cuaca saya kurang. Payung uga penting nalika musim udan iki. Ing kaca iki, ngrujuk data cuaca sing diluncurake dening Asosiasi Cuaca Jepang, aku bakal ngenalake sampeyan cuaca ing Tokyo ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi lan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pertengahan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan Juni 2018 (2017) Cuaca ing Tokyo wulan Juni (ringkesan) Grafik: Suhu pangowahan ing Tokyo wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing Tokyo, musim udan biasane diwiwiti wiwitan nganti pertengahan Juni. Musim udan udakara udakara sewulan. Sawise iku, udakara tanggal 20 Juli, musim panas sing sejatine bakal teka ing Tokyo. Ing pungkasan wulan Juni, suhu bisa luwih saka 30 derajat Celcius. Nalika semana, klambi musim panas sing lengen cekak luwih disenengi tinimbang ...

Read More

Wong nyabrang dalan ing ngarep stasiun sepur Osaka ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Osaka ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan tekan Osaka ing wulan Juni, aja lali lali payung. Ing wulan Juni, Osaka bakal mlebu musim udan suwene udakara wulan kaya kutha-kutha Honshu utama kayata Tokyo. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Udan akeh banget ing wulan Juni lan awan wis panas lan lembab. Ana kaping yen wis adhem, dadi yen sampeyan kadhemen gampang, mangga nggawa kardigan utawa sandhangan sing padha. Biyen, udan deres nganti wulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah udan wis tambah amarga owah-owahan meteorologi sing disebabake pemanasan global. Pramila, monggo ramalan cuaca paling anyar saka sumber sing nganyari kaya TV ...

Read More

Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni

Apa salju salju ing wulan Juni ing Hokkaido?

Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni.

Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni?

Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit akhir wulan Juni.

Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki.

Hla kadhemen Hokkaido ing wulan Juni?

Musim iki ganti musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem ing wayah esuk lan sore.

Sandhangan apa sing kudu kita ganti nalika wulan Juni ing Hokkaido?

Sandhangan musim semi disaranake kanggo perjalanan sing nyaman ing Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki.

Nganggo Spring ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sandhangan sampeyan kudu nganggo nalika lelungan? Bener, wong Jepang asring kuwatir uga babagan sandhangan uga dikanggo nalika musim semi. Sawise kabeh, suhu bakal rada panas ing wektu iki, nanging isih bisa ...

Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido?

Yen sampeyan pengin seneng lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan paling apik kanggo nindakake. Yen sampeyan pengin ndeleng lapangan kembang sing apik, Juli lan Agustus disaranake banget.

 

Weather in Hokkaido ing wulan Juni (Ringkesan)

Owah-owahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Juni

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Juni

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Juni

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Suhu umume bakal mundhak ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing pungkasan wulan Juni, sampeyan bakal bisa rumangsa swasana musim panas awal.

Ringkesan

Ing wulan Juni, akeh wilayah ing Jepang sing mlebu musim udan. Akeh dina udan ing Tokyo, Osaka, Kyoto lan liya-liyane. Ing wayah udan, ana sawetara wong sing ngunjungi kuil lan kuil supaya sampeyan bisa njelajah ing swasana sing sepi. Sampeyan uga bener yen sampeyan ora bisa ngindhari panas lan asor.

Nanging, Hokkaido ora lembab, dadi lingkungan sing apik. Ana pirang-pirang dina sing nduweni suhu maksimal umume 25 derajat Celsius, nanging asor cukup sithik. Mula, luwih nyenengake tinimbang wilayah liya ing Jepang sajrone jaman kasebut.

Sanajan bakal udan, ora ana musim udan sing dawa kaya Tokyo utawa Osaka. Ing papan wisata kayata kutha Biei lan Furano, sampeyan bakal bisa ndeleng kebon kembang sing apik.

Nanging, ing wektu taun iki, ing Hokkaido, enjing lan sore cukup sithik. Ing ngisor iki data meteorologi wulan Juni kanggo Hokkaido sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora biasa adhem nganti kurang saka 10 derajat esuk lan sore. Amarga bedane suhu ing wayah awan bisa uga ekstrem, aku menehi saran supaya nggawa sandhangan sing luwih anget kayata cardigans.

Gedung Kantor Pamaréntah Hokkaido lawas ing musim semi ing Sapporo = Shutterstock
Foto: Landscape Spring ing Hokkaido

Hokkaido nduwe turis paling gedhe sing teka ing musim dingin (utamane Desember, Januari lan Februari) lan musim panas (Juli lan Agustus). Nanging, Hokkaido uga ayu banget ing Mei lan Juni. Kanthi turis sawetara sing kurang saiki, sampeyan bakal bisa nggayuh pemandangan musim semi sing apik banget. Isi DaptarSapporoTakikawaAsahikawaBieiObihiroKushiro ...

 

Hokkaido cuaca ing awal wulan Juni

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca ing Hokkaido (awal wulan Juni)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 20.2 ℃ (11.4 ℃) 13.6mm (-)
Otaru 19.0 ℃ (10.5 ℃) 14.3mm (-)
Asahikawa 21.4 ℃ (10.0 ℃) 24.4mm (-)
Biei 20.5 ℃ (7.9 ℃) 19.8mm (-)
Furano 21.2 ℃ (9.5 ℃) 18.8mm (-)
Wakkanai 14.7 ℃ (8.8 ℃) 19.1mm (-)
Abashiri 16.6 ℃ (8.5 ℃) 17.0mm (-)
Utoro 17.1 ℃ (7.7 ℃) 24.6mm (-)
Nemuro 13.3 ℃ (6.6 ℃) 27.9mm (-)
Kushiro 13.8 ℃ (7.7 ℃) 34.1mm (-)
Obihiro 19.5 ℃ (8.7 ℃) 27.3mm (-)
Hakodate 18.8 ℃ (10.6 ℃) 24.1mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

JUN 09, 2018: Festival Soran YOSAKOI. Pertunjukan nari kanthi kuat ing Taman Odori, Sapporo, Hokkaido. Akeh tim sing nampilake tarian asli. Festival sing populer banget kanggo turis = Shutterstock

JUN 09, 2018: Festival Soran YOSAKOI. Pertunjukan nari kanthi kuat ing Taman Odori, Sapporo, Hokkaido. Akeh tim sing nampilake tarian asli. Festival sing populer banget kanggo turis = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Ing awal wulan Juni, Hokkaido duwe iklim musim semi sing entheng. Nanging, dibandhingake karo Tokyo lan Osaka, asile apik banget. Enjing lan sore bisa uga katon kaya mangsa.

Sajrone wektu kasebut, festival tarian skala gedhe sing diarani "Festival Soran YOSAKOI" bakal dianakake ing Odori Park ing tengah-tengah Sapporo. 30,000 penari klumpukne uga udakara 2 yuta turis.

Wektu sunrise ing Sapporo ing awal wulan Juni udakara jam 3:57 lan wayah surya udakara 19:10.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing ana ing sisih wétan Hokkaido, udakara 3:39 lan wektu srengenge kira-kira 18:54.

 

Hokkaido cuaca ing tengah wulan Juni

Data cuaca ing Hokkaido (tengah wulan Juni)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 21.4 ℃ (12.9 ℃) 17.0mm (-)
Otaru 19.9 ℃ (12.1 ℃) 15.5mm (-)
Asahikawa 22.8 ℃ (11.6 ℃) 20.0mm (-)
Biei 22.0 ℃ (9.5 ℃) 20.1mm (-)
Furano 22.6 ℃ (11.1 ℃) 17.5mm (-)
Wakkanai 15.6 ℃ (10.1 ℃) 15.4mm (-)
Abashiri 17.2 ℃ (9.8 ℃) 20.2mm (-)
Utoro 17.8 ℃ (8.9 ℃) 24.4mm (-)
Nemuro 14.6 ℃ (7.8 ℃) 37.5mm (-)
Kushiro 15.3 ℃ (9.1 ℃) 40.0mm (-)
Obihiro 21.0 ℃ (10.4 ℃) 24.2mm (-)
Hakodate 19.9 ℃ (12.1 ℃) 27.1mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

16 JUN 2015: Sekitare taman Odori. Taman Odori minangka taman pusat ing tengah Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

16 JUN 2015: Sekitare taman Odori. Taman Odori minangka taman pusat ing tengah Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Malah nalika pertengahan wulan Juni, Hokkaido isih apik banget. Perjalanan sampeyan bakal kepenak banget.

Taman Odori ing Sapporo, sing rame banget karo festival kasebut ing awal wulan Juni, bakal tenang. Sampeyan bisa mlaku-mlaku sepi nalika ndeleng kembang sing apik ing kene.

Wektu sunrise ing Sapporo ing pertengahan wulan Juni udakara jam 3:55 lan wektu srengenge udakara udakara 19:16.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing ana ing sisih wétan Hokkaido, udakara 3:37 lan wektu srengenge kira-kira 19:00.

 

Hokkaido cuaca ing pungkasan wulan Juni

Data cuaca ing Hokkaido (pungkasan Juni)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 22.9 ℃ (14.5 ℃) 16.2mm (-)
Otaru 21.5 ℃ (13.8 ℃) 16.5mm (-)
Asahikawa 24.5 ℃ (13.1 ℃) 19.2mm (-)
Biei 23.5 ℃ (10.9 ℃) 18.2mm (-)
Furano 24.0 ℃ (12.7 ℃) 18.2mm (-)
Wakkanai 16.8 ℃ (11.4 ℃) 18.5mm (-)
Abashiri 17.9 ℃ (11.0 ℃) 16.3mm (-)
Utoro 18.5 ℃ (10.0 ℃) 24.1mm (-)
Nemuro 15.3 ℃ (8.7 ℃) 25.6mm (-)
Kushiro 16.5 ℃ (10.2 ℃) 33.6mm (-)
Obihiro 22.0 ℃ (11.6 ℃) 24.0mm (-)
Hakodate 21.2 ℃ (13.6 ℃) 21.6mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

21 JAWA 2015: Kirim pandhuan ing kebon Tomita karo lapangan kembang. Ladang Tomita minangka obyek wisata sing paling misuwur ing Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

21 JAWA 2015: Kirim pandhuan ing kebon Tomita karo lapangan kembang. Ladang Tomita minangka obyek wisata sing paling misuwur ing Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Ing pungkasan wulan Juni, sanajan ing Hokkaido bakal dadi panas banget. Suhu esuk lan sore uga mundhak udakara 10 derajat Celsius. Ing lapangan kembang kayata Furano lan Biei, kembang bakal wiwit nuduhake kaendahane.

Wektu sunrise ing Sapporo ing pungkasan wulan Juni udakara 3:56 lan wektu surup kira-kira jam 19:18.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing ana ing sisih wétan Hokkaido, udakara 3:38 lan wektu srengenge kira-kira 19:02.

Times Sunrise lan sunset srengenge adhedhasar data 2019 sing dirilis dening Observatorium Astronomi Nasional Jepang. Aku ngirim wektu kaping 5 kanggo wiwitan wulan Juni, wektu kaping 15 kanggo tengah wulan Juni lan wektu kaping 25 kanggo akhir wulan Juni.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kanggo Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki yen sampeyan seneng.

>> Hokkaido! 21 Area Pariwisata Populer lan 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.