Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Musim Panas ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan arep ngunjungi Jepang nalika musim panas, apa jinis sandhangan sampeyan kudu nganggo? Musim panas ing Jepang panas kaya wilayah tropis. Kelembapan uga dhuwur. Dadi kanggo musim panas, sampeyan pengin nyiapake sandhangan lengan cekak sing adhem sing gampang uwal saka panas. Nanging, amarga penyaman udara efektif ing bangunan kasebut, aja lali karo lapisan tipis kayata kardigan. Ing kaca iki, aku uga bakal ngrujuk foto musim panas Jepang lan ngenalake jinis sandhangan sing kudu disiapake.

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 1
Foto: Seneng Jepang Kimono!

Bubar ing Kyoto lan Tokyo, layanan kanggo nyewa kimonos kanggo turis saya tambah akeh. Kimono Jepang duwe macem-macem warna lan kain miturut musim. Kimono musim panas (Yukata) pancen murah, mula akeh sing tuku. Apa kimono sing dikepengini? Foto Wanita Jepang Jepang Kimono Nganggo Kimono ...

Ing musim panas aku nyaranake nggawa topi utawa parasol

Musim panas ing Jepang pancen panas lan lembab kajaba Hokkaido lan dhataran ing Honshu.

Kadhangkala kadhemen ing wulan Juni kaya sampeyan pengin jaket tipis. Nanging, ing wulan Juli lan Agustus umume panas lan suhu ing wayah awan asring luwih saka 35 derajat Celsius. Sampeyan kudu nyiapake sandhangan sing adhem kaya propinsi tropis.

Sanajan sampeyan ngunjungi Jepang ing bisnis, sampeyan bisa uga ora duwe kesempatan kanggo nyandhang jaket ing wulan Juli utawa Agustus, kajaba ana ing restoran utawa pesta sing apik. Bubar wong Jepang ora nganggo jaket kanthi bisnis. Kanggo pria, umume wong ora bisa nganggo dasi.

Amarga srengenge saya kuwat, mula kringet banget, saengga panyandang ora pati butuh. Yen sampeyan metu ruangan suwe, uga nganggo topi. Becik kanggo wanita nyiyapake parasol.

Nalika mlaku-mlaku ing njaban ruangan Juli utawa Agustus, priksa manawa nyedhiyakake kelembapan sing asring supaya stroke panas. Ana dina nalika mbebayani kanggo olahraga. Ing Jepang, saben taun akeh wong sing bakal ambruk amarga stroke panas, dadi kudu ngati-ati.

Minangka penyaman udara njero ruangan cukup efektif, aku nyaranake sampeyan nyiapake kardigan lan liya-liyane yen sampeyan ora apik ing cuaca sing adhem.

Tanah tinggi ing Hokkaido lan Honshu bisa uga luwih saka 30 derajat sajrone awan. Nanging, amarga Hokkaido kurang asor, luwih gampang dibuwang tinimbang Honshu. Ing wayah sore bakal adhem ing ngisor 20 derajat, mulane aja lali karo para cardigans dll.

Yen sampeyan menek gunung Mt. Fuji lsp, klambi lengen klambi lan klambi njaba ora pati penting. Amarga surya srengenge wis kuwat, mula uga siyapake topi hiking.

 

Conto sandhangan sing bakal dipakai nalika musim panas

Ing ngisor iki gambar sing dijupuk sandhangan musim panas Jepang.

Minangka sandhangan tradisional Jepang nalika musim panas ana yukata. Yukata luwih murah (1 nganggo luwih saka sawetara ewu yen), dadi yen sampeyan kasengsem, apa sampeyan bakal tuku ing Jepang lan nganggo? Mesthi bakal dadi kenangan sing apik.

 

Kanggo toko sandhangan utama ing Jepang, aku ngenalake artikel ing ngisor iki.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

 

Apa sampeyan pengin nyandhang yukata?

Yen sampeyan tekan Jepang, sampeyan bisa nyewa kimono "yukata" panas musim panas Jepang lan nganggo.

Ing pusat blanja kayata Aeon, sampeyan uga bisa tuku yukata udakara 15,000 yen (kalebu sandal gaya Jepang lan sapiturute).

Yen sampeyan kepengin weruh, waca video ing ngisor iki.

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.