Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Cara seneng Autumn Jepang! Musim paling apik kanggo lelungan!

Yen sampeyan arep lelungan Jepang ing musim gugur, jinis lelungan sing paling nyenengake? Ing Jepang, musim luruh minangka musim paling nyaman sing cocog karo musim semi. Pegunungan Nusantara Jepang dicelup abang utawa kuning gumantung karo warna musim gugur. Tanduran tetanen dipanen ing musim gugur lan panganan sing enak bisa dinikmati. Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake papan sing disaranake yen sampeyan lelungan ing Jepang.

Disaranake kanggo lelungan ing Jepang ing September, Oktober, November

Aku nglumpukake artikel saben wulan ing musim semi Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, bukak slide ing ngisor iki lan klik wulan sing sampeyan arep dilayari. Yen sampeyan pengin ngerti apa jinis sandhangan sing ditindakake dening Jepang ing musim gugur, aku uga nulis artikel sing ngenalake, dadi ngunjungi kaca kasebut yen sampeyan ora mikir.

Godhong gugur ing musim gugur ing gunung Daisetsuzan ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 27

September ing Jepang: Waspada taufan! Autumn mboko sithik nyedhaki

Yen sampeyan arep lelungan ing Jepang ing wulan September, apa perhatian sampeyan? Banjur, ing endi papan wisata sing disaranake ing Jepang wulan September? Ing kaca iki, aku bakal menehi informasi migunani nalika sampeyan lunga menyang Jepang wulan September. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan September Ayo dadi ramalan cuaca paling anyar Ayo dideleng ing papan-papan wisata kayata kuil lan kuil ing Hokkaido, sampeyan bisa ngrasakake musim panas lan musim gugur! Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan September Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan September, klik gambar slider ing ngisor iki lan bukak informasi luwih lengkap. Ayo ngramal ramalan cuaca paling anyar. Gelombang gedhe nyerang kuil Kuil Oarai Isosaki sing ana ing pesisir nalika badai teka = AdobeStock Yen sampeyan lunga menyang Jepang wulan September, coba coba coba ramalan cuaca paling anyar. Cuaca ing wulan September ganti banget. Akeh wulan udan ing wulan September. Kajaba iku, topan asring nyerang. Yen typhoon teka nalika sampeyan pindhah menyang Jepang, coba coba coba ngrencanakake itinerary sampeyan kanthi cepet. Nalika badai teka, akeh sepur lan pesawat ora bakal pindhah. Sampeyan ora bisa obah. Yen sampeyan nemoni kahanan kaya ngono, coba reservasi hotel ing sacedhake sadurunge kebak. Ayo ngunjungi papan wisata kayata candhi lan kuil Wanita ing kimono mlaku-mlaku ing gerbang Red Torii ing kuil Fushimi Inari, salah sawijining landmark sing misuwur ing Kyoto, Jepang = shutterstock ...

Read More

Kolam Biru Shirogane ing Biei, pulo Hokkaido ing Jepang. Autumn ing Hokkaido, Jepang. Banyu biru ijo sing apik banget karo wit mati = Adobe Simpenan

Oktober

2020 / 5 / 30

Oktober ing Jepang! Godhong musim gugur diwiwiti saka wilayah gunung!

Yen sampeyan arep lelungan ing Jepang wulan Oktober, apa wae papan wisata sing paling apik? Wiwit wulan Oktober nganti November saben taun, Jepang bakal ngalami musim gugur kanthi lengkap. Yen sampeyan pengin ngrasakake godhong musim gugur sing apik, amarga godhong musim gugur durung diwiwiti ing Kyoto lan Nara, aku nyaranake sampeyan ngunjungi wilayah sing adhem kayata Hokkaido lan wilayah Tohoku. Kosok baline, Kyoto lan Nara isih durung rame kaya wulan Nopember, mula dakkira bisa nikmati tamasya kanthi nyaman. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Oktober Nikmati musim gugur ing Hokkaido utawa dataran tinggi ing Honshu Musim kutha tradisional sing apik kayata Informasi Kyoto Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Oktober Yen sampeyan arep lunga ing Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Oktober, monggo klik gambar slider ing ngisor iki lan bukak informasi luwih lengkap. Nikmati godhong musim gugur ing Hokkaido utawa dataran tinggi ing Honshu Dalan ginkgo ing musim gugur ing Universitas Hokkaido Sapporo kutha Hokkaido Jepang tanggal 26 Oktober 2016 = shutterstock Yen sampeyan pengin ndeleng godhong musim gugur sing asli ing wulan Oktober, aku nyaranake sampeyan menyang Hokkaido utawa dataran tinggi ing Honshu. Kutha-kutha gedhe ing Dharatan, kayata Tokyo, durung duwe musim gugur ing Oktober. Saliyane, Hokkaido (kalebu wilayah kutha kayata Sapporo) lan dataran tinggi ing Honshu tekan pucuke ing musim gugur ing wulan Oktober. Bisa diarani ana 2 jinis tontonan godhong musim gugur ing wulan Oktober. The ...

Read More

Kyoto, Jepang ing Kuil Kiyomizu-dera nalika musim musim gugur = Shutterstock

November

2020 / 5 / 27

November ing Jepang! Musim wisata sing paling apik lan nyaman!

Aku ngira yen wulan November minangka musim sing paling apik kanggo ngubengi Jepang. Sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur sing apik ing kutha-kutha gedhe kayata Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima. Sampeyan bisa ngrasakake pemandangan sing apik tenan ing kuil lan kuil. Apamaneh saka pertengahan November nganti pungkasan, aku seneng banget yen mlaku-mlaku ing dalan lan taman sing ana wit-witan. Nanging, amarga dadi musim sing paling apik, ing endi wae rame para turis. Luwih becik ngatur rencana itinerary kanthi dipikirake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake informasi sing migunani nalika sampeyan lelungan Jepang ing wulan November. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing Nopember Ing wulan November, tujuan wisata sing misuwur ing Jepang rame ing endi-endi. Godhong musiman apik banget malah ing dalan lan taman kutha Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan November Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan November, mangga klik gambar slider ing ngisor iki lan bukak informasi luwih lengkap. Ing wulan November, tujuan wisata sing misuwur ing Jepang rame ing endi-endi. Pemandangan khas dalan sing rame ing tengah kutha nalika surup. 3 November 2014 Kyoto, Jepang = shutterstock Ing wulan November, candhi lan kuil ing Kyoto lan Nara diubengi godhong musim gugur lan dadi asri kaya ing jagad lukisan. Ing wulan November, cuaca ing Jepang stabil ing saindenging negara lan dina iki akeh cerah. Hawane ora lembab kaya musim panas, lan sampeyan bisa lelungan mulyo. November mung musim wisata sing paling apik. Turis domestik lan turis manca negara akeh banget ing wulan Nopember. Mula, ...

Read More

Photos Autumn

2020 / 6 / 19

Autumn Wear ing Jepang! Apa sing bakal sampeyan sandhangan nalika musim gugur ing Jepang?

Yen sampeyan arep lelungan Jepang ing musim gugur, sandhangan apa sing kudu disiapake? Sanajan musim gugur, sandhangan uga beda-beda gumantung saka apa September, Oktober utawa Nopember. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sandhangan musim gugur Jepang kanthi foto beton. Mangga waca kasebut nalika wis siyap kanggo trip. Tabel ContentsKaca sing disiapake gumantung ing wulan apa sing sampeyan lelunganEksplorasi sandhangan kanggo Autumn Busana kanggo nyiyapake gumantung karo apa wulan sing sampeyan lakokake Autumn yaiku wektu transisi saka musim panas nganti musim adhem. Ing musim gugur, mboko sithik bakal luwih adhem, saengga sandhangan sampeyan bakal beda-beda gumantung karo wulan apa sing bakal sampeyan lakokake. Yen lelungan ing wulan pertama wulan September, iklim Jepang isih panas banget. Akeh wong Jepang sing isih nganggo klambi lengan cekak sajrone periode kasebut. Nanging, nalika dina udan saya gedhe, badai uga teka, mula ana dina plancongan. Wong sing nganggo jas kayata cardigans, utamane wanita, bakal mboko sithik. Ing separo pungkasan wulan September, dina sing luwih adhem bakal saya mundhak. Akeh wong nganggo sandhangan musim gugur, diwiwiti karo wanita enom sing kasengsem ing mode musim gugur. Ing wulan Oktober, sawetara wong sing nganggo klambi lengan cekak, kajaba Okinawa lan liya-liyane. Wisatawan sing ngunjungi godhong musim luruh ing Hokkaido utawa tanah tinggi ing Honshu bakal nganggo jaket, jotosan lan sapiturute, supaya ora apik sanajan ing cuaca sing adhem. Ing separo pisanan November, umume wong bakal nganggo jaket, jumper lan sapiturute. Ing separo pungkasan November, ...

Read More

 

Kutha tradisional kayata Kyoto lan Nara apik banget

Yen sampeyan mikir babagan lelungan ing Jepang ing musim gugur, aku nyaranake sampeyan menyang kutha tradisional kaya Kyoto utawa Nara dhisik. Ana akeh candhi lan kuil ing kutha kasebut. Akeh pandelengan iki luwih apik ing musim gugur ing musim gugur. Sampeyan bakal bisa refresh nalika sampeyan mlaku ngubengi candhi lan kuil kasebut.

Kuil Komyoji nalika musim gugur, Kyoto = AdobeStock

Kira-kira ing setengah kapindho wulan November yen godhong musim gugur bisa dideleng ing kutha-kutha Jepang utama. Ing wektu kasebut, utamane ing Kyoto, turis domestik lan manca teka lan kuil lan kuil sing misuwur banget ing endi wae.

Yen sampeyan pengin mlaku ing godhong musim gugur kanthi tenang sajrone iki, luwih becik sampeyan lunga saka hotel nalika esuk yen bisa. Kajaba iku, luwih becik ora mung mbukak candhi sing misuwur. Sampeyan uga bisa nambah lokasi kanthi turis sing kurang saka rute

Bisa uga ora bisa ndeleng pemandangan sing padhang kaya gambar ing ndhuwur ing ndhuwur. Nanging, amarga ora ana turis sing turis, sampeyan bakal bisa nyawang kanthi tenang.

Nara duwe sawetara turis dibandhingake karo Kyoto. Sampeyan bakal kanthi tenang bisa mlaku kanthi godhong musim gugur lan kuil.

Ana uga kutha tradisional liyane ing Jepang uga. Contone, kutha-kutha kayata Kanazawa ing tengah Honshu lan Matsue ing Honshu Kulon rada sithik, nanging dianjurake papan pariwisata kanggo nyegerake pikiran.

Sampeyan uga dianjurake kanggo ndeleng godhong musim gugur ing musim gugur

Kolam Kumoba ing musim gugur godhong mangsa, Karuizawa = AdobeStock

Ing musim gugur, gunung ing Jepang dadi warna abang utawa kuning kanthi godhong musim gugur. Tanah tinggi kayata Hakuba, Kamikochi lan Karuizawa ing Prefektur Nagano apik ing godhong musim gugur wiwit akhir September nganti akhir bulan Oktober.

Ana akeh papan sing gampang lunga saka Tokyo menyang papan sing dhuwur. Contone, sampeyan bisa pindhah menyang Karuizawa sajrone 1 jam kanthi Shinkansen saka Tokyo.

Malah ing Hakuba ing ngendi gunung-gunung asli sing luwih asli, sampeyan bisa mbukak gunung sing apik kanthi numpak gondola lan angkat saka tengah desa Hakuba.

Mesthi wae, nalika pindhah menyang gunung, coba coba ngumpulake informasi lengkap babagan cuaca dll.

Ing musim gugur, aku mikir sampeyan bisa mbuwang nyaman ing Jepang. Autumn paling cocog kanggo ngunjungi macem-macem papan wisata ing Tokyo lan Osaka, uga nyoba macem-macem olahraga. Mangga teka lan nemu tiba ing Jepang!

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.