Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wong wadon Jepang sing nganggo kimono nggoleki kembang ceri = Shutterstock

Wong wadon Jepang sing nganggo kimono nggoleki kembang ceri = Shutterstock

Kepiye seneng ing Jepang Jepang! kembang ceri, Nemophila lsp.

Yen sampeyan lagi lelungan ing Jepang ing musim semi (Maret, April, Mei), apa sing bisa sampeyan rasakake? Ing kaca iki, aku kepengin ngenalake apa jinis sing populer ing musim semi kanggo lelungan ing Jepang. Nalika musim semi, sampeyan bisa ndeleng akeh kembang kayata kembang ceri ing Jepang. Nusantara Jepang suwe banget saka sisih lor nganti kidul, dadi yen jaman mekar kembang pancen beda banget ing saindenging negara. Aku menehi saran supaya sampeyan priksa ramalan kembang kanggo ngerteni kembang kembung nalika lelungan.

Kai-Komagatake, sing ngganggu prefektur Nagano lan Gifu = Shutterstock
Foto: Musim salju salju - Kontras sing nggumunake Kembang lan salju salju

Apike kanggo ndeleng adegan salju nalika musim dingin, nanging ora angel ndeleng gunung salju sing adoh ing musim semi. Kontras antarane kembang sing mekar siji-sijine lan gunung salju ing kadohan pancen apik. Kajaba iku, ing musim semi, sampeyan bakal bisa ...

Disaranake kanggo lelungan ing Jepang ing wulan Maret, April, lan Mei

Aku nglumpukake artikel saben wulan ing musim semi Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, bukak slide ing ngisor iki lan klik wulan sing sampeyan arep dilayari. Yen sampeyan pengin ngerti apa jinis sandhangan Jepang sing digawe ing musim semi, aku uga nulis artikel sing ngrembug topik kasebut, saengga sampeyan gunakake karo sampeyan.

Werna lapangan Tulips kanthi kincir angin ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 27

Maret ing Jepang! Seneng musim semi lan musim semi!

Ing wulan Maret, suhu ing Jepang mboko sithik. Sithik mbaka sethithik sampeyan bakal weruh dina-dina sing anget, menehi sampeyan rumangsa yen musim semi wis teka. Nanging, suhu asring mudhun maneh. Dadi luwih anget mung adhem maneh ing siklus mbaleni nganti tekan musim semi. Yen sampeyan lelungan ing Jepang sajrone wulan Maret, sampeyan bisa uga nemoni Jepang adhem lan Jepang sing rada anget. Ing wilayah sing adhem kayata Hokkaido, sampeyan isih bisa ngrasakake musim salju. Yen sampeyan pengin ndeleng kebon kembang sing apik lan liya-liyane, nyaranake sampeyan lelungan menyang wilayah kidul kayata Kyushu. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara panggonan lan kegiatan sing disaranake yen sampeyan arep lelungan menyang Jepang ing wulan Maret. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Maret Sampeyan isih bisa olahraga olahraga ing Jepang, sampeyan bisa ndeleng kebon kembang sing asri. Hujan kanthi becik ing wulan Maret mula nyiyapake payung Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Maret Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Maret, klik gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Sampeyan isih bisa olahraga olahraga ing Jepang. Sanajan wulan Maret, pegunungan ing Hokkaido lan Honshu isih ana ing mangsa salju. Amarga alasan iki, resort ski isih mbukak ing wulan Maret. Sampeyan bisa seneng ski, papan salju, sliding lan liya-liyane. Nanging, ing sawetara wilayah kayata Prefektur Niigata, suhu bakal saya mundhak. Ing wayah awan, sampeyan luwih akeh udan tinimbang salju, mula kahanan ski bakal ...

Read More

Kembang Natal ing Taman Puri Hirosaki ing Hirosaki, Aomori, Jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 27

April ing Jepang! Landskap salju, kembang ceri, nemofilia….

Ing wulan April, kembang sakura sing apik mekar ing macem-macem panggonan ing Tokyo, Osaka, Kyoto lan kutha-kutha liyane. Papan-papan kasebut rame karo masarakat sing arep ndeleng. Sawise iku, ijo seger bakal ngebaki kutha-kutha kasebut kanthi musim anyar. Ora suwe, sampeyan bakal nemokake lumut liyane uga nemophila sing mekar. Ing wulan April sampeyan bakal seneng lelungan sing nyenengake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake jenis perjalanan sing bisa diarepake ing wulan April. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan April Sampeyan bisa seneng ski ing musim semi ing sawetara wilayah ski. Sampeyan bisa ndeleng kembang ceri, suket lumut, lan nemofila Waspada macet ing papan wisata populer Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan April Yen sampeyan ngrancang nalika menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan April, klik gambar saka slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Sampeyan bisa seneng ski ing musim semi ing sawetara wilayah ski. Umume, kepulauan Jepang mlebu musim semi ing wulan April saben taun, nanging sawetara resort ski terus beroperasi ing wilayah pegunungan Hokkaido lan Honshu. Ing kene, sampeyan bisa seneng ski musim semi. Yen sampeyan lelungan karo bocah-bocah, sampeyan bisa nyoba sliding utawa muter salju ing lereng ski. Ski musim semi rada beda karo ski musim salju. Ing mangsa adhem, sampeyan bakal bisa main cuaca sing adhem banget. Bedane, suhu rada panas ing musim semi. Ing njaba resort ski salju luwih cepet menet lan kadang mung salju cilik ing dalan lan wilayah sekitar ...

Read More

Mt. Fuji lan Shiba Sakura (lumut mlox, moss pink, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 5 / 27

Muga-muga ing Jepang! Musim paling apik. Gunung uga apik!

Pemandangan ijo seger katon apik ing endi wae ing wulan Mei ing saindenging kepulauan Jepang. Kaya sing dakkandhakake ing kaca April, kembang slime lumut lan nemofila terus mekar kanthi apik. Yen sampeyan menyang wilayah pegunungan kayata Shirakawago, kontras warna ijo lan salju sing isih ana ing gunung bakal apik banget. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata sing luwih disaranake kanggo wulan Mei. Dhaptar Informasi ing Tokyo, Osaka, Hokkaido ing Mei Saiki, dataran tinggi lebur kayata Kamikochi minangka informasi sing apik banget ing Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Mei Yen sampeyan arep lunga ing Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Mei, klik gambar saka slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Dataran tinggi leleh salju kayata Kamikochi apik banget Wiwit wulan April nganti Mei, sampeyan bisa lelungan kanthi nyenengake ing Jepang. Suhu ora panas banget utawa adhem, nanging pas banget. Cuaca sing relatif apik bisa dinikmati ing saindenging negara. Tujuan wisata kayata Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara, lan Hiroshima rame karo para plancong sing dolan-dolan. Mesthi wae, bukak macem-macem panggonan ing Jepang. Yen sampeyan lelungan kanthi wektu sing akeh, aku nyaranake menyang wilayah pegunungan Honshu saliyane Tokyo lan Kyoto lsp. Saben taun ing wulan Mei, salju salju saka gunung Jepang lan banyu bakal mili menyang gunung. Swara stream iki murni banget. Malah ing wilayah pegunungan, wit-witan kasebut urip kabeh bebarengan nalika musim salju rampung. The ...

Read More

Photos spring

2020 / 6 / 19

Nganggo Spring ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sandhangan sampeyan kudu nganggo nalika lelungan? Bener, wong Jepang asring kuwatir uga babagan sandhangan sing bakal dikanggo nalika musim semi. Sawise kabeh, suhu bakal rada panas ing wektu iki, nanging isih kena kadhemen. Wong Jepang ngrungokake ramalan cuaca saben dina esuk lan asring metu klambi yen wis adhem. Yen sampeyan tekan Jepang ing musim semi, aku bakal menehi saran supaya sampeyan nyiapake sandhangan cuaca sing anget lan adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi sampeyan informasi mbiyantu babagan sandhangan kanggo lelungan ing musim semi Jepang. Aku uga nyiapake foto sandhangan musim semi ing ngisor iki. Isi Tabel Sampeyan uga kudu nyiyapake jaket njaba sing lancip lan nyandhang nalika adhem.Contoh sandhangan kanggo musim semi Sampeyan uga kudu nyiyapake jaket njaba sing lancip lan nganggo nalika adhem. Sanajan sampeyan nggunakake tembung "musim semi" ing wulan Maret lan Mei kanggo njlentrehake musim, sandhangan sampeyan bakal nganggo beda-beda. Ing wulan Maret, isih ana dina sing adhem kaya musim salju, saengga sajrone perjalanan sampeyan kudu nggawa jaket tipis (jas spring) utawa jumper. Utamane ing wayah wengi, bisa uga plancongan, mula ati-ati. Ing wulan April, yen sampeyan mangan utawa ngombe nalika nonton kembang ceri ing wayah wengi, sampeyan kudu nganggo mantel utawa jumper tipis sadurunge metu. Tinimbang jas, sampeyan bisa nganggo selendang ing gulu, lan ing wulan Mei, ana ...

Read More

 

Ing kaca iki, aku kepengin menehi pitutur khusus babagan apa sing bisa sampeyan butuhake nalika teka ing Jepang ing musim semi.

"HANAMI" Seneng nonton kembang ceri

Kelopak kembang Cherry sing lagi mudhun ing banyu streaming. Istana Hirosaki, Jepang = Shutterstock

Kelopak kembang Cherry sing lagi mudhun ing banyu streaming. Istana Hirosaki, Jepang = Shutterstock

Tokyo Crowd nglaras festival kembang Cherry ing Ueno Park

Tokyo Crowd nglaras festival kembang Cherry ing Ueno Park = Shutterstock

Kanggo perjalanan menyang Jepang ing musim semi, aku pengin menehi saran babagan kembang ceri dhisik.

Jepang seneng mekar kembang cherry. Kita nandur akeh wit kembang ceri, lan nalika kembang ceri mekar, kita kabeh seneng nonton kembang kasebut. Tumindake ndeleng kembang ceri diarani "Hanami" ing Jepang. Tembung "Hanami" wis dikenal dadi akeh ing negara liya saka Jepang.

Ing Jepang, ana taman lan kali sing sampeyan seneng "Hanami" ing wilayah kasebut. Ing taman kasebut, nyebarake tlapakan plastik ing sangisore wit cherry kanggo lenggah, mangan panganan sing enak lan ngombe alkohol. Pemandangan iki katon arang banget kanggo turis saka negara manca sing teka ngunjungi. Mesthi wae, sampeyan bisa seneng ndeleng kembang ceri kanthi gratis ing umume taman!

Ing endi sampeyan bisa ndeleng kembang ceri nalika sampeyan teka ing Jepang? Sayange, kembang ceri mekar mung sawetara minggu paling akeh. Kembang ceri kasebar kanthi cepet amarga udan lan angin.
Yen sampeyan arep ngunjungi Tokyo, Kyoto, Osaka lsp. Coba coba menyang Jepang wiwit akhir Maret nganti awal April. Banjur sampeyan bakal bisa ngalami "Hanami".

Yen sampeyan bisa ngunjungi Jepang ing wektu iki, yen sampeyan ngunjungi, ayo mriksa lokasi ing Jepang mekar.

Ing sisih kidul Jepang kayata Kyushu lan Shikoku, kembang ceri wiwit mekar wiwit akhir Maret. Kembang ceri wiwit mekar ing Hokkaido wiwit separo kapindho April. Ing sisih lor Hokkaido uga wilayah pegunungan padha mekar ing separo pisanan Mei.

Kembang Cherry ing Jepang apik banget, mulane seneng banget ing macem-macem wilayah.

Kembang sing apik wit wit gedhe sing mekar ing kebon musim semi sing foggy ~ Matabei-zakura yaiku wit ceri umur 300 taun ing wilayah deso kutha Uda, Nara, Kansai Area, Jepang

Kembang sing apik wit wit gedhe sing mekar ing kebon musim semi sing foggy ~ Matabei-zakura yaiku wit ceri umur 300 taun ing wilayah deso kutha Uda, Nara, Kansai Area, Jepang = Shutterstock

Shirakawago ing Gifu Prefecture Salju isih tetep ing gunung sekitar.

Shirakawago ing Gifu Prefecture Salju isih tetep ing sekitar gunung = Shutterstock

 

Kembang liyane kayata wit ceri Shiba

Mt. Fuji lan Shiba Sakura (lumut mlox, moss pink, phlox gunung). Pemandangan musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang.

Mt. Kembang Fuji lan Shiba kembang (lumut phlox, moss pink, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = Shutterstock

Ing Jepang, sampeyan bisa nikmati pirang-pirang kembang musim semi saliyane kembang ceri. Wakil siji yaiku wit rumput suket sing diarani kembang ceri Shiba. Sampeyan bisa ngormati pemandangan ing endi kembang sing apik banget jambon nyebar kaya kabeh foto ing ndhuwur. Kembang ceri Shiba mekar wiwit April nganti Mei ing Tokyo lan wilayah liyane.

Nemophila ing Taman Hitachi Seaside ing musim semi karo langit biru ing Ibaraki, Jepang

Nemophila ing Taman Hitachi Seaside ing musim semi karo langit biru ing Ibaraki, Jepang = Shutterstock

Bubar, kembang sing misuwur banget ing antarane turis saka luar negeri yaiku Nemophila. Ing Taman Laut Hitachi ing prefektur Ibaraki, wiwit ing tengah April nganti awal Mei, sampeyan bisa ndeleng pemandangan ing ngendi kembang biru mekar kabeh kaya foto ing ndhuwur.

Kuil Kifune ing Kyoto ing kana papan ijo asri seger

Kuil Kifune ing Kyoto ing ngendi ijo seger katon apik = Adobe Stock

Kuil Chusonji dikubengi wit ijo ijo, Hiraizumi, Prefektur Iwate

Kuil Chusonji dikubengi wit ijo ijo, Hiraizumi, Prefektur Iwate = Adobe Stock

Spring minangka salah sawijining musim paling apik kanggo lelungan ing saindenging Jepang. Kejabi pemandangan kembang sing dakenal, ing pirang-pirang kuil lan candhi, lsp, ana uga ijo seger sing nggawe pemandangan sing apik banget. Kembang sing apik lan ijo seger ing endi wae bakal welcome sampeyan ing musim semi. Mangga seneng Jepang!

 

Pemandangan salju salju kanggo seneng ing musim semi

Tembok gunung salju salju alpine Tateyama Kurobe kanthi latar langit biru minangka salah sawijining papan alam sing paling penting lan populer ing Prefektur Toyama, Jepang.

Tembok gunung salju salju alpine Tateyama Kurobe kanthi latar langit biru minangka salah sawijining papan alam sing paling penting lan populer ing Prefektur Toyama, Jepang. = Shutterstock

Gunung salju ing Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan wisata ing Jepang. Pemandangan ing kutha Toyama, Jepang.

Gunung salju ing Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan wisata ing Jepang. Pemandangan ing kutha Toyama, Jepang. = Shutterstock

Ing musim semi, Jepang umume anget lan gampang ngentekake njaba ing njaba. Nanging, sampeyan isih bisa ngrasakake muji salju ing musim semi. Ing Jepang, ana akeh wilayah pegunungan, lan nalika musim semi salju kaya salju ora gampang cair. Yen sampeyan menyang papan wisata ing salah sawijining wilayah pegunungan, sampeyan bisa ngalami kahanan kadhemen ing jagad mangsa.

Titik wisata sing paling dak rekomendasikan yaiku Tateyama ing Toyama Prefecture. Ing kene sampeyan bisa ndeleng tembok salju sing dawane meh 20 meter saka pungkasan April nganti pertengahan Juni (gumantung taun). Iki minangka wilayah salju sing akeh banget lan nalika plancongan salju ngilangi salju ing dalan, tembok salju bakal dibentuk ing sisih endi wae. Sampeyan bisa seneng mlaku-mlaku ing dalan kira-kira 500 meter saka bagean bis iki.

Mangga nggunakake informasi kanggo nyawang iki kanggo nyenengake macem-macem sumber ing Jepang!

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.