Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kembang Natal ing Taman Puri Hirosaki ing Hirosaki, Aomori, Jepang = Shutterstock

Kembang Natal ing Taman Puri Hirosaki ing Hirosaki, Aomori, Jepang = Shutterstock

April ing Jepang! Landskap salju, kembang ceri, nemofilia….

Ing wulan April, kembang ijo sing apik mekar ing macem-macem papan ing Tokyo, Osaka, Kyoto lan kutha liyane. Papan-papan kasebut rame-rame karo wong-wong sing metu arep ndeleng. Sawise iku, ijo seger bakal ngisi kutha kasebut ing mangsa sing anyar. Ora suwe, sampeyan bisa nemokake lumut uga nemophila sing mekar. Ing wulan April, sampeyan bakal seneng lelungan sing nyenengake. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake apa jinis trip sing bisa diarepake ing wulan April.

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan April

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan April, klik gambar saka panggeser ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Wanita sing maca buku ing ngisor wit cherry = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Yen pindhah menyang Tokyo ing April, sampeyan bakal bisa uga seneng lelungan sing nyenengake. Tokyo duwe iklim musim semi sing entheng ing wulan April. Suhu kepenak. Ing wiwitan wulan April, sampeyan uga bisa seneng mekar kembang ceri. Adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association, aku bakal menehi introduksi ringkes babagan cuaca Tokyo ing wulan April. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing April (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal April (2018) Cuaca Tokyo ing tengah April (2018) Cuaca Tokyo ing akhir April (2018) Cuaca ing Tokyo ing April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Tokyo ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu ing dhuwur udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Sawise wulan Maret, suhu ing Tokyo bakal mundhak kanthi signifikan. Ing wulan April, ana dina nalika suhu maksimal ngluwihi 25 derajat. Anget, supaya sampeyan ora bakal ndeleng wong nganggo jas ing kutha. Nanging, ana sawetara dina sing adhem ing wayah wengi. Dadi, yen sampeyan ndeleng kembang ceri ing wayah wengi, jupuk musim semi utawa jumper. Kaya udan ing ...

Read More

Pariwisata ing ngisor wit mekar ing kraton osaka ing musim semi osaka jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing Jepang dadi musim turis musim semi wiwit wulan April nganti Mei. Amarga ana pirang-pirang dina sing anget lan nyaman, papan pariwisata akeh wong saka omah lan ing luar negeri. Osaka uga ngalami musim wisata pucuk wiwit April. Yen sampeyan ngrancang nginep ing Osaka ing wulan April, sandhangan apa sing kudu disiapake? Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan April kanggo menehi ide. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel kontenWeather in Osaka ing April (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal April (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan April (2018) Cuaca Osaka ing akhir April (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan April, dina sing umume luwih saka suhu suhu 20 derajat. Cuaca umume apik supaya sampeyan bisa ngunjungi papan wisata kanthi becik. Pancen anget, mula sampeyan ora mbutuhake jumper lan awan. Nanging, ing wayah sore, suhu bakal ...

Read More

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju isih mudhun sanajan wulan April. Dadi awan dadi luwih anget, nanging kadhang wis adhem, mula ati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbantu mbayangake cuaca ing wulan April ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing AprilWeather ing Hokkaido ing wulan April (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal April Cuaca Hokkaido ing pertengahan April Cuaca Hokkaido ing pungkasan April Q & A babagan Hokkaido ing wulan April Apa salju tiba ing wulan April ing Hokkaido? Ing paruh pertama wulan April, salju bisa uga tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal angel nemokake lanskap sing ditutupi salju. Kosok baline, salju isih tumiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim salju ing Niseko lan resort ski liyane. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan April? Suhu Hokkaido bakal saya suwe saya dhuwur ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu maksimum awan bisa ngluwihi 10 derajat Celcius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang sakura wiwit mekar ing pungkasan wulan April nalika musim semi ...

Read More

 

Sampeyan bisa nyenengake ski musim semi ing sawetara ski.

Umumé, Nusantara Jepang mlebu musim semi ing April saben taun, nanging sawetara resor ski terus operasi ing wilayah pegunungan Hokkaido lan Honshu. Ing kene, sampeyan bisa nikmati ski musim semi.

Yen sampeyan lagi lelungan karo bocah, sampeyan bisa nyoba slogan utawa mung main salju ing lereng ski. Ski salju musim semi beda karo ski mangsa. Ing musim dingin, sampeyan bakal ski ing cuaca sing adhem. Ing kontras, suhu luwih panas ing musim semi. Ing njaba ski resort salju salju luwih cepet lan kadhang salju mung salju ing dalan lan wilayah ing hotel sampeyan. Sampeyan bisa uga ski nalika bisa menikmati greenery ing cedhak.

Malah resort ski asring udan ing April. Sampeyan ora gampang nyenengake muji salju sing salju ing musim dingin. Yen sampeyan mbutuhake skiwear, sampeyan kudu nggunakake layanan sewa. Nanging, sampeyan ora butuh klambi sing kandel ing wektu iki.

Resor ski representatif sing terus operasi saben April kaya ing ngisor iki. Ana akeh resort ski, nanging aku kanthi pribadi nyaranake Niseko ing Hokkaido lan Desa Hakuba (HAKUBA 47, Happo-One) ing Prefektur Nagano. Yen sampeyan minangka pemain ski sing luwih maju lan pengin nyenengake ski sawise musim ski khas, aku nyaranake Gassan Ski Resort ing Yamagata Prefecture.

Hokkaido

Resort Ski Internasional Niseko Annupuri
Resort Skioro Sapporo Internasional
Resort Ashi-dake Ropeway Ski Resort
Donya Salju Kiroro

Wilayah Tohoku

Resort Ski Zao Onsen
Resort Ski Appi-Kogen
Resort Ski Noshoma Resort Hoshino
Gassan Ski Resort (dibukak ing awal April lan bakal mbukak nganti Juli. Mangga deleng video ing ngisor iki)

Wilayah Kanto, wilayah Chubu

Resort Ski Marunuka Kogen
Taman Ski Tanbara
Resort Ski Naeba
Resort Resort Yoyawa Ski
Resort Ski Nozawa Onsen
HAKUBA 47 Taman Olahraga Mangsa
Resort ski Ski Hakuba
Resort Ski Tsugaike Kogen
Resort Ski Akakura
Resort Ski Shiga Kogen (Takaamagara, Ichinosu)

Sampeyan uga dianjurake kanggo ndeleng tembok salju ing Tateyama

Wiwit tanggal 15 April, kaya sing dakkandhakake ing kaca liya, sampeyan uga bisa menyang Tateyama ing Honshu tengah kanggo ndeleng tembok salju sing gedhe. Tembok salju iki bisa katon nganti wulan Juni. Yen sampeyan pengin nyenengake pemandangan salju ing njaba ski, aku menehi saran tembok salju iki. Situs web resmi Tateyama yaiku ing ngisor iki:

Rute Alpine Tateyama Kurobe
Rute Alpine Tateyama Kurobe

Read More

 

Sampeyan bisa ndeleng kembang ceri, suket lumut, lan nemophila

Akeh wong Jepang seneng mekar kembang musim semi ing Kyoto kanthi melu musiman ing musim wengi Hanami ing Taman Maruyama ing Kyoto, Jepang. = shutterstock

Akeh wong Jepang seneng mekar kembang musim semi ing Kyoto kanthi melu musiman ing musim wengi Hanami ing Taman Maruyama ing Kyoto, Jepang. = shutterstock

Kembang ceri wiwit mekar ing sisih lor Honshu lan Hokkaido wiwit pertengahan April

Ing wulan April, sampeyan bisa nemokake macem-macem kembang ing Jepang. Kembang ceri, kembang wakil Jepang, bakal miwiti siklus mekar ing Kyushu saben taun ing pungkasan Maret. Sakura mekar ing kutha-kutha utama Honshu kayata Tokyo, Kyoto, lan Osaka wiwit akhir Maret nganti awal April.

Sampeyan ora bisa ndeleng kembang ceri ing Tokyo dll, kajaba sampeyan bisa menehi wektu kanggo lelungan cocog karo minggu mekar utawa luwih. Ora becik amarga kembang ceri uga bakal wiwit mekar ing Honshu lor lan Hokkaido sawise iku. Yen sampeyan pengin ndeleng kembang ceri, aku menehi saran supaya nambah Honshu lor lan Hokkaido menyang jadwal sampeyan. Kembang ceri mekar ing sisih lor Honshu lan Hokkaido saben taun miturut tabel ing ngisor iki.

Tanggal kembang ing taun rata

Hokkaido

Sapporo udakara tanggal 3 Mei
Hakodate udakara 30 April

Wilayah Tohoku

Aomori udakara 24 April
Morioka udakara 21 April
Akita udakara 18 April
Yamagata udakara 15 April
Sendai udakara 11 April
Fukushima udakara 9 April

Secara pribadi, utamane aku bisa menehi saran babagan kembang ceri ing Istana Hirosaki ing Kota Hirosaki, Prefektur Aomori. Wit-witan ceri mekar ing kastil tradisional iki ayu banget.

Ayo menyang ndeleng kembang suket ceri lan nemofila!

Nalika musim kembang ceri rampung ing kutha-kutha utama Honshu, wektu iki shibazakura (kembang ceri suket) lan kembang nemophila ana ing pucuk sing paling dhuwur.

Aku utamane nyaranake kembang ing papan ing ngisor iki. Kembang sing apik sing bisa saingan kembang ceri ngembang kabeh lan uga paling apik. Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang sajrone wektu iki, tambahake menyang jadwal sampeyan.

Disaranake papan

Nemophila

Taman Laut Hitachi (Prefektur Ibaraki)
Nemophila apik ing kene wiwit akhir April nganti pertengahan Mei. Kembang kembang lan tulip uga mekar ing wulan April iki. Ing ngisor iki situs web resmi Taman Hitachi Kaihin.

shibazakura

Fuji Motosu Lake Resort (Wilayah Yamanashi)
Ing sacedhake gunung Mt. Fuji, suket kembang suket saben taun apik wiwit pertengahan April nganti akhir Mei. Kanthi Mt. Fuji ing latar mburi, lanskap sing apik digawe. Ing ngisor iki situs web resmi Fuji Motosu Lake Resort.

富士 芝 桜
富士 芝 桜

Read More

 

Ati-ati nalika macet ing papan wisata populer

Akeh papan ing Nusantara Jepang gampang dinikmati ing cuaca April. Sampeyan bisa duwe wektu sing nyenengake ora mung ing papan sing dakkenal ing ndhuwur, nanging uga ana ing papan wisata liyane.

Nanging, ana siji bab sing dakkepengini: Barang-barang lalu lintas. Wong Jepang asring lelungan kanggo dolan ing Jepang ing wulan April. Kajaba iku, amarga jumlah turis sing ngunjungi Jepang kaping taun, papan-papan wisata sing misuwur pancen rame.

Contone, kancaku ngalami lalu lintas abot nalika ndeleng lereng lumut saka Tokyo tekan Mt. Fuji. Amarga saka lalu lintas, perjalanan kasebut wis suwene pitung jam kanggo mrana. Yen sampeyan menyang papan wisata sing misuwur ing lelungan dina saka Tokyo, aku nyaranake sampeyan lunga sanalika esuk.

Ing Jepang, sekolah dhasar lan SMP padha liburan wiwit akhir Maret nganti awal April. Kanggo alasan iki, akeh kulawargane sing mlaku-mlaku dolan sajrone periode kasebut. Wiwit akhir April nganti awal Mei, ana wektu liburan dawa sing diarani "Minggu Minggu". Sajrone wektu kasebut, papan-papan wisata sing misuwur utamane dadi rame, aja ngati-ati.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.