Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju bisa uga tiba sanajan ing April. Sing luwih anget sajrone awan, nanging kadhemen kepenak banget, mula ati-ati. Artikel iki ngemot pirang-pirang gambar sing bakal mbantu sampeyan mbayangno cuaca ing April ing Hokkaido, pramila waca kasebut.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Hokkaido. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido saka bata abang minangka papan pariwisata sing populer. Ditampilake ing kene pemandangan kesengsem nalika musim salju kanthi salju salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan lelungan ing Hokkaido ing wulan Januari, aja lali cukup nglindhungi mangsa kayata jaket. Ing sisih kulon Hokkaido, mega sing asale saka Laut Jepang bakal salju lan salju bakal tumpuk. Ing sisih wétan Hokkaido, salju ora tumiba ing sisih kulon. Nanging, suhu terkadang mudhun ing ngisor titik beku 10 derajat. Tulung ngati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing wulan Januari ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki sawetara artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Januari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari ing Hokkaido ing wulan Januari (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Januari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Januari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Januari Video Rekomendasi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari Apa salju tiba ing wulan Januari ing Hokkaido? Udan salju ing saindenging Hokkaido ing wulan Januari. Utamane wiwit pertengahan Januari, ana akeh salju. Awan lembab sing asale saka Laut Jepang nyerang pegunungan Hokkaido lan nyebabake salju. Salju asring ing Niseko, Otaru lan Sapporo cedhak Segara Jepang. Kosok baline, ing Hokkaido wétan ing sisih Pasifik, adhem banget, nanging ...

Read More

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing FebruariWeather ing Hokkaido ing Februari (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Februari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Februari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Februari Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing Februari ing Hokkaido? Salju banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Nalika ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju isih mudhun sanajan wulan April. Dadi awan dadi luwih anget, nanging kadhang wis adhem, mula ati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbantu mbayangake cuaca ing wulan April ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing AprilWeather ing Hokkaido ing wulan April (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal April Cuaca Hokkaido ing pertengahan April Cuaca Hokkaido ing pungkasan April Q & A babagan Hokkaido ing wulan April Apa salju tiba ing wulan April ing Hokkaido? Ing paruh pertama wulan April, salju bisa uga tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal angel nemokake lanskap sing ditutupi salju. Kosok baline, salju isih tumiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim salju ing Niseko lan resort ski liyane. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan April? Suhu Hokkaido bakal saya suwe saya dhuwur ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu maksimum awan bisa ngluwihi 10 derajat Celcius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang sakura wiwit mekar ing pungkasan wulan April nalika musim semi ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni ing Hokkaido ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juni Cuaca Hokkaido ing tengah wulan Juni Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juni Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem esuk lan sore. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. ...

Read More

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Juli! Suhu, Udan lan Klambine

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Juli. Juli mesthi dadi musim sing paling apik kanggo plancongan. Saben wulan Juli, akeh turis saka Jepang lan manca negara sing teka ing Hokkaido. Ing Hokkaido, arang banget yen dadi panas kaya Tokyo utawa Osaka. Mudhunake suhu ing wayah esuk lan sore bakal nyenengake, mula sampeyan kudu bisa nikmati perjalanan sing nyenengake. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juli. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juli ing Hokkaido ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juli Cuaca Hokkaido ing pertengahan Juli Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juli Q & A babagan Hokkaido ing Juli Apa salju tiba ing Juli ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juli. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juli? Lavender bakal tekan puncak ing Hokkaido ing wulan Juli. Apamaneh saka pertengahan Juli kebon kembang iku asri. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juli? Hokkaido bakal duwe musim turis musim panas ing wulan Juli. Pancen ora adhem, nanging esuk lan sore adhem. Apa klambi sing kudu kita sandhang ing wulan Juli ing Hokkaido? Sandhangan musim panas bakal apik ing wulan Juli. Nanging, nalika esuk lan sore wis kepenak, mula ayo nggawa jaket utawa ...

Read More

Sekolah dasar Kita ora Canary Park saka film Jepang 2012 sing menang, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Agustus diarani musim paling apik kanggo wisata ing Hokkaido. Nanging, bubar, amarga pemanasan global, topan sing nyerang Jepang tambah akeh, lan kerusakan topan wis ketara uga ing Hokkaido, sing jarene durung ana pengaruh topan nganti saiki. Sanajan Hokkaido pancen wis kepenak ing wulan Agustus, waca prakiraan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Hokkaido ing wulan Agustus. Supaya gampang mbayangno cuaca ing wulan Agustus, aku bakal nyakup foto sing dijupuk wulan Agustus ing ngisor iki. Mangga deleng nalika ngrencanakake itinerary. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki minangka artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Agustus. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus ing Hokkaido ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Agustus Cuaca Hokkaido ing pertengahan Agustus Cuaca Hokkaido ing pungkasan Agustus Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus Apa salju tiba ing Agustus ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Agustus. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Agustus? Ing Hokkaido, macem-macem kembang mekar ing kebon kembang lan warna-warni banget. Lavender mekar nganti wiwitan wulan Agustus. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Agustus? Malah ing Hokkaido, panas nalika awan awan ing wulan Agustus. Nanging esuk lan sore cukup adhem. Apa klambi sing kudune ...

Read More

Taman Kembang Panorik Shikisai-no-oka ing Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing September! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan September. September minangka wektu transisi wiwit musim panas nganti musim gugur. Dadi, ing Hokkaido, awan bakal adhem. Hawane rada ora stabil lan dina udan saya gedhe. Nanging ing wektu sing padha, jumlah turis luwih suda dibandhingake wulan Agustus. Sampeyan bakal bisa lelungan kanthi santai. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan September. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan September ing Hokkaido ing wulan September (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal September Cuaca Hokkaido ing tengah wulan September Cuaca Hokkaido ing pungkasan September Q & A babagan Hokkaido ing wulan September Apa salju tiba ing September ing Hokkaido? Sejatine, ora ana salju sing tiba ing Hokkaido ing wulan September. Nanging, wiwit salju ing wulan September ing pucuk wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan September? Malah ing wulan September, kembang-kembang sing apik mekar ing Hokkaido. Nanging, kembang lavender ora mekar. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan September? Ing wulan September, esuk lan sore pancen adhem. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan September ing Hokkaido? Sandhangan musim gugur dikarepake ing Hokkaido ing wulan September. Kanggo sandhangan gugur ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi ...

Read More

Wit larch kuning ing tampilan lanskap sing apik ing musim gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Weather ing Oktober! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Hokkaido ing wulan Oktober. Sajrone periode kasebut, Hokkaido lagi musim gugur. Godhong musim gugur pancen apik ing kutha-kutha kayata Sapporo wiwit pertengahan Oktober. Nanging, nalika esuk lan sore wis adhem, mula pakean klambi musim salju ing koper. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Oktober. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing OktoberWeather ing Hokkaido ing Oktober (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Oktober Cuaca Hokkaido ing pertengahan Oktober Cuaca Hokkaido ing pungkasan Oktober Q & A babagan Hokkaido ing Oktober Apa salju tiba ing Oktober ing Hokkaido? Salju tiba ing wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Malah ing dataran kayata Sapporo, ana kedadeyan nalika salju pertama tiba ing pungkasan Oktober. Nanging, Oktober biasane musim gugur ing dataran. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Oktober? Musim kembang wis kliwat, nanging ing pertengahan Oktober sampeyan bisa ndeleng kembang. Sampeyan bisa uga ndeleng gunung salju ing kadohan. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Oktober? Hokkaido isih tiba ing wulan Oktober. Nanging, ing pungkasan Oktober, suhu esuk lan sore bakal mudhun udakara 5 ° C, lan mangsa adhem dawa bakal nyedhak. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Oktober ing Hokkaido? ...

Read More

Balai Kutha Lawas Sapporo nalika musim gugur. Wit-witan sing ngubengi bangunan dadi warna gugur lan menehi papan wisata sing misuwur iki katon apik = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan November. Godhong musim gugur sing apik katon ing wulan Oktober, nanging godhong tiba saka wit godhong ing wulan November. Musim salju sing lengkap bakal teka. Mangga nyiyapake sandhangan mangsa sing cukup sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan November. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan November ing Hokkaido ing wulan November (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal November Cuaca Hokkaido ing pertengahan November Cuaca Hokkaido ing pungkasan November Q & A babagan Hokkaido ing wulan November Apa salju tiba ing November ing Hokkaido? Ing Hokkaido, kadang wiwit salju wiwit November. Nanging, salju durung akumulasi lan bakal lebur. Ing pungkasan November, gumantung ing wilayah kasebut, salju bakal saya suwe saya gedhe. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan November? Ing Hokkaido, musim salju diwiwiti ing wulan November. Isine isih ngluwihi 10 derajat Celcius nalika awan, nanging ing wayah esuk lan sore isih beku. Hokkaido ing wulan November luwih adhem tinimbang Tokyo ing Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan November ing Hokkaido? Sampeyan butuh pengadilan ing wulan November. Sampeyan luwih becik nganggo celana ketat ing sangisore celonone, utamane ing pungkasan November. Kadhang kala iki asring udan salju ing pungkasan November. Aku nyaranake nganggo sepatu bot tinimbang tumit. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan ...

Read More

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar IsiQ & A babagan Hokkaido ing DesemberWeather ing Hokkaido ing Desember (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Desember Cuaca Hokkaido ing pertengahan Desember Cuaca Hokkaido ing pungkasan Desember Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kondisi cuaca sing beda saka Hokkaido, mula kudu ati-ati.

Wanita sing maca buku ing ngisor wit cherry = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Yen pindhah menyang Tokyo ing April, sampeyan bakal bisa uga seneng lelungan sing nyenengake. Tokyo duwe iklim musim semi sing entheng ing wulan April. Suhu kepenak. Ing wiwitan wulan April, sampeyan uga bisa seneng mekar kembang ceri. Adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association, aku bakal menehi introduksi ringkes babagan cuaca Tokyo ing wulan April. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing April (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal April (2018) Cuaca Tokyo ing tengah April (2018) Cuaca Tokyo ing akhir April (2018) Cuaca ing Tokyo ing April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Tokyo ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu ing dhuwur udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Sawise wulan Maret, suhu ing Tokyo bakal mundhak kanthi signifikan. Ing wulan April, ana dina nalika suhu maksimal ngluwihi 25 derajat. Anget, supaya sampeyan ora bakal ndeleng wong nganggo jas ing kutha. Nanging, ana sawetara dina sing adhem ing wayah wengi. Dadi, yen sampeyan ndeleng kembang ceri ing wayah wengi, jupuk musim semi utawa jumper. Kaya udan ing ...

Read More

Pariwisata ing ngisor wit mekar ing kraton osaka ing musim semi osaka jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing Jepang dadi musim turis musim semi wiwit wulan April nganti Mei. Amarga ana pirang-pirang dina sing anget lan nyaman, papan pariwisata akeh wong saka omah lan ing luar negeri. Osaka uga ngalami musim wisata pucuk wiwit April. Yen sampeyan ngrancang nginep ing Osaka ing wulan April, sandhangan apa sing kudu disiapake? Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan April kanggo menehi ide. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel kontenWeather in Osaka ing April (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal April (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan April (2018) Cuaca Osaka ing akhir April (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan April, dina sing umume luwih saka suhu suhu 20 derajat. Cuaca umume apik supaya sampeyan bisa ngunjungi papan wisata kanthi becik. Pancen anget, mula sampeyan ora mbutuhake jumper lan awan. Nanging, ing wayah sore, suhu bakal ...

Read More

Q & A babagan Hokkaido ing wulan April

Apa salju salju ing April ing Hokkaido?

Ing separo awal April, salju bisa tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal nemokake angel sing nduwe salju sing salju. Ing tangan liyane, salju isih tiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim dingin ing Niseko lan resort ski liyane.

Apa kadhemen Hokkaido ing wulan April?

Suhu Hokkaido mboko sithik bakal meningkat ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu awan awan bakal luwih saka 10 derajat Celsius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang ceri wiwit mekar ing pungkasan April nalika musim semi wis teka.

Sandhangan apa sing kudu kita sandhangan ing wulan April ing Hokkaido?

Ing wiwitan April, sampeyan butuh jas lan sarung tangan. Sepatu salju luwih becik kanggo sneakers. Ing pertengahan April, sneakers bakal apik. Ing pungkasan April, sampeyan ora mbutuhake jaket utawa sarung tangan. Sampeyan isih kudu nggawa jumper. Ing gunung lan Shiretoko, jaket lan sarung tangan dibutuhake sanajan ing pungkasan April.

Musim musim semi lan musim semi ing Hokkaido ing saindenging April. Dadi cukup angel mutusake sandhangan apa wae. Umumé, aku nyaranake sampeyan nggawa jas. Kanggo sandhangan musim semi lan musim semi, waca artikel ing ngisor iki.

Winter Wear ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Nalika lelungan ing Jepang ing mangsa, apa jinis sandhangane sampeyan kudu nganggo? Yen sampeyan ora ngalami musim dingin ing negara asal, sampeyan bisa uga mikir apa sing kudu sampeyan sandhangan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara informasi sing migunani babagan sandhangan nalika sampeyan lelungan ing Jepang ing ...

Nganggo Spring ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sandhangan sampeyan kudu nganggo nalika lelungan? Bener, wong Jepang asring kuwatir uga babagan sandhangan uga dikanggo nalika musim semi. Sawise kabeh, suhu bakal rada panas ing wektu iki, nanging isih bisa ...

Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido?

Yen sampeyan pengin menikmati pemandangan musim salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik kanggo ngunjungi. Yen pengin ndeleng lapangan kembang sing apik, Juli lan Agustus sing paling apik.

 

Weather in Hokkaido ing wulan April (Ringkesan)

Owah-owahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan April

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan April

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan April

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Kaya sing sampeyan deleng saka grafik ndhuwur, musim kasebut ganti mangsa nalika musim semi ing Hokkaido ing wulan April.

Ringkesan

27 April 2016: Patung Prof.William S.Clark ing ngarep Universitas lan teks nganggo Boys.be Ambisius ing Tampilan Hill Pemerhatian Hitsujigaoka = Shutterstock

27 April 2016: Patung Prof.William S.Clark ing ngarep Universitas lan teks nganggo Boys.be Ambisius ing Tampilan Hill Pemerhatian Hitsujigaoka = Shutterstock

10,2017 April: Klompok gabung karo balapan ski ing musim dingin ing Niseko, Hokkaido = Shutterstock

10,2017 April: Klompok gabung karo balapan ski ing musim dingin ing Niseko, Hokkaido = Shutterstock

Ing wulan April, kembang ijo bakal wiwit mekar ing Tokyo lan Osaka. Sawise iku, wit lan suket bakal dadi warna ijo sing ayu. Nanging, ing Hokkaido, kembang ceri ora mekar sajrone wektu iki. Kosok baline, nalika awal April, kadang-kadang bakal nyebruk ing sisih kulon cedhak Laut Jepang. Sanajan ora salju, esuk lan sore isih sugeng. Aku mikir yen sampeyan isih butuh jas utawa jumper.

Mesthi wae, mangsa ora tahan, sanajan ing Hokkaido. Sanajan salju salju, ora tumpuk. Dina sing ngluwihi 10 derajat Celsius luwih konsisten. Ing separo kapindho April, suhu ing wayah awan terus mundhak lan bisa uga ngluwihi 20 derajat. Ing wektu iki, kembang ceri bakal pungkasane mekar.

Ora biasa adhem nganti kurang saka 10 derajat ing esuk lan sore, sanajan ora tekan 20 derajat awan. Bedane suhu iki kuat ing Hokkaido. Dadi, aku menehi saran supaya sampeyan nggawa jaket sing anget.

Malah ing wektu kasebut, salju tetep ing wilayah pegunungan. Dadi ing resor ski sampeyan bisa nikmati olahraga mangsa. Sampeyan uga bisa ngalami salju ing salju ing Daisetsuzan, sawijining wilayah pegunungan sing ana ing tengah-tengah Hokkaido.

Ing ngisor iki data cuaca ing Hokkaido April sing dirilis dening Badan Meteorologi Jepang.
Sampeyan bisa ndeleng saka data iki yen bedane suhu ing dina tartamtu bisa nemen.Map Hokkaido ..

 

Hokkaido cuaca ing awal April

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca ing Hokkaido (awal April)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 10.2 ℃ (1.3 ℃) 16.6mm (9cm)
Otaru 8.4 ℃ (1.2 ℃) 18.1mm (12cm)
Asahikawa 8.9 ℃ (-1.8 ℃) 13.7mm (15cm)
Biei 7.0 ℃ (-3.5 ℃) 14.5mm (20cm)
Furano 8.1 ℃ (-2.4 ℃) 15.6mm (18cm)
Wakkanai 5.5 ℃ (0.6 ℃) 11.4mm (14cm)
Abashiri 6.8 ℃ (-1.0 ℃) 16.7mm (13cm)
Utoro 5.8 ℃ (-1.7 ℃) 22.9mm (26cm)
Nemuro 5.6 ℃ (-0.9 ℃) 18.9mm (7cm)
Kushiro 6.1 ℃ (-1.0 ℃) 20.1mm (5cm)
Obihiro 9.7 ℃ (-1.1 ℃) 14.6mm (5cm)
Hakodate 10.2 ℃ (1.1 ℃) 17.2mm (3cm)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

4 APRIL 2016: Gapura mlebu ing Hokkaido Shrine (Hokkaido Jingu) karo turis nalika musim dingin ing Sapporo. Hokkaido, Jepang = Shutterstock

4 APRIL 2016: Gapura mlebu ing Hokkaido Shrine (Hokkaido Jingu) karo turis nalika musim dingin ing Sapporo. Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Ing wiwitan April, kembang cherry wiwit tiba ing kutha-kutha utama ing sisih kidul kayata Tokyo, Osaka lan Kyoto. Nanging, isih adhem ing Hokkaido. Suhu awan maksimal bisa uga ngluwihi 10 derajat Celsius. Salju ilang ing wilayah kutha, nanging adhem ing wayah esuk lan sore dadi sampeyan butuh jas.

Ing wiwitan wulan April, wayah surya srengenge ing Sapporo udakara udakara 5:11 lan wektu surup kira-kira jam 18:05.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing dumunung ing Hokkaido Wétan, udakara 4:54 lan wektu srengenge kira-kira 17:48.

 

Hokkaido cuaca ing tengah-tengah April

Data cuaca ing Hokkaido (pertengahan April)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 11.5 ℃ (3.2 ℃) 19.2mm (2cm)
Otaru 10.7 ℃ (2.4 ℃) 18.2mm (3cm)
Asahikawa 11.7 ℃ (-0.1 ℃) 15.3mm (7cm)
Biei 10.1 ℃ (-1.5 ℃) 15.6mm (9cm)
Furano 11.0 ℃ (-0.4 ℃) 18.0mm (7cm)
Wakkanai 7.1 ℃ (1.7 ℃) 18.4mm (6cm)
Abashiri 9.0 ℃ (0.3 ℃) 13.6mm (4cm)
Utoro 8.1 ℃ (-0.4 ℃) 27.3mm (14cm)
Nemuro 7.1 ℃ (0.2 ℃) 15.6mm (5cm)
Kushiro 7.5 ℃ (0.2 ℃) 22.7mm (3cm)
Obihiro 11.8 ℃ (0.5 ℃) 20.8mm (3cm)
Hakodate 11.6 ℃ (2.4 ℃) 24.4mm (1cm)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

18 April 2018 Pola pangembangan sejarah Hokkaido, sepur sing ditarik nganggo jaran nganggo pelanggan, pemandangan ril sepur sing ditarik nganggo kuda lan towncape = Shutterstock

18 April 2018 Pola pangembangan sejarah Hokkaido, sepur sing ditarik nganggo jaran nganggo pelanggan, pemandangan ril sepur sing ditarik nganggo kuda lan towncape = Shutterstock

18,2014 April: Wong sing ora dikenal ngunjungi Gunung Daisetsu ing Hokkaido, Jepang. Kanggo seneng musim dingin sing apik nganggo salju salju, Hokkaido = Shutterstock

18,2014 April: Wong sing ora dikenal ngunjungi Gunung Daisetsu ing Hokkaido, Jepang. Kanggo seneng musim dingin sing apik nganggo salju salju, Hokkaido = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Ing pertengahan April, suhu maksimal awan ing Hokkaido bisa uga nganti udakara meh 20 derajat Celsius, nanging uga ana ing wayah awan adhem. Ing pertengahan April, ana kutha sing suhu esuk lan sore kurang beku. Bentenane suhu banget, mula aku menehi sampeyan nggawa jas utawa jumper yen pengin metu ing wayah wengi.

Ing wilayah pegunungan lan resor ski sampeyan isih bisa nikmati salju ing salju.

Ing pertengahan April, wayah surya srengenge ing Sapporo udakara udakara 4: 54 lan wektune srengenge udakara 18:16.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing dumunung ing Hokkaido Wétan, udakara 4:37 lan wektu srengenge kira-kira 18:00.

 

Hokkaido cuaca ing akhir April

Data cuaca ing Hokkaido (akhir April)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 13.9 ℃ (5.1 ℃) 21.0mm (0cm)
Otaru 13.3 ℃ (4.3 ℃) 21.1mm (0cm)
Asahikawa 14.5 ℃ (2.0 ℃) 18.7mm (1cm)
Biei 12.9 ℃ (0.8 ℃) 18.9mm (1cm)
Furano 13.5 ℃ (1.8 ℃) 19.9mm (1cm)
Wakkanai 9.2 ℃ (3.2 ℃) 19.2mm (2cm)
Abashiri 11.0 ℃ (2.1 ℃) 21.8mm (5cm)
Utoro 10.4 ℃ (1.5 ℃) 37.8mm (14cm)
Nemuro 8.9 ℃ (1.7 ℃) 32.0mm (1cm)
Kushiro 9.4 ℃ (1.7 ℃) 33.0mm (1cm)
Obihiro 14.2 ℃ (2.3 ℃) 23.5mm (1cm)
Hakodate 13.6 ℃ (4.4 ℃) 28.6mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

24 APRIL 2016: Wong sing ora dikenal ing Fountain Taman Odori ing ngarep menara Sapporo TV, Sapporo, Hokkaido = Shutterstock

24 APRIL 2016: Wong sing ora dikenal ing Fountain Taman Odori ing ngarep menara Sapporo TV, Sapporo, Hokkaido = Shutterstock

30 April 2018: Pemandangan udara ing ski ing awan ing Kampung Niseko. Niseko minangka panggonan sing populer kanggo resort ski ing Hokkaido Japan = Shutterstock

30 April 2018: Pemandangan udara ing ski ing awan ing Kampung Niseko. Niseko minangka panggonan sing populer kanggo resort ski ing Hokkaido Japan = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Hokkaido bakal luwih anget ing akhir April. Saka Hokkaido Kidul, kembang ceri bakal wiwit mekar giliran. Nanging, isih adhem banget nalika esuk lan sore. Yen sampeyan metu ing wayah wengi, sampeyan butuh jas utawa jumper.

Ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, salju tetep ana ing lereng lor. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim dingin.

Ing pungkasan April, srengenge srengenge ing Sapporo udakara 4: 38 lan wektu srengenge udakara udakara 18:28.

Wektu sunrise ing Nemuro, sing dumunung ing Hokkaido Wétan, udakara 4:21, lan wayah surya udakara udakara 18:12.

Times Sunrise lan sunset srengenge adhedhasar data 2019 sing dirilis dening Observatorium Astronomi Nasional Jepang. Aku ngirim wektu kaping 5 kanggo wiwitan wulan April, wektu kaping 15 kanggo pertengahan April, lan wektu kaping 25 kanggo akhir April.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kanggo Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki yen sampeyan seneng.

>> Hokkaido! 21 Area Pariwisata Populer lan 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.