Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Werna lapangan Tulips kanthi kincir angin ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Werna lapangan Tulips kanthi kincir angin ing Huis Ten Bosch, Nagasaki Jepang = Shutterstock

Maret ing Jepang! Seneng musim semi lan musim semi!

Ing wulan Maret, suhu ing Jepang mboko sithik dadi panas. Sithik-sithik sampeyan bakal ndeleng dina sing luwih anget, lan menehi sampeyan raos yen wis musim semi. Nanging, suhu asring mudhun maneh. Bakal luwih anget supaya bisa adhem maneh ing siklus bola ulang nganti tekan musim semi. Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Jepang sajrone wulan Maret, sampeyan bisa uga ngalami Jepang sing adhem lan Jepang isih anget. Ing wilayah kadhemen kayata Hokkaido, sampeyan isih bisa ngalami musim dingin. Yen sampeyan pengin ndeleng kebon kembang sing apik lan liya-liyane, aku menehi saran supaya sampeyan lelungan menyang wilayah kidul kayata Kyushu. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara papan lan kegiatan sing disaranake yen sampeyan rencana kanggo lelungan menyang Jepang ing wulan Maret.

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Maret

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing Maret, klik tombol gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Tampilan panorama njaba ing njaba mlebu ing kuil Sensoji sing rame karo wong-wong sing queuing ing candhi Sensoji tanggal Maret, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Ing Tokyo, cuacane ora stabil amarga Maret minangka wektu kanggo pindah saka musim salju menyang musim semi. Yen sampeyan duwe rencana lelungan menyang Tokyo wulan Maret, aja lali payung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal crita babagan cuaca ing Tokyo sajrone wulan Maret adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerteni luwih lengkap saka panggeser. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Osaka, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Daftar IsiWeather ing Tokyo ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Maret (2018) Cuaca Tokyo ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Maret (2018) Cuaca ing Tokyo wulan Maret (ringkesan) Grafik: Ganti suhu ing Tokyo ing wulan Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan Maret, hawa panas mili saka Kidul. Amarga iku, angin umume kenceng ing wulan Maret. Ana pirang-pirang dina mendhung lan udan udan deres. Suhu maksimal kadang ngluwihi 20 derajat. Nanging, durung rampung musim semi. Dina sabanjure kadang mudhun udakara 10 derajat lan sampeyan bisa dadi geter amarga kadhemen. Liwat siklus cuaca sing anget lan adhem, mbaka sethithik bakal dadi musim semi kanthi cara iki. Ing ...

Read More

Wisata ing Dotonbori mlaku-mlaku dalan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Maret, sandhangan apa sing sampeyan kudu nyandhang ing koper kasebut? Ing wulan Maret, Osaka ganti transisi saka musim dingin nganti musim semi. Ana sawetara dina sing rada anget, nanging uga ana ing kadhemen, dadi aja lali sandhangan musim salju kayata jumper. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Maret. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih saka slider kanggo sasi sing pengin rincian liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Maret (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Osaka ing akhir Maret (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Maret (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo Honshu ing Jepang, kayata Tokyo. Kaya ing kutha liyane, cuaca ora stabil nalika wulan Maret. Ana sawetara dina mendhung lan udan bisa uga ana angin sing kuat. Ing wiwitan Maret, ana dina sing adhem kaya mangsa. Nanging, bakal mboko sithik dadi panas ing tengah Maret. Ing pungkasan Maret, musim panas sing kaya musim semi bakal saya tambah. Dening wektu iki ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

 

Sampeyan isih bisa nindakake olahraga musim dingin ing Jepang

Malah ing wulan Maret, gunung-gunung ing Hokkaido lan Honshu isih ana ing musim dingin. Kanggo alasan iki, resor ski isih mbukak ing wulan Maret. Sampeyan bisa nyenengake ski, salju salju, slogan lan sapiturute.

Nanging, ing sawetara wilayah kayata Prefektur Niigata, suhu bakal mundhak. Ing wayah awan, sampeyan bakal udan luwih udan tinimbang salju kaya kahanan ski, mboko sithik. Yen sampeyan pengin ngalami olahraga musim salju asli ing Jepang sajrone Maret, luwih becik milih resort ski ing Hokkaido.

Shirakawago ing pungkasan Maret (Prefektur Gifu). Salju sing dipasang ing atap omah pribadi wis ilang = shutterstock

Shirakawago ing pungkasan Maret (Prefektur Gifu). Salju sing dipasang ing atap omah pribadi wis ilang = shutterstock

Yen sampeyan pengin ndeleng wilayah gunung salju salju utama ing Honshu kayata Shirakawago, luwih becik sampeyan teka ing Jepang kanthi awal Maret paling anyar. Ing wilayah kasebut, salju mboko sithik wiwit lebur ing wulan Maret. Salju bakal tetep ing ndhuwur gunung nganti kira-kira Mei, nanging ing desa sing manggon ing wong, mula bakal udan tinimbang salju wiwit awal Maret.

Yen sampeyan rencana ndaki gunung ing Jepang, coba riset kanthi becik sadurunge lelungan. Salju mboko sithik wiwit lebur sanajan ing salju salju sajrone Maret. Akibaté, Avatar amba asring kelakon. Amarga mbebayani banget, kudu ati-ati tenan.

 

Sampeyan bisa ndeleng taman kembang sing apik

Rompi mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Prefektur Chiba

Rompi mekar kanthi apik ing sadawane "Railway Isuimi" ing Prefektur Chiba

Ing wulan Maret, macem-macem kembang musim semi wiwit mekar wiwit saka Okinawa lan Kyushu. Yen sampeyan pengin ndeleng taman kembang sing apik ing wulan Maret, aku bakal menehi saran babagan taman tulip taman tema Huis Ten Bosch ing Kyushu. Taman tema iki ngasilake pemandangan Walanda ing Jepang. Ngomong Walanda, taman kasebut kalebu kembang Walanda kaya tulip. Paningal tulip mekar ing saindenging Huisten Bosch apik banget.

Festival tulip dianakake wiwit wulan pertengahan nganti pertengahan April saben taun ing Huisten Bosch. Paling apik ing pungkasan Maret. Yen sampeyan pengin lelungan ing Jepang ing separo pungkasan Maret, kenapa ora nambah Huisten Bosch menyang jadwal sampeyan?

Yen sampeyan pengin ndeleng kebon kembang sing apik ing cedhak Tokyo ing wulan Maret, aku bakal menehi rekomendasi Semenanjung Izu ing wilayah Shizuoka utawa prefektur Chiba. Ing Shuzenji Semenanjung Izu, sampeyan bakal bisa ndeleng kembang sing apik kayata peach lan rhododendron.

Bubar "Railway Isumi" ing Prefektur Chiba saya tambah akeh. Railway Isumi yaiku rute cilik sing mlaku ing sisih lor Prefektur Chiba. Kira-kira ing pertengahan Maret, pirang-pirang kembang perkosa bakal mekar ing sadawane jalur sepur. Yen sampeyan tetep ing Tokyo, bukak saka stasiun Tokyo kanthi stasiun JR Limited Express "Wakashio" menyang stasiun Ohara. Saka ing kono bisa numpak sepur cilik ing Railway Isumi lan seneng mekar kembang rosa saka njero mobil.

Yen sampeyan pengin ndeleng kembang ceri, luwih becik sampeyan telat sawise Maret. Kembang ceri wiwit mekar kanthi alon-alon wiwit ing Okinawa lan Kyushu saben taun, saiki. Saka pungkasan Maret nganti awal April sampeyan bisa ndeleng kembang ceri ing Tokyo, Osaka, Kyoto lsp.

 

Udan deres ing wulan Maret supaya nyiyapake payung

Ing Jepang, udan asring tiba ing saindenging negoro. Ana uga sawetara dina sing berangin. Nusantara Jepang ganti saka gaya musim dingin dadi jinis sing ditemokake ing musim semi. Amarga wektu transisi iki, hawa ora stabil ing wulan Maret. Dadi, yen sampeyan tekan Jepang, aja lali lali payung.

Umume, hawa ora stabil ing awal musim semi Jepang. Kembang ceri uga mekar nalika cuaca ora stabil. Kanggo alasan kasebut, wong Jepang mikir yen yen dina sing anget terus, "kembang ceri bisa mekar enggal". Kangge, yen dina sing adhem terus, "kembang ceri bisa uga ora mekar sajrone wektu".

Kanthi cara iki, kita ngenteni kembang ceri mekar ing kahanan ora tenang. Nalika Cherry
wungu mekar, manawa kekirangane ilang lan kabeh wong seneng. Yen sampeyan bisa nglanjutake perjalanan ing pungkasan wulan Maret, enteni maneh lan mulihake kembang ceri ing Jepang.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.