Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Tampilan panorama njaba ing njaba mlebu ing kuil Sensoji sing rame karo wong-wong sing queuing ing candhi Sensoji tanggal Maret, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Tampilan panorama njaba ing njaba mlebu ing kuil Sensoji sing rame karo wong-wong sing queuing ing candhi Sensoji tanggal Maret, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Tokyo Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Ing Tokyo, cuaca ora stabil amarga Maret minangka wektu kanggo mindhah wiwit musim semi nganti musim semi. Yen sampeyan rencana plancongan menyang Tokyo ing wulan Maret, aja lali lali payung. Ing kaca iki, aku bakal nyritakake babagan cuaca ing Tokyo sajrone wulan Maret adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Pilih sasi sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap saka panggeser.

Gagaman Hatsumode ing Meiji Jingu Shrine ing Tokyo, Jepang tanggal Januari. Hatsumode minangka kuil Shinto utawa candhi Buddha sing kaping pisanan ing Taun Anyar Jepang = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Januari, Tokyo dadi kadhemen, dadi sampeyan butuh jas utawa jumper. Cuaca konsisten lan sampeyan bakal ngalami awan sing nyenengake luwih asring tinimbang ora. Ana meh ora salju, nanging yen snows, layanan sepur bisa digantung. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug data cuaca ing Tokyo ing wulan Januari. Liwat informasi kasebut, muga-muga sampeyan bisa entuk ide babagan Tokyo ing wulan Januari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Klik ing artikel yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Tokyo, elinga cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim dingin, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing wulan Januari (Ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Januari (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Januari (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Januari (2018) Cuaca ing Tokyo ing Januari (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Januari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Tokyo ing wulan Januari adhem banget. Ora akeh salju kaya Hokkaido, nanging ana dina nalika suhu sing paling murah ing ngisor pembekuan. Sanajan ing wayah awan, umume wong ora bisa ngentekake wektu ing njaba tanpa nganggo jas. Ora akeh udan ing wulan Januari. Nanging sampeyan bisa nyana langit biru sing ayu banget. Amarga ora udan, udhara ...

Read More

Ing wulan Februari, wanita asia seneng lelungan ing pasar dalan Harajuku ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Tokyo wis cerah banget ing wulan Februari nanging umume adhem banget. Utamane adhem banget ing separo wulan Februari, dadi ati-ati aja nganti lali klambi. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara informasi migunani babagan sandhangan apa sing kudu dikemas adhedhasar data cuaca Februari 2018, sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan mangsa, waca artikel ing ngisor iki. Daftar IsiWeather ing Tokyo ing wulan Februari (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Februari (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Fabruari (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Fabruari (2018) Cuaca ing Tokyo ing wulan Februari (ringkesan) Graf: Perubahan suhu ing Tokyo ing wulan Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Bebarengan karo Januari, Februari minangka periode paling adhem ing Jepang. Awal Februari lan pertengahan Februari, suhu umume paling murah mudhun ing beku. Ana pirang-pirang dina sing padhang, nanging hawa adhem banget adhem. Nanging arang banget salju, yen wis ngganggu transportasi lan sepur bisa ditundha. Ing pungkasan Februari, bakal wiwit ...

Read More

Tampilan panorama njaba ing njaba mlebu ing kuil Sensoji sing rame karo wong-wong sing queuing ing candhi Sensoji tanggal Maret, Asakusa, Tokyo = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Ing Tokyo, cuacane ora stabil amarga Maret minangka wektu kanggo pindah saka musim salju menyang musim semi. Yen sampeyan duwe rencana lelungan menyang Tokyo wulan Maret, aja lali payung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal crita babagan cuaca ing Tokyo sajrone wulan Maret adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerteni luwih lengkap saka panggeser. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Osaka, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Daftar IsiWeather ing Tokyo ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Maret (2018) Cuaca Tokyo ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Maret (2018) Cuaca ing Tokyo wulan Maret (ringkesan) Grafik: Ganti suhu ing Tokyo ing wulan Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan Maret, hawa panas mili saka Kidul. Amarga iku, angin umume kenceng ing wulan Maret. Ana pirang-pirang dina mendhung lan udan udan deres. Suhu maksimal kadang ngluwihi 20 derajat. Nanging, durung rampung musim semi. Dina sabanjure kadang mudhun udakara 10 derajat lan sampeyan bisa dadi geter amarga kadhemen. Liwat siklus cuaca sing anget lan adhem, mbaka sethithik bakal dadi musim semi kanthi cara iki. Ing ...

Read More

Wanita sing maca buku ing ngisor wit cherry = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Yen pindhah menyang Tokyo ing April, sampeyan bakal bisa uga seneng lelungan sing nyenengake. Tokyo duwe iklim musim semi sing entheng ing wulan April. Suhu kepenak. Ing wiwitan wulan April, sampeyan uga bisa seneng mekar kembang ceri. Adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association, aku bakal menehi introduksi ringkes babagan cuaca Tokyo ing wulan April. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing April (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal April (2018) Cuaca Tokyo ing tengah April (2018) Cuaca Tokyo ing akhir April (2018) Cuaca ing Tokyo ing April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Tokyo ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu ing dhuwur udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Sawise wulan Maret, suhu ing Tokyo bakal mundhak kanthi signifikan. Ing wulan April, ana dina nalika suhu maksimal ngluwihi 25 derajat. Anget, supaya sampeyan ora bakal ndeleng wong nganggo jas ing kutha. Nanging, ana sawetara dina sing adhem ing wayah wengi. Dadi, yen sampeyan ndeleng kembang ceri ing wayah wengi, jupuk musim semi utawa jumper. Kaya udan ing ...

Read More

Prawan enom sing nganggo kimono Jepang ngadeg ing ngarepe Gedung Sensoji ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Tokyo Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan lunga ing Tokyo ing Mei iklim bisa uga kepenak. Iklim sing sampurna kanggo ngunjungi papan wisata, dadi manawa bisa njupuk kesempatan. Nanging, cuaca bakal dadi ora stabil ing pungkasan Mei. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan Tokyo ing Mei adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Mei (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Mei (2018) Cuaca Tokyo ing akhir Mei (2018) Cuaca ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu sing dhuwur lan sithik padha minang sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Mei, sampeyan bakal seneng lelungan sing cukup kepenak. Minangka grafik ing ndhuwur nuduhake, ing awal lan pertengahan Mei, dina-dina ing Tokyo ora panas banget utawa kadhemen. Nalika olahraga, sampeyan bisa uga kringet. Nanging, durung suwe kaya musim panas. Sampeyan bisa uga apik nganggo kaos lengan pendek ...

Read More

Wong kanggo bis nalika ana udan ing stasiun Shibuya. Mangsa udan, sing dikenal kanthi jeneng tsuyu utawa baiyu, wiwit wulan Juni nganti pertengahan Juli ing Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Tokyo ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Ana akeh udan ing Tokyo sajrone wulan Juni. Asor dhuwur lan suhu mundhak terus. Mula, ing wulan Juni, sampeyan kudu duwe sandhangan sing bisa digunakake nalika cuaca saya kurang. Payung uga penting nalika musim udan iki. Ing kaca iki, ngrujuk data cuaca sing diluncurake dening Asosiasi Cuaca Jepang, aku bakal ngenalake sampeyan cuaca ing Tokyo ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi lan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pertengahan Juni 2018 (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan Juni 2018 (2017) Cuaca ing Tokyo wulan Juni (ringkesan) Grafik: Suhu pangowahan ing Tokyo wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing Tokyo, musim udan biasane diwiwiti wiwitan nganti pertengahan Juni. Musim udan udakara udakara sewulan. Sawise iku, udakara tanggal 20 Juli, musim panas sing sejatine bakal teka ing Tokyo. Ing pungkasan wulan Juni, suhu bisa luwih saka 30 derajat Celcius. Nalika semana, klambi musim panas sing lengen cekak luwih disenengi tinimbang ...

Read More

Festival kanggo kembang lantern Jepang ing Asakusa, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Tokyo Cuaca ing Juli! Suhu, udan, klambi

Jepang minangka negara sing sabar, nanging wiwit wulan Juli nganti Agustus, ora dadi exaggerasi kanggo ujar yen owah dadi negara tropis. Ora umum kanggo suhu maksimal sajrone dina iki ngluwihi 35 derajat ing Tokyo. Minangka dalan aspal digawe panas dening srengenge iku sejatine bakal rumangsa luwih panas tinimbang saiki. Ing kaca iki, aku bakal menehi informasi cuaca babagan lelungan ing Tokyo ing wulan Juli. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Juli. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Juli (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Juli (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Juli (2018) Cuaca ing Tokyo ing Juli (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Juli ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu sing dhuwur lan murah yaiku udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Tokyo ing wulan Juli banget panas lan mung panas amarga ora ana akibat saka pemanasan global. Kondhisi hawa sing akeh diluncurake lan pusat kutha saya tambah panas saka lemu. Ing ngisor iki data meteorologi Tokyo sing diumumake dening Japan Weather Association. ...

Read More

Wong, umume bocah enom, mlaku-mlaku ngliwati Takeshita Dori cedhak stasiun sepur Harajuku. Takeshita Dori minangka tren modis Jepang modern = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Ing Tokyo, panas banget ing wulan Agustus. Beda karo Hokkaido, asor ing Tokyo dhuwur banget. Dadi, yen sampeyan lelungan Tokyo wulan Agustus, nggawa klambi panas sing panas. Nalika kondisioner lagi ngrungokake ing bangunan, sampeyan uga butuh jaket. Ing wulan Agustus, topan bisa uga nempuh Tokyo. Dadi ati-ati karo ramalan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Tokyo ing wulan Agustus. Aku uga ngirim akeh foto sing dijupuk ing wektu iki, waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Agustus. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim panas, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Agustus (2018) Cuaca Tokyo ing pertengahan Agustus (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Agustus (2018) Cuaca ing Tokyo wulan Agustus (ringkesan) Grafik: Ganti suhu ing Tokyo ing wulan Agustus ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Suhu maksimal nalika awan ing Tokyo wulan Agustus ngluwihi 30 derajat Celcius meh saben dina. Bubar iki wis ngluwihi 35 derajat lan wis tekan udakara 40 derajat. Asor uga dhuwur. Yen wis garing, dakkira isih gampang dibuwang, ...

Read More

Wong sing ngenteni nyabrang Shibuya ing Tokyo ing wayah udan = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing September! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep ngunjungi Tokyo wulan September, sampeyan bakal kuwatir informasi cuaca ing Tokyo wulan September. Ing wulan September, suhu sithik sithik, dadi luwih gampang lelungan. Nanging, ing wulan September Tokyo uga bisa diserang dening topan. Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Tokyo wulan September. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan September. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim panas lan musim gugur, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan September (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan September (2018) Cuaca Tokyo ing pertengahan September (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan September (2018) Cuaca ing Tokyo ing wulan September (ringkesan) Grafik: Ganti suhu ing Tokyo ing wulan September ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wiwitan wulan September, suhu ing Tokyo bakal luwih sithik tinimbang wulan Agustus, nanging isih panas. Amarga suhu awan bisa luwih saka 30 derajat Celcius, luwih becik ati-ati banget. Bakal luwih adhem ing tengah September, lan kita rumangsa musim gugur wis teka. Pungkasan wulan September, kita bakal bisa nggunakake kanthi luwih nyaman. Nanging, nalika udan saka ...

Read More

Wanita musim luruh sing ngombe kopi ing ngisor godhong gugur = Shutterstock

Oktober

2020 / 5 / 30

Tokyo Cuaca ing Oktober! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana kanggo lelungan ing Tokyo ing wulan Oktober, iku apik banget, aku setuju. Tokyo ing Oktober kepenak. Sampeyan bisa lelungan ing macem-macem pemandangan. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Tokyo ing wulan Oktober. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Oktober. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim gugur, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing wulan Oktober (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Oktober (2017) Cuaca Tokyo ing tengah Oktober (2017) Cuaca Tokyo ing akhir bulan Oktober (2017) Cuaca ing Tokyo ing Oktober (Ringkesan) Grafis: Owah-owahan suhu ing Tokyo ing Oktober ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu sing dhuwur lan sithik padha udakara udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Ana sawetara dina sing apik ing wulan Oktober lan suhu ora kepenak. Sanajan wis udan deres, gampang dilalekake, mula ora ana sing kleru. Ing wiwitan Oktober, typhoons isih bisa diserang. Sampeyan kudu ati-ati. Nanging, kajaba saka kuwi, cuaca ing wulan Oktober umume tenang. Ing tengah kutha Tokyo, godhong musim gugur durung diwiwiti maneh. Nanging, wiwit godhong musim gugur durung diwiwiti, ora ana ...

Read More

Wong sing ndeleng Ginkgo godhong kuning ing dalan ing ngarep menara terkenal Universitas Tokyo sing diarani Yasuda Auditorium, Tokyo = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Cuaca Tokyo ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca ing Tokyo ing wulan November. Iklim wis kepenak ing wulan November. Suhu ora panas uga ora adhem. Bisa diarani musim iki paling apik kanggo nikmati Tokyo. Wiwit pertengahan November, sampeyan bisa ndeleng godhong musim gugur sing apik, sanajan ing Tokyo tengah. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan November. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim gugur, waca artikel ing ngisor iki. Tabel ing Isi Tokyo ing wulan November (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan November (2017) Cuaca Tokyo ing pertengahan November (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan November (2017) Cuaca ing Tokyo ing wulan November (ringkesan) Graf: Perubahan suhu ing Tokyo ing wulan November ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan November, iklim Tokyo tenang. Hawane adhem. Lan asor kurang. Dadi, sampeyan bakal seneng lelungan sing kepenak banget. Siji perkara sing kudu sampeyan ati-ati yaiku akeh papan wisata. Amarga wis musim sing kepenak, uga sampeyan, akeh turis Jepang lan manca sing teka ing Tokyo. Akibate, hotel-hotel populer enggal ora bakal duwe lowongan. Ing papan wisata populer, sampeyan ...

Read More

Katrangan Natal ing Omotesando, Tokyo, Jepang = Simpenan Adobe

Desember

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, hawa ing Tokyo stabil lan terus surup. Ing wulan Desember, meh ora ana salju ing Tokyo. Nanging, nggawa mantel utawa jumper amarga adhem banget. Sandhangan musim salju dibutuhake yen sampeyan ing njobo suwe. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake data meteorologi Tokyo taun 2017. Mangga rujuk data cuaca iki lan siyapake perjalanan sampeyan. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim dingin, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Desember (Ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Desember (2017) Cuaca Tokyo ing tengah Desember (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan Desember (2017) Cuaca ing Tokyo ing Desember (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu sing dhuwur lan sithik padha udakara udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan Desember, Tokyo bakal pungkasane mlebu ing mangsa musim dingin. Ing wektu iki akeh wong sing nggawa jaket lan jotosan. Luwih panas dibandhingake Januari lan Februari, nanging yen sampeyan ngunjungi Jepang saka negara sing anget, aku luwih becik nyiyapake sandhangan musim dingin. Swasanane apik ing wulan Desember. Langit ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo.

Wisata ing Dotonbori mlaku-mlaku dalan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Maret, sandhangan apa sing sampeyan kudu nyandhang ing koper kasebut? Ing wulan Maret, Osaka ganti transisi saka musim dingin nganti musim semi. Ana sawetara dina sing rada anget, nanging uga ana ing kadhemen, dadi aja lali sandhangan musim salju kayata jumper. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Maret. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih saka slider kanggo sasi sing pengin rincian liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Maret (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Osaka ing akhir Maret (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Maret (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo Honshu ing Jepang, kayata Tokyo. Kaya ing kutha liyane, cuaca ora stabil nalika wulan Maret. Ana sawetara dina mendhung lan udan bisa uga ana angin sing kuat. Ing wiwitan Maret, ana dina sing adhem kaya mangsa. Nanging, bakal mboko sithik dadi panas ing tengah Maret. Ing pungkasan Maret, musim panas sing kaya musim semi bakal saya tambah. Dening wektu iki ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

Weather in Tokyo ing Maret (Ringkesan)

Grafis: Pangowahan suhu ing Tokyo ing wulan Maret

Grafis: Pangowahan suhu ing Tokyo ing wulan Maret

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Ing wulan Maret, udhara anget mili saka Kidul. Iki alesan, angin umume kuwat ing wulan Maret. Akeh dina mendhung lan udan akeh.

Suhu maksimal kadhangkala ngluwihi 20 derajat. Nanging, durung rampung musim semi. Dina sabanjure bisa nyelehake udakara udakara udakara 10 derajat lan sampeyan bisa uga gemethe.

Liwat siklus cuaca sing anget lan adhem bakal mboko sithik kanthi musim semi kanthi cara iki.

Ing wulan Maret, cuaca ora stabil lan suhu saya cepet. Dadi, wong Jepang uga padha kuwatir karo apa sing bakal klambine.

Yen sampeyan budhal menyang Tokyo ing wulan Maret, nggawa mantel utawa jumper. Yen sampeyan lagi mlaku ing Tokyo lan krasa panas, jupuk klambi lan atur suhu awak.

Ing wektu taun iki, wong Jepang asring mikir "Nalika bakal kembang ceri mekar?". Kembang ceri lagi nyiapake kembang sajrone wektu iki. Nalika dina sing anget dadi konsisten wiwit akhir Maret nganti awal April, kembang ceri wiwit mekar kanthi cepet

 

Cuaca Tokyo ing awal Maret (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 21.2
Suhu hawa minimal 2.8
Udan udan total 152.0 mm
Rasio cuaca sing apik 43%
6 Maret 2019: wong sing nunggu baris teka ing stasiun sepur kanthi cepet, swasana ing metro, Tokyo, Jepang = Shutterstock

6 Maret 2019: wong sing nunggu baris teka ing stasiun sepur kanthi cepet, swasana ing metro, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Ing wulan Januari lan Februari, cuaca dadi stabil ing Tokyo sajrone jaman sing cerah. Nanging, ing awal Maret cuaca dadi ora stabil lan bakal ana wayah luwih udan.

Bisa dadi anget ing awal Maret. Nanging, kudu ati-ati amarga bisa bali ing musim salju maneh.

Ing wiwitan wulan Maret, wayah awan ing Tokyo udakara jam 6:07 lan wayah surya udakara sekitar 17:39.

 

 Cuaca Tokyo ing tengah Maret (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 22.1
Suhu hawa minimal 3.1
Udan udan total 14.5 mm
Rasio cuaca sing apik 51%
12 MARTA 2017: Landmark candi Asakusa kuno lan swarga tokyo ing senja, Tokyo, Jepang = Shutterstock

12 MARTA 2017: Landmark candhi Asakusa kuno lan Tokyo Skytree ing senja, Tokyo, Jepang = Shutterstock

Ing pertengahan Maret, ana kadang-kadang panas kaya April lan Mei. Sawise pirang-pirang dina cuaca anget, wit cherry wiwit nyiapake ngembang. Nanging, ing Tokyo, kembang ceri biasane ora mekar ing pertengahan Maret. Ana uga dina kadhemen, supaya siyap disiapake.

Ing pertengahan Maret, sinar matahari ing Tokyo udakara 5:53 lan wektu srengenge kira-kira 17:48.

 

Cuaca Tokyo ing akhir Maret (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 24.2
Suhu hawa minimal 1.7
Udan udan total 53.5 mm
Rasio cuaca sing apik 65%
30 Maret: Wanita wanita Thai njupuk potret kanggo foto karo wong jepang lan wong-wong lelungan manca mlaku golek kembang sakura ing taman umum Ueno tanggal 30 Maret 2019 ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

30 Maret: Wanita wanita Thai njupuk potret kanggo foto karo wong jepang lan wong-wong lelungan manca mlaku golek kembang sakura ing taman umum Ueno tanggal 30 Maret 2019 ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Ing pungkasan Maret, Tokyo bakal duwe sawetara dina sing rada anget lan kembang ceri bakal wiwit mekar. Kita wong Jepang ngerti yen musim semi wis teka amarga ana kembang ijo.

Ing wulan Maret pungkasan, wektu srengenge ing Tokyo udakara 5:39 lan wektu srengenge kira-kira 17:56.

 

Times Sunrise lan sunset srengenge adhedhasar data 2019 sing dirilis dening Observatorium Astronomi Nasional Jepang. Aku ngirim wektu kaping 5 kanggo wiwitan wulan Maret, wektu kaping 15 kanggo pertengahan Maret, lan wektu kaping 25 kanggo akhir Maret.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Tokyo, waca artikel ing ngisor iki.

>> Sandhangan Mangsa ing Jepang! Sampeyan kudu nganggo apa?

>> Spring Wear ing Jepang! Sampeyan kudu nganggo apa?

>> Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney lsp.

>> Bandara Narita! Cara menyang Tokyo / Jelajahi Terminal 1, 2, 3

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.