Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Mt. Fuji lan Shiba Sakura (lumut mlox, moss pink, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = Shutterstock

Mt. Fuji lan Shiba Sakura (lumut mlox, moss pink, phlox gunung). Landskap musim semi sing nggumunake sing nuduhake Jepang = Shutterstock

Muga-muga ing Jepang! Musim paling apik. Gunung uga apik!

Pemandangan ijo seger sing apik ing endi wae ing Mei ing saindenging Nusantara. Kaya sing dakkandhakake ing kaca April, kembang slime lumut lan nemophila terus mekar. Yen menyang wilayah pagunungan kayata Shirakawago, kontras ijo seger lan salju sing isih ana ing gunung bakal apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan-papan wisata sing disaranake utamane kanggo wulan Mei.

Informasi ing Tokyo, Osaka, Hokkaido ing Mei

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing Mei, klik gambar saka panggeser ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Prawan enom sing nganggo kimono Jepang ngadeg ing ngarepe Gedung Sensoji ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Tokyo Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan lunga ing Tokyo ing Mei iklim bisa uga kepenak. Iklim sing sampurna kanggo ngunjungi papan wisata, dadi manawa bisa njupuk kesempatan. Nanging, cuaca bakal dadi ora stabil ing pungkasan Mei. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan Tokyo ing Mei adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Mei (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Mei (2018) Cuaca Tokyo ing akhir Mei (2018) Cuaca ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu sing dhuwur lan sithik padha minang sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Mei, sampeyan bakal seneng lelungan sing cukup kepenak. Minangka grafik ing ndhuwur nuduhake, ing awal lan pertengahan Mei, dina-dina ing Tokyo ora panas banget utawa kadhemen. Nalika olahraga, sampeyan bisa uga kringet. Nanging, durung suwe kaya musim panas. Sampeyan bisa uga apik nganggo kaos lengan pendek ...

Read More

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Osaka Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka ing Mei, sandhangan apa wae sing kudu digunakake? Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca, jumlah udan lan sandhangan paling apik kanggo wulan Mei. Osaka seneng banget ing Mei uga kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Sampeyan bisa mesthi nyana seneng-senenge trip. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Mei (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Mei (2018) Cuaca Osaka ing wulan Mei (2018) Cuaca Osaka ing akhir Mei (2018) Cuaca Osaka ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) ing wulan Mei, suhu maksimal ing Osaka terus luwih panas tinimbang 20 derajat Celsius. Saben udan, wit-witan lan kembang bisa tuwuh lan katon warna ijo sing subur. Wong asring nyleweng ing taman gedhe kayata Taman Osaka. Umumé, sampeyan ora butuh sandhangan sing luwih anget kayata cardigans nalika awan. Nanging, yen sampeyan kadhemen gampang, apike nggawa mung kanthi pas. Ing bisnis, kita nganggo ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

 

Tanah salju sing lebur kaya Kamikochi apik banget

Saka April nganti Mei, sampeyan bisa lelungan kanthi nyenengake ing Jepang. Suhu ora panas banget utawa kadhemen nanging mung pas. Cuaca sing apik banget bisa dinikmati ing saindenging negoro. Tujuan pariwisata kayata Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara, lan Hiroshima rame banget karo para pelancong sing lagi seneng-seneng. Kabeh, monggo ngunjungi macem-macem papan ing Jepang.

Yen sampeyan lelungan kanthi jumlah sing signifikan, aku nyaranake menyang wilayah pagunungan Honshu saliyane Tokyo lan Kyoto lsp.

Saben taun ing wulan Mei, salju salju saka gunung Jepang lan banyu mili saka kali. Swara kali iki murni. Malah ing wilayah pegunungan, wit-witan bisa urip sekaligus nalika mangsa adhem. Wilayah pegunungan ing wektu iki pancen apik banget, pramila ditambahake menyang jadwal jadwal sampeyan.

Papan sing pengin disaranake kanthi spesifik yaiku ing ngisor iki.

Kamikochi (Prefektur Nagano)

Pegunungan Hotaka lan Kappa jembatan ing Kamikochi, Jepang = shutterstock

Pegunungan Hotaka lan Kappa jembatan ing Kamikochi, Jepang = shutterstock

Kamikochi mapan ing prefektur Nagano ing Honshu tengah. Plato iki diubengi dening sawetara gunung paling apik ing Jepang. Salju sing isih ana ing gunung katon apik banget ing Mei. Yen sampeyan nggunakake sepur lan bis saka Tokyo, udakara udakara enem jam. Amarga ana akeh hotel sing apik, kalebu Kamikochi Empire Hotel, sing misuwur minangka hotel resort mewah, sampeyan bisa nginep ing wayah wengi. Situs web resmi Kamikochi kaya ing ngisor iki.

Situs Web Rasmi Jepang Alps Kamikochi | Taman Nasional Chubu Sangaku
Situs Web Rasmi Jepang Alps Kamikochi | Taman Nasional Chubu Sangaku

Read More

Oze (Prefektur Gumma)

Oze diubengi dening gunung sing apik, lan trotoar dijaga ing teles sing gedhe banget = AdobeStock

Oze diubengi dening gunung sing apik, lan trotoar dijaga ing teles sing gedhe banget = AdobeStock

Yen sampeyan pengin hiking khusus, aku nyaranake sampeyan menyang Oze. Oze minangka dharatan sing dhuwur kanthi udakara 1500 meter. Tanah tinggi iki diubengi dening gunung 2000 meter. Wong ora bisa ngunjungi nalika musim salju sing abot.

Saben taun ing salju, salju ing gunung wiwit nyirami lan kembang sing apik, "Mizu-basho", mekar ing segara teles. Ora ana hotel ing Oze supaya wong sing ngunjungi nggunakake gubug gunung. Pondok gunung cukup gedhe lan kepenak. Wisatawan ora bisa nyetir ing Oze saengga wong-wong mlebu bis mlebu ing lawang sing diarani Hatomachi-Toge lan mlaku saka ing kono. Situs web resmi Oze kaya ing ngisor iki.

English - 尾 瀬 保護 財 団
English - 尾 瀬 保護 財 団

Read More

 

Iklim umume apik ing wulan Mei, nanging yen wulan wis udan saya mundhak. Ing wulan Juni saben taun, Jepang bakal musim udan. Dadi, yen sampeyan rencana kanggo lelungan ing Jepang sajrone Mei, aku menehi saran supaya sampeyan lelungan sadurunge akhir Mei kanthi sabisa.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.