Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing Mei. Ing wektu iki, musim semi sing lengkap tekan Hokkaido. Kembang ceri mekar sajrone wulan luwih suwe tinimbang Tokyo lan banjur wit dadi ijo seger sing apik banget. Sampeyan bakal bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing apik. Artikel iki ngemot pirang-pirang gambar kanggo mbantu sampeyan mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, pramila waca kasebut.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Hokkaido. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido saka bata abang minangka papan pariwisata sing populer. Ditampilake ing kene pemandangan kesengsem nalika musim salju kanthi salju salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan lelungan ing Hokkaido ing wulan Januari, aja lali cukup nglindhungi mangsa kayata jaket. Ing sisih kulon Hokkaido, mega sing asale saka Laut Jepang bakal salju lan salju bakal tumpuk. Ing sisih wétan Hokkaido, salju ora tumiba ing sisih kulon. Nanging, suhu terkadang mudhun ing ngisor titik beku 10 derajat. Tulung ngati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing wulan Januari ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki sawetara artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Januari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari ing Hokkaido ing wulan Januari (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Januari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Januari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Januari Video Rekomendasi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari Apa salju tiba ing wulan Januari ing Hokkaido? Udan salju ing saindenging Hokkaido ing wulan Januari. Utamane wiwit pertengahan Januari, ana akeh salju. Awan lembab sing asale saka Laut Jepang nyerang pegunungan Hokkaido lan nyebabake salju. Salju asring ing Niseko, Otaru lan Sapporo cedhak Segara Jepang. Kosok baline, ing Hokkaido wétan ing sisih Pasifik, adhem banget, nanging ...

Read More

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing FebruariWeather ing Hokkaido ing Februari (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Februari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Februari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Februari Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing Februari ing Hokkaido? Salju banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Nalika ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju isih mudhun sanajan wulan April. Dadi awan dadi luwih anget, nanging kadhang wis adhem, mula ati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbantu mbayangake cuaca ing wulan April ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing AprilWeather ing Hokkaido ing wulan April (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal April Cuaca Hokkaido ing pertengahan April Cuaca Hokkaido ing pungkasan April Q & A babagan Hokkaido ing wulan April Apa salju tiba ing wulan April ing Hokkaido? Ing paruh pertama wulan April, salju bisa uga tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal angel nemokake lanskap sing ditutupi salju. Kosok baline, salju isih tumiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim salju ing Niseko lan resort ski liyane. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan April? Suhu Hokkaido bakal saya suwe saya dhuwur ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu maksimum awan bisa ngluwihi 10 derajat Celcius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang sakura wiwit mekar ing pungkasan wulan April nalika musim semi ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni ing Hokkaido ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juni Cuaca Hokkaido ing tengah wulan Juni Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juni Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem esuk lan sore. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. ...

Read More

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Juli! Suhu, Udan lan Klambine

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Juli. Juli mesthi dadi musim sing paling apik kanggo plancongan. Saben wulan Juli, akeh turis saka Jepang lan manca negara sing teka ing Hokkaido. Ing Hokkaido, arang banget yen dadi panas kaya Tokyo utawa Osaka. Mudhunake suhu ing wayah esuk lan sore bakal nyenengake, mula sampeyan kudu bisa nikmati perjalanan sing nyenengake. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juli. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juli ing Hokkaido ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juli Cuaca Hokkaido ing pertengahan Juli Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juli Q & A babagan Hokkaido ing Juli Apa salju tiba ing Juli ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juli. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juli? Lavender bakal tekan puncak ing Hokkaido ing wulan Juli. Apamaneh saka pertengahan Juli kebon kembang iku asri. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juli? Hokkaido bakal duwe musim turis musim panas ing wulan Juli. Pancen ora adhem, nanging esuk lan sore adhem. Apa klambi sing kudu kita sandhang ing wulan Juli ing Hokkaido? Sandhangan musim panas bakal apik ing wulan Juli. Nanging, nalika esuk lan sore wis kepenak, mula ayo nggawa jaket utawa ...

Read More

Sekolah dasar Kita ora Canary Park saka film Jepang 2012 sing menang, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Agustus diarani musim paling apik kanggo wisata ing Hokkaido. Nanging, bubar, amarga pemanasan global, topan sing nyerang Jepang tambah akeh, lan kerusakan topan wis ketara uga ing Hokkaido, sing jarene durung ana pengaruh topan nganti saiki. Sanajan Hokkaido pancen wis kepenak ing wulan Agustus, waca prakiraan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Hokkaido ing wulan Agustus. Supaya gampang mbayangno cuaca ing wulan Agustus, aku bakal nyakup foto sing dijupuk wulan Agustus ing ngisor iki. Mangga deleng nalika ngrencanakake itinerary. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki minangka artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Agustus. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus ing Hokkaido ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Agustus Cuaca Hokkaido ing pertengahan Agustus Cuaca Hokkaido ing pungkasan Agustus Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus Apa salju tiba ing Agustus ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Agustus. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Agustus? Ing Hokkaido, macem-macem kembang mekar ing kebon kembang lan warna-warni banget. Lavender mekar nganti wiwitan wulan Agustus. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Agustus? Malah ing Hokkaido, panas nalika awan awan ing wulan Agustus. Nanging esuk lan sore cukup adhem. Apa klambi sing kudune ...

Read More

Taman Kembang Panorik Shikisai-no-oka ing Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing September! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan September. September minangka wektu transisi wiwit musim panas nganti musim gugur. Dadi, ing Hokkaido, awan bakal adhem. Hawane rada ora stabil lan dina udan saya gedhe. Nanging ing wektu sing padha, jumlah turis luwih suda dibandhingake wulan Agustus. Sampeyan bakal bisa lelungan kanthi santai. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan September. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan September ing Hokkaido ing wulan September (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal September Cuaca Hokkaido ing tengah wulan September Cuaca Hokkaido ing pungkasan September Q & A babagan Hokkaido ing wulan September Apa salju tiba ing September ing Hokkaido? Sejatine, ora ana salju sing tiba ing Hokkaido ing wulan September. Nanging, wiwit salju ing wulan September ing pucuk wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan September? Malah ing wulan September, kembang-kembang sing apik mekar ing Hokkaido. Nanging, kembang lavender ora mekar. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan September? Ing wulan September, esuk lan sore pancen adhem. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan September ing Hokkaido? Sandhangan musim gugur dikarepake ing Hokkaido ing wulan September. Kanggo sandhangan gugur ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi ...

Read More

Wit larch kuning ing tampilan lanskap sing apik ing musim gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Weather ing Oktober! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Hokkaido ing wulan Oktober. Sajrone periode kasebut, Hokkaido lagi musim gugur. Godhong musim gugur pancen apik ing kutha-kutha kayata Sapporo wiwit pertengahan Oktober. Nanging, nalika esuk lan sore wis adhem, mula pakean klambi musim salju ing koper. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Oktober. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing OktoberWeather ing Hokkaido ing Oktober (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Oktober Cuaca Hokkaido ing pertengahan Oktober Cuaca Hokkaido ing pungkasan Oktober Q & A babagan Hokkaido ing Oktober Apa salju tiba ing Oktober ing Hokkaido? Salju tiba ing wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Malah ing dataran kayata Sapporo, ana kedadeyan nalika salju pertama tiba ing pungkasan Oktober. Nanging, Oktober biasane musim gugur ing dataran. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Oktober? Musim kembang wis kliwat, nanging ing pertengahan Oktober sampeyan bisa ndeleng kembang. Sampeyan bisa uga ndeleng gunung salju ing kadohan. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Oktober? Hokkaido isih tiba ing wulan Oktober. Nanging, ing pungkasan Oktober, suhu esuk lan sore bakal mudhun udakara 5 ° C, lan mangsa adhem dawa bakal nyedhak. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Oktober ing Hokkaido? ...

Read More

Balai Kutha Lawas Sapporo nalika musim gugur. Wit-witan sing ngubengi bangunan dadi warna gugur lan menehi papan wisata sing misuwur iki katon apik = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan November. Godhong musim gugur sing apik katon ing wulan Oktober, nanging godhong tiba saka wit godhong ing wulan November. Musim salju sing lengkap bakal teka. Mangga nyiyapake sandhangan mangsa sing cukup sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan November. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan November ing Hokkaido ing wulan November (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal November Cuaca Hokkaido ing pertengahan November Cuaca Hokkaido ing pungkasan November Q & A babagan Hokkaido ing wulan November Apa salju tiba ing November ing Hokkaido? Ing Hokkaido, kadang wiwit salju wiwit November. Nanging, salju durung akumulasi lan bakal lebur. Ing pungkasan November, gumantung ing wilayah kasebut, salju bakal saya suwe saya gedhe. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan November? Ing Hokkaido, musim salju diwiwiti ing wulan November. Isine isih ngluwihi 10 derajat Celcius nalika awan, nanging ing wayah esuk lan sore isih beku. Hokkaido ing wulan November luwih adhem tinimbang Tokyo ing Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan November ing Hokkaido? Sampeyan butuh pengadilan ing wulan November. Sampeyan luwih becik nganggo celana ketat ing sangisore celonone, utamane ing pungkasan November. Kadhang kala iki asring udan salju ing pungkasan November. Aku nyaranake nganggo sepatu bot tinimbang tumit. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan ...

Read More

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar IsiQ & A babagan Hokkaido ing DesemberWeather ing Hokkaido ing Desember (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Desember Cuaca Hokkaido ing pertengahan Desember Cuaca Hokkaido ing pungkasan Desember Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing Mei. Tokyo lan Osaka duwe kondisi cuaca sing beda saka Hokkaido, mula kudu ati-ati.

Prawan enom sing nganggo kimono Jepang ngadeg ing ngarepe Gedung Sensoji ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Tokyo Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan lunga ing Tokyo ing Mei iklim bisa uga kepenak. Iklim sing sampurna kanggo ngunjungi papan wisata, dadi manawa bisa njupuk kesempatan. Nanging, cuaca bakal dadi ora stabil ing pungkasan Mei. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan Tokyo ing Mei adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Mei (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Mei (2018) Cuaca Tokyo ing akhir Mei (2018) Cuaca ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu sing dhuwur lan sithik padha minang sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Mei, sampeyan bakal seneng lelungan sing cukup kepenak. Minangka grafik ing ndhuwur nuduhake, ing awal lan pertengahan Mei, dina-dina ing Tokyo ora panas banget utawa kadhemen. Nalika olahraga, sampeyan bisa uga kringet. Nanging, durung suwe kaya musim panas. Sampeyan bisa uga apik nganggo kaos lengan pendek ...

Read More

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Osaka Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka ing Mei, sandhangan apa wae sing kudu digunakake? Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca, jumlah udan lan sandhangan paling apik kanggo wulan Mei. Osaka seneng banget ing Mei uga kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Sampeyan bisa mesthi nyana seneng-senenge trip. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Mei (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Mei (2018) Cuaca Osaka ing wulan Mei (2018) Cuaca Osaka ing akhir Mei (2018) Cuaca Osaka ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) ing wulan Mei, suhu maksimal ing Osaka terus luwih panas tinimbang 20 derajat Celsius. Saben udan, wit-witan lan kembang bisa tuwuh lan katon warna ijo sing subur. Wong asring nyleweng ing taman gedhe kayata Taman Osaka. Umumé, sampeyan ora butuh sandhangan sing luwih anget kayata cardigans nalika awan. Nanging, yen sampeyan kadhemen gampang, apike nggawa mung kanthi pas. Ing bisnis, kita nganggo ...

Read More

Landskap Jepang tanggal 1 Mei
Foto: Landskap Jepang ing Mei - Musim Paling Musim Panas

Mei minangka wulan paling apik kanggo musim semi ing Jepang. Tetanduran ijo sing apik banget. Wong wis seneng fashions musim semi. Malah ing wilayah sing ditutupi salju, musim wisata wis diwiwiti. Sawise "Minggu Minggu", utawa preian awal Mei, jumlah turis Jepang ing kabeh tujuan wisata bakal ...

Q & A babagan Hokkaido wulan Mei

Apa salju salju ing Mei ing Hokkaido?

Ora ana salju ing Hokkaido ing Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa ski nganti udakara 6 Mei.

Apa kadhemen Hokkaido ing wulan Mei?

Hokkaido nduwe iklim musim semi Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi kepenak.

Sandhangan kaya apa sing kudu kita ganti ing Mei ing Hokkaido?

Sandhangan spring seng di pengeni ing Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki.

Nganggo Spring ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sandhangan sampeyan kudu nganggo nalika lelungan? Bener, wong Jepang asring kuwatir uga babagan sandhangan uga dikanggo nalika musim semi. Sawise kabeh, suhu bakal rada panas ing wektu iki, nanging isih bisa ...

Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido?

Yen sampeyan pengin menikmati pemandangan salju salju ing wulan Januari lan wulan Februari minangka wulan paling apik. Yen sampeyan pengin ndeleng lapangan kembang sing apik banjur Juli lan Agustus dianjurake.

Ing wiwitan Mei, sampeyan bakal bisa ndeleng kembang ceri ing Hokkaido.

 

Weather in Hokkaido ing Mei (Ringkesan)

Owah-owahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Mei

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Mei

Grafis: Pangowahan suhu ing Hokkaido (Sapporo) ing wulan Mei

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Kaya sing sampeyan deleng saka grafik ndhuwur, ing akhir Mei, suhu maksim awan ing Hokkaido bakal munggah nganti 20 derajat Celsius.

Ringkesan

Pegunungan Daietsutsuzan katon saka Bieicho, Hokkaido = Shutterstock

Pegunungan Daietsutsuzan katon saka Biei, Hokkaido = Shutterstock

Ing wulan Mei, suhu awan maksimal ing Hokkaido bakal mundhak luwih saka 20 derajat Celsius. Udan kanthi moderat lan saben udan wit lan suket bakal thukul. Muga minangka salah sawijining wektu paling apik kanggo lelungan ing Hokkaido.

Saliyane, suhu esuk lan sore kurang sithik. Hokkaido duwe beda suhu saben dina dibandhingake karo Tokyo lan Osaka.

Ora bakal salju maneh ing Hokkaido ing Mei. Bisa uga angel nyenengake salju ing wektu iki. Wilayah ski, sanajan sing ana ing Niseko lan Daisetsuzan, bakal ditutup sekitar 6 Mei. Nanging, sampeyan bisa ndeleng gunung sing ana salju ing salju Asahikawa utawa Biei cedhak wilayah Daietsuzan.

Ing ngisor iki data meteorologi Hokkaido sing dirilis dening Badan Meteorologi Jepang ing Mei. Mangga waca nalika nyiapake trip.

Gedung Kantor Pamaréntah Hokkaido lawas ing musim semi ing Sapporo = Shutterstock
Foto: Landscape Spring ing Hokkaido

Hokkaido nduwe turis paling gedhe sing teka ing musim dingin (utamane Desember, Januari lan Februari) lan musim panas (Juli lan Agustus). Nanging, Hokkaido uga ayu banget ing Mei lan Juni. Kanthi turis sawetara sing kurang saiki, sampeyan bakal bisa nggayuh pemandangan musim semi sing apik banget. Isi DaptarSapporoTakikawaAsahikawaBieiObihiroKushiro ...

 

Hokkaido cuaca ing awal Mei

Peta Hokkaido

Peta Hokkaido

Data cuaca ing Hokkaido (awal Mei)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 15.9 ℃ (6.9 ℃) 19.3mm (-)
Otaru 15.1 ℃ (6.1 ℃) 22.6mm (-)
Asahikawa 15.9 ℃ (3.6 ℃) 23.1mm (0cm)
Biei 15.4 ℃ (2.5 ℃) 23.7mm (0cm)
Furano 16.0 ℃ (3.6 ℃) 25.1mm (0cm)
Wakkanai 10.5 ℃ (4.5 ℃) 22.1mm (-)
Abashiri 13.0 ℃ (3.9 ℃) 19.8mm (1cm)
Utoro 12.8 ℃ (3.3 ℃) 37.4mm (3cm)
Nemuro 10.5 ℃ (3.0 ℃) 31.3mm (0cm)
Kushiro 11.0 ℃ (3.6 ℃) 37.4mm (0cm)
Obihiro 16.5 ℃ (4.2 ℃) 25.1mm (1cm)
Hakodate 15.4 ℃ (6.1 ℃) 31.2mm (--cm)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

1 Mei 2018 Kuil Hokkaido minangka kuil shinto sing ana ing Sapporo. lenggah ing taman Maruyama, Hokkaido = Shutterstock

1 Mei 2018 Kuil Hokkaido minangka kuil shinto sing ana ing Sapporo. lenggah ing taman Maruyama, Hokkaido = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Ing Sapporo lan Hakodate, kembang ceri bakal mekar wiwit akhir April nganti awal Mei. Tempat sing paling populer kanggo ndeleng kembang ceri yaiku Maruyama Park lan Hokkaido Shrine ing Sapporo. Uga misuwur yaiku Goryokaku ing Hakodate.

Ing wiwitan wulan Mei, wayah surya srengenge ing Sapporo udakara 4:24 lan udakara srengenge udakara 18:40.

Wektu sunrise ing Nemuro, ing Hokkaido wétan, udakara 4:06 lan wektu srengenge udakara udakara 18:23.

 

Hokkaido cuaca ing tengah Mei

Data cuaca ing Hokkaido (pertengahan Mei)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 17.3 ℃ (8.2 ℃) 17.4mm (-)
Otaru 16.5 ℃ (7.4 ℃) 15.4mm (-)
Asahikawa 17.7 ℃ (5.4 ℃) 20.6mm (-)
Biei 17.2 ℃ (4.1 ℃) 18.6mm (0cm)
Furano 17.7 ℃ (5.5 ℃) 18.3mm (0cm)
Wakkanai 12.1 ℃ (6.0 ℃) 18.3mm (-)
Abashiri 14.4 ℃ (5.5 ℃) 19.5mm (0cm)
Utoro 14.4 ℃ (4.8 ℃) 31.5mm (1cm)
Nemuro 11.7 ℃ (4.2 ℃) 35.0mm (1cm)
Kushiro 12.0 ℃ (5.0 ℃) 34.4mm (0cm)
Obihiro 17.7 ℃ (5.7 ℃) 27.4mm (0cm)
Hakodate 16.3 ℃ (7.4 ℃) 23.2mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

11,2018: Wisatawan njupuk foto ing sawah kembang moss Pink (Jepang sing diarani Shibazakura) mekar kaya karpet pink ing bukit ing taman Takinoue, Mombetsu, Hokkaido = Shutterstock

11,2018: Wisatawan njupuk foto ing sawah kembang moss Pink (Jepang sing diarani Shibazakura) mekar kaya karpet pink ing bukit ing taman Takinoue, Mombetsu, Hokkaido = Shutterstock

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Suhu ing Hokkaido bakal munggah ing Mei. Ing pertengahan Mei, suhu maksimal bisa luwih saka 25 derajat Celsius.

Suhu awan maksimal ora bakal ganti akeh, padha karo Tokyo. Nanging, Hokkaido luwih kepenak amarga wis garing.

Ing Hokkaido, adhem esuk lan sore. Titik iki beda banget karo Tokyo dll. Yen sampeyan metu ing wayah esuk utawa sore, sampeyan bisa uga pengin nyiapake jotosan utawa barang klambi liyane kanggo anget.

Ing tengah wulan Mei, wayah surya srengenge ing Sapporo udakara 4:12 lan udakara srengenge udakara 18:51.

Wektu sunrise ing Nemuro, ing Hokkaido wétan, udakara 3:54 lan wektu srengenge udakara udakara 18:34.

 

Hokkaido cuaca ing akhir Mei

Data cuaca ing Hokkaido (akhir Mei)

Suhu paling dhuwur

(Suhu paling sithik)

Udan udan total

(Ambane salju udan total)

Sapporo 18.7 ℃ (9.8 ℃) 16.4mm (-)
Otaru 17.5 ℃ (8.8 ℃) 18.1mm (-)
Asahikawa 19.5 ℃ (7.1 ℃) 21.1mm (-)
Biei 19.1 ℃ (5.8 ℃) 22.5mm (0cm)
Furano 19.8 ℃ (7.6 ℃) 23.2mm (0cm)
Wakkanai 13.4 ℃ (7.2 ℃) 27.3mm (-)
Abashiri 15.2 ℃ (6.7 ℃) 22.4mm (-)
Utoro 15.7 ℃ (6.1 ℃) 31.9mm (0cm)
Nemuro 12.2 ℃ (5.1 ℃) 35.8mm (-)
Kushiro 12.8 ℃ (6.1 ℃) 40.2mm (-)
Obihiro 18.5 ℃ (7.1 ℃) 28.6mm (-)
Hakodate 17.6 ℃ (8.9 ℃) 29.2mm (-)

※ Kabeh tokoh minangka rata-rata 30 taun 1981-2010 sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang

Hokkaido ing wektu iki katon foto

23 Mèi 2015: Festival Rapik Takikawa minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo ngujo sawah kembang kanola. Iki ditanam minangka rotasi potong, Takikawa, Hokkaido = Shutterstock

23 Mèi 2015: Festival Rapik Takikawa minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo ngujo sawah kembang kanola. Iki ditanam minangka rotasi potong, Takikawa, Hokkaido = Shutterstock

20,2017: Ibu lan putrane mlaku mulih karo latar sepur, Otaru, Hokkaido

20,2017: Ibu lan putrane mlaku mulih karo latar sepur, Otaru, Hokkaido

Cuaca lan srengenge / sunset wektu

Hokkaido ing wektu iki kepenak tenan. Kembang sing apik mekar ing jembar wetan.

Ing Kutha Takikawa, udakara 50 menit kanthi sepur saka Sapporo, Festival Kembang bakal ditindakake wiwit tengah wulan Mei nganti awal wulan Juni. Bidang kembang rosa pancen apik banget.

Ing pungkasan taun Mei, wektu srengenge ing Sapporo udakara jam 4:03 lan wayah surya kira-kira jam 19:01.

Wektu sunrise ing Nemuro, ing Hokkaido wétan, udakara 3:45 lan wektu srengenge udakara udakara 18:45.

 

Times Sunrise lan sunset srengenge adhedhasar data 2019 sing dirilis dening Observatorium Astronomi Nasional Jepang. Aku kirim wektu kaping 5 kanggo wiwitan Mei, wektu kaping 15 kanggo tengah Mei, lan wektu kaping 25 kanggo akhir Mei.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kanggo Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki yen sampeyan seneng.

>> Hokkaido! 21 Area Pariwisata Populer lan 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.