Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Osaka Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka ing Mei, sandhangan apa wae sing kudu digunakake? Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca, jumlah udan lan sandhangan paling apik kanggo wulan Mei. Osaka seneng banget ing Mei uga kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Sampeyan bisa mesthi nyana seneng-senenge trip.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap.

Papan iklan Glico Man lan tampilan lampu liyane ing Dontonbori, wilayah Namba Osaka, Osaka, Jepang. Namba misuwur minangka wilayah hiburan ing Osaka = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan bakal tetep ing Osaka ing wulan Januari, sampeyan bakal bisa mikir apa cuaca ing wektu kasebut. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara ide babagan cuaca. Osaka, kaya kutha-kutha Jepang liyane, bakal duwe musim paling adhem ing taun wiwit pungkasan Januari nganti awal Februari. Kanggo alasan iki, ora akeh turis kajaba musim Taun Anyar ing awal Januari. Ora ana salju salju ing Osaka. Dina kasebut pengin srengenge srengenge saengga yen awak sing adhem, sampeyan bakal bisa lelungan kanthi kepenak. Osaka akeh panganan sing enak lan enak, mulane seneng banget! Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Tindakake tautan ing ngisor iki kanggo cuaca ing Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing Januari (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Januari (2018) Cuaca Osaka ing tengah Januari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Januari (2018) Cuaca ing Osaka ing Januari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Januari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka paling adhem ing wulan Januari lan Februari saben taun kaya kutha Jepang liyane. Osaka meh padha karo iklim Tokyo. Nanging, ing wulan Januari, Osaka ...

Read More

World Wizarding of Harry Potter ing Universal Studios Jepang. Universal Studios Japan minangka taman tema ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka sajrone wulan Februari bakal adhem. Ana meh ora salju, nanging mlaku-mlaku ing njero ruangan bakal adhem banget. Aja lali nglebokake sandhangan musim dingin ing koper, kayata jaket. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Osaka ing wulan Februari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Cuaca Osaka ing wiwitan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen kadhemen, pamanasan awak nganggo migunani banget = Adobe Stock In Osaka, iku wektu paling adhem ing taun wiwit akhir Januari nganti awal wulan Pebruari. Kadhangkala snows, nanging ora ana klumpukan salju. Akeh dina sing surup ing wulan Februari nanging adhem banget. Yen sampeyan ora kepenak ing cuaca sing adhem, luwih becik duwe muffler lan sarung tangan. Yen sampeyan ngubengi candhi lan kuil, sampeyan bakal tetep ing njobo kanthi suwene ...

Read More

Wisata ing Dotonbori mlaku-mlaku dalan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Maret, sandhangan apa sing sampeyan kudu nyandhang ing koper kasebut? Ing wulan Maret, Osaka ganti transisi saka musim dingin nganti musim semi. Ana sawetara dina sing rada anget, nanging uga ana ing kadhemen, dadi aja lali sandhangan musim salju kayata jumper. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Maret. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih saka slider kanggo sasi sing pengin rincian liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Maret. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Maret (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Maret (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Maret (2018) Cuaca Osaka ing akhir Maret (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Maret (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Maret ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo Honshu ing Jepang, kayata Tokyo. Kaya ing kutha liyane, cuaca ora stabil nalika wulan Maret. Ana sawetara dina mendhung lan udan bisa uga ana angin sing kuat. Ing wiwitan Maret, ana dina sing adhem kaya mangsa. Nanging, bakal mboko sithik dadi panas ing tengah Maret. Ing pungkasan Maret, musim panas sing kaya musim semi bakal saya tambah. Dening wektu iki ...

Read More

Pariwisata ing ngisor wit mekar ing kraton osaka ing musim semi osaka jepang = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing Jepang dadi musim turis musim semi wiwit wulan April nganti Mei. Amarga ana pirang-pirang dina sing anget lan nyaman, papan pariwisata akeh wong saka omah lan ing luar negeri. Osaka uga ngalami musim wisata pucuk wiwit April. Yen sampeyan ngrancang nginep ing Osaka ing wulan April, sandhangan apa sing kudu disiapake? Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan April kanggo menehi ide. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan April. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel kontenWeather in Osaka ing April (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal April (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan April (2018) Cuaca Osaka ing akhir April (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan April (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing April ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan April, dina sing umume luwih saka suhu suhu 20 derajat. Cuaca umume apik supaya sampeyan bisa ngunjungi papan wisata kanthi becik. Pancen anget, mula sampeyan ora mbutuhake jumper lan awan. Nanging, ing wayah sore, suhu bakal ...

Read More

Toko Hankyu Toko Toko Osaka Umeda ing kutha Osaka Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Osaka Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka ing Mei, sandhangan apa wae sing kudu digunakake? Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca, jumlah udan lan sandhangan paling apik kanggo wulan Mei. Osaka seneng banget ing Mei uga kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Sampeyan bisa mesthi nyana seneng-senenge trip. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Mei (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Mei (2018) Cuaca Osaka ing wulan Mei (2018) Cuaca Osaka ing akhir Mei (2018) Cuaca Osaka ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) ing wulan Mei, suhu maksimal ing Osaka terus luwih panas tinimbang 20 derajat Celsius. Saben udan, wit-witan lan kembang bisa tuwuh lan katon warna ijo sing subur. Wong asring nyleweng ing taman gedhe kayata Taman Osaka. Umumé, sampeyan ora butuh sandhangan sing luwih anget kayata cardigans nalika awan. Nanging, yen sampeyan kadhemen gampang, apike nggawa mung kanthi pas. Ing bisnis, kita nganggo ...

Read More

Wong nyabrang dalan ing ngarep stasiun sepur Osaka ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Cuaca Osaka ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan tekan Osaka ing wulan Juni, aja lali lali payung. Ing wulan Juni, Osaka bakal mlebu musim udan suwene udakara wulan kaya kutha-kutha Honshu utama kayata Tokyo. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Osaka ing wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juni. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Juni (2018) Cuaca Osaka ing wulan Juni (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing wulan Juni ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Udan akeh banget ing wulan Juni lan awan wis panas lan lembab. Ana kaping yen wis adhem, dadi yen sampeyan kadhemen gampang, mangga nggawa kardigan utawa sandhangan sing padha. Biyen, udan deres nganti wulan Juni. Nanging, Anyar, jumlah udan wis tambah amarga owah-owahan meteorologi sing disebabake pemanasan global. Pramila, monggo ramalan cuaca paling anyar saka sumber sing nganyari kaya TV ...

Read More

Tembok rai saka wanita enom sing ora dikenal nyembah kuil emas ing Tenjin Matsuri, festival paling gedhe ing Osaka = Shutterstock

Juli

2020 / 6 / 17

Osaka Weather ing Juli! Suhu lan Pemanasan

Yen sampeyan pindhah menyang Osaka ing wulan Juli, siyap kanggo cuaca panas. Osaka, kaya kutha Honshu utama liyane, panas ing wulan Juli lan Agustus. Mangga ati-ati amarga ana akeh wong sing kena stroke panas saben taun. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan cuaca ing Osaka ing wulan Juli. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Juli. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Juli (2018) Cuaca Osaka ing tengah Juli (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Juli (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Juli (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Juli ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo Tokyo. Nanging nalika musim panas, luwih panas lan luwih lembab tinimbang Tokyo. Ing wiwitan wulan Juli, musim udan isih ana. Mangsa udan rampung kanthi udakara udakara kaping 20 Juli. Paling anyar, Osaka bakal mlebu musim panas ing wektu kasebut. Ing musim panas, suhu maksimal ing Osaka ngluwihi 35 derajat lan uga lembab. Kanggo alasan kasebut, mbebayani kanggo mlaku-mlaku ing njaba nganti suwe. Ana ...

Read More

Taman Namba, pusat blanja ing distrik Namba, Osaka, Jepang = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Agustus! Suhu lan udan

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Agustus. Biyen aku urip ing Osaka. Osaka pancen panas banget ing wulan Agustus. Dadi, yen sampeyan lelungan ing Osaka ing wulan Agustus, aku nyaranake sampeyan supaya kadang-kadang nggunakake ruangan kanthi AC supaya sampeyan ora nggunakake kekuwatan. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Osaka. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Agustus. Yen sampeyan arep menyang Hokkaido uga Osaka, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Tabel ing Osaka ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Osaka ing wiwitan Agustus (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan Agustus (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Agustus (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan Agustus (ringkesan) Graf: Perubahan suhu ing Osaka ing wulan Agustus ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka kira-kira padha karo kutha-kutha liyane ing Honshu kayata Tokyo. Nanging, dibandhingake karo Tokyo lsp., Pusat kutha Osaka rada panas ing wulan Agustus. Ing tengah Osaka, ijo cilik, kajaba sawetara Kastil Osaka lan liya-liyane. Dalan aspal dadi panas amarga sunar srengenge sing kuwat, mula yen sampeyan mlaku-mlaku kabeh bisa uga ngalami kebugaran. Amarga alasan iki, aku arep menehi saran telung perkara ing ngisor iki. Pisanan, ...

Read More

Toko Takoyaki (jajanan Jepang berbentuk bal) tansah duwe antrian pelanggan sing dawa = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing September! Suhu lan udan

Osaka bakal dadi luwih adhem ing wulan September. Sampeyan bakal bisa nyenengake papan wisata kanthi seneng. Nanging, dina udan bakal tambah ing wulan September. Ana risiko manawa badai bakal teka, dadi coba coba golek ramalan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan September. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan September. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan September (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal September (2018) Cuaca Osaka ing pertengahan September (2018) Cuaca Osaka ing akhir September (2018) Cuaca ing Osaka ing wulan September (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing September ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka meh padha karo kutha-kutha utama liyane ing Honshu kayata Tokyo. Ing wulan September, musim panas wis rampung lan dina sing adhem saya bertahap. Ing wiwitan wulan September, ana dina nalika suhu maksimal udakara 35 derajat, nanging bakal luwih adhem ing pertengahan September. Ing pungkasan wulan September bakal luwih adhem lan luwih akeh wong sing nganggo kemeja lengan panjang. Aku biyen manggon ing Osaka sadurunge. Panas banget nalika wulan Agustus, mula ...

Read More

Dotonbori distrik hiburan. Dotonbori minangka salah sawijining tujuan turis utama ing Osaka Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing wulan Oktober! Suhu lan udan

Saka Oktober nganti Nopember, ing Jepang, musim musim gugur sing apik banget terus. Luwih apik ing Osaka ing wulan Oktober, lan cuaca sing apik terus .. Ing wulan Oktober, bisa diarani manawa wektu sing kepenak kanggo lelungan ing Osaka. Nanging, kudu eling babagan ramalan cuaca paling anyar amarga ana badai sing teka ing awal Oktober. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Oktober. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Oktober. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Oktober (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Oktober (2017) Cuaca Osaka ing tengah wulan Oktober (2017) Cuaca Osaka ing akhir bulan Oktober (2017) Cuaca Osaka ing Oktober (ringkesan) Grafis: Owah-owahan suhu ing Osaka ing Oktober ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing kaca iki, aku ngenalake data cuaca ing wulan Oktober Osaka sing diumumake dening Badan Meteorologi Jepang kaya ing ngisor iki. Ndeleng data iki, sampeyan bisa uga mikir yen suhu maksimal cukup dhuwur. Mesthi, ing wulan pertama wulan Oktober, ana dina nalika suhu maksimal ngluwihi 25 derajat Celsius. Nanging, kajaba kanggo dina sing panas banget, ing wulan pertama wulan Oktober, ...

Read More

Wit-witan berwarna sing arus ing papan plancongan ing taman kraton osaka jepang = Shutterstock

November

2020 / 5 / 31

Cuaca Osaka ing Nopember! Suhu lan udan

Cuaca ing Osaka meh padha karo Tokyo lan Kyoto. Cuaca stabil ing Nopember, lan isih ana awan sing srengenge. Suhu uga adhem, lan bisa diarani musim sing paling apik kanggo dolan. Ing Osaka, godhong musim gugur tiba ing pucuk wiwit pertengahan November nganti awal Desember. Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing wulan November Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan November. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan November (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Nopember (2017) Cuaca Osaka ing tengah Nopember (2017) Cuaca Osaka ing akhir Nopember (2017) Cuaca Osaka ing Nopember (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing November ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan November, suhu ing Osaka kurang saka 20 derajat Celsius sanajan ing wayah awan sing paling panas. Sanajan sampeyan mlaku-mlaku sethithik, sampeyan ora bakal kesel kaya sampeyan kringet. Musim sing nyenengake banget, mulane coba lan bukak macem-macem pemandangan. Nanging, ing wayah esuk lan sore suhu bakal mudhun menyang 10-15 derajat. Sampeyan arang banget adhem, mula aku nyaranake supaya nggawa ...

Read More

Universal Studios Jepang (USJ). Miturut Laporan Penentuan Menarik Global Indeks Tema 2014, USJ ditingkat kaping lima ing antarane 25 taman hiburan paling apik ing saindenging jagad = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, musim salju sing lengkap bakal teka ing Osaka. Godhong saka wit ing dalan tiba lan dadi gundhul. Nanging, katerangan Natal diwenehi wit-witan lan mula katon surem ing wayah wengi. Yen sampeyan lagi nginep ing Osaka wektu iki, kiriman jas amarga wis adhem. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Desember. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Desember (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Desember (2017) Cuaca Osaka ing tengah Desember (2017) Cuaca Osaka ing akhir bulan Desember (2017) Cuaca Osaka ing Desember (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka ing Desember padha karo Tokyo. Dina udan akeh banget. Iki minangka langit biru sing apik utawa langit sing rasane adhem. Ing wulan Desember, suhu kurang saka 15 derajat Celsius ing wayah awan sing paling panas. Ing esuk lan sore, bisa tiba ing ngisor pembekuan. Luwih rada panas tinimbang wulan Januari utawa Februari, nanging yen sampeyan kurang apik ...

Read More

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka.

Prawan enom sing nganggo kimono Jepang ngadeg ing ngarepe Gedung Sensoji ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Bisa

2020 / 6 / 14

Tokyo Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan lunga ing Tokyo ing Mei iklim bisa uga kepenak. Iklim sing sampurna kanggo ngunjungi papan wisata, dadi manawa bisa njupuk kesempatan. Nanging, cuaca bakal dadi ora stabil ing pungkasan Mei. Ing kaca iki, aku bakal mbahas babagan Tokyo ing Mei adhedhasar data cuaca sing dirilis dening Japan Weather Association. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing Mei. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim semi, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Mei (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Mei (2018) Cuaca Tokyo ing akhir Mei (2018) Cuaca ing Tokyo ing Mei (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Mei ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu sing dhuwur lan sithik padha minang sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen sampeyan pindhah menyang Tokyo ing Mei, sampeyan bakal seneng lelungan sing cukup kepenak. Minangka grafik ing ndhuwur nuduhake, ing awal lan pertengahan Mei, dina-dina ing Tokyo ora panas banget utawa kadhemen. Nalika olahraga, sampeyan bisa uga kringet. Nanging, durung suwe kaya musim panas. Sampeyan bisa uga apik nganggo kaos lengan pendek ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

Landskap Jepang tanggal 1 Mei
Foto: Landskap Jepang ing Mei - Musim Paling Musim Panas

Mei minangka wulan paling apik kanggo musim semi ing Jepang. Tetanduran ijo sing apik banget. Wong wis seneng fashions musim semi. Malah ing wilayah sing ditutupi salju, musim wisata wis diwiwiti. Sawise "Minggu Minggu", utawa preian awal Mei, jumlah turis Jepang ing kabeh tujuan wisata bakal ...

Weather in Osaka ing Mei (Ringkesan)

Grafis: Pangowahan suhu ing Osaka ing Mei

Grafis: Pangowahan suhu ing Osaka ing Mei

※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010)

Ing wulan Mei, suhu maksimal ing Osaka terus luwih panas tinimbang 20 derajat Celsius. Saben udan, wit-witan lan kembang bisa tuwuh lan katon warna ijo sing subur. Wong asring nyleweng ing taman gedhe kayata Taman Osaka.

Umumé, sampeyan ora butuh sandhangan sing luwih anget kayata cardigans nalika awan. Nanging, yen sampeyan kadhemen gampang, apike nggawa mung kanthi pas.

Ing bisnis, kita nganggo jas ing Jepang nganti akhir Mei. Kita asring ora nganggo jaket jas wiwit wulan Juni nganti akhir September. Nanging, praktik kasebut beda-beda gumantung karo jinis bisnis.

Nalika dina udan, suhu bisa uga ora ngluwihi 20 derajat. Kanggo nyiapake kasus kaya ngono, sampeyan uga kudu nyiapake sandhangan saliyane klambi sithik.

Udan lan mendhung bakal saya tambah ing akhir Mei. Saben taun ing Jepang, ana musim udan ing wulan Juni. Periode transisi saka musim semi nganti musim panas saya cedhak. Dadi, yen sampeyan tekan Osaka ing akhir Mei, sampeyan bisa ngalami udan.

Ing ngisor iki data meteorologi Osaka kanggo Mei 2018 sing dirilis dening Japan Weather Association. Mangga deleng perlu.

 

Osaka cuaca ing awal Mei (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 28.3
Suhu hawa minimal 10.3
Udan udan total 85.5 mm
Rasio cuaca sing apik 46%
5 Mei 2018: Rong turis manca mlaku ing jembatan sejarah lawas kanggo mlebu Bèntèng Osaka, Osaka, Jepang = Shutterstock

5 Mei 2018: Rong turis manca mlaku ing jembatan sejarah lawas kanggo mlebu Bèntèng Osaka, Osaka, Jepang = Shutterstock

Wiwit tanggal 29 April nganti kaping 5 Mei, "Minggu Minggu" dumadi ing Jepang, sing nduwe preinan. Dadi ing awal Mei, tujuan wisata utama Osaka cukup rame. Hotel uga larang sajrone wektu iki.

Saiki, akeh turis mlaku nganggo klambi lengan cekak. Nanging, enjing lan sore adhem. Bangunan saiki wis digawe penyaman udara sing adhem. Aku nyaranake jaket utawa kardigan kanggo wektu iki.

Ing wiwitan wulan Mei, wayah awan ing Osaka udakara jam 5:05 lan wayah surya udakara 18:46.

 

Osaka cuaca ing tengah Mei (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 28.8
Suhu hawa minimal 9.7
Udan udan total 102.5 mm
Rasio cuaca sing apik 55%
13 Mei 2018: Wilayah blanja Shinsaibashi ing wayah udan, Osaka, Jepang = Shutterstock

13 Mei 2018: Wilayah blanja Shinsaibashi ing wayah udan, Osaka, Jepang = Shutterstock

Kanggo turis internasional, aku mikir pertengahan Mei minangka wektu sing paling apik kanggo lelungan ing Osaka. Iki amarga wong Jepang ora lelungan akeh sajrone wektu iki amarga ora ana preinan. Tempat turis semlorot kanthi alam ijo seger. Suhu nyaman lan ora akeh udan. Yen udan, ora tiba kaya gambar ing ndhuwur.

Ing pertengahan Mei, wektu srengenge ing Osaka udakara jam 4:56 lan wayah surya udakara udakara 18:54.

 

Cuaca Osaka ing akhir Mei (2018)

Suhu maksimal (Celsius) 29.8
Suhu hawa minimal 15.7
Udan udan total 42.5 mm
Rasio cuaca sing apik 41%
23 Mei 2019 - Dotonbori dibukak akeh turis saka negara ing luar negeri, Osaka, Jepang = Shutterstock

23 Mei 2019 - Dotonbori dibukak akeh turis saka negara ing luar negeri, Osaka, Jepang = Shutterstock

Ing pungkasan Mei, suhu maksim awan ing Osaka bakal mundhak luwih saka 25 derajat Celsius. Yen sampeyan mlaku-mlaku ing papan wisata ing wayah awan, sampeyan bisa kringet. Mangsa udan wis nyedhak, nanging durung suwe ana udan.

Ing pungkasan taun Mei, wayah awan ing Osaka udakara jam 4:49 lan wayah surya udakara 19:01.

 

Times Sunrise lan sunset srengenge adhedhasar data 2019 sing dirilis dening Observatorium Astronomi Nasional Jepang. Aku kirim wektu kaping 5 kanggo wiwitan Mei, wektu kaping 15 kanggo tengah Mei, lan wektu kaping 25 kanggo akhir Mei.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kanggo Osaka, waca artikel ing ngisor iki yen sampeyan seneng.

>> Spring Wear ing Jepang! Sampeyan kudu nganggo apa?

>> Osaka! 17 Objek Wisata Paling Apik: Dotonbori, Umeda, USJ lsp.

>> Bandara Kansai (KIX)! Cara menyang Osaka, Kyoto / Jelajahi Terminal 1, 2

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-12

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.