Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Nganggo Spring ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Jepang nalika musim semi (Maret, April, Mei), apa sandhangan sampeyan kudu nganggo nalika lelungan? Bener, wong Jepang asring kuwatir uga babagan sandhangan uga dikanggo nalika musim semi. Sawise kabeh, suhu bakal rada panas ing wektu iki, nanging isih bisa adhem. Wong Jepang ngrungokake ramalan cuaca saben dina esuk lan asring metu klambi yen wis adhem. Yen sampeyan tekan Jepang ing musim semi, aku bakal menehi saran supaya sampeyan nyiapake sandhangan cuaca sing anget lan adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi sampeyan informasi mbiyantu babagan sandhangan kanggo lelungan ing musim semi Jepang. Aku uga nyiapake foto sandhangan musim semi ing ngisor iki.

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 1
Foto: Seneng Jepang Kimono!

Bubar ing Kyoto lan Tokyo, layanan kanggo nyewa kimonos kanggo turis saya tambah akeh. Kimono Jepang duwe macem-macem warna lan kain miturut musim. Kimono musim panas (Yukata) pancen murah, mula akeh sing tuku. Apa kimono sing dikepengini? Foto Wanita Jepang Jepang Kimono Nganggo Kimono ...

Sampeyan uga kudu nyiyapake jaket njaba sing lancip lan nyandhang nalika adhem.

Sanajan sampeyan nggunakake tembung "musim semi" ing wulan Maret lan Mei kanggo njlentrehake musim, sandhangan sing bakal sampeyan ganti macem-macem.

Ing wulan Maret, isih ana dina sing adhem kaya musim salju, saengga sajrone perjalanan sampeyan kudu nggawa jaket tipis (jas spring) utawa jumper. Utamane ing wayah wengi, bisa uga nyenengake, mulane aja ati-ati.

Ing wulan April, yen sampeyan mangan utawa ngombe nalika nonton kembang ceri ing wayah wengi, sampeyan kudu nganggo mantel utawa jumper tipis sadurunge metu. Tinimbang jas, sampeyan bisa nganggo selendang ing gulu, lsp.

Ing wulan Mei, bakal ana pirang-pirang dina sing anget, mula sampeyan bisa uga nganggo kaos lengan pendek. Nanging, ana dina sing adhem ing Mei lan Juni uga. Utamane nalika udan, elinga jaket lancip paling ora.

Yen sampeyan rencana kanggo lelungan ing area suhu sing rada rendah kayata Hokkaido utawa dataran tinggi Honshu, jumper lan barang sandhangan sing padha ora pati perlu. Nalika pindhah menyang wilayah kaya ing wulan Maret, mangga nganggo sandhangan musim dingin. Aja lali jaket tipis sanajan ing April lan Mei.

 

Conto sandhangan sing bakal dipakai nalika musim semi

Ing ngisor iki foto sing dakarepake bakal menehi ide babagan sandhangan Jepang nalika musim semi.

Mangga deleng foto iki sadurunge ngrancang apa sing dienggo kanggo lelungan sampeyan menyang Jepang. Aja lali nggawa sandhangan sing luwih anget kayata jaket cahya!

 

Ing artikel ing ngisor iki aku nerangake babagan toko sandhangan utama ing Jepang.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Landskap Jepang tanggal 1 Mei
Foto: Landskap Jepang ing Mei - Musim Paling Musim Panas

Mei minangka wulan paling apik kanggo musim semi ing Jepang. Tetanduran ijo sing apik banget. Wong wis seneng fashions musim semi. Malah ing wilayah sing ditutupi salju, musim wisata wis diwiwiti. Sawise "Minggu Minggu", utawa preian awal Mei, jumlah turis Jepang ing kabeh tujuan wisata bakal ...

Kai-Komagatake, sing ngganggu prefektur Nagano lan Gifu = Shutterstock
Foto: Musim salju salju - Kontras sing nggumunake Kembang lan salju salju

Apike kanggo ndeleng adegan salju nalika musim dingin, nanging ora angel ndeleng gunung salju sing adoh ing musim semi. Kontras antarane kembang sing mekar siji-sijine lan gunung salju ing kadohan pancen apik. Kajaba iku, ing musim semi, sampeyan bakal bisa ...

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.