Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kepiye seneng ing mangsa Jepang

Kepiye carane seneng Mangsa Jepang! Resor Ski, Festival, Es Drift lsp.

Yen sampeyan lagi lelungan ing Jepang nalika mangsa, apa jinis trip sing paling apik? Yen sampeyan durung nate ngalami mangsa sing adhem, aku bakal menehi saran dhisik Hokkaido. Sabanjure, aku nyaranake wilayah Tohoku lan sawetara wilayah Chubu. Ing sisih liya, ing wilayah kutha kayata Tokyo, Osaka, lan Kyoto, sampeyan bakal bisa nyenengake lelungan lan musim liyane tanpa alangan salju. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan wisata sing luwih disaranake nalika musim salju.

Seneng Jepang ing Desember, Januari, Februari

Aku nglumpukake artikel saben wulan ing mangsa Jepang. Yen sampeyan pengin ngerti rincian kasebut, bukak slide ing ngisor iki lan klik wulan sing sampeyan arep dilayari. Yen sampeyan pengin ngerti apa jinis sandhangan saka wong Jepang ing musim dingin, aku uga nulis artikel babagan topik iki.

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas. = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Desember ing Jepang! Cara seneng musim semi awal

Ing wulan Desember, Jepang adhem sekaligus. Ing taun iki, kutha-kutha Jepang diwarnai kanthi apik amarga iluminasi Natal. Ana sawetara wong Kristen ing Jepang, nanging masarakat Jepang seneng acara, mula seneng swasana Natal. Yen sampeyan menyang Jepang wulan Desember, sampeyan bisa ngrasakake katerangan lan swasana sing apik banget. Mesthi wae, salju wiwit tumiba ing sawetara wilayah, dadi sampeyan bisa ndeleng lanskap salju. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing Desember Pengalaman pemandangan salju informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing Desember Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Desember, klik gambar gambar geser ing ngisor iki kanggo ndeleng informasi luwih lengkap. katerangan Huis Ten Bosch = Shutterstock Ing kutha-kutha utama Jepang, iluminasi Natal pancen apik ing wulan Desember. Akeh wit-witan ing lurung-lurung duwe swasana sing lega amarga godhonge wis nyebar kabeh. Penerangan ngganti swasana sing sepi lan nggawe ati dadi padhang. Lagu-lagu Natal bisa dirungokake ing saindenging kutha. Sampeyan bisa uga aneh kanggo wong-wong saka negara-negara Kristen, nanging kanggo wong Jepang, Natal dadi wektu sing penting. Wong Jepang padha-padha menehi hadiah, kalebu kulawargane, lan seneng-seneng. Kekasih nuduhake wektu khusus ing restoran sing apik kanthi dekorasi Natal. Gambar ing ndhuwur nuduhake iluminasi sing dianakake ing wulan Desember saben taun ing Taman Tema Huis Ten Bosch ing Kyushu. Saben taun, Tokyo Disney Resort lan Universal Studios Jepang ing Osaka wis nyiyapake katerangan sing apik banget. Coba delengen babagan iluminasi Natal iki. Yen Natal wis rampung, wong ing ...

Read More

Wakakusa Yamayaki minangka Festival taunan sing dianakake ing Kota Nara ing pungkasan Januari saben taun. Wakakusa iku sawijining gunung sing cedhak karo Taman Nara. = Simpenan Adobe

Januari

2020 / 5 / 27

Januari ing Jepang! Ayo seneng musim salju ing Jepang!

Ing wiwitan Januari, akeh wong Jepang preinan Taun Anyar. Kuil lan kuil saiki rame, mula ayo ngati-ati. Ing wulan Januari, salju wiwit ambruk ora mung ing Hokkaido nanging uga ing sisih Laut Jepang Honshu lan wilayah pegunungan luwih asring. Yen sampeyan menyang wilayah kasebut, sampeyan bakal bisa ngrasakake salju ing Jepang. Sawise pungkasan wulan Januari, sawetara candhi lan kuil duwe festival musim salju kaya biasane. Sampeyan uga dianjurake supaya nekani acara kasebut dhewe. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Januari Tarjamahan lan kuil rame banget ing awal Januari Go kanggo pemandangan salju nyata Festival musim salju sing bakal dianakake ing wulan Januari Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Januari Yen sampeyan arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Januari, klik gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap. Kuil lan kuil banget rame ing awal Januari Ing wiwitan Januari, acara Taun Anyar dianakake saben taun ing Jepang. Masarakat asring dolan menyang kuil utawa kuil kanggo ndedonga supaya bisa nglampahi setaun kanthi apik. Yen candhi utawa kuil sing sampeyan pilih ing wektu iki gedhe, sampeyan bisa ngarepake jutaan wong teka ing Periode Taun Anyar. Sampeyan bakal asring kaget karo jumlah wong sing ngunjungi sekaligus. Yen sampeyan ora preduli rame, sampeyan bisa ndeleng wong Jepang mlaku kanthi tumata tumuju papan suci lan kuil utama. Goleki pemandangan salju nyata ...

Read More

SideArm utawa nyebar Festival, Yokote, Akita, Jepang = Simpenan Adobe

Februari

2020 / 5 / 27

Februari ing Jepang! Cara ngrasakake jagad musim dingin sing apik

Februari minangka wektu paling adhem ing Jepang. Kajaba sawetara wilayah kayata Okinawa, sampeyan butuh jas utawa jumper nalika mlaku-mlaku ing kutha. Ing wektu iki, resort ski paling apik. Ing wilayah salju, sampeyan bisa ndeleng pemandangan salju sing apik sing bisa dideleng ing buku pandhuan. Kajaba iku, ana liyane perkara sing nyenengake nalika sampeyan lelungan ing wulan Februari. Festival musim salju dianakake ing macem-macem wilayah ing Jepang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake festival musim salju iki. Daftar Isi Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Februari Festival festival sing dianakake saben Informasi Februari Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Februari Yen sampeyan duwe rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Februari, mangga tututi tautan ing ngisor iki kanggo rincian liyane. Festival musim salju sing dianakake saben wulan Februari Ing ngisor iki festival musim salju sing dakkarepake kanggo sampeyan. Festival Salju Yokote Kamakura Kaping pisanan, aku miwiti karo festival terkenal sing dianakake saben taun ing Yokote, Prefektur Akita ing sisih lor Honshu. Ing pertengahan Februari saben taun, warga lokal nganakake "Yokote Kanakurasa Festival" kaya sing katon ing foto ndhuwur. "Kamakura" minangka kubah cilik sing digawe saka salju. Amarga saben taun ana akeh salju ing Yokote City, mula masarakat ngencengi salju lan nyebrang salju kanggo nggawe "Kamakura". Sajrone festival kasebut, ing Yokote City, digawe 100 "Kamakura" kanthi dhuwur udakara 3 meter. Kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki, uga ana akeh "Kamakura". Ing masarakat Kamakura, ...

Read More

Photos Winter

2020 / 6 / 12

Winter Wear ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Nalika lelungan ing Jepang ing mangsa, apa jinis sandhangane sampeyan kudu nganggo? Yen sampeyan ora ngalami musim dingin ing negara asal, sampeyan bisa uga mikir apa sing kudu sampeyan sandhangan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan babagan sawetara informasi sing apik babagan sandhangan nalika sampeyan lelungan ing Jepang ing musim dingin. Aku uga nyiapake foto sandhangan ing mangsa ing ngisor iki. Yen sampeyan menyang Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Isi Daftar Sampeyan nganggo luwih apik jas utawa jumper nalika musim saljuKanggo sandhangan sing bakal digunakake ing mangsa JepangHokkaido banget kadhemen, dadi ngati-ati! Sampeyan luwih apik nganggo jas utawa jumper ing mangsa ing umum, Jepang sing manggon ing Honshu, Kyushu lan Shikoku nganggo jaket utawa jotosan wiwit wulan Desember nganti akhir Februari. Kangge, nalika kita ana ing bangunan sing anget, kita nyopot jas lan nganggo jaket kayata sweter liwat klambi. Wong Jepang sing manggon ing Hokkaido bakal nganggo jaket utawa jotosan ing wulan Nopember. Ing wulan Desember lagi nganggo jas sing rada tebal tinimbang wong Jepang Honshu. Yen kadhemen, kayata ing wayah sore, dheweke nganggo tutup wol utawa nganggo sarung tangan supaya tetep anget. Ing sisih liya, ing Okinawa, ana akeh wong sing ora nganggo jaket sanajan ing mangsa. Saben musim panas, Nusantara Jepang bakal padha ing suhu ing endi wae (panas ing endi wae!), Nanging ing musim salju, suhu bakal beda-beda gumantung saka lokasi kasebut. Ing musim dingin, aku nyaranake sampeyan nyiapake sandhangan sing paling cocog miturut ...

Read More

Saka kene, aku bakal ngenalake papan wisata sing bisa disaranake nalika lelungan ing Jepang ing musim dingin. Aku nambahake video lan gambar sing akeh ing kaca iki kanggo sampeyan bisa menikmati suasana musim dingin ing Jepang.

 

Gunung salju: Ngalami ski lan salju salju

 

 

wit sing ditutupi frarar, Zao, Prefektur Yamagata

wit sing ditutupi frarar, Zao, Prefektur Yamagata

Nishiho Sanso ing wayah awan nalika musim dingin, Matsumoto, Nagano, Jepang = Adobe Simpenan

Nishiho Sanso ing wayah awan nalika musim dingin, Matsumoto, Nagano, Jepang = Adobe Simpenan

Minangka tujuan musim dingin, aku nyaranake wilayah gunung kayata wilayah Hokkaido, Tohoku, lan Chubu.

Disaranake tujuan:

· Niseko (Hokkaido)
· Tomamu (lapisan Laut Lor)
· Zao (prefektur Yamagata, prefektur Miyagi)
· Hakuba (Prefektur Nagano)
· Platoau Tsugaike (Prefektur Nagano)
· Kusatsu Onsen (Prefektur Nagano)
· Naeba (Prefektur Niigata)

Tujuan kasebut duwe resort ski gedhe. Ing kene sampeyan bisa nikmati ski lan salju salju. Ana uga kursus kanggo pamula, mula uga sing durung nate skep utawa snowboard bisa seneng. Sandhangan ski lan ski bisa disewa ing resor kasebut.

Ana gondolas lan angkat ing resor ski supaya sampeyan gampang menyang ndhuwur gunung salju. Landskap salju sing bisa dideleng saka ndhuwur pancen apik tenan.

Nalika iku srengenge lan suhu kurang sithik, yen sampeyan lagi begja bisa ndeleng bledug berlian kaya ing video kapisan ing ndhuwur. Udhara banyu ing udhara dadi kristal es lan katon gumilap.

Video kaloro dijupuk ing ski ski Hakuba (Nagano Prefecture). Hakuba minangka ski ski sing apik dibandhingake karo Niseko ing Hokkaido.

Resor ski sing gedhe iki uga duwe papan sing bisa muter bocah ing salju.

Amarga Kusatsu Onsen lan Naeba kabeh dadi sumber air panas ing Jepang, sampeyan uga bisa ngalami sumber panas. Babagan sumber panas, aku bakal nyedhiyani informasi luwih lengkap mengko.

Yen sampeyan pengin ngalami salju salju kanthi gampang, aku menehi saran Karuizawa (Prefektur Nagano). Saka Tokyo tekan Karuizawa udakara 1 jam kanthi Hokuriku Shinkansen. Karuizawa minangka wakil wilayah mewah ing Jepang.

Ing Karuizawa ora akeh salju, nanging ana resort ski nggunakake salju salju. Ana uga salah sawijining outlet mall sing misuwur ing Jepang lan hotel spa mewah, mula kulawarga sampeyan uga kepenak.

Kosok baline, yen sampeyan pengin menek gunung salju salju nyata, wilayah gunung ing sekitar kutha Matsumoto ing prefektur Nagano disaranake. Gambar nomer loro ing ndhuwur dijupuk ing gunung salju ing Matsumoto. Nanging, sanajan para pendaki para veteran ing Jepang bisa uga angel. Bisa uga angel yen sampeyan dudu wong sing biasa menek gunung salju.

 

Kutha-kutha gedhe ing Hokkaido lan Tohoku: Seneng karo festival salju lan liya-liyane!

Festival Salji Sapporo 2018 (Sapporo Yuki Matsuri) Hokkaido

Festival Salji Sapporo 2018 (Sapporo Yuki Matsuri) Hokkaido = Shutterstock

festival kamakura ing Akita, festival salju salju

festival kamakura ing Akita, festival salju salju = Shutterstock

Yen sampeyan rumangsa yen ski ora kanggo sampeyan, aku nyaranake sampeyan ngunjungi kutha-kutha gedhe ing Hokkaido.

Aku uga nyaranake kutha-kutha gedhe ing wilayah Tohoku, lan sawetara wilayah Tengah (prefektur Nagano, prefektur Niigata, prefektur Ishikawa, lan liya-liyane)

Yen sampeyan ora ndeleng salju sing akeh, bisa uga seneng-seneng mung mlaku-mlaku ing kutha-kutha. Ing musim salju, piring sushi lan kepiting sedhep banget, mangan bisa nggawe sampeyan seneng banget.

Ing pirang-pirang kutha gedhe kasebut, festival asring dianakake ing musim salju. Yen sampeyan lunga ing wektu kasebut, sampeyan bakal bisa nikmati salju salju lan es sing apik.

Kutha sing disaranake utamane, kapacak ing ngisor iki.

· Sapporo (Hokkaido)
· Asahikawa (Hokkaido)
· Yokote (Prefektur Akita)

Nanging, amarga ana akeh turis nalika pesta, sampeyan bisa uga ora bisa Book hotel. Sampeyan kudu nyiyapake lan nggawe pesenan kanthi luwih dhisik.

 

Pemandangan salju tradisional Jepang: Shirakawago lsp.

Ing musim dingin, lelungan kanggo ngunjungi desa Jepang kanthi salju salju abot banget. Contone, akeh turis sing ngunjungi Shirakawago prefektur Gifu sing ditampilake ing video ing ndhuwur.

Wong sing urip ing area salju sing akeh wis nggawe macem-macem upaya kayata nggawe atap lan watu lan nggawe salju kanthi hard kanggo tumpukan. Kanthi cara iki, dheweke bisa ngatasi musim salju sing atos. Yen sampeyan ngunjungi sajrone wektu iki, sampeyan bisa ndeleng kahanan tradisional Jepang sing kaya ngono.

Malah ing kutha-kutha gedhe kayata Tokyo, Osaka, lan Kyoto, salju salju uga sengaja. Ing kutha-kutha gedhe kasebut, yen salju salju sanajan sethithik, transportasi bakal telat lan kebingungan bakal ana.

Nanging, nalika salju salju ing papan-papan wisata, sampeyan bisa nikmati pemandangan sing beda karo sing biasane. Gambar ing ngisor iki dijupuk saka kuil Kifune (Kyoto) lan Kinkakuji (Kyoto). Sampeyan ora bisa nemoni pemandangan salju kasebut kanthi gampang.

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Kyoto lan snows, sampeyan pancen begja. Aku bakal menehi saran supaya ndeleng esuk nalika salju salju ing wayah wengi.

Kuil salju Kifune ing Kyoto = Shutterstock

Kuil salju Kifune ing Kyoto = Shutterstock

(Kinkakuji) nganggo salju ing Mangsa Musim = Shutterstock

Pavilion Emas (Kinkakuji) kanthi salju ing Mangsa Musim = Shutterstock

 

 Drift Ice ing segara sing adhem: Abashiri, Shiretoko lsp.

Rausu-dake lan mabur es, Hokkaido = Shutterstock

Rausu-dake lan mabur es, Hokkaido = Shutterstock

Yen sampeyan pengin ngalami musim dingin sing adhem banget, luwih becik uga ngunjungi lantai es ing Hokkaido sisih lor (Abashiri, Monbetsu, Shiretoko Urotro Rausu).

Wiwit wiwitan wulan Februari nganti tengah-tengah wulan Maret, sampeyan bisa mirsani hanyut es saka Siberia ing pesisir Hokkaido sisih lor saben taun.

Apa sing dakkarepake kanggo menehi saran yaiku njupuk prau darmabakti kanggo ndeleng es.

Ing Abashiri lan sapiturute, sampeyan uga bisa nyawang es mabur saka bukit. Yen segara dikaburi es hanyut lan ombak katon tenang meneng. Pemandangan sing apik banget, apik banget bakal nggumunake sampeyan.

Nanging, suhu mandheg ing antarane titik beku lan 20 derajat, supaya adhem banget. Utamane nalika angin kuwat, sampeyan bisa ngalami mangsa sing adhem yen pengin! Ayo priksa nganggo klambi sing akeh!

Kapal Icebreaking "Aurora", Abashiri, Hokkaido

Kapal Icebreaking "Aurora", Abashiri, Hokkaido

Kapal Icebreaking "Garinko", Monbetsu, Hokkaido

Kapal Icebreaking "Garinko", Monbetsu, Hokkaido

Yen sampeyan bejo, sampeyan uga bisa nemoni anjing laut

Yen sampeyan bejo, sampeyan uga bisa nemoni anjing laut

 

Ngalami Onsen (Musim Panas) ing salju salju

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu sumber mata panas = Adobe Stock

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu sumber mata panas = Adobe Stock

Yen sampeyan arep lelungan ing Jepang ing musim dingin, aku uga nyaranake yen sampeyan ngalami musim panas. Badan sampeyan bisa uga adhem ing njero kadhemen. Pancen panas bakal nyandhang awak.

Ing Nusantara Jepang, sumber panas uga cepet-cepet. Menyang resort musim semi sing misuwur lan tetep ing hotel utawa akomodasi Jepang (akomodasi tradisional) lan seneng musim semi sing panas.

Ing wilayah wisata salju salju ing Hokkaido lan wilayah Tohoku, sampeyan uga bisa mlebu ing musim semi panas nalika nonton musim salju. Aku mesthi mikir bakal dadi memori sing apik banget.

Ing prefektur Nagano lan Hokkaido, sampeyan bisa ndeleng kethek liar ing musim semi panas nalika musim dingin.

Kethek tenan mlebu onsen lan ninggalake rasa krasa. Sanajan sampeyan mung pengin njupuk gambar, bukak ing cedhak.

Distrik Bersejarah Ginzan-onsen ing mangsa = Adobe Stock

Distrik Bersejarah Ginzan-onsen ing mangsa = Adobe Stock

 

Ngalami musim salju ing Jepang

Ing wilayah salju, akeh banget ing sajroning sewengi

Ing wilayah salju, akeh banget ing sajroning sewengi

Yen sampeyan ngunjungi sisih lor Jepang ing musim dingin, priksa manawa wong Jepang urip salju.

Ing deso, nalika salju tumpukan, wong munggah ing atap lan mbusak salju. Aku nyebat "salju salju."

Ing kutha-kutha gedhe kayata Sapporo, kita duwe lorong gedhe ing ruang paling ngisor supaya sanajan salju kasebut tiba ora duwe pengaruh gedhe ing urip kita.

Bocah-bocah ing Jepang dolanan salju nalika esem. Aku uga pengin sampeyan katon praupane bocah-bocah sing esem.

Bocah-bocah sing nggawe salju

Bocah-bocah sing nggawe salju

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-06

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.