Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas. = Shutterstock

Huis Ten Bosch minangka taman tema ing Nagasaki, Jepang, sing ngrampungake Walanda kanthi nampilake salinan ukuran nyata bangunan Walanda lawas. = Shutterstock

Desember ing Jepang! Cara seneng musim semi awal

Ing Desember, Jepang dadi kadhemen sekaligus. Ing wektu taun iki, kutha-kutha Jepang apik diwarnai karo lampu Natal. Ana sawetara Kristen ing Jepang, nanging wong Jepang seneng karo prastawa, saengga seneng karo swasana Natal. Yen sampeyan ngunjungi Jepang ing Desember, sampeyan bisa nyenengake katrangan lan swasana sing endah iki. Mesthi, salju wiwit tiba ing sawetara wilayah, saengga sampeyan bisa ngrasakake landskap salju.

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Desember

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing Desember, klik gambar slider ing ngisor iki kanggo ndeleng informasi luwih lengkap.

Katrangan Natal ing Omotesando, Tokyo, Jepang = Simpenan Adobe

Desember

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, hawa ing Tokyo stabil lan terus surup. Ing wulan Desember, meh ora ana salju ing Tokyo. Nanging, nggawa mantel utawa jumper amarga adhem banget. Sandhangan musim salju dibutuhake yen sampeyan ing njobo suwe. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake data meteorologi Tokyo taun 2017. Mangga rujuk data cuaca iki lan siyapake perjalanan sampeyan. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim dingin, waca artikel ing ngisor iki. Contents TabelWeather ing Tokyo ing Desember (Ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Desember (2017) Cuaca Tokyo ing tengah Desember (2017) Cuaca Tokyo ing pungkasan Desember (2017) Cuaca ing Tokyo ing Desember (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu sing dhuwur lan sithik padha udakara udakara 30 taun kepungkur (1981-2010) Ing wulan Desember, Tokyo bakal pungkasane mlebu ing mangsa musim dingin. Ing wektu iki akeh wong sing nggawa jaket lan jotosan. Luwih panas dibandhingake Januari lan Februari, nanging yen sampeyan ngunjungi Jepang saka negara sing anget, aku luwih becik nyiyapake sandhangan musim dingin. Swasanane apik ing wulan Desember. Langit ...

Read More

Universal Studios Jepang (USJ). Miturut Laporan Penentuan Menarik Global Indeks Tema 2014, USJ ditingkat kaping lima ing antarane 25 taman hiburan paling apik ing saindenging jagad = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Cuaca Osaka ing Desember! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Desember, musim salju sing lengkap bakal teka ing Osaka. Godhong saka wit ing dalan tiba lan dadi gundhul. Nanging, katerangan Natal diwenehi wit-witan lan mula katon surem ing wayah wengi. Yen sampeyan lagi nginep ing Osaka wektu iki, kiriman jas amarga wis adhem. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Osaka ing wulan Desember. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Gunakake panggeser kanggo milih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Desember. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Desember (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Desember (2017) Cuaca Osaka ing tengah Desember (2017) Cuaca Osaka ing akhir bulan Desember (2017) Cuaca Osaka ing Desember (ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Osaka ing Desember ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Cuaca ing Osaka ing Desember padha karo Tokyo. Dina udan akeh banget. Iki minangka langit biru sing apik utawa langit sing rasane adhem. Ing wulan Desember, suhu kurang saka 15 derajat Celsius ing wayah awan sing paling panas. Ing esuk lan sore, bisa tiba ing ngisor pembekuan. Luwih rada panas tinimbang wulan Januari utawa Februari, nanging yen sampeyan kurang apik ...

Read More

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar IsiQ & A babagan Hokkaido ing DesemberWeather ing Hokkaido ing Desember (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Desember Cuaca Hokkaido ing pertengahan Desember Cuaca Hokkaido ing pungkasan Desember Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ...

Read More

 

katerangan

Huis Ten Bosch = Shutterstock

Huis Ten Bosch = Shutterstock

Ing kutha-kutha Jepang utama, katerangan Natal éndah ing wulan Desember. Akeh wit-witan dalan duwe swasana angel amarga godhong wis sumebar kabeh. Ilham ngganti suasana sepi lan nggawe ati kita padhang. Lagu Natal bisa dirungokake ing saindenging kutha.

Bisa uga aneh kanggo wong-wong saka negara-negara Kristen nanging kanggo masarakat Jepang, Natal minangka wektu sing penting. Wong Jepang menehi hadiah kanggo saben liyane, kalebu kulawargane, lan duwe wektu sing apik. Penyayang nuduhake wektu khusus ing restoran sing indah diwarnai nganggo hiasan Natal.

Gambar ing ndhuwur nuduhake katrangan sing ditindakake ing Desember saben taun ing Taman Tema Huis Ten Bosch ing Kyushu. Saben taun, Tokyo Disney Resort lan Universal Studios Jepang ing Osaka uga menehi katerangan sing apik banget. Coba goleki katrangan Natal iki kanthi kabeh.

Ameyoko, Ueno, Tokyo

Nalika Natal wis rampung, wong-wong ing Jepang bakal sibuk nyiapake Taun Anyar. Wong Jepang mangan panganan khas sing diarani "osechi" lan jajan beras ing Taun Anyar. Akeh tukang tumbas bakal menyang wilayah blanja kanggo nyiyapake panganan iki. Nalika ndeleng pemandangan sing nyenengake iki, kita rumangsa wis Taun Anyar cedhak. Yen sampeyan seneng, bukak menyang distrik belanja, kayata "Ameyoko" ing Tokyo umpamane, lan nikmati pemandangan ing akhir taun.

 

Pengalaman pemandangan salju

Niseko, Hokkaido = AdobeStock

Ing Hokkaido lan wilayah Tohoku (sisih lor Main Honshu), salju wiwit tiba. Wilayah ing sisih Segara Honshu Jepang (prefektur Niigata dll) lan tlatah gunung uga ing musim salju.

Saben taun, cuaca ora beda, nanging ing Hokkaido resort ski wiwit operasi wiwit akhir November. Resor ski utama bakal miwiti operasi ing Honshu wiwit akhir Desember. Yen sampeyan lelungan ing Jepang ing Desember, sampeyan bisa ngalami ski, salju salju, slogan lan sapiturute ing wilayah ski kasebut.

Nanging, bubar amarga pengaruh pemanasan global, jumlah salju salju bisa uga cilik ing resor ski ing Honshu sanajan ing wulan Desember gumantung saka taun.

Saben taun ing Shirakawago, ing wilayah pegunungan Main Honshu, salju wiwit tiba ing pungkasan wulan Desember. Ing wiwitan wulan Desember, sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng Shirakawago kanthi fitur salju. Ana akeh sumber panas ing wilayah ing salju sing tiba salju. Sajrone wulan mangsa, sampeyan bisa nyandhang awak kanthi sumber panas.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-06

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.