Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

SideArm utawa nyebar Festival, Yokote, Akita, Jepang = Simpenan Adobe

Yokote Kamakura Salju Festival = Adobe Stock

Februari ing Jepang! Cara ngrasakake jagad musim dingin sing apik

Februari yaiku wektu paling adhem ing Jepang. Kajaba sawetara wilayah kayata Okinawa, sampeyan butuh jas utawa jumper nalika mlaku ing kutha. Ing wektu iki, resort ski paling apik. Ing wilayah salju, sampeyan bisa ndeleng pemandangan salju sing apik banget sing bisa dideleng ing buku pandhuan. Kajaba ana prekara iki, ana liyane sing nyenengake nalika lelungan ing wulan Februari. Perayaan musim dingin digawe ing macem-macem wilayah ing Jepang. Ing kaca iki, utamane aku bakal ngenalake festival musim sejuk iki.

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Februari

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Februari, tututi link ing ngisor iki kanggo rincian liyane.

Ing wulan Februari, wanita asia seneng lelungan ing pasar dalan Harajuku ing Tokyo, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Tokyo wis cerah banget ing wulan Februari nanging umume adhem banget. Utamane adhem banget ing separo wulan Februari, dadi ati-ati aja nganti lali klambi. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara informasi migunani babagan sandhangan apa sing kudu dikemas adhedhasar data cuaca Februari 2018, sing dirilis dening Asosiasi Cuaca Jepang. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Tokyo. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan arep lunga menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan mangsa, waca artikel ing ngisor iki. Daftar IsiWeather ing Tokyo ing wulan Februari (ringkesan) Cuaca Tokyo ing wiwitan Februari (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Fabruari (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Fabruari (2018) Cuaca ing Tokyo ing wulan Februari (ringkesan) Graf: Perubahan suhu ing Tokyo ing wulan Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu dhuwur lan suhu sithik yaiku rata-rata sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Bebarengan karo Januari, Februari minangka periode paling adhem ing Jepang. Awal Februari lan pertengahan Februari, suhu umume paling murah mudhun ing beku. Ana pirang-pirang dina sing padhang, nanging hawa adhem banget adhem. Nanging arang banget salju, yen wis ngganggu transportasi lan sepur bisa ditundha. Ing pungkasan Februari, bakal wiwit ...

Read More

World Wizarding of Harry Potter ing Universal Studios Jepang. Universal Studios Japan minangka taman tema ing Osaka, Jepang = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing Osaka sajrone wulan Februari bakal adhem. Ana meh ora salju, nanging mlaku-mlaku ing njero ruangan bakal adhem banget. Aja lali nglebokake sandhangan musim dingin ing koper, kayata jaket. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Osaka ing wulan Februari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Pilih wulan sing pengin sampeyan ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Februari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Tokyo, elinga yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Isi DaftarWeather ing Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Cuaca Osaka ing wiwitan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing tengah wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan wulan Fèbruari (2018) Cuaca Osaka ing wulan Febuari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Februari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Yen kadhemen, pamanasan awak nganggo migunani banget = Adobe Stock In Osaka, iku wektu paling adhem ing taun wiwit akhir Januari nganti awal wulan Pebruari. Kadhangkala snows, nanging ora ana klumpukan salju. Akeh dina sing surup ing wulan Februari nanging adhem banget. Yen sampeyan ora kepenak ing cuaca sing adhem, luwih becik duwe muffler lan sarung tangan. Yen sampeyan ngubengi candhi lan kuil, sampeyan bakal tetep ing njobo kanthi suwene ...

Read More

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing FebruariWeather ing Hokkaido ing Februari (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Februari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Februari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Februari Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing Februari ing Hokkaido? Salju banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Nalika ...

Read More

 

Perayaan musim sejuk sing dianakake saben wulan Februari

Mangkene festival musim dingin aku pengin menehi saran kanggo sampeyan.

Festival Salju Yokote Kamakura

Kaping pisanan, ayo miwiti karo festival sing misuwur sing dianakake saben taun ing Yokote, Prefektur Akita ing Honshu sisih lor. Ing pertengahan wulan Februari saben taun, warga lokal nganakake "Yokote Kanakurasa Festival" kaya sing katon ing foto ndhuwur.

A "Kamakura" yaiku kubah cilik sing digawe salju. Amarga ana akeh salju saben taun ing Kota Yokote, wong-wong ngasah salju lan ngethok kanggo nggawe "Kamakura".

Sajrone festival kasebut, ing Kota Yokote, 100 "Kamakura" kanthi dhuwur udakara 3 meter digawe. Kaya sing katon ing gambar ing ngisor iki, uga ana pirang-pirang cilik "Kamakura".

Ing sawijining wong Kamakura bisa uga aweh sambutan lan diwenehi wedangan anget karo jajan beras. Ing wayah wengi sing adhem, lampu-lampu murup ing Kamakura katon apik banget lan apik banget. Minangka bagéan sing apik banget kanggo festival iki sing bisa sesambungan karo warga setempat.

SideArm utawa nyebar Festival, Yokote, Akita, Jepang = Simpenan Adobe

SideArm utawa nyebar Festival, Yokote, Akita, Jepang = Simpenan Adobe

Festival Salju Sapporo

Taman Odori nalika Festival Salju Sapporo saka dek pengamatan Sapporo Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Taman Odori nalika Festival Salju Sapporo saka dek pengamatan Sapporo Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Sing paling misuwur ing festival musim semi Jepang sing dianakake ing wulan Februari yaiku "Festival Salju Sapporo". Sapporo minangka kutha perwakilan ing Hokkaido. Festival iki dianakake ing Sapporo saben taun ing separo wulan Februari. Ana mayuta-yuta turis saka Jepang lan ing luar negeri.

Ana telung papan utama festival iki. Ing Taman Odori, ing tengah Sapporo, akeh patung salju sing diantrekake. Ing distrik hiburan Susukino, Susukino, sampeyan bisa nemokake patung es. Kajaba iku, fasilitas hiburan kayata slide salju sing gedhe dipasang ing pinggiran Sapporro.Iki banget populer karo bocah-bocah.

Akeh toko sing adol omben-omben lan panganan sing dibukak ing panggon festival. Suhu rata-rata ing Sapporo sajrone periode iki sekitar 3 derajat Celsius negatif. Sanajan adhem banget, pengunjung ngombe minuman anget nalika ndeleng patung salju sing apik banget. Napa sampeyan uga ora melu festival iki?

Pemandangan Salju Sapporo, Hokkaido

Festival Musim Asahikawa

Arca salju kanthi lampu warna kanthi wengi ing festival salju 2017 ing musim dingin, Asahikawa, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Arca salju kanthi lampu warna kanthi wengi ing festival salju 2017 ing musim dingin, Asahikawa, Hokkaido, Jepang = shutterstock

Zoo Asahiyama ing Kutha Asahikawa, Hokkaido = AdobeStock

Zoo Asahiyama ing Kutha Asahikawa, Hokkaido = AdobeStock

Saben taun ing Hokkaido, "Pesta Musim Panas Asahikawa" dianakaké ing kutha Asahikawa sing padha karo Festival Salju Sapporo Festival iki uga misuwur banget lan sekitar 1 yuta turis teka saben taun.

Festival Asahikawa iki duwe rong jimat sing beda karo Sapporo. Kaping pisanan, ing festival The Asahikawa, patung salju paling gedhe ing donya ditampilake. Asahikawa duwe patung salju sing luwih cilik tinimbang Sapporo, nanging ana patung salju sing ora bisa dideleng ing Sapporo.

Pesona nomer loro yaiku turis sing ngunjungi Asahikawa bisa ndeleng Zoo Asahiyama sing misuwur saliyane festival iki. Ing Zoo Asahiyama, sampeyan bisa ndeleng akeh acara musim dingin sing unik, kalebu penguins sing mlaku-mlaku ing taun kasebut. Yen sampeyan ngunjungi Asahikawa, kombinasi festival musim dingin lan zoo Asahiyama bakal nyenengake lan marem.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-06

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.