Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wakakusa Yamayaki minangka Festival taunan sing dianakake ing Kota Nara ing pungkasan Januari saben taun. Wakakusa iku sawijining gunung sing cedhak karo Taman Nara. = Simpenan Adobe

Wakakusa Yamayaki minangka Festival taunan sing dianakake ing Kota Nara ing pungkasan Januari saben taun. Wakakusa iku sawijining gunung sing cedhak karo Taman Nara. = Simpenan Adobe

Januari ing Jepang! Ayo seneng musim salju ing Jepang!

Ing wiwitan Januari, akeh wong Jepang sing nganakake liburan Taun Anyar. Kuil lan kuil sing rame ing jaman saiki, pramila ayo ati-ati. Ing wulan Januari, salju wiwit mudhun ora mung ing Hokkaido, nanging uga ing sisih Laut Honshu lan wilayah Pegunungan sing luwih seneng. Yen lunga menyang wilayah sing kaya ngono, sampeyan bakal bisa nyenengake salju salju ing Jepang. Sasampunipun separo wulan Januari, sawetara candhi lan kuil ing festival musim dingin. Sampeyan uga dianjurake kanggo nekani dheweke dhewe.

Informasi Tokyo, Osaka, Hokkaido ing wulan Januari

Yen sampeyan rencana arep menyang Tokyo, Osaka utawa Hokkaido ing wulan Januari, klik tombol gambar ing slider ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Gagaman Hatsumode ing Meiji Jingu Shrine ing Tokyo, Jepang tanggal Januari. Hatsumode minangka kuil Shinto utawa candhi Buddha sing kaping pisanan ing Taun Anyar Jepang = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Tokyo Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Januari, Tokyo dadi kadhemen, dadi sampeyan butuh jas utawa jumper. Cuaca konsisten lan sampeyan bakal ngalami awan sing nyenengake luwih asring tinimbang ora. Ana meh ora salju, nanging yen snows, layanan sepur bisa digantung. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug data cuaca ing Tokyo ing wulan Januari. Liwat informasi kasebut, muga-muga sampeyan bisa entuk ide babagan Tokyo ing wulan Januari. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Tokyo. Klik ing artikel yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Osaka lan Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido lan uga Tokyo, elinga cuaca ing Hokkaido beda banget karo Tokyo. Kanggo sandhangan musim dingin, waca artikel ing ngisor iki. Tabel kontenWeather ing Tokyo ing wulan Januari (Ringkesan) Cuaca Tokyo ing awal Januari (2018) Cuaca Tokyo ing tengah Januari (2018) Cuaca Tokyo ing pungkasan Januari (2018) Cuaca ing Tokyo ing Januari (Ringkesan) Grafis: Owahan suhu ing Tokyo ing Januari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Tokyo ing wulan Januari adhem banget. Ora akeh salju kaya Hokkaido, nanging ana dina nalika suhu sing paling murah ing ngisor pembekuan. Sanajan ing wayah awan, umume wong ora bisa ngentekake wektu ing njaba tanpa nganggo jas. Ora akeh udan ing wulan Januari. Nanging sampeyan bisa nyana langit biru sing ayu banget. Amarga ora udan, udhara ...

Read More

Papan iklan Glico Man lan tampilan lampu liyane ing Dontonbori, wilayah Namba Osaka, Osaka, Jepang. Namba misuwur minangka wilayah hiburan ing Osaka = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Osaka Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan bakal tetep ing Osaka ing wulan Januari, sampeyan bakal bisa mikir apa cuaca ing wektu kasebut. Ing kaca iki, aku bakal menehi sawetara ide babagan cuaca. Osaka, kaya kutha-kutha Jepang liyane, bakal duwe musim paling adhem ing taun wiwit pungkasan Januari nganti awal Februari. Kanggo alasan iki, ora akeh turis kajaba musim Taun Anyar ing awal Januari. Ora ana salju salju ing Osaka. Dina kasebut pengin srengenge srengenge saengga yen awak sing adhem, sampeyan bakal bisa lelungan kanthi kepenak. Osaka akeh panganan sing enak lan enak, mulane seneng banget! Ing ngisor iki artikel babagan cuaca saben wulan ing Osaka. Tindakake tautan ing ngisor iki kanggo cuaca ing Osaka. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan rencana menyang Hokkaido uga Osaka, kudu dielingake yen cuaca ing Hokkaido beda banget karo Osaka. Isi DaftarWeather ing Osaka ing Januari (ringkesan) Cuaca Osaka ing awal Januari (2018) Cuaca Osaka ing tengah Januari (2018) Cuaca Osaka ing pungkasan Januari (2018) Cuaca ing Osaka ing Januari (ringkesan) Grafis: Éwah-éwahan suhu ing Osaka ing Januari ※ Adhedhasar data sing diluncurake dening Badan Meteorologi Jepang. Data suhu suhu dhuwur lan suhu paling murah sajrone 30 taun kepungkur (1981-2010) Iklim Osaka paling adhem ing wulan Januari lan Februari saben taun kaya kutha Jepang liyane. Osaka meh padha karo iklim Tokyo. Nanging, ing wulan Januari, Osaka ...

Read More

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido saka bata abang minangka papan pariwisata sing populer. Ditampilake ing kene pemandangan kesengsem nalika musim salju kanthi salju salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan lelungan ing Hokkaido ing wulan Januari, aja lali cukup nglindhungi mangsa kayata jaket. Ing sisih kulon Hokkaido, mega sing asale saka Laut Jepang bakal salju lan salju bakal tumpuk. Ing sisih wétan Hokkaido, salju ora tumiba ing sisih kulon. Nanging, suhu terkadang mudhun ing ngisor titik beku 10 derajat. Tulung ngati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing wulan Januari ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki sawetara artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Januari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari ing Hokkaido ing wulan Januari (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Januari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Januari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Januari Video Rekomendasi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari Apa salju tiba ing wulan Januari ing Hokkaido? Udan salju ing saindenging Hokkaido ing wulan Januari. Utamane wiwit pertengahan Januari, ana akeh salju. Awan lembab sing asale saka Laut Jepang nyerang pegunungan Hokkaido lan nyebabake salju. Salju asring ing Niseko, Otaru lan Sapporo cedhak Segara Jepang. Kosok baline, ing Hokkaido wétan ing sisih Pasifik, adhem banget, nanging ...

Read More

 

Kuil lan kuil banget rame ing awal Januari

Kuil lan kuil banget rame ing awal Januari = AdobeStock

Ing wiwitan Januari, acara Taun Anyar ditindakake saben taun ing Jepang. Wong asring ngunjungi kuil utawa kuil kanggo ndedonga supaya dheweke bisa ngenteni taun kanthi apik.

Yen kuil utawa kuil sing sampeyan pilih kanggo wektu iki gedhe, sampeyan bisa ngarep-arep jutaan wong sing kunjungan sajrone Periode Taun Anyar. Sampeyan bakal kerep kaget karo jumlah wong sing langsung noleh.

Yen sampeyan ora ngeling-eling kemacetan, sampeyan bisa mirsani wong Jepang mlaku kanthi apik menyang kuil lan kuil utama.

 

Goleki adegan salju sing nyata

Sajrone periode kasebut, sampeyan bisa ngormati adegan salju sing nyata. Foto kasebut nuduhake Ginzan Onsen ing Prefektur Yamagata = AdobeStock

Ing wulan Januari, ing Hokkaido, wilayah ing sisih Laut Jepang ing Honshu lan wilayah pegunungan, salju wiwit salju saya kerep banget. Ing sawetara wilayah, salju bisa nglumpukake sawetara meter ing sawijining dina.

Sampeyan bisa nindakake akeh ski lan salju salju ing lereng ski. Kejabi, sampeyan bisa nyenengake sumber panas ing sendhang terbuka nalika ndeleng salju ing salju sampeyan.

Ing ngisor iki minangka artikel sing nampilake informasi luwih lengkap kanggo nyawang wilayah ing salju iki.

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

 

Perayaan musim dingin sing bakal ditindakake ing wulan Januari

Pesta uga ditindakake ing macem-macem papan ing musim dingin uga. Perayaan utama musataken ing wulan Februari, nanging sawetara festival uga diadegake ing wulan Januari uga. Festival sing paling misuwur ing antarane yaiku "Wakakusa Yakiyaki" sing dikenalake ing foto kasebut ing awal kaca iki.

"Wakakusa Yamayaki" minangka festival sing dianakake ing Gunung Wakakusa (ketinggian 342 meter) ing Kota Nara wiwit jaman biyen. Dina iki, ditindakake ing akhir Januari saben taun. Festival iki uga nampilake tampilan kembang api.

Festival Blue Lake Shikotsu

Festival Biru Lake Shikotsu, Hokkaido

Ing pungkasan Januari, "Blue Shikotsu Blue Festival" saben taun dienggo ing Tlaga Shikotsu, Hokkaido. Minangka festival musim sejuk ing Hokkaido, Festival Salju ing Sapporo misuwur banget, nanging festival iki ing Danau Shikotsu uga ana festival sing apik. Sampeyan bisa nemu semangat ing mangsa ing Hokkaido, mula aku nyaranake kunjungan.

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-06

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.