Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Winter Wear ing Jepang

Winter Wear ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Nalika lelungan ing Jepang ing mangsa, apa jinis sandhangane sing kudu sampeyan ganti? Yen sampeyan ora ngalami musim dingin ing negara asal, sampeyan bisa uga mikir apa sing kudu sampeyan sandhangan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara informasi sing migunani babagan sandhangan nalika sampeyan lelungan ing Jepang ing musim dingin. Aku uga nyiapake foto sandhangan ing mangsa ing ngisor iki.

Yen sampeyan menyang Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki.

Winter Wear ing Hokkaido, Jepang
Winter Wear ing Hokkaido! Apa sing kokkanggo.

Hokkaido nduwe musim dingin lan adhem banget dibandhingake karo Tokyo, Kyoto lan Osaka. Nalika lelungan menyang Hokkaido ing mangsa, tandhingake sandhangan musim dingin. Aku uga menehi saran nggunakake paket panas sing nganggo lan produk sing padha. Sepatu paling apik yaiku salju salju utawa sepatu trek salju salju (Sunotore), nanging yen sampeyan mung ...

Sampeyan luwih apik nganggo jas utawa jumper nalika musim dingin

Umumé, Jepang sing manggon ing Honshu, Kyushu lan Shikoku nganggo mantel utawa jepretan saka
Desember nganti pungkasan Februari. Kangge, nalika kita ana ing bangunan sing anget, kita nyopot jas lan nganggo jaket kayata sweter liwat klambi.

Wong Jepang sing manggon ing Hokkaido bakal nganggo jaket utawa jotosan ing wulan November. Ing wulan Desember lagi nganggo jas sing rada tebal tinimbang wong Jepang Honshu. Yen kadhemen, kayata ing wayah sore, dheweke nganggo tutup wol utawa nganggo sarung tangan supaya tetep anget.

Ing sisih liya, ing Okinawa, ana akeh wong sing ora nganggo jaket sanajan ing mangsa. Saben musim panas, Nusantara Jepang bakal padha ing suhu ing endi wae (panas ing endi wae!), Nanging ing musim salju, suhu bakal beda-beda gumantung saka lokasi kasebut.

Ing musim dingin, aku nyaranake supaya sampeyan nyiapake sandhangan sing paling cocog miturut panggonan sing sampeyan lakoni.

 

Conto sandhangan sing bakal digunakake ing musim Jepang

Ing ngisor iki foto mangsa ing Jepang. Sing paling cenderung dadi potret sing dijupuk ing Honshu, Kyushu lan Shikoku. Mangga waca foto kasebut lan pikirake babagan sandhangan sing bakal digunakake nalika lelungan ing Jepang.

Yen sampeyan menyang Hokkaido utawa wilayah tinggi Honshu, aku mikir yen sampeyan kudu nganggo sandhangan sing rada tebal tinimbang sandhangan sing katon ing gambar kasebut.

Yen sampeyan ngrancang nginep ing bangunan gaya Jepang tinimbang bangunan konkrit, sandhangan sing disandhang kudu luwih kenthel. Contone, yen sampeyan tetep ing omah pribadi tradisional ing Kyoto, aku mikir yen sandhangan anget kayata sweter dadi jero ruangan.

Ing Hokkaido, njobo ruangan banget kadhemen, nanging njero ruangan bangunan biasane anget. Wong-wong sing manggon ing Hokkaido duwe kabiasaan nggawe ruangan sing anget kanggo musim salju. Dheweke koyone njaga kabeh panas nalika ora adhem nalika metu ing njaban ruangan.

Yen sampeyan rencana nginep ing Okinawa, aku nganggep ora nganggo sandhangan sing luwih tipis tinimbang gambar
ing ngisor iki.

Mesthi wae bakal ana beda. Yen ora bisa nangani selesma, sampeyan uga bisa nyiapake sandhangan luwih akeh tinimbang kanca. Muga-muga sampeyan duwe perjalanan sing apik ing Jepang!

Kanggo toko sandhangan utama ing Jepang, aku ngenalake artikel ing ngisor iki.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

 

Hokkaido banget kadhemen, dadi ati-ati!

Yen sampeyan lelungan Hokkaido ing mangsa, luwih ati-ati amarga luwih adhem tinimbang Tokyo utawa Kyoto. Babagan sandhangan sing kudu disandhang ing Hokkaido ing mangsa, aku nambahake artikel ing ngisor iki kanthi foto sing akeh. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, waca.

Winter Wear ing Hokkaido, Jepang
Winter Wear ing Hokkaido! Apa sing kokkanggo.

Hokkaido nduwe musim dingin lan adhem banget dibandhingake karo Tokyo, Kyoto lan Osaka. Nalika lelungan menyang Hokkaido ing mangsa, tandhingake sandhangan musim dingin. Aku uga menehi saran nggunakake paket panas sing nganggo lan produk sing padha. Sepatu paling apik yaiku salju salju utawa sepatu trek salju salju (Sunotore), nanging yen sampeyan mung ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.