Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Winter Wear ing Hokkaido, Jepang

Wong wadon ngadeg lan krasa adhem ing kabin mangsa ing Jepang ing Ningle Terrace Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Winter Wear ing Hokkaido! Apa sing kokkanggo.

Hokkaido nduwe musim dingin lan adhem banget dibandhingake karo Tokyo, Kyoto lan Osaka. Nalika lelungan menyang Hokkaido ing mangsa, tandhingake sandhangan mangsa sing kandel. Aku uga menehi saran nggunakake paket panas sing nganggo lan produk sing padha. Sepatu paling apik yaiku salju salju utawa sepatu trek salju salju (Sunotore), nanging yen sampeyan mlaku-mlaku ing kutha sampeyan bisa uga bisa masang piranti anti-slip menyang kasut biasa. Ing artikel iki, aku bakal rinci babagan jinis sandhangan sing kudu digunakake ing mangsa ing Hokkaido lan menehi gambar saka macem-macem sandhangan. Aku uga bakal menehi sawetara ide babagan tuku utawa nyewa sandhangan musim dingin.

Landskap sing apik saka Hokkaido ing mangsa = Shutterstock 1
Foto: Landskap sing akeh banget ing Hokkaido ing musim dingin -Asahikawa, Biei, Furano

Ing Hokkaido, tujuan wisata paling populer ing musim dingin yaiku Sapporo. Nanging yen sampeyan pengin menikmati lanskap sing akeh ing musim dingin, aku menehi saran menyang Asahikawa, Biei lan Furano. Sampeyan bakal seneng jagad murni! Isi DaftarRentang foto musim dingin ing HokkaidoMap of Asahikawa Foto ...

Sandhangan kanggo nyandhang nalika musim dingin ing Hokkaido

Ing Festival Musim Panas Asahikawa, patung salju sing gedhe banget, Hokkaido, Jepang

Ing Festival Musim Panas Asahikawa, patung salju sing gedhe banget, Hokkaido, Jepang

Wutah saka Nopember nganti awal April

Ing Hokkaido, salju wiwit tiba ing wulan November, lan wiwit nglumpukake kanthi jumlah gedhe ing tengah wulan Desember. Jumlah salju paling gedhe yaiku ing pungkasan Januari nganti pertengahan Februari. Ing Hakodate, sing ana ing sisih kidul Hokkaido, salju bakal ilang nalika awal April. Apamaneh ing Sapporo lan Asahikawa, salju mau tiba ing pertengahan April.

Ora umum suhu esuk lan sore suda mudhun -10 ° C ing Hokkaido nalika musim dingin. Lumahing dalan bisa beku lan lunyu. Amarga iki, aja lali nyiyapake sandhangan musim dingin sadurunge budhal menyang Hokkaido.

Jero ruangan anget

Cuaca beda-beda gumantung saka wilayah kasebut, sanajan ing bagean liyane ing Hokkaido. Yen sampeyan arep menyang papan sing luwih adhem kaya Shiretoko utawa Abashiri, mula sampeyan kudu nyiapake sandhangan musim dingin. Ing sisih liya, yen sampeyan mlaku-mlaku ing kutha Sapporo utawa Hakodate, panas banget ing bangunan, dadi sampeyan kudu menehi pertimbangan babagan apa sing bakal sampeyan sandhangan ing jero ruangan. Nalika salju ing dalan bakal cair, banyu gampang nembusake sepatu uga prabot uga banyu.

Ing ngisor iki minangka conto babagan sandhangan ing musim dingin ing Hokkaido.

 

Lambang, muffler, lsp

Mupangate duwe muffler gedhe. Copot njero ruangan muffler kanggo nyetel suhu = Pixta

Mupangate duwe muffler gedhe. Copot njero ruangan muffler kanggo nyetel suhu = Pixta

Laras karo pangowahan suhu kanthi muffler, batin, lsp.

Jas sampeyan bisa uga mantel utawa jaket mudhun. Nanging, ing kalangan bocah enom ing Jepang, jubah kasebut luwih populer tinimbang jaket mudhun dina iki. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, jaket mudhun uga ing njero ruangan panas banget. Dadi aku nyaranake nganggo mantel lan nganggo rompi tipis (kayata UNIQLO Ultra Light Down) yen adhem. Mangga deleng kaca resmi iki babagan UNIQLO Ultra Light Down.

Kejabi jaket lan muffler, topi rajutan uga sarung tangan, iku kabutuhan. Pembalut luwih gedhe luwih gampang. Copot muffler ing jero ruangan kanggo nyetel suhu. Topi rajutan kudu dadi jinis sing bisa nutupi kuping. Yen kadhemen, kupinge bakal adhem banget. Sarung tangan sampeyan kudu anti banyu. Kanthi jinis anti banyu, sampeyan ora bakal krasa kadhemen sanajan salju kasebut salju.

Jas sing ditapis Hooded disaranake

Yen bisa, aku nyaranake nyiapake jas nganggo hood. Kanthi hood, sampeyan bisa nyegah tetes suhu awak sanajan angin gedhe. Sanajan mlaku-mlaku ing bangunan utawa ing dalan lemah, sampeyan bisa nyegah suhu awak munggah sanajan sampeyan ngeculake.

Aku bakal mbahas mengko ing artikel iki babagan tuku utawa nyewa sandhangan iki.

Mangga seneng foto iki saka gaya musim dingin sing disaranake ing Hokkaido.

Ing Hokkaido ing mangsa, iku pantes kanggo nyandhang jas kaya iki = Shutterstock

Ing Hokkaido ing mangsa, iku pantes kanggo nyandhang jas kaya iki = Shutterstock

Yen ora adhem banget, sampeyan bisa uga pengin mbusak hood lan nyandhang kaya iki

Yen ora adhem banget, sampeyan bisa uga pengin mbusak hood lan nyandhang kaya iki

Aja lali nganggo sarung tangan lan topi = Shutterstock

Aja lali nganggo sarung tangan lan topi rajutan = Shutterstock

Amarga sampeyan bisa mlaku ing salju kaya ngono, luwih becik nyiyapake salju salju = Shutterstock

Amarga sampeyan bisa mlaku ing salju kaya ngono, luwih becik nyiyapake salju salju = Shutterstock

Ora samesthine jumbuh karo warna ireng, Hokkaido = Shutterstock

Ora samesthine jumbuh karo warna ireng, Hokkaido = Shutterstock

Wiwit lumahing dalan asring beku, siyapna nyiapake sepatu tanpa slip, Hokkaido = Shutterstock

Wiwit lumahing dalan asring beku, siyapna nyiapake sepatu tanpa slip, Hokkaido = Shutterstock

Apa sampeyan ora njupuk gambaran kaya ing salju salju ing Hokkaido? = Shutterstock

Apa sampeyan ora njupuk gambaran kaya ing salju salju ing Hokkaido? = Shutterstock

Yen wis adhem, ayo njukuk, Hokkaido = Shutterstock

Yen wis adhem, ayo njukuk, Hokkaido = Shutterstock

Kain ijo lan kuning Wanita ing wit cemara lan latar salju salju putih = Shutterstock

Kain ijo lan kuning Wanita ing wit cemara lan latar salju salju putih = Shutterstock

 

Ayo nyiyapake sepatu

Sepatu salju paling apik

Sapatu salju = Adobestock

Yen sampeyan rencana menyang salju, salju salju maneh disaranake = Adobestock

boots salju salju

Sepatu salju duwe rampung tanpa slip ing sol

Sepatu salju duwe rampung tanpa slip ing sol

Dalan salju kaya lunyu. Dalan yen salju wis dibuwang uga beku uga lunyu. Kanggo mlaku kanthi aman ing dalan kasebut, luwih becik nganggo sepatu salju utawa sepatu salju trek salju (Snotre) sing wis digawe mesin supaya ora katon lunyu.

Yen sampeyan rencana menyang wilayah salju, disaranake salju salju maneh. Yen sepatune cekak, salju bakal nganggo salju lan bakal adhem banget.

Yen wis adhem, dianjurake supaya bisa nyandhang rong kaos sikil.

Piranti anti-slip ing sol

Sanajan sampeyan nganggo sepatu biasa, sampeyan bisa mlaku-mlaku luwih gampang yen sampeyan nggunakake piranti anti-slip ing sol.

Ana macem-macem jinis piranti anti-slip. Siji set kira-kira 1000-2000 yen. Dheweke didol ing toko Bandara Chitose, toko lan toko ing kutha-kutha.

Nanging, nganggo sepatu biasa, salju bisa nganggo sepatu lan adhem. Ati-ati aja ngliwati dalan kanthi salju salju sing jero. Yen sepatu ora anti banyu, banyu adhem bakal nyusup, mula luwih becik nggunakake semburan anti banyu.

Pasang piranti anti-slip ing sawijine (1) Yen sampeyan nempelake ing sawijine, sampeyan ora bakal nylebut ing dalan salju salju = Pixta

Pasang piranti anti-slip ing sawijine (1) Yen sampeyan nempelake ing sawijine, sampeyan ora bakal nylebut ing dalan salju salju = Pixta

Pasang piranti anti-slip menyang sawijine (2) Sampeyan bisa masang kanthi cepet menyang sawijine = Pixta

Pasang piranti anti-slip menyang sawijine (2) Sampeyan bisa masang kanthi cepet menyang sawijine = Pixta

Pasang piranti anti-slip nganti siji (3) garansi karet genggeman lumahing dalan kanthi kuwat = Pixta

Pasang piranti anti-slip nganti siji (3) garansi karet genggeman lumahing dalan kanthi kuwat = Pixta

 

Kepiye nyandhang batin

Nutup label HEATTECH ing produk Uniqlo. HEATTECH nyedhiyakake insulasi termal kanthi ngowahi uap sing digawe saka awak dadi panas

Nutup label HEATTECH ing produk Uniqlo. HEATTECH nyedhiyakake insulasi termal kanthi ngowahi uap sing digawe saka awak dadi panas

Kita wong Jepang kadhangkala nganggo rong jeroan ing wilayah sing adhem kayata Hokkaido. Jeroan, mesthine bakal lengen dawa. Yen sampeyan krasa adhem banget, yen ora nganggo rong jeroan?

Nganggo turtleneck kaya gambar ing ndhuwur, bakal luwih panas. Kajaba saka turtleneck, disaranake uga nganggo sweter bulu ringan.

Nganggo kathok ketat ing ngisor celonone uga disaranake.

Bubar, UNIQLO lan toko klambi liyane sadean ing jero ruangan kanthi kinerja dhuwur. Selsi jeroan iki digawe panas dening kringet. Kejabi UNIQLO, supermarket lan toko departemen uga adol.

Yen sampeyan menyang wilayah sing biasane adhem, sampeyan bisa uga pengin nyandhang celonone musim dingin amarga kathok ketat kasebut lan celonone biasa.

 

Paket panas sing ora bisa disaranake dianjurake

Yen kadhemen, pamanasan awak sing bisa digunakake dadi migunani = Simpenan Adobe

Yen kadhemen, pamanasan awak sing bisa digunakake dadi migunani = Simpenan Adobe

Ing Jepang, bungkus panas panas (pamanas awak) didol ing endi-endi. Malah set 30 ora kudu luwih saka 1000 yen. Copot bungkus panas iki saka kantong plastik banjur goyangake entheng. Sawise nglakoni, mula dheweke cepet dadi panas.

Ana macem-macem jinis bungkus panas sing bisa digunakake. Ana jinis sing dipasang ing sisih mburi utawa jeroan, lan jinis sing digunakake ing kanthong pakean. Coba coba kombinasi beda kanggo ndeleng sing paling cocog.

Sandhangan lsp, sampeyan pengin nyiyapake

Mangkene sawetara sandhangan lan peralatan sing bisa sampeyan butuhake nalika lelungan ing Hokkaido ing musim dingin.

Outer
Lambang: Hooded yen bisa
Sweater: luwih becik bahan wulu
Sing paling apik: UNIQLO sinar ultra cahya dll
Muffler
Topi topi
Sarung tangan: jinis anti banyu
Celana ing musim dingin: Nalika menyang area sing kadhemen

Njero
Underwear
Turtleneck
Kathok ketat

Wear
Sepatu salju: Sampeyan bisa nggunakake piranti sing ora dadi slip
Paket panas sing ora bisa diluncurake

liyane
Yen sampeyan pindhah menyang ski ski, sampeyan uga kudu nyandhang ski lan goggles.

 

Cara tuku utawa nyewa klambi musim dll

Yen sampeyan angel nandhang kabeh sandhangan musim iki ing negara asal, sampeyan bisa uga mikirake rencana ing ngisor iki.

Rencana A: Tuku ing Hokkaido

Cara golek sandhangan musim murah lan paling murah, salju salju lan sapiturute yaiku kanggo tuku ing Hokkaido. Toko sandhangan lan supermarket adol sandhangan lan sepatu mangsa sing cocog kanggo Hokkaido.

Sing paling gampang dituku yaiku ing Bandara New Chitose. Ana sawetara toko sandhangan kanggo lelungan ing bandara iki. Yen sampeyan tuku ing bandara, sampeyan bisa lelungan Hokkaido tanpa masalah. Nanging, amarga akeh wisatawan sing tuku ing bandara, bisa uga ana sandhangan sing bakal adol sing luwih cocog kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ora bisa tuku ing bandara, sampeyan bisa tuku ing toko sandhangan utawa supermarket cedhak karo tujuane. Yen sampeyan tetep ing Sapporo, aku menehi saran supaya sampeyan tuku ing toko ing Sapporo, tinimbang ing bandara. Sampeyan bisa uga kesel sawise lelungan sing dawa. Yen ngono, luwih nyata menyang hotel sampeyan tinimbang mlaku-mlaku ing bandara.

Toko sing paling disaranake ing kutha Sapporo yaiku pusat blanja "Shinsapporo ARC CITY Sunpiazza", sing langsung disambung menyang Stasiun JR Shin-Sapporo. Antarane yaiku supermarket "AEON". Sampeyan bisa tuku sandhangan kanthi murah ing kene.

Kejabi iki, ing kutha Sapporo, uga akeh toko sandhangan ing Stasiun Sapporo.

Yen ora nggunakake Bandara Chitose Anyar lan tetep ing Hakodate utawa Asahikawa, sampeyan uga bisa tuku saka toko lan pasar lokal.

Nanging, ing wilayah apa wae, ana risiko nyuda sandhangan sing cocog kanggo sampeyan. Yen ngono, sampeyan bakal rumangsa ora kepenak ing Hokkaido. Amarga iku, sampeyan kudu entuk sandhangan minimal luwih dhisik. Rencana ing ngisor iki bakal dianggep kanggo tujuan kasebut.

Plan B: Tuku ing Tokyo lsp.

Yen sampeyan budhal menyang Tokyo utawa Osaka sadurunge menyang Hokkaido, aku nyaranake tuku sandhangan musim salju ing kana. Toko sandhangan ing Tokyo lan Osaka bisa uga rada larang tinimbang toko ing Hokkaido. Nanging, ana akeh toko murah. Rekomendasi utama yaiku tuku sandhangan musim dingin ing mall outlet gedhe. Contone, cedhak Mt. Fuji minangka toko Premium Gotemba, pusat toko paling gedhe ing Jepang. Ing outlet mall iki, sampeyan uga bisa ndeleng Mt. Fuji ing ngarepe sampeyan. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan iki.

LATIHAN GOTEMBA PRIMIUM, Shizuoka, Jepang = Shutterstock
6 Papan Blanja Paling Apik lan 4 Jenenge Disaranake ing Jepang

Yen sampeyan lagi blanja ing Jepang, mula sampeyan pengin nyenengake kanthi sepira ing papan sing paling apik. Sampeyan ora pengin mbuwang wektu ing blanja sing ora kepenak. Dadi ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan papan sing paling apik ing Jepang. Mangga ...

Rencana C: Tuku kanthi online

Kita wong Jepang asring nggunakake blanja online nalika tuku sandhangan. Ana akeh situs blanja online sing adol sandhangan ing mangsa ing Jepang.

Nanging, umume situs web belanja online saiki mung nganggo basa Jepang. Antarane, ana "Pasar Global Rakuten" minangka situs blanja sing ndhukung Inggris lan kapal metu saka Jepang.

Rakuten misuwur minangka situs blanja paling gedhe ing samping Amazon ing Jepang. Kepiye babagan nggawe persiapan minimal nggunakake situs iki?

Plan D: Gunakake layanan sewa

Rencana pungkasan yaiku nggunakake layanan sewa sandhangan. Nanging, sayangé, ora akeh layanan sewa sandhangan ing Hokkaido kajaba nganggo ski.

Ing Hokkaido, situs hubungan pariwisata "Tatari" nawakake layanan sewaan musim dingin. Nanging, kaca web mung didhukung ing basa Jepang.

>> Layanan sewa pakaian musim salju kanggo "Tamrai" ana ing kene (mung basa Jepang)

Ana toko kanggo nyewa sandhangan mangsa ing Bandhara New Chitose. Perusahaan sewa mobil lokal nggarap. Bisa uga ana layanan sing kasedhiya ing mangsa ngarep. Sampeyan bisa nyilih sandhangan musim salju kanthi rega 1,080 yen sedina. Nanging, yen sampeyan ana ing Hokkaido luwih saka 4 dina, kemungkinan luwih murah kanggo tuku.

>> Layanan sewa cedhak Bandara New Chitose saiki

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Hokkaido. Yen sampeyan seneng, deleng artikel sing kasengsem.

Bekas bata Pamaréntah Hokkaido saka bata abang minangka papan pariwisata sing populer. Ditampilake ing kene pemandangan kesengsem nalika musim salju kanthi salju salju = Shutterstock

Januari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Januari! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan Januari. Yen sampeyan lelungan ing Hokkaido ing wulan Januari, aja lali cukup nglindhungi mangsa kayata jaket. Ing sisih kulon Hokkaido, mega sing asale saka Laut Jepang bakal salju lan salju bakal tumpuk. Ing sisih wétan Hokkaido, salju ora tumiba ing sisih kulon. Nanging, suhu terkadang mudhun ing ngisor titik beku 10 derajat. Tulung ngati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing wulan Januari ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki sawetara artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Januari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari ing Hokkaido ing wulan Januari (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Januari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Januari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Januari Video Rekomendasi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Januari Apa salju tiba ing wulan Januari ing Hokkaido? Udan salju ing saindenging Hokkaido ing wulan Januari. Utamane wiwit pertengahan Januari, ana akeh salju. Awan lembab sing asale saka Laut Jepang nyerang pegunungan Hokkaido lan nyebabake salju. Salju asring ing Niseko, Otaru lan Sapporo cedhak Segara Jepang. Kosok baline, ing Hokkaido wétan ing sisih Pasifik, adhem banget, nanging ...

Read More

Ukiran salju ing situs Sapporo Salju Pesta tanggal Februari ing Sapporo, Hokkaido, Jepang. Festival kasebut dianakake saben taun ing Sapporo Odori Park = Shutterstock

Februari

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Februari! Suhu, udan, klambi

Ing wulan Februari, akeh festival musim salju dianakake ing Hokkaido, kalebu Festival salju Sapporo. Amarga alasan iki, saiki ana akeh wong sing lunga menyang Hokkaido. Nanging, ing wulan Februari, Hokkaido adhem banget. Yen sampeyan rencana lelungan ing wulan Februari, aja lali cukup nglindhungi hawa adhem. Ing kaca iki, aku bakal menehi katrangan babagan cuaca Hokkaido ing wulan Februari. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Februari ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Geser banjur pilih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Februari. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing FebruariWeather ing Hokkaido ing Februari (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Februari Cuaca Hokkaido ing pertengahan Februari Cuaca Hokkaido ing pungkasan Februari Q & A babagan Hokkaido ing Februari Apa salju tiba ing Februari ing Hokkaido? Salju banget ing Hokkaido ing wulan Februari. Bisa uga ana akeh salju sing ditumpuk. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Februari? Februari iku wektu sing adhem banget adhepan karo Januari. Utamane ing paruh pertama wulan Februari, suhu maksimum awan meh ing ngisor beku. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Februari ing Hokkaido? Ing wulan Februari, ing Hokkaido sampeyan butuh klambi musim salju kanthi lengkap. Kanggo sandhangan mangsa ing Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki. Nalika ...

Read More

Pemandangan umum babagan papan salju ing piston sing dihiasi wit ing resort ski Niseko Grand Hirafu, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Maret

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Maret! Suhu, udan, klambi

Nusantara Jepang mlebu periode transisi wiwit musim salju nganti musim semi saben wulan Maret. Cuaca ora stabil lan angin kenceng ing taun iki. Malah ing Hokkaido, suhu sithik bakal saya mundhak lan sampeyan bakal rumangsa yen musim semi wis cedhak. Nanging, ing Hokkaido sampeyan ora kudu nglirwakake penanggulangan cuaca sing adhem. Malah ing wulan Maret, salju asring tiba ing Hokkaido. Ing pungkasan Maret, bakal ana udan luwih saka salju. Nanging, ing resort ski kayata Niseko, sampeyan bisa terus seneng karo salju. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Maret. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbayangno mbayangno cuaca Maret ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Maret. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing MaretWeather ing Hokkaido ing Maret (gambaran umum) Cuaca Hokkaido ing awal Maret Cuaca Hokkaido ing pertengahan Maret Cuaca Hokkaido ing pungkasan Maret Q & A babagan Hokkaido ing Maret Apa salju tiba ing Maret ing Hokkaido? Salju tiba ing Hokkaido sanajan wulan Maret nanging musim semi saya suwe saya cedhak. Sampeyan bisa ngrasakake olahraga musim salju ing Niseko, lsp., Nanging nalika dina sing luwih anget, ing salju, salju bakal mulai cair Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Maret? Hokkaido ing wulan Maret isih ana ing ...

Read More

Ing pungkasan April, wisatawan sing mlaku ing Taman Goryokaku, ndeleng kembang ceri sing ayu, Hakodate, Hokkaido = Shutterstock

April

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing April! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan April. Cuaca Hokkaido beda banget karo Tokyo. Ing Hokkaido, salju isih mudhun sanajan wulan April. Dadi awan dadi luwih anget, nanging kadhang wis adhem, mula ati-ati. Artikel iki ngemot akeh gambar sing bakal mbantu mbayangake cuaca ing wulan April ing Hokkaido, dadi waca. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan April. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing AprilWeather ing Hokkaido ing wulan April (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal April Cuaca Hokkaido ing pertengahan April Cuaca Hokkaido ing pungkasan April Q & A babagan Hokkaido ing wulan April Apa salju tiba ing wulan April ing Hokkaido? Ing paruh pertama wulan April, salju bisa uga tiba ing sawetara kutha kayata Asahikawa lan Sapporo. Nanging, ing wilayah kutha, umume sampeyan bakal angel nemokake lanskap sing ditutupi salju. Kosok baline, salju isih tumiba ing gunung. Sampeyan isih bisa seneng olahraga musim salju ing Niseko lan resort ski liyane. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan April? Suhu Hokkaido bakal saya suwe saya dhuwur ing wulan April. Ing pertengahan April, suhu maksimum awan bisa ngluwihi 10 derajat Celcius. Ing wilayah kutha kayata Sapporo, kembang sakura wiwit mekar ing pungkasan wulan April nalika musim semi ...

Read More

Iki minangka spring Spring, Taman Maeda Forest wong sing mlaku lan mlaku-mlaku ing terusan Taman Hokkaido Sapporo City

Bisa

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing Mei! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake cuaca Hokkaido ing wulan Mei. Ing wektu iki, musim semi skala lengkap teka ing Hokkaido. Kembang cherry mekar sewulan mengko saka Tokyo banjur wit dadi ijo seger sing apik. Sampeyan bisa njelajah wilayah wisata sing apik kanthi iklim sing nyenengake. Artikel iki ngemot akeh gambar kanggo mbantu mbayangno cuaca ing Mei ing Hokkaido, dadi delengen. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Mei. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing Mei Mei ing Hokkaido ing Mei (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Mei Cuaca Hokkaido ing tengah Mei Cuaca Hokkaido ing pungkasan Mei Q & A babagan Hokkaido ing Mei Apa salju tiba ing Mei ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Mei. Nanging, ing sawetara resort ski gedhe kayata Niseko, sampeyan bisa main ski nganti udakara 6 Mei. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Mei? Hokkaido duwe iklim musim semi ing wulan Mei. Sampeyan bisa lelungan kanthi penak. Apa klambi sing kudu kita gunakake ing Mei ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dikarepake nalika wulan Mei. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin nikmati lanskap salju salju, Januari lan Februari minangka wulan sing paling apik. Yen ...

Read More

Mobil mobil Sapporo ing stasiun 16 Juni 2015. Mobil jalanan Sapporo minangka jaringan trem wiwit taun 1909, mapan ing Sapporo, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Juni

2020 / 6 / 17

Hokkaido Weather ing wulan Juni! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan duwe rencana lelungan ing Jepang sajrone wulan Juni, aku nyaranake sampeyan tambahake Hokkaido menyang itinerary sampeyan. Jepang umume udan lan lembab ing wulan Juni. Nanging, ora ana akeh dina udan ing Hokkaido. Ora kaya Tokyo lan Osaka, sampeyan bakal seneng wektu sing nyenengake ing kahanan cuaca. Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido sajrone wulan Juni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juni. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni ing Hokkaido ing wulan Juni (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juni Cuaca Hokkaido ing tengah wulan Juni Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juni Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juni Apa salju tiba ing wulan Juni ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juni. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juni? Ing Furano lan Biei ing Hokkaido, lavender wiwit mekar wiwit pungkasan wulan Juni. Poppy lan lupine uga mekar ing wulan iki. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juni? Musim iki ganti wiwit musim semi nganti musim panas ing Hokkaido ing wulan Juni. Umume, ora adhem, nanging bisa adhem esuk lan sore. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Juni ing Hokkaido? Sandhangan musim semi dianjurake kanggo plancongan sing nyenengake menyang Hokkaido ing wulan Juni. Kanggo sandhangan musim semi ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. ...

Read More

Lapangan Irodori, Peternakan Tomita, Furano, Jepang. Iki minangka kolom kembang sing misuwur lan apik ing Hokkaido = Shutterstock

Juli

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing Juli! Suhu, Udan lan Klambine

Ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca Hokkaido ing wulan Juli. Juli mesthi dadi musim sing paling apik kanggo plancongan. Saben wulan Juli, akeh turis saka Jepang lan manca negara sing teka ing Hokkaido. Ing Hokkaido, arang banget yen dadi panas kaya Tokyo utawa Osaka. Mudhunake suhu ing wayah esuk lan sore bakal nyenengake, mula sampeyan kudu bisa nikmati perjalanan sing nyenengake. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Juli. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Juli ing Hokkaido ing wulan Juli (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Juli Cuaca Hokkaido ing pertengahan Juli Cuaca Hokkaido ing pungkasan Juli Q & A babagan Hokkaido ing Juli Apa salju tiba ing Juli ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Juli. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Juli? Lavender bakal tekan puncak ing Hokkaido ing wulan Juli. Apamaneh saka pertengahan Juli kebon kembang iku asri. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Juli? Hokkaido bakal duwe musim turis musim panas ing wulan Juli. Pancen ora adhem, nanging esuk lan sore adhem. Apa klambi sing kudu kita sandhang ing wulan Juli ing Hokkaido? Sandhangan musim panas bakal apik ing wulan Juli. Nanging, nalika esuk lan sore wis kepenak, mula ayo nggawa jaket utawa ...

Read More

Sekolah dasar Kita ora Canary Park saka film Jepang 2012 sing menang, Kita no Kanaria-tachi (Canaries of the North), Pulau Rebun, Hokkaido = Shutterstock

Agustus

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing wulan Agustus! Suhu, udan, klambi

Agustus diarani musim paling apik kanggo wisata ing Hokkaido. Nanging, bubar, amarga pemanasan global, topan sing nyerang Jepang tambah akeh, lan kerusakan topan wis ketara uga ing Hokkaido, sing jarene durung ana pengaruh topan nganti saiki. Sanajan Hokkaido pancen wis kepenak ing wulan Agustus, waca prakiraan cuaca paling anyar. Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca Hokkaido ing wulan Agustus. Supaya gampang mbayangno cuaca ing wulan Agustus, aku bakal nyakup foto sing dijupuk wulan Agustus ing ngisor iki. Mangga deleng nalika ngrencanakake itinerary. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki minangka artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Agustus. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus ing Hokkaido ing wulan Agustus (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Agustus Cuaca Hokkaido ing pertengahan Agustus Cuaca Hokkaido ing pungkasan Agustus Q & A babagan Hokkaido ing wulan Agustus Apa salju tiba ing Agustus ing Hokkaido? Ora ana salju ing Hokkaido ing wulan Agustus. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Agustus? Ing Hokkaido, macem-macem kembang mekar ing kebon kembang lan warna-warni banget. Lavender mekar nganti wiwitan wulan Agustus. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Agustus? Malah ing Hokkaido, panas nalika awan awan ing wulan Agustus. Nanging esuk lan sore cukup adhem. Apa klambi sing kudune ...

Read More

Taman Kembang Panorik Shikisai-no-oka ing Sapporo, Jepang = Shutterstock

September

2020 / 5 / 30

Hokkaido Weather ing September! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan September. September minangka wektu transisi wiwit musim panas nganti musim gugur. Dadi, ing Hokkaido, awan bakal adhem. Hawane rada ora stabil lan dina udan saya gedhe. Nanging ing wektu sing padha, jumlah turis luwih suda dibandhingake wulan Agustus. Sampeyan bakal bisa lelungan kanthi santai. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan September. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan September ing Hokkaido ing wulan September (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal September Cuaca Hokkaido ing tengah wulan September Cuaca Hokkaido ing pungkasan September Q & A babagan Hokkaido ing wulan September Apa salju tiba ing September ing Hokkaido? Sejatine, ora ana salju sing tiba ing Hokkaido ing wulan September. Nanging, wiwit salju ing wulan September ing pucuk wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan September? Malah ing wulan September, kembang-kembang sing apik mekar ing Hokkaido. Nanging, kembang lavender ora mekar. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan September? Ing wulan September, esuk lan sore pancen adhem. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan September ing Hokkaido? Sandhangan musim gugur dikarepake ing Hokkaido ing wulan September. Kanggo sandhangan gugur ing Jepang, waca artikel ing ngisor iki. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi ...

Read More

Wit larch kuning ing tampilan lanskap sing apik ing musim gugur. 28 Oktober 2017 Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Oktober

2020 / 6 / 11

Hokkaido Weather ing Oktober! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal nerangake cuaca ing Hokkaido ing wulan Oktober. Sajrone periode kasebut, Hokkaido lagi musim gugur. Godhong musim gugur pancen apik ing kutha-kutha kayata Sapporo wiwit pertengahan Oktober. Nanging, nalika esuk lan sore wis adhem, mula pakean klambi musim salju ing koper. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Oktober. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing OktoberWeather ing Hokkaido ing Oktober (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Oktober Cuaca Hokkaido ing pertengahan Oktober Cuaca Hokkaido ing pungkasan Oktober Q & A babagan Hokkaido ing Oktober Apa salju tiba ing Oktober ing Hokkaido? Salju tiba ing wilayah pegunungan kayata Daisetsuzan. Malah ing dataran kayata Sapporo, ana kedadeyan nalika salju pertama tiba ing pungkasan Oktober. Nanging, Oktober biasane musim gugur ing dataran. Apa kembang mekar ing Hokkaido ing wulan Oktober? Musim kembang wis kliwat, nanging ing pertengahan Oktober sampeyan bisa ndeleng kembang. Sampeyan bisa uga ndeleng gunung salju ing kadohan. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan Oktober? Hokkaido isih tiba ing wulan Oktober. Nanging, ing pungkasan Oktober, suhu esuk lan sore bakal mudhun udakara 5 ° C, lan mangsa adhem dawa bakal nyedhak. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan Oktober ing Hokkaido? ...

Read More

Balai Kutha Lawas Sapporo nalika musim gugur. Wit-witan sing ngubengi bangunan dadi warna gugur lan menehi papan wisata sing misuwur iki katon apik = Shutterstock

November

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Nopember! Suhu, udan, klambi

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake babagan cuaca ing Hokkaido ing wulan November. Godhong musim gugur sing apik katon ing wulan Oktober, nanging godhong tiba saka wit godhong ing wulan November. Musim salju sing lengkap bakal teka. Mangga nyiyapake sandhangan mangsa sing cukup sadurunge budhal menyang Hokkaido. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Gunakake geser kanggo milih wulan sing pengin dingerteni luwih lengkap. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan November. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar Isi Q & A babagan Hokkaido ing wulan November ing Hokkaido ing wulan November (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal November Cuaca Hokkaido ing pertengahan November Cuaca Hokkaido ing pungkasan November Q & A babagan Hokkaido ing wulan November Apa salju tiba ing November ing Hokkaido? Ing Hokkaido, kadang wiwit salju wiwit November. Nanging, salju durung akumulasi lan bakal lebur. Ing pungkasan November, gumantung ing wilayah kasebut, salju bakal saya suwe saya gedhe. Kepiye kadhemen Hokkaido ing wulan November? Ing Hokkaido, musim salju diwiwiti ing wulan November. Isine isih ngluwihi 10 derajat Celcius nalika awan, nanging ing wayah esuk lan sore isih beku. Hokkaido ing wulan November luwih adhem tinimbang Tokyo ing Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing wulan November ing Hokkaido? Sampeyan butuh pengadilan ing wulan November. Sampeyan luwih becik nganggo celana ketat ing sangisore celonone, utamane ing pungkasan November. Kadhang kala iki asring udan salju ing pungkasan November. Aku nyaranake nganggo sepatu bot tinimbang tumit. Mangga waca artikel ing ngisor iki babagan ...

Read More

Wong sing nggunakake shovel kanggo mbusak salju lan ngresiki dalan sawise salju salju, hakodate, Jepang = Shutterstock

Desember

2020 / 5 / 30

Hokkaido Cuaca ing Desember! Suhu, udan, klambi

Yen sampeyan arep menyang Hokkaido ing wulan Desember, sampeyan bakal kepingin ngerti yen adheme adhem. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug babagan cuaca ing Hokkaido kanggo wulan Desember. Hokkaido luwih adhem tinimbang Tokyo lan Osaka. Ing sisih kulon Jepang, salju asring tiba, mula aja lali jas lan aksesoris sing anget liyane. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca bulanan ing Hokkaido. Pilih wulan sing pengin dingerteni. Ing ngisor iki artikel babagan cuaca ing Tokyo lan Osaka ing wulan Desember. Tokyo lan Osaka duwe kahanan cuaca sing beda karo Hokkaido, mula ati-ati. Daftar IsiQ & A babagan Hokkaido ing DesemberWeather ing Hokkaido ing Desember (ringkesan) Cuaca Hokkaido ing awal Desember Cuaca Hokkaido ing pertengahan Desember Cuaca Hokkaido ing pungkasan Desember Q & A babagan Hokkaido ing Desember Apa salju tiba ing Desember ing Hokkaido? Salju asring ing Hokkaido ing wulan Desember. Salju numpuk ing wilayah ski kayata Niseko. Nanging, ing kutha-kutha kayata Sapporo, udakara udakara pertengahan wulan Desember salju wiwit nemplek. Kepiye kadhemen Hokkaido ing Desember? Hokkaido adhem banget ing wulan Desember. Suhu awan maksimum ing ngisor 2 derajat Celcius, luwih-luwih sawise pertengahan Desember. Sandhangan apa sing kudu kita pakai ing Desember ing Hokkaido? Ing wulan Desember, sampeyan butuh perlindungan musim salju sing cukup. Kanggo luwih lengkap babagan sandhangan kanggo nyandhang ing Hokkaido ing mangsa adhem, waca artikel ing ngisor iki yen pengin. Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Hokkaido? Yen sampeyan pengin ...

Read More

Kanggo Hokkaido, waca artikel ing ngisor iki.

>> Hokkaido! 21 Area Pariwisata Populer lan 10 Bandara

>> Bandara Chitose Anyar! Akses menyang Sapporo, Niseko, Furano lsp.

 

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2019-07-29

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.