Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Persimpangan saka Shibuya, Tokyo

Persimpangan saka Shibuya, Tokyo

Foto: Dina udan ing Jepang - Musim hujan yaiku wulan Juni, September lan Maret

Jepang duwe musim udan ing wulan Juni, September lan Maret. Udan udan terus wulan Juni mligi. Yen sampeyan ana ing Jepang lan cuaca ora apik, aja lali. Akeh pemandangan udan sing digambar kanggo seni Jepang kayata Ukiyo-e. Ana akeh pemandangan sing apik sanajan nalika udan. ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan ing ngisor iki: Persimpangan Shibuya (Foto ing ndhuwur), Stasion Tokyo, Kyoto, Fushimi Inari, Nachi, Meigetsuin Kamakura, Kuil Saihoji Kyoto, Yufuin. Foto pungkasan yaiku boneka Sunny Jepang. Jepang hang kanggo ndedonga kanggo cuaca sing apik. Muga-muga seneng lan seneng dina udan Jepang sing apik banget!

Foto saka udan ing Jepang

Stasiun Tokyo ing Tokyo

Stasiun Tokyo ing Tokyo

 

Cedhak Kuil Kiyomizu ing Kyoto

Cedhak Kuil Kiyomizu ing 

 

Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kyoto

Kuil Fushimi Inari Taisha ing Kyoto

 

Kumano Nachi Taisha Shrine ing Wakayama Prefecture

Kumano Nachi Taisha Shrine ing Wakayama Prefecture

 

Meigetsuin Temple ing Kamakura City, Prefektur Kanagawa

Meigetsuin Temple ing Kamakura City, Prefektur Kanagawa

 

Kuil Saihoji ing Kyoto

Kuil Saihoji ing Kyoto

 

Kuil Saihoji ing Kyoto 2

Kuil Saihoji ing Kyoto

 

Yufuin ing Oita Prefecture

Yufuin ing Oita Prefecture

 

Boneka ing Jepang

Boneka ing Jepang

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Alam mulang karo "Mujo"! Kabeh perkara bakal berubah

Alam ing Nusantara Jepang nduwe shift ing musim semi, musim panas, musim gugur lan mangsa. Sajrone patang musim iki, manungsa, kewan lan tumbuh banjur bosok, bali menyang bumi. Jepang wis ngerti yen manungsa ora suwe ora urip. Kita nggambarake manawa ing karya religius lan sastra. ...

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.