Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pelayan gaya Jepang sing nuduhake terisolasi ing latar putih putih = Shutterstock

Pelayan gaya Jepang sing nuduhake terisolasi ing latar putih putih = Shutterstock

Hospitality Jepang! Layanan Jepang ing semangat "Omotenashi"

Ing kaca iki, aku bakal nerangake semangat kesopan Jepang. Ing Jepang, Hospitality diarani "Omotenashi". Jiwane dikandhakake manawa saka upacara teh. Nanging, aku ora arep crita babagan sampeyan ing kene. Aku kepengin ngenalake conto kesopan Jepang liwat sawetara video YouTube. Aku mikir yen sampeyan tekan Jepang, sampeyan bakal ngerti lan ngrungokake.

Tuladhane pawestri Jepang

Kaping pisanan, delok video ing ngisor iki. Kanthi video kasebut, sampeyan bisa ndeleng conto kesopan Jepang ing macem-macem kahanan.

Akeh wong ing Jepang sing kerja ing ati sing ora sopan

Ing restoran

Ing Jepang, akeh karyawan sing seneng karo mesem ing restoran lan hotel. Malah yen digunakake miturut manual layanan pelanggan, dheweke bakal nyoba nggawe kepuasan pelanggan mung sithik.

Mesthi wae sawetara karyawan ora bakal duwe motivasi. Nanging, ing Jepang, aku rumangsa akeh wong sing nyoba ngladeni kanthi eseman sanajan ora angel.

Tren iki ora diwatesi mung ing restoran lan hotel. Sabanjure, ayo ndeleng video stasiun gas.

Ing stasiun gas

Ing Jepang, ana akeh wong ing macem-macem industri sing duwe rasa seneng yaiku pengin ngladeni para pelanggan.

Malah ing Jepang, stasiun gas jinis layanan mandheg saiki bubar. Kanthi jinis stasiun gas kasebut, sampeyan ora bakal bisa ngarep-arep layanan pelanggan kaya sing kasebut. Nanging, ing stasiun gas sing dudu layanane dhewe, layanan kasebut umume ditindakake kanthi gratis. Yen sampeyan ngrencanakake nyilih mobil sewa, mandheg kanthi stasiun gas sing ora duwe tandha "mandhiri" nalika ngisi minyak, priksa layanan iki!

Ing bandara

Karyawan sing mriksa pesawat kanggo para pelanggan ing bandara nguncalake tangan menyang pesawat sing mangkat. Mbok manawa ana sawetara penumpang sing bakal weruh. Nanging, karyawan ora preduli apa penumpang ora tau weruh, lan kanthi sukarela.

Aku rumangsa manawa ana karakteristik gedhe saka semangat kesopan Jepang ing kene. Kanthi tembung liyane, ora penting kanggo dheweke apa bisa dinilai pelanggan. Sing penting kanggo dheweke yaiku apa sing bisa ditindakake kanggo pelanggan.

Ing toko McDonald

Malah ing toko gaya Amerika, layanan staf Jepang kanthi smily kaya sing katon ing film iki.

Kayane semangat kesopanan cukup padha ing saben negara. Aku wis nampa layanan sing wis kakehan ing hotel Western lan liya-liyane. Saka pengalaman kasebut, aku rumangsa spiritualitas sing jero banget ing kepinteran Barat. Nanging, ing Jepang, akeh industri, saengga staf akeh sing ngupayakake para pelanggan. Aku mikir babagan iki minangka karakteristik Jepang.

Nanging, aku mikir ana titik lemah ing hospitalitas Jepang. Nalika ngladeni para pelanggan, wong Jepang negesake manawa dheweke cerah lan esem. Nanging, ora preduli saka eseman, mula ora yakin manawa pelanggan bakal puas utawa ora. Contone, nalika ana pelanggan ing hotel kasebut takon cara menyang restoran, yen staf ora menehi dalan kanthi bener, pelanggan bakal ora puas. Sawetara wong lelungan saka luar negeri duwe keluhan kasebut kaya-kaya.

 

Napa masarakat Jepang ngladeni semangat kesopan?

Aku wis dijaluk turis manca, "Napa wong Jepang bisa ngladeni pelanggan kanthi eseman kaya ngono?" Nalika semana, aku ora bisa mangsuli kanthi becik. Aku isih ora bisa mangsuli kanthi cetha. Nanging, aku rumangsa akeh wong Jepang sing ngurmati harmoni karo masarakat sekitar. Aku mikir manawa akeh wong Jepang sing nyoba nggawe wong-wong ing sekitar dheweke ora kepenak.

Jepang wis mulang manawa larang regane ngladeni masarakat ing sekitar kita wiwit sekolah dhasar. Ing sekolah dhasar, umpamane, kita wis ngresiki ruangan kelas lan kamar mandi kanthi awake dhewe. Mbok, prekara kaya ngono bisa uga dianggep minangka latar mburi. Video ing ngisor iki ngenalake karya sing biasane ditindakake dening bocah Jepang ing sekolah. Ya, kanggo kita umume, kepiye rasa sampeyan nalika nonton video iki?

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-07

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.