Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Charaben, bento krasan 1

Charaben, bento krasan

Foto: Sampeyan wis nate mangan "Charaben"?

Wong Jepang seneng karo kothak nedha awan. Amarga iku, macem-macem bento didol ing toko toko lan pasar. Kajaba iku, ing kulawarga sing duwe bocah cilik, wong tuwa nggawe "charaben" kaya sing dituduhake ing kaca iki. A charaben minangka bento gawenan tangan digawe dening wong tuwa nggunakake piring sisih lan nasi kanggo nggambar karakter kayata anime. Luwih asor banget, jebolane ora eneng!

Foto saka "Charaben"

Charaben, bento krasan 2

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 3

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 4

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 5

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 6

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 7

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 8

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 9

Charaben, bento krasan

 

Charaben, bento krasan 10

Charaben, bento krasan

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.