Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

cosplayer nyopir kart mario ing dalan tokyo = Shutterstock

cosplayer nyopir kart mario ing dalan tokyo = Shutterstock

Foto: MariCAR -Super Mario katon ing Tokyo!

Bubar, goleti kaya sing ana ing kaca iki asring katon ing Tokyo. Iki minangka layanan sewa mobil anyar sing diwiwiti utamane kanggo tamu manca. Pariwisata manca nganggo busana minangka karakter ing game "Super Mario Bros." mlaku ing dalan umum kayata Shibuya lan Akihabara. Kita Jepang pancen kaget banget. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan go-kart iki.

Foto saka MariCAR

cosplayer nyopir kart mario ing dalan-dalan tokyo = Shutterstock 2

cosplayer nyopir kart mario ing dalan tokyo = Shutterstock

 

Jalan karting ing Akihabara ing Tokyo = Shutterstock

Jalan karting ing Akihabara ing Tokyo = Shutterstock

 

Super Mario lan kanca saka Mario Kart, game VDO Go-Kart-Gaya sing dibangun dening Nintendo = Shutterstock

Super Mario lan kanca saka Mario Kart, game VDO Go-Kart-Gaya sing dibangun dening Nintendo = Shutterstock

 

MariCAR sah bisa drive ing dalan umum = Adobe Stock

MariCAR sah bisa drive ing dalan umum = Adobe Stock

 

Wong lanang lan mobil ditabuh dadi Luigi lan Mario Kart ing dalan ing Sapporo = Shutterstock

Wong lanang lan mobil ditabuh dadi Luigi lan Mario Kart ing dalan ing Sapporo = Shutterstock

 

Pariwisata nyopir mobil goot Maricar liwat prapatan shibuya ing Tokyo tengah = Shutterstock

Pariwisata nyopir mobil goot Maricar liwat prapatan shibuya ing Tokyo tengah = Shutterstock

 

Mario Kart nganggo kostum ing Stasiun Osaka ing wayah wengi ing wayah wengi kanthi murup cahya ing kutha Osaka = Shutterstock

Mario Kart nganggo kostum ing Stasiun Osaka ing wayah wengi ing wayah wengi kanthi murup cahya ing kutha Osaka = Shutterstock

 

Tur Marikart, nyandhang karakter mario lan ndandani dekorasi gokart kanthi cahya ing sekitar kutha tokyo lan papan sing misuwur kayata shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock

Tur Marikart, nyandhang karakter mario lan ndandani dekorasi gokart kanthi cahya ing sekitar kutha tokyo lan papan sing misuwur kayata shibuya, shinjuku, odaiba, ikebukuro = Shutterstock

 

People Go-Karting minangka wisata ing tengah Tokyo City Center = Shutterstock

People Go-Karting minangka wisata ing tengah Tokyo City Center = Shutterstock

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.