Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Mobil Kei ing Jepang 1

Mobil Kei ing Jepang

Foto: Ayo seneng "mobil Kei"!

Yen sampeyan tekan Jepang, sampeyan bakal nemokake akeh mobil cilik banget. Iki diarani "Kei mobil (軽 自動 車, K-mobil)". Mobil Jepang diekspor ing saindenging jagad, nanging mobil Kei ora bisa diekspor. Nalika tuku mobil Kei, sampeyan ora mbayar pajeg tinimbang mobil biasa. Dadi, ing Jepang, wong asring tuku mobil Kei minangka mobil nomer loro lan katelu. Dina iki, sapratelune kabeh mobil ing Jepang yaiku mobil Kei. Mobil Kei diatur dening undang-undang dawane 3.4 m utawa kurang, ambane 1.48 m utawa kurang, lan dhuwuré 2 m utawa kurang. Dadi cilik, nanging sawetara mobil luwih dhuwur tinimbang 1.7 m. Ing pondokan mobil-mobil kasebut luwih dawa lan luwih dhuwur tinimbang mobil premium Toyota. Sampeyan bisa nggunakake mobil Kei ing mobil sewa. Pengin seneng macem-macem mobil Kei?

Foto K-mobil1
Foto: K-mobil ing Jepang

Nalika sampeyan tekan Jepang, sampeyan bisa uga wis weruh mobil-mobil cilik banget ing dalan kasebut. Iki diarani K-mobil (軽 自動 車, Kei mobil). Petani lan karyawan bisnis cilik saben dinane ing mobil cilik-cilik kasebut. Mobil-mobil kasebut pancen ora modis. Nanging, iki minangka simbol ...

Foto mobil mobil Kei

Mobil Kei ing Jepang 2

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 3

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 4

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 5

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 6

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 7

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 7

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 8

Mobil Kei ing Jepang

 

Mobil Kei ing Jepang 10

Mobil Kei ing Jepang

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Foto K-mobil1
Foto: K-mobil ing Jepang

Nalika sampeyan tekan Jepang, sampeyan bisa uga wis weruh mobil-mobil cilik banget ing dalan kasebut. Iki diarani K-mobil (軽 自動 車, Kei mobil). Petani lan karyawan bisnis cilik saben dinane ing mobil cilik-cilik kasebut. Mobil-mobil kasebut pancen ora modis. Nanging, iki minangka simbol ...

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.