Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock 1

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock

Foto: Budaya Bambu Jepang-Hutan BambuArashiyama, lsp.

Ana akeh alas pring sing ayu ing Jepang. Contone, yen sampeyan menyang Arashiyama ing Kyoto utawa Kamakura ing prefektur Kanagawa, sampeyan bisa mlaku-mlaku ngliwati alas pring. Sampeyan bisa ndeleng manawa pring digunakake ing endi wae ing kamar kuil lan kamar teh ing kebon Jepang. Bubar, ana dalan alas pring sing bengi ing wayah wengi, pramila ngunjungi papan wisata kasebut.

Foto saka budaya pring Jepang

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock 2

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock

 

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock 3

Hutan pring ing Arashiyama, kutha Kyoto = Shutterstock

 

Bambu digunakake ing macem-macem cara ing budaya teh Jepang = Shutterstock

Bambu digunakake ing macem-macem cara ing budaya teh Jepang = Shutterstock

 

Sampeyan bisa nemokake macem-macem produk pring ing kebon Jepang, lan sapiturute = Shutterstock

Sampeyan bisa nemokake macem-macem produk pring ing kebon Jepang, lan sapiturute = Shutterstock

 

Ing Arashiyama, alas pring dikelola kanthi ati dening para tukang = Shutterstock

Ing Arashiyama, alas pring dikelola kanthi ati dening para tukang = Shutterstock

 

Ana macem-macem katerangan nggunakake pring = Shutterstock

Ana macem-macem katerangan nggunakake pring = Shutterstock

 

Wong sing njagong ing gazebo pring sing ndeleng taman pring candhi Hokokuji, Kamakura, Prefektur Kanagawa = Shutterstock

Wong sing njagong ing gazebo pring sing ndeleng taman pring candhi Hokokuji, Kamakura, Prefektur Kanagawa = Shutterstock

 

Gawai pring surup ing wayah wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing musim dingin, Kyoto = Shutterstock 1

Gawai pring surup ing wayah wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing musim dingin, Kyoto = Shutterstock

 

Gawai pring surup ing wayah wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing musim dingin, Kyoto = Shutterstock 10

Gawai pring surup ing wayah wengi nalika festival Arashiyama Hanatouro ing musim dingin, Kyoto = Shutterstock

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.