Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 1

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

Foto: Seneng Jepang Kimono!

Bubar ing Kyoto lan Tokyo, layanan kanggo nyewa kimonos kanggo turis saya tambah akeh. Kimono Jepang duwe macem-macem warna lan kain miturut musim. Kimono musim panas (Yukata) pancen murah, mula akeh sing tuku. Apa kimono sing dikepengini?

Foto Kimono Jepang

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 2

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 3

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wong Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 5

Wong Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 6

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 7

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 7

 

Wong Jepang lan Nganggo Kimono = AdobeStock 8

Wong Jepang lan Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wong Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 9

Wong Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock 10

Wanita Jepang Nganggo Kimono = AdobeStock

 

Wisatawan nganggo kimono Jepang = AdobeStock 11

Wisatawan nganggo kimono Jepang = AdobeStock

 

Wisatawan nganggo kimono Jepang = Shutterstock 12

Wisatawan nganggo kimono Jepang = Shutterstock

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.