Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Nomer kasebut tiba banget, nanging ing sawetara desa, para pengantin isih bisa numpak prau cilik menyang tempat kawinan = Shutterstock

Nomer kasebut tiba banget, nanging ing sawetara desa, para pengantin isih bisa numpak prau cilik menyang tempat kawinan = Shutterstock

Foto: Upacara pernikahan Jepang ing kuil

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa ndeleng pemandangan kaya foto kasebut ing kuil. Contone, ing Meiji Jingu Shrine ing Tokyo, kita kadang-kadang ndeleng panganten nganggo gaya Jepang. Bubar pengantin gaya Kulon tambah akeh. Nanging, popularitas pesta gaya Jepang isih kuwat. Mangga waca artikel ing ngisor iki kanggo kuil Jepang sing misuwur.

Tokoh Fushimi, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
12 Kuil lan Kuil sing paling apik ing Jepang! Fushimi inari, Kiyomizudera, Todaiji, lsp.

Ana akeh kuil lan kuil ing Jepang. Yen sampeyan menyang panggonan kasebut, sampeyan mesthi bakal tenang lan seger. Ana kuil apik lan kuil sing sampeyan pengin dikirimake ing Instagram sampeyan. Ing kaca iki, supaya aku ngenalake sawetara kuil lan candhi sing paling populer ing ...

Foto upacara pernikahan Jepang ing kuil

Pesta perkawinan lan anggota kulawarga diarak ing jero omah Meiji Jingu Shrine, Tokyo = Shutterstock

Pesta perkawinan lan anggota kulawarga diarak ing jero omah Meiji Jingu Shrine, Tokyo = Shutterstock

 

Pengetan pernikahan Shinto khas ing Kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Shutterstock

Pengetan pernikahan Shinto khas ing Kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Shutterstock

 

Gaya Pernikahan tradisional Shinto gaya ing Tsurugaoka Hachiman-gu kuil = Shutterstock

Gaya Pernikahan tradisional Shinto gaya ing Tsurugaoka Hachiman-gu kuil = Shutterstock

 

Pernikahan Shinto Jepang = AdobeStock 1

Pernikahan Shinto Jepang = AdobeStock

 

Pernikahan Shinto Jepang = AdobeStock 2

Pernikahan Shinto Jepang = AdobeStock

 

Sambutan upacara kawinan khas ing Meiji Jingu Shrine, Tokyo = Shutterstock

Sambutan upacara kawinan khas ing Meiji Jingu Shrine, Tokyo = Shutterstock

 

Sawijining pasangan ing upacara kawinan tradisional Jepang ing kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Shutterstock

Sawijining pasangan ing upacara kawinan tradisional Jepang ing kuil Meiji Jingu ing Tokyo = Shutterstock

 

Panganten Jepang lan panganten lanang = Shutterstock

Panganten Jepang lan panganten lanang = Shutterstock

 

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

 

 

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.