Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Dhasar dhasar ing Jepang) shutterstock_693896539

11 isi informasi dhasar sing kudu dingerteni sadurunge lelungan ing Jepang

Kaping pisanan, aku arep ngenalake sawetara dhasar kanggo lelungan ing Jepang. Kaca ing ngisor iki kalebu informasi rangkuman sing bakal sampeyan pengin ngerti sadurunge lelungan. Iki kalebu informasi babagan zona wektu Jepang, dhuwit, iklim, bencana alam, acara taunan, kertu SIM lan basa Jepang. Kajaba iku, aku wis nyiapake situs web tambahan kanggo ngatasi topik kasebut kanthi luwih rinci. Yen sampeyan duwe wektu, coba maca uga.

Apa sampeyan ngerti babagan basa Jepang, mata uang etc?

Nalika musim paling apik ing Jepang?

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang
Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang?

Nalika wektu paling apik ing taun kanggo lelungan menyang Jepang? Jawaban gumantung saka tujuan sampeyan kanggo lelungan. Mbok sampeyan pengin ndeleng kembang ceri Jepang sing misuwur? Yen ngono, aku nyaranake tekan Jepang ing wulan April. Mungkin sampeyan pengin ndeleng lanskap salju sing apik? Coba ...

Apa strategi rahasia kanggo ngatasi alangan basa Jepang?

Basa Jepang
Basa! 3 prekara sing kudu dieling-eling nalika ngomong karo wong Jepang

Akeh wong Jepang sing ora nganggo basa Inggris. Pramila, masarakat sing teka ing Jepang ora bisa komunikasi kanthi apik karo masarakat Jepang. Kadhangkala wong luar negeri kepingin weruh carane njaluk pitulung marang wong liya yen ilang utawa butuh informasi. Nalika pindhah menyang kutha utawa desa cilik ora gampang ...

Cara nggunakake lan ijolan dhuwit Jepang

Mata uang Jepang
Mata uang Jepang Cara ijolan dhuwit lan kepiye cara mbayar

Mata uang ing Jepang yaiku Yen. Kaca iki paling anyar ing tarif ijol-ijolan saengga waca kene sadurunge ijol-ijolan dhuwit. Ing kene sampeyan uga bakal nemokake informasi babagan tagihan lan dhuwit recehan Jepang. Kajaba iku, aku bakal nerangake kahanan saiki babagan kertu kredit ing Jepang. Tabel ...

Cara nggunakake kertu SIM utawa Wi-Fi kanthong ing Jepang

Kartu SIM vs Pocket Wifi ing Jepang
Kartu SIM vs. Pewa Wi-Fi Pocket ing Jepang! Mana tuku lan nyewa?

Nalika sampeyan tetep ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin nggunakake smartphone. Kepiye carane entuk siji? Ana enem pilihan sing bisa ditindakake. Pisanan, sampeyan bisa nggunakake layanan roaming ing rencana saiki nanging priksa karo panyedhiya layanan kanggo tarif. Kapindho, sampeyan bisa nggunakake Wi-Fi gratis nganggo smartphone saiki ...

Wayah saiki ing Jepang saiki?

Jepang Saiki Saiki
Jepang saiki! Beda wektu saka negara sampeyan

Ana siji zona wektu ing Jepang. Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido, Sendai, Nagano, Hiroshima, Fukuoka, Kumamoto lan Okinawa kabeh padha. Kajaba iku, amarga ora ana wektu ngirit wayah awan ing Jepang, mula angel banget sampeyan ngerti wektu Jepang. Jepang saiki ing ngisor iki ...

Apa sampeyan ngerti babagan kaisar Jepang lan panji nasional?

Kaisar Jepang lan Bendera Jepang
Kaisar Jepang lan Bendera Jepang

Nalika sampeyan lelungan ing Jepang, sampeyan bisa uga rumangsa seneng yen sampeyan duwe kawruh dhasar babagan sejarah Jepang. Kaca iki bakal kalebu ringkesan Emperor sing penting ing sejarah Jepang. Kajaba iku, aku bakal nyakup informasi babagan panji nasional Japans. Isi DaftarE Kaisar Jepang Bendera Jepang Jepang ...

Ayo sinau babagan preinan Jepang

Asu rokok njagong ing suket = Shutterstock
Preinan ing Jepang! Objek wisata Wisatawan ing Minggu Emas ing musim semi

Ana 16 preian statutori ing Jepang. Yen preinan tiba dina Minggu, dina minggu sing paling cedhak (biasane dina Senin) sawise iku bakal preinan. Preinan Jepang paling konsentrasi ing minggu wiwit akhir April nganti awal Mei. Minggu iki diarani "Minggu Emas". Kajaba iku, ana ...

Seneng ngerti acara taunan ing Jepang!

Acara Tahunan ing Jepang
Acara taunan ing Jepang! Taun Anyar, Hanami, Obon, Natal lan liya-liyane!

Isih akeh acara taunan tradisional ing Jepang. Akeh wong Jepang milih ngrameke acara taunan iki karo kulawargane. Bubar wisatawan turis manca sing wis seneng banget. Liwat salah sawijining acara kasebut, sampeyan bisa entuk ide apik babagan budaya Jepang. Artikel iki ngrincian acara kasebut taunan. Tabel ...

Cuaca lan iklim ing Jepang beda-beda miturut musim

Iklim & Cuaca ing Jepang
Cuaca lan Cuaca Taun ing Jepang! Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido lsp.

Yen sampeyan ngrancang ngunjungi Jepang, kepiye iklim lan cuaca? Ing artikel iki, aku pengin ngenalake iklim lan cuaca ing Jepang lan fitur saben wilayah kasebut. Isi Tabel Iklim Jepang yaiku cuaca Cuaca: Salju ing musim Udan JepangJepis: Sekitar ...

Ayo sinau babagan bencana alam kayata gempa

Gempa Bumi & Vulkano ing Jepang
Gempa Bumi & Vulkano ing Jepang

Ing Jepang, gempa sering kedadeyan, saka getaran cilik sing ora dirasakake awak nganti bencana. Akeh wong Jepang rumangsa krisis ora ngerti kapan ana bencana alam bakal kelakon. Mesthi, kemungkinan nemoni bencana alam sing gedhe banget. Umume wong Jepang wis bisa ...

Situs-situs sing gegandhengan karo Jepang ing Inggris

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock
Situs sing migunani nalika nyiapake perjalanan menyang Jepang

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem situs web sing ana hubungane karo Jepang. Aku bakal nganyari informasi iki saka wektu. Iki bakal dadi sumber sing bisa digunakake kanggo nggunakake informasi. Situs web hotel, transportasi, restoran, lan lokal sing gegandhengan karo kategori. Amarga ana tautan ...

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-08-28

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.