Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Situs sing migunani nalika nyiapake perjalanan menyang Jepang

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem situs web sing ana hubungane karo Jepang. Aku bakal nganyarake informasi kasebut saka wektu. Iki bakal dadi sumber sing bisa digunakake kanggo nggunakake informasi. Situs web hotel, transportasi, restoran, lan situs lokal sing gegandhengan karo kategori. Amarga ana tautan ing sisih ngisor kaca iki, bukak kaca sing pengin dideleng.

Situs sing mulang akeh babagan Jepang

Organisasi Pariwisata Jepang Jepang

Organisasi Pariwisata Jepang (JNTO) minangka jembatan sing ana hubungane karo pamrentah Jepang. Situs web resmi JNTO ngemot akeh informasi dolan kanggo Jepang. Informasi iki ana ing 15 basa. Yen ana bencana utama ing Jepang, situs web resmi iki bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo turis manca.
>> Situs web resmi JNTO ana ing kene

jepang- pandhuan.com

japan-guide.com minangka situs web sing misuwur sing dikendhaleni dening wong manca sing manggon ing Jepang. Mboko sithik nambah jumlah artikel wiwit situs web digawe. Sampeyan bisa nyatakake, minangka situs informasi turis sing paling akrab ing antarane turis sing teka ing Jepang saiki. Ing musim semi, iki nyedhiyakake informasi babagan mekar kembang ceri ing Jepang.
>> Situs web resmi japan-guide.com kasedhiya ing kene

ZEKKEI Jepang

ZEKKEI Jepang minangka situs web informasi turis sing dilakokno dening perusahaan sing duwe kantor kepala ing Ginza,
Tokyo. Iki nyedhiyakake artikel sing nggunakake gambar sing apik kanggo ngenalake kaendahan Jepang kanggo wong ing luar negeri. "ZEKKEI" tegese "lanskap ayu sing paling dhuwur" ing basa Jepang. Kaya makna jenenge, situs iki pancen situs sing apik banget.
>> Situs web resmi ZEKKEI Jepang saiki kasedhiya

 

Situs sing gegandhengan Jepang miturut kategori

Mangkene situs web sing paling migunani kanggo sampeyan ngunjungi saben kategori. Yen sampeyan kepengin weruh, tututi link ing ngisor iki saka kategori sing sampeyan minat.

Hotel, transportasi, situs sing gegandhengan karo restoran

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing disaranake migunani kanggo pesenan hotel ing Jepang

Yen sampeyan pengin ngerteni hotel sing kudu sampeyan tinggal ing Jepang, nyaranake sampeyan nggunakake "TripAdvisor" ing ngisor iki. Yen sampeyan milih hotel sing pengin dienggo, ayo goleki situs reservasi sing paling murah kanthi "Travelko" ing ngisor iki. Aku uga ndhaptar situs reservasi sing disaranake individu. Sejatine, aku ngenalake situs-situs kasebut ing artikel ing ngisor iki. Dadi waca artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Kanggo ngindhari duplikasi, ing kaca iki, aku mung nyathet data kasebut. Daftar Isi Situs komparensiSitus reservasi hotel Situs komparasi TripAdvisor TripAdvisor migunani banget nalika sampeyan nemokake hotel ing Jepang. Klik ing gambar ing ndhuwur, Situs web resmi TripAdvisor bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Travelko Travelko Travelko bakal nemokake rencana akomodasi paling murah saka pirang-pirang situs reservasi hotel ing Jepang. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Travelko bakal ditampilake ing kaca liyane. Situs reservasi hotel Rakuten Travel Rakuten Travel Rakuten Travel lan Jalan.net ing ngisor iki kalebu hotel paling Jepang. Klik ing gambar ing ndhuwur, situs web resmi Rakuten Travel bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Jalan.net jalan.net Jalan.net minangka saingan paling kuat saka Rakuten Travel. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi Jalan.net bakal ditampilake ing kaca liyane. JAPANiCAN JAPANiCAN JAPANiCAN minangka situs web sing dioperasikake JTB, agensi perjalanan paling gedhe ing Jepang. Klik gambar ing ndhuwur, situs web resmi JAPANiCAN bakal ditampilake ing kaca sing kapisah. Aku menghargai sampeyan maca nganti pungkasan. Bali ...

Read More

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs pesawat sing gegandhengan, rute, bus lan taksi sing migunani ing perjalanan Jepang

Yen sampeyan arep lunga menyang Jepang, luwih becik sampeyan golek informasi babagan maskapai penerbangan lan sepur (utamane babagan Japan Rail Pass), bus, taksi, lsp, uga hotel, ing situs sing gegandhengan. Keparenga kula ngaturaken situs web penting kasebut ing kaca iki. Situs sing gegandhengan karo transportasi Situs informasi rute "HyperDia" HyperDia minangka situs sing nyenengake nalika sampeyan nggoleki rute ing Jepang. Uga ndhukung smartphone. Mangga bukak situs iki lan goleki. >> Situs resmi HyperDia ing kene yaiku maskapai operator layanan lengkap Tradisional (FSC) JAL JAL (Japan Airlines) minangka maskapai utama Jepang karo ANA ing ngisor iki. Ngoperasikake penerbangan biasa ing saindenging Jepang. >> Situs web resmi JAL ing kene ANA ANA (Kabeh Nippon Airways) minangka maskapai penerbangan utama Jepang karo JAL. Ing bandara ing Jepang, penerbangan biasa dioperasikake dening JAL utawa ANA. >> Situs web resmi ANA ing kene Star flyer Star flyer minangka maskapai penerbangan sing mapan ing Bandara Kitakyushu ing prefektur Fukuoka, Kyushu. Tarip flyer bintang cukup murah, nanging dudu LCC. ANA minangka peserta modal ing Star Flyer. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi flyer Star Solaseed Air Solaseed Air yaiku perusahaan maskapai bermarkas ing Prefektur Miyazaki, Kyushu. Tarif Udara Solase uga regane murah, nanging dudu LCC. ANA uga duwe partisipasi modal ing Solaseed Air. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Solaseed Air operator murah (LCC) Jetstar Jepang Jetstar Jepang minangka maskapai penerbangan murah (LCC) paling gedhe ing Jepang. Qantas Airlines Australia, Japan Airlines, lsp. Duwe partisipasi modal. >> Klik ing kene kanggo ...

Read More

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing disaranake! Restoran lan festival Jepang

Ing kaca iki, aku ngenalake situs sing akeh jinis, kalebu situs sing gegandhengan karo restoran. Link ing ngisor iki migunani sanajan sampeyan pengin entuk informasi babagan festival lan atraksi Jepang, nalika sampeyan pengin ngerti prakiraan warta lan cuaca Jepang, lan sanajan sampeyan pengin subkultur Jepang. Mangga digunakake. Daptar KontenSitus sing gegandhengan karo restoranSistem informasi festival lan atraksiSitus ramalan budayaMediaSitus informasi budaya Budaya Situs informasi budaya pops GURUNAVI GURUNAVI minangka situs pandhuan restoran utama ing Jepang. Wis informasi lengkap babagan restoran lan Izakaya (pub gaya Jepang) lsp >> Situs web resmi GURUNAVI ing kene HOT PEPPER HOT PEPPER minangka situs pandhuan restoran sing populer bebarengan karo GURUNAVI ing ndhuwur. Uga duwe informasi rinci babagan restoran lan Izakaya (pub gaya Jepang) lsp >> Situs web resmi HOT PEPPER ing kene favy favy uga situs sing ngenalake restoran Jepang. Sanajan ora sepira gedhene kaya GURUNAVI lan PEPPER PANAS ing ndhuwur, iki minangka situs sing nggampangake para turis manca ngerti. >> Situs web resmi favy ing kene SHUN GATE Kanggo sing pengin ngerti babagan budaya panganan Jepang, aku nyaranake situs ing ngisor iki. SHUN GATE ngenalake babagan panganan sing enak ing wilayah Jepang. Situs iki menarik banget. >> Situs web resmi SHUN GATE ana ing kene Situs informasi festival lan atraksi Atraksi JEPANG JEPANG Atraksi JAPAN nyedhiyakake informasi terkini babagan acara Jepang kayata festival lan iluminasi. Nalika sampeyan menyang ...

Read More

Situs spesialis Jepang regional

Iwak burung Blakiston (Ketupa blakistoni) ing Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs lokal sing dianjurake! Jepang Wetan (Hokkaido, Tohoku, Kanto)

Sabanjure, aku bakal ngenalake akeh situs web sing ngirim papan wisata lokal ing Jepang. Aku bakal ngenalake supaya saka sisih lor Jepang. Yen sampeyan ngunjungi situs web kasebut, sampeyan bisa ndeleng saben wilayah ing Jepang. Mesthi wae, pungkasane, mangga bali menyang situs webku! Daftar Isi Situs web sing gegandhengan karo HokkaidoTapak situs web sing gegandhengan karo Daerah TokyookuTokyo Metropolitan (Kanto Region) situs web sing gegandhengan karo Hokkaido, Asosiasi Turis Sapporo, Asosiasi Turis Sapporo minangka organisasi pariwisata ing Sapporo. Nyedhiyakake informasi wisata Sapporo kanggo turis ing Jepang lan ing luar negeri. >> Klik ing kene kanggo situs resmi Asosiasi Turis Sapporo Kota Hakodate Kota Hakodate uga nawakake informasi wisata kanggo turis ing omah lan ing luar negeri ing situs web resmi ing ngisor iki. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Hakodate City Biei Town Biei Town, sing misuwur kanthi kebon kembang sing asri, uga nawakake informasi turis ing situs web resmi. >> Klik ing kene kanggo Situs Resmi Kutha Biei Kutha Furano Kutha Furano sing ana ing sisih kidul Biei Town uga nawakake informasi wisata ing situs web resmi. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Furano Town Shiretoko Shari-cho Association Shiretoko Shari-cho Association Association nyedhiyakake informasi tur lengkap babagan Shiretoko, sawijining tujuan wisata sing misuwur ing Hokkaido Wétan. >> Klik ing kene kanggo situs web resmi Shiretoko Shari-cho Asosiasi Pariwisata Tohoku sing gegandhengan karo situs web Sanriku Railway Sanriku Railway mlaku ing sisih lor lan kidul pesisir Pasifik wilayah Tohoku. Wilayah iki rusak amarga Gempa Jepang Timur Timur 2011. Nanging, sawise iku, Kereta Api Sanriku ...

Read More

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Disaranake Situs Lokal Jepang! Jepang Tengah (Chubu)

Saiki, ayo ngenalake liyane lan liyane! t Sabanjure ana situs sing ana gandhengane karo wilayah Chubu (Gunung Fuji lsp) lan wilayah Kansai (Ana Kyoto, Nara, Osaka lsp!). Mangga golek informasi luwih lengkap ing saben situs. Daftar Isi Situs web sing gegandhengan karo wilayah Chubu Situs web sing gegandhengan karo wilayah Chai Chu sing gegandhengan situs web MT. Fuji Ana telung situs sing disaranake kanggo MT. Fuji kaya ing ngisor iki. Kaping pisanan, yen sampeyan pengin munggah ing puncak Mt. Fuji nalika musim panas, waca situs web resmi luwih dhisik. Sabanjure, kanggo pariwisata umum, aku nyaranake situs liyane. Iki minangka situs resmi Prefektur Yamanashi ing sisih lor Mt. Fuji. Aku mikir manawa Mt. Fuji saiki paling ayu ing sisih lor. Pancen, akeh turis sing lunga menyang sisih lor kayata Danau Kawaguchiko. Yen sampeyan nyedhaki Mt. Fuji saka kidul, waca situs web resmi Prefektur Shizuoka, sing dak dhaptar ing ngisor iki. >> Kanggo pendakian Mt.Fuji, waca situs iki >> Kanggo informasi ing sisih lor Mt.Fuji, mangga bukak situs iki >> Kanggo informasi ing sisih kidul Mt.Fuji, monggo bukak situs iki Nagano Kanggo informasi babagan wisata bintik-bintik ing Prefektur Nagano kayata Hakuba lan Matsumoto, waca situs web ing ngisor iki. Yaiku papan departemen pariwisata ing prefektur Nagano. >> Kanggo informasi turis ing prefektur Nagano, monggo deleng situs iki Kanazawa Kanazawa kutha ing Prefektur Ishikawa ing sisih Segara Jepang minangka kutha sing apik ing papan lan budaya tradisional ...

Read More

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs lokal Jepang sing dianjurake! Jepang Kulon (Chugoku, Shikoku, Kyushu, Okinawa)

Sabanjure ana situs sing gegandhengan karo Jepang Kulon. Yen sampeyan pengin lunga menyang Hiroshima, Fukuoka, Okinawa, lsp. Situs ing ngisor iki bakal menehi informasi migunani. Daftar Isi Situs web sing gegandhengan karo wilayah Chugoku & ShikokuKita situs web sing gegandhengan karo wilayah Chushoku & Situs Shikoku sing gegandhengan situs web Hiroshima Babagan papan wisata ing Prefektur Hiroshima kayata Pulo Miyajima lan Museum Peringatan Perdamaian Hiroshima, aku nyaranake sampeyan ngunjungi "VISIT HIROSHIMA" sing dioperasikake dening kantor turis ing Hiroshima Prefektur >> Kunjungi HIROSHIMA ing kene Setouchi Segara Pedalaman Seto ing antarane Honshu lan Shikoku minangka segara kanthi ombak sing tenang. Kasedhiya karo pulau-pulau cilik lan nggawe pemandangan sing apik. Segara Pedalaman Seto lan wilayah sekitare diarani "Setouchi". Kanggo Setouchi, "Setouchi Finder" ngirim informasi kanthi rinci. Iki dikelola dening Otoritas Pariwisata Setouchi, kolaborasi antarane pitung prefektur sing nyipta Setouchi (Hyogo, Okayama, Hiroshima, Yamaguchi, Tokushima, Kagawa lan Ehime). >> Setouchi Finder ing kene San'in Sisih lor wilayah Chugoku (Segara Jepang sisih kulon Honshu) sacara kolektif diarani San'in, utawa Sanin. Wilayah iki diisolasi saka kutha-kutha gedhe ing sisih kidul kayata Hiroshima dening wilayah pegunungan Chugoku. Dadi, wilayah San'in relatif telat nalika pembangunan wiwit pungkasan abad kaping 20. Amarga iku, jagad tradisional sing kaget banget bakal ditinggalake. Babagan San'in, aku nyaranake sampeyan bukak "Discaver San'in" sing dioperasikake dening kotamadya ing wilayah iki. >> Discaver San'in ana situs web Kyushu sing gegandhengan karo Kyushu Babagan informasi turis ing Kyushu, ...

Read More

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-06-18

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.