Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Situs lokal Jepang sing dianjurake! Jepang Kulon (Chugoku, Shikoku, Kyushu, Okinawa)

Sabanjure yaiku situs sing gegandhengan karo Jepang Jepang. Yen sampeyan mikir arep menyang Hiroshima, Fukuoka, Okinawa, lsp, situs ing ngisor iki bakal menehi informasi sing migunani.

Situs web sing gegandhengan karo Chugoku & Shikoku

Hiroshima

Babagan papan pariwisata ing Prefektur Hiroshima kayata Pulau Miyajima lan Museum Peringatan Damai Hiroshima, aku saranake sampeyan ngunjungi "VISIT HIROSHIMA" sing dilakokno dening kantor wisata ing Prefektur Hiroshima.
>> Kunjungi HIROSHIMA ana ing kene

Setouchi

Laut Seto Inland antarane Honshu lan Shikoku minangka segara sing ombak sing tenang. Ana titik karo pulo cilik lan nggawe pemandangan sing apik. Segara Segara Seto lan tlatah saubengé diarani minangka "Setouchi". Kanggo Setouchi, "Setouchi Finder" ngirim informasi kanthi rinci. Iki dikelola dening Setouchi Tourism Authority, kolaborasi antarane pitu prefecture sing nyipta Setouchi (Hyogo, Okayama, Hiroshima, Yamaguchi, Tokushima, Kagawa lan Ehime).
>> Setouchi Finder kasedhiya ing kene

San'in

Pérangan sisih lor wilayah Chugoku (Laut Jepang sisih Kulon Honshu) sacara kolektif disebut San'in, utawa Sanin. Wilayah iki diasingake saka kutha-kutha utama ing sisih kidul kayata Hiroshima dening wilayah gunung Chugoku. Dadi, area San'in relatif tundha pembangunan wiwit pungkasan abad kaping-20. Kanggo alasan kasebut, jagad tradisional sing apik banget isih ditinggal. Babagan San'in, aku nyaranake sampeyan ngunjungi "Discaver San'in" sing ditindakake dening kotamadya ing wilayah kasebut.
>> Discaver San'in wis teka

 

Situs web sing gegandhengan karo wilayah Kyushu

Kyushu

Babagan informasi pariwisata ing Kyushu, aku menehi saran supaya ngunjungi "ONSEN ISLAND KYUSHU". Situs iki dikelola dening Organisasi Promosi Pariwisata Kyushu sing diadegake dening pamrentah lan perusahaan lokal ing Kyushu.
>> ONSEN PULAU KYUSHU wis ana

Kutha Fukuoka

Kanggo Kutha Fukuoka sing dumunung ing sisih lor Kyushu, situs web resmi "YOKA NAVI" sing diadegake dening kantor wisata kutha Fukuoka kirim artikel kanthi rinci.
>> YOKA NAVI wis ana

 

Situs web sing gegandhengan Okinawa

Okinawa

Babagan informasi pariwisata ing Okinawa, "VISIT OKINAWA JAPAN" sing dilakokno dening organisasi promosi pariwisata ing Okinawa nyedhiyakake informasi sing rinci.
>> Kunjungi OKINAWA JAPAN ana ing kene

 

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

 

Babaging kula

Bon KUROSAWA  Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2018-08-13

Hak Cipta © Best of Japan , 2021 Kabeh Hak Dilindhungi.